•  قبلی
  • 1
  • ...
  • 18
  • 19
  • 20(current)
  • 21
  • 22
  • ...
  • 34
  • بعدی 
امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امیتازات : 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاری دید
دوست عزيز اين تاپيك هم ميتونه كمكتون كنه
مشكلات بينايي و چشمي
(2012/10/28, 09:23 AM)farnoosh_cisco نوشته است: بچه ها 1 سوال ممكنه كسي بعد از 7 سال كه ام اس داره هنوزه هنوز تاري ديد داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟و به همه ميگه كه من اصلا تاري ديدم خوب نشده و من از دور كسي را نمي شناسم تا به من نزديك ميشه تشخيص ميدم كه اون شخص چه كسي است... ايا دروغ ميگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ تورا خدا يكي جواب بده ؟؟؟؟؟؟ من خيلي ترسيدم ؟يا ميخواد جلب توجه كنه؟؟؟؟؟؟؟؟sadsadsad

به راستگویی اون شخص شک نکن. چشم در اثر دوربین یا نزدیک بینی هم دچار چنین مشکلاتی میشه.
معمولا مشکلات چشمی ام اس جزء اولین حمله هاست و پیشرونده-پسرونده هست که بعد از مدتی حتی بدون مصرف هیچ دارویی هم برطرف میشه. کورتون فقط این زمان را سریعتر میکنه.
پیشنهاد میکنم جهت انجام یک معاینه چشمی دقیق به چشم پزشک مراجعه کنید.
من هم ام اس داشتم.
 تشکر شده توسط : niloofary
(2012/10/28, 09:23 AM)farnoosh_cisco نوشته است: بچه ها 1 سوال ممكنه كسي بعد از 7 سال كه ام اس داره هنوزه هنوز تاري ديد داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟و به همه ميگه كه من اصلا تاري ديدم خوب نشده و من از دور كسي را نمي شناسم تا به من نزديك ميشه تشخيص ميدم كه اون شخص چه كسي است... ايا دروغ ميگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ تورا خدا يكي جواب بده
؟؟؟؟؟؟ من خيلي ترسيدم ؟يا ميخواد جلب توجه كنه؟؟؟؟؟؟؟؟sadsadsad

خبل این مسئله به این شکل غیر عادیه چون به هر حال تاری دید بعد از مدتی خوب میشه عموما هم دو چشم با هم در گیر نمیشه و اگه یکی چشم ها تار باشه اون یکی خوبه من فکر میکنم میخواد جلب توجه کنه
زندگی مثل یه لیوان پر از آب ولی ترک خورده است
آب رو بخوری تموم میشه --- آب رو نخوری حروم میشه
به توضیح کامل نازنین جون اینو اضافه کنم که رنگهایی مثل قرمز،نارنجی و...رو هم خاکستری می بینیم.
بی بهانه بخندیم .....
لطفا کمکم کنین Sad
مدتیه که وقتی از خواب بلند میشم با پلک زدن چشمام تار میشه ، طوری که انگار بخار گرفته . با چند بار پلک زدن مجدد هم رفع میشه معمولا. این حالت رو برای چند ساعت دارم ! 2-3 ماه پیش یه کمی چشمم درد میکرد . البته دقیقا نمیتونم بگم درد، چون انگار شدیدا خسته بود. از اون روز تو خوندن نوشته های سفید تو زمینه مشکی مشکل دارم . که البته بیشتر مشکلم وقتی عینکم رو میزنم حل میشه! ولی مثلا جدیدا نوشته اولش هاله داره بعد درست میشه! یه چیز دیگه هم اینکه من همیشه وقتی از چشمم کار میکشم تیر میکشه.
ممکنه این تار شدن نشونه ام اس باشه؟
من ام آر آی مغز دادم نرمال بود ولی تست VEP نشون داد که مشکل دارم .(البته من به اون تست خیلی اعتماد نداشتم چون اینقدر مانیتورش داغون بود که نمیتونستم روی اون نقطه ای که گفت تمرکز کنم !!) . الان دارویی مصرف نمیکنم و بعد از امتحان هام میخوام برم ام آر آی با تزریق بدم.
تاجایی که من میدونم این تاری دید به نوعی آب مروارید مربوط میشه با متخصص چشم پزشک مشورت کنید
 تشکر شده توسط : mary-j


