2011/07/11, 10:55 AM
ياس عزيزم سلام
خانومي يكم فكر نميكني به خودت برميگرده؟
من هم درس ميخونم
هم كار سخت ميكنم
هم شنا ميرم و نصف ايران رو هم تاحالا گشتم و آخرتابستون ميرم ايتاليا و قبل يه سفر به بنگلادش شايد داشته باشم
در مورد ازدواج هم فقط يه سوال؟
تاحالا نديدي كسي ام اس نداشته باشه و ازدواج نكنه؟
تا حالا نديدي كسي ام اس نداشته باشه و طلاق بگيره؟
تاخالا متوجه شدي من ام اسي بيشتر از اون غير ام اسي لذت ميبرم ( اينو هروقت خواستي بيا بهت نشون بدم)
در مورد حرف مردم هم بايد بگم ازقديم گفتن: در دروازه رو ميشه بست، ولي در دهن مردم رو نه
نميگم سختي نداريم ولي ديگه اينقدرم فاجعه نيست. يادت بيار بچه اي رو كه وقتي پدرش به هوا پرتابش ميكنه ذوق ميكنه و به باباش لبخند ميزنه چون مطمئنه كه ميگرتش، پس بابت اين پرتاب به خداي مهربون لبخند بزن چون اونم از شادي ما كيف ميكنه
خانومي يكم فكر نميكني به خودت برميگرده؟
من هم درس ميخونم
هم كار سخت ميكنم
هم شنا ميرم و نصف ايران رو هم تاحالا گشتم و آخرتابستون ميرم ايتاليا و قبل يه سفر به بنگلادش شايد داشته باشم
در مورد ازدواج هم فقط يه سوال؟
تاحالا نديدي كسي ام اس نداشته باشه و ازدواج نكنه؟
تا حالا نديدي كسي ام اس نداشته باشه و طلاق بگيره؟
تاخالا متوجه شدي من ام اسي بيشتر از اون غير ام اسي لذت ميبرم ( اينو هروقت خواستي بيا بهت نشون بدم)
در مورد حرف مردم هم بايد بگم ازقديم گفتن: در دروازه رو ميشه بست، ولي در دهن مردم رو نه
نميگم سختي نداريم ولي ديگه اينقدرم فاجعه نيست. يادت بيار بچه اي رو كه وقتي پدرش به هوا پرتابش ميكنه ذوق ميكنه و به باباش لبخند ميزنه چون مطمئنه كه ميگرتش، پس بابت اين پرتاب به خداي مهربون لبخند بزن چون اونم از شادي ما كيف ميكنه
باران رحمت الهي هميشه مي بارد تقصير ماست كه كاسه هايمان را بر عكس گرفته ايم