2011/04/15, 08:35 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2011/04/15, 08:59 PM، توسط fireboud.)
(2011/04/15, 08:20 PM)Matilat نوشته است: فك كنم ديگه قرارتون تموم شده
اميدوارم به همتون خوش گذشته باشه
بهار حیف شد نبودی جات خیلی خالی بود
روح پدربزرگت شاد
من از همه دوستانی که تشریف آوردند و زحمت کشیده بودند تشکر میکنم خیلی عالی بود واقعا دست همگی درد نکنه
پ.ن : در رابطه با اینکه بعضی دوستان گفتن چرا ساکت بودی من دیشب نخوابیدم و صبح کوه رفتم به همین خاطر خسته بودم و فرصت کافی برای استراحت نداشتم فقط تونستم لباس عوض کنم بیام به همین خاطر از همگی عذرخواهی میکنم
حـــــــــمــــــــیــــــــد عکس ها ؟؟!!!
فربد من خودم عکس ها رو ندارم !!
فرشید عزیز باید زحمت بکشه عکس ها رو واسم بفرسته به محض اینکه فرستاد منم واسه همتون میفرستم .
دیدار بدی نبود . ولی در کل من راضی نبودم !
از دیدن دوستان بسیار خوشحال شدم .
بهترین لحظات این دیدار هم دیدن احسان بود که بدون واکر و عصا اومده بود .
من کشته مرده احسانم خدایی .
تازه قراره سری بعد باهم مسابقه دو هم بدیم قول میدم زیاد از احسان عقب نیوفتم .
پریا هم که ماشالله به قول سینا هر روز بهتر از دیروزه . مطمینم با این روحیه ای که پریا و احسان دارن چند وقت دیگه حداقل تو مسابقه دو حال مارو میگیرن
از همه دوستانی که اومدن ممنونم و یه تشکر ویژه از مهدیه بابت سوهان . ارام بابت این ادمکا که نمیدونم اسمشون چیه . از باران و جلال بابت گل . از !!! روم به دیوار نمیدونم کی شکلات اورد . اسم کسی رو انشالله که جا ننداختم خلاصه دستتون درد نکنه .
به نظرم این دیدار خیلی خوب بود . اما خیلی هرج و مرج داشت .
هر کی از هر ور یه چیزی می گفت و اصولا چنین صحبت هایی و جمع هایی خیلی ننتیجه مثبت نداره .
ایشالا برای دفعات بعد یه برنامه منظم تر و با مدیریت بهتر ارائه بشه که در نهایت دیدار به جمع بندی مفید و بهتری برسیم . هیچ کسی هم یه وقتی ناراحت از میون ما نره .
بازم خیلی ممنونم و خیلی خوشحالم که تو جمعتون اومدم
موفق باشین
2011/04/15, 09:42 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2011/04/15, 09:46 PM، توسط fireboud.)
ناراضی نیستیم فقط یه مقدار تو برنامه ریزی این دفعه مشکلاتی بود (عدم هماهنگی)
خوب سری قبل میتونم بگم فوقالعاده بود
البته دوستانی که پارک نیومدن سرشون کلاه رفت . در کل دست همگی درد نکنه