مشکلات بینایی و چشمی که برای بیماران MS پیش می آید
1390/12/02
التهاب چشمی( optic nouritis)

التهاب چشمی ممکن است اولین تظاهر باشد. به دلیل ماهیت گذارای نقص بینایی و فقدان یافته های فیزیکی,گاهی شکایت انها
به عنوان هیستری( تمارض به بیماری) تشحیص داده میشود. ممکن است حمله های عود کننده وجود داشته باشند و چشم دیگر معمولا درگیر یشود. به طور کلی میزان شیوع نوریت اپتیک در این بیماری 90% است و شناسایی گرفتاری علامت دار یا تحت بالینی عصب اپتیک سرنخ مهمی است.
اعصاب بینایی با انتقال نور و تصویرها به مغز در بینایی نقش دارند. وجود این بیماری در افراد به معنای ابتلای قطعی به مولتیپل اسکلروزیس نمیباشد. شروع حاد هریک از علائم زیر میتواند نشانه ای از عارضه فوق باشد:
1- دید تار
2- دید خاکستری
3- نابینایی در یکی از چشمها
.
تحت تاثیر قرارگرفتن و درد در هردو چشم معمولا نادر میباشد. چند روز قبل از بهبودی عارضه ، معمولا وضعیت بینایی بدتر میشودو از شروع علائم تا بهبود علائم آن 12-4 هفته طول میکشد. درمان علائم به وسیله استروئیدهای خوراکی یا تزریقی برای کنترل التهاب میباشد.

دوبینی (Double Vision ): شکایتی شایع در مراحل اولیه است که اغلب ناشی از گرفتار شدن یک قسمت مغز است. معمولا دوبینی در نگاه به کناره های سمت راست و چپ رخ میدهد. این حالت زمانی اتفاق می افتد که تطابق جفت ماهیچه های مخصوص کنترل حرکت چشم در اثر ضعف در یک یا چند ماهیچه از بین میرود . دوبینی اغلب بدون درمان پزشکی خاصی بهبود میابد.

حرکت کنترل نشده چشم (Uncontrolled Eye Movements ) : حرکت کنترل نشده افقی یا عمودی چشم تحت عنوان نیستاگوموس یکی دیگر از علائم شایع در بیماری ام اس میباشد. نیستاگوموس به صورت خفیف و یا شدید و آسیب رسان به بینایی میتواند باشد . درمان هایی برای کنترل و بهبود عوارض ناشی از نیستاگوموس گزارش شده است.

نابینایی موقت ( Temporary Blindness ) : این حالت در یک چشم و در زمان حمله بیماری مولتیپل اسکلروزیس میتواند ایجاد شود. حمله بیماری به صورت عود ناگهانی علائم قبلی و یا پیدایش علائم جدید میباشد که حداقل 24 ساعت طول میکشد و فاصله این حمله از حمله بعدی حداقل 1 ماه میباشد. نابینایی موقت نیز از عوارض التهاب عصب بینایی میباشد.

تاری دید : یکی از علائم شایع بیماری ms تاری دید یک چشم است که گاهی تا از دست دادن کامل بینایی در آن چشم پیش می رود. معمولاً تاری دید همراه با درد کره چشم است . تاری دید ظرف چند ساعت تا چند روز ایجاد می شود و معمولاً بعد از چند هفته و چندماه بتدریج بهتر می شود.
این حالت در اثر آسیب غلاف میلین در مسیر عصب بینایی چشم ایجاد می شود.

بنابر نتایج یک پایان‌نامه:
نتایج یک پایان‌نامه نشان داد: علایم بینایی شایع‌ترین مشکل بیماران مبتلا به ام.اس است.
الهام اصغری رودسری و ایران راشدی دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با راهنمایی دکتر جمشید لطفی به بررسی میزان ناتوانی (بر اساس سیستم ارزیابی EDSS) و همراهی آن با متغیرهای دیگر در یک صد مورد بیمار ام.اس پرداخته‌اند.
در این پایان‌نامه آمده است: « مولتی پل‌اسکلروزیس » نوعی بیماری مزمن دستگاه عصبی مرکزی است، که عوارض فیزیکی و روانی حاصل از آن کیفیت زندگی بیماران را متاثر می‌کند؛ این بیماری در سال‌های اخیر به صورتی فراگیر در تمامی جوامع از جمله در کشور ما مطرح شده و تحقیقات و مطالعات بسیاری را برای شناخت ابعاد گوناگون آن موجب شده است؛ انجام اینگونه مطالعات و قیاس نتایج حاصل از آن با سایر بررسی‌های انجام شده با کمک به روشن‌تر شدن چهره‌ی این بیماری در کشور ما، می‌تواند ما را به سوی دیدگاهی تازه‌ و برخوردی مناسب‌تر با این بیماری پیش برد.
هدف از انجام این مطالعه بررسی میزان ناتوانی در یک صد مورد بیمار مبتلا به ام.اس که تشخیص بیماری با تعاریف و معیارهای در نظر گرفته شده، است.
بر این اساس، اطلاعات مورد نیاز با توجه به فرضیات تعیین شده به وسیله‌ی انجام مصاحبه و معاینه با یک یک بیماران جمع‌آوری شد، سپس با استفاده از روش‌های آماری، تجزیه و تحلیل داده‌ها جهت بررسی وجود ارتباط بین متغیرهای موجود انجام گردید.
در ‌١٠٠ مورد بررسی شده در این مطالعه، نسبت بیماران زن به مرد ‌٨۵/١ درصد، متوسط سن بیماران ‌۵٩/٣٢ سال، متوسط سن شروع بیماری در آنها ‌۵٢/٢۵ سال با حداکثر میزان شروع بیماری در سنین بین ‌٢٠ تا ‌٢٩ سال بود.
شایع‌ترین فرم بیماری نوع RR، (‌۵٣ درصد موارد) بوده است و در غالب بیماران (‌۶٢ درصد) بیماری با یک علامت آغاز گشته بود (monosymptomatic) متوسط مدت ابتلا به بیماری ‌١٣/٧ سال بود و ‌۴۶ درصد بیماران کمتر از ‌۵ سال از شروع بیماریشان می‌گذشت.
متوسط EDSS در کل بیماران ‌٢٢/٣ درصد، حداقل آن صفر و حداکثر آن ‌۵/٩ بود. همچنین متوسط EDSS در بیماران زن ‌١/٣ و در بیماران مرد ‌۵۵/٣ بود؛ شایع‌ترین علامت شروع بیماران در کل بیماران، از گروه علایم بینایی بود (‌٣۵ درصد)؛ در حالی که در زمان انجام این مطالعه بیشترین سیستم عملکردی درگیر در کل بیماران و همینطور به تفکیک در بیماران زن و مرد سیستم پیرامیدال بود (‌٨١ درصد کل بیماران، ‌٩٢/٧۶ درصد زنان و ‌٧١/٨۵ درصد مردان)
در خاتمه آمده است: با استفاده از آزمون آماری x2 (کای دو) و با ‌٠۵/٠> P ارتباط آماری معنی‌داری بین سن شروع بیماری، وجود علایم راه هرمی در آغاز بیماری، جنسیت و وجود علایم بینایی و در آغاز بیماری، سیر بیماری و مدت ابتلا سیر بیماری و شدت ناتوانی، مدت ابتلا و شدت ناتوانی، شدت ناتوانی و وجود علایم حسی در آغاز بیماری، امیتاز EDSS و سیر بیماری، مدت ابتلا، وجود علایم راه هرمی در شروع بیماری و نهایتا شروع بیماری با یک یا چند علامت وجود داشت.

اصول درمان نوریت اپتیک:
در مان با استروئید چه داخل وریدی یا تزریق رتروبولبر بهبودی بینائی را تسریع میکند ولی بر نتیجه نهائی بینائی اثری ندارد. استروئید های خوراکی ممکن است خطر نوریت اپتیک راجعه را افزایش دهند. نشان داده شده که متیل پردنیزولون درون وریدی
و به دنبال آن پردنیزولون خوراکی در بروز ام اس قطعی بالینی حد اکثر 50% کاهش ایجاد میکند.ولی فقط برای یک دوره 2 ساله. این اثر در بیمارانی که در زمان بروز علائم در MRI ضایعات متعدد مغزی داشته اند واضح تر بوده است.

پیش آگهی
بدون درمان, بینائی به طور مشخص 3-2 هفته بعد از آغاز بیماری شروع ب بهبود میکند و گاهی طی چند روز طبیعی میشود. بهبودی ممکن است طی چند ماه به آرامی ادامه یابد و در 90% موارد طی یک سال از شروع علائم بهبودی تا سطح 40/20 یا بهتر مشاهده می شود. دید ضعیف طی اپیزود حاد با پیش آگهی بد بینائی ارتباط دارد ولی حتی از دست دادن کامل درک نور می تواند بازگشت کامل بینائی را به دنبال داشته باشد. پیش آگهی بد بینائی همچنین با ضایعات طولانی تر در عصب اپتیک مرتبط است
مخصوصا اگر درگیری عصب در کانل اپتیک وجود داشته باشد. به طور کلی ارتباط نزدیکی بین بهبودی تیز بینی, حساسیت در تمایز و دید رنگی وجود دارد. اگر روند بیماری به اندازه کافی مخرب باشد, آتروفی اپتیک رتروگراد حاصل می شود...و نقایص
دسته فیبر عصبی در لایه فیبر عصبی شبکیه ظاهر میشود و دیسک اپتیک, رنگ صورتی طبیعی اش را از دست میدهد و رنگ پریده می شود.در موارد خیلی شدید یا عود کننده, یک دیسک سفید گچی با زمینه واضح ایجاد میشود. نظر بر این است که رنگ پریدگی دیسک ازوما با ضعف تیزبینی ارتباط ندارد. عواملی که با ایجاد بعدی م اس مرتبط هستند عبارتند از:
جنس مونث,HLADR2 DR3 , همراه بوده پری ونوس شبکیه و sheating شبکیه, ناهنجاریهای MRI مغزی, و باند های الیگوکلونال مایع مغزی نخاعی. نوریت اپتیک در بچه ها بیشتر هر دو چشم را به طور همزمان مبتلا میکند و بیشتر از بزرگسالان ایجاد پاپیلیت میکند ولی خطر پیشرفت به ام اس کمتر است

عصب بینایی بیش از یک میلیون فیبر عصبی دارد که در بیماری ام اس تعدادی از این فیبرها ممکن است ملتهب شده و عملکرد آنها مختل می شود.
رضا دانشور کافکی متخصص مغز و اعصاب در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد : در بیماری ام اس ، عمدتا عصب بینایی مورد آسیب واقع شده و سبب اختلال در درک تصاویر می شود.
وی گفت: عصب بینایی بیش از یک میلیون فیبر عصبی دارد که در بیماری ام اس تعدادی از این فیبرها ممکن است ملتهب شده و عملکرد آنها مختل شود .

وی ادامه داد: شایعترین اختلال دیدی که در اثر التهاب عصب بینایی رخ می دهد از دست رفتن ناگهانی و کامل دید یک چشم است و معمولا دید مرکزی چشم که بهترین دید را فراهم می کند از دست می رود و گاهی اوقات از بین رفتن دید به صورت جزئی است و بیمار احساس می کند از پشت شیشه مات نگاه می کند.
دانشور تصریح کرد: اغلب از دست رفتن بینایی با درد بخصوص هنگام حرکت چشم همراه است و تقریبا در تمام موارد قدرت تشخیص رنگ نیز کاهش می یابد.
وی اظهار داشت: علاوه بر اشکال در دید رنگی حاشیه تصاویر نیز کاملا واضح نیست که به اصطلاح گفته می شود کانتراست تصویر کم شده است و اختلال دید بیمار معمولا در عرض چند ساعت یا یک تا دو روز به حداکثر شدت می رسد.
این متخصص ادامه داد: نقص بینایی در ساعات مختلف شبانه روز ممکن است تغییرات جزیی داشته باشد که عمدتا با بیماران در روز دید ضعیف تر و شب ها دید بهترین دارند و این تغییر در قدرت بینایی با تغییر دمای بدنه و ورزش سنگین نیز دیده می شود .
دانشور کافکی خاطرنشان کرد: در 90 درصد مبتلایان به ام اس قدرت دید به طور تدریجی در طی 6 تا 12 هفته به شرایط نرمال بر می گردد ولی در برخی از بیماران مقداری اخلال دید باقی می ماند و در برخی از موارد تا 6 ماه طول می کشد که بطور کامل دیدشان بهبود می یابد.
دانشور کافکی یادآور شد: در برخی از موارد بیماران حتی پس از بهبود کامل احساس می کنند دید چشمشان با قبل از شروع بیماری و یا با چشم سالم تفاوت دارد که عمدتا مربوط به اختلال در درک رنگ و وضوح تصویر است .
منبع Confusedaeednt125
کلیه حقوق این سایت متعق به نمایندگی 2057 بیمه میهن می باشد . استفاده از مطالب با ذکر منبع مجاز است
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : ghaside , toktam* , movahedi , nazar
[b]سلام به همتون
من دو بار تا حالا کورتون دریافت کردم از زمان تشخیص بیماریم هم 7،8 ماه می گذره سینووکس هم هفته ای یکبار می زنم ولی کماکان چشم راستم مه آلوده . آیا بغیر از صبر چاره ای ندارم ؟یک دوره هم قرص ملاتونین دریافت کردم ( در یک طرح تحقیقاتی ) ولی فایده ای نداشت و تازه بدتر هم شدم . ممنون میشم اگه کسی تجربه ای داره منو راهنمایی کنه . البته خدارا شکر غیر از تاری دید علامت خاص دیگه ای ندارم .
عشق بینایی را می گیرد
دوست داشتن بینایی می دهد .

سلام به همتون
من دو بار تا حالا کورتون دریافت کردم از زمان تشخیص بیماریم هم 7،8 ماه می گذره سینووکس هم هفته ای یکبار می زنم ولی کماکان چشم راستم مه آلوده . آیا بغیر از صبر چاره ای ندارم ؟یک دوره هم قرص ملاتونین دریافت کردم ( در یک طرح تحقیقاتی ) ولی فایده ای نداشت و تازه بدتر هم شدم . ممنون میشم اگه کسی تجربه ای داره منو راهنمایی کنه . البته خدارا شکر غیر از تاری دید علامت خاص دیگه ای ندارم .

عشق بینایی را می گیرد
دوست داشتن بینایی می دهد .

(2012/12/27, 07:53 AM)unforgiven نوشته است: سلام به همتون
من دو بار تا حالا کورتون دریافت کردم از زمان تشخیص بیماریم هم 7،8 ماه می گذره سینووکس هم هفته ای یکبار می زنم ولی کماکان چشم راستم مه آلوده . آیا بغیر از صبر چاره ای ندارم ؟یک دوره هم قرص ملاتونین دریافت کردم ( در یک طرح تحقیقاتی ) ولی فایده ای نداشت و تازه بدتر هم شدم . ممنون میشم اگه کسی تجربه ای داره منو راهنمایی کنه . البته خدارا شکر غیر از تاری دید علامت خاص دیگه ای ندارم .
باید صبر کنی و استراحت از آخرین بار که کورتن گرفتی چقدر میگذره؟
!.........The world is full of nice peaple, if u can't find one, Be One
دنيا پُر از آدم هاى خوبه ولى اگه نتونستى حتى يكى از اونها رو پيدا كنى، لااقل خودت خوب باش!.........




  
  •  قبلی
  • 1
  • ...
  • 18
  • 19
  • 20(current)
  • 21
  • 22
  • ...
  • 34
  • بعدی 


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  تاری دید هنگام رانندگي hamid 13 8,403 2010/04/28, 10:20 AM
آخرین ارسال: N00shin



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان