امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بیماران ام اس خون بندناف فرزندانشان راذخیره کنند
#1
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران: مبتلایان به ام اس خون بندناف فرزندشان را ذخیره کنند
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه مبتلایان به ام اس منعی برای بارداری ندارند گفت: بهتر است این افراد خون بندناف فرزندشان را ذخیره کنند چون آینده درمانی سلول های بنیادی بسیار روشن است.
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران: مبتلایان به ام اس خون بندناف فرزندشان را ذخیره کنند

دکتر امیررضا عظیمی دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران و متخصص مغز و اعصاب در گفتگو با "بنیان" ضمن مژده ورود داروهای موثرتر برای درمان مبتلایان به ام اس در بازار گفت: تا دو سال آینده 8 تا 10 دارو به فهرست داروهای بیماران ام اس افزوده می شود که بسیار خوب هستند. از جمله حسن های این داروها، خوراکی بودن آنها است.

وی با بیان اینکه بیماران در حال حاضر با مشکل تزریق مواجه اند اظهار داشت: این موضوع خیلی امیدوار کننده است. یک سری از داروها جدید هم که تزریقی است فواصل تزریق بسیار زیاد است. یعنی دو هفته یک بار و گاهی ماهی یه بار و حتی یک دارو سالی یک بار باید تزریق شود که تاثیر آن خیلی بهتر از داروهای کنونی است.

به گفته دکتر عظیمی، با این پیشرفت، به نظر می رسد طی دو سال آینده شکل داروها عوض می شود و داروهای موثرتری در دسترس قرار گیرد.

این متخصص مغز و اعصاب همچنین گفت: اگرچه تعداد مبتلایان به ام اس در ایران زیاد است اما اکثرا به نوع خوش خیم آن یعنی نوع حمله ای دچار هستند. نوع های حمله ای معمولا سالی یک یا دوبار بیمار را مورد حمله قرار می دهد و بین این مدت مریض می تواند به خوبی زندگیش را ادامه دهد.

وی همچنین گفت: بسیاری از بیماران ام اسی ما وقتی در جامعه مشغول کار هستند کسی متوجه بیماری آنها نمی شود اما دید مردم ما در جامعه نسبت به این بیمار بد است چون نوعی را همواره تصور دارند که افرد روی ویلچیر نشسته است لذا باید دیدمان را عوض کنیم. ام اس درهمه موارد بد و فلج کننده نیست و بیمارانی هستند که سال ها به این بیماری دچار بوده اند و اکنون نیز زندگی معمولی خود را با دریافت دارو ادامه می دهند.

احتمال انتقال بیماری از مادر به جنین 3 درصد است

دکتر عظیمی، درباره احتمال انتقال ام اس از مادر به جنین گفت: اگر کسی ام اس نداشته باشد ممکن است زیر یک درصد فرزندش به این بیماری مبتلا شود اما اگر کسی مبتلا باشد بین سه تا 5 درصد احتمال ابتلا کودک به این بیماری وجود دارد.

وی ادامه داد: حال اگر تصور کنیم کسی ام اس دارد، 97 درصد احتمال دارد فرزندش این بیماری را نگیرد و کسی که نداشته باشد، به احتمال 99 درصد کودکش مبتلا نمی شود. اما بین 99 تا 97 درصد اختلاف زیادی نیست و احتمال سلامت جنین بسیار بالاست.

به گفته این محقق بیماری ام اس، این بیماری ارثی نیست یعنی اگر خانمی ام اس دارد به او نمی گوییم ازدواج نکند و یا بچه دار نشود. اکثر بیماران غیر از مطالعه ای که در تهران شد و نشان داد 10 درصد فامیلی بوده اند، 90 درصد کسانی بودند که ابتلا به این بیماری در خانواده آنها سابقه نداشته است. بنابراین نباید نگران بود و هیچ مشکلی از نظر بارداری ندارند .

وی توصیه کرد فقط دو فرد مبتلا به ام اس با هم ازدواج نکنند چون ریسک بالا می رود و احتمال ابتلای فرزند آنها حدود 30 درصد می شود.

سلول بنیادی خون بندناف فرزندتان را ذخیره کنید

دکتر عظیمی تاثیر درمانی سلول های بنیادی بر بیماری ام اس را هنوز در مرحله تحقیقاتی دانست گفت: درحال حاضر مشخص نیست که چقدر این سلول ها در درمان این بیماری موفق هستند و نتایج پژوهش ها متفاوت است اما بهتر است به خصوص برای خانواده های مبتلا به ام که ذخیره سازی سلول های بنیادی خون بندناف فرزندشان انجام شود چون ذخیره سازی این سلول ها، در آینده راه خیلی خوبی را برای درمان بسیاری از بیماری ها می گشاید.


کد خبر: 39797 زمان انتشار: 18 مهر 1391 10:23:00
ذخیره‌سازی خون بندناف سلامت آینده فرزندان را بیمه می‌کند
معاون پژوهشی جهاددانشگاهی قم اظهار كرد: حفظ و نگهداری سلولهای بنیادی خون بندناف برای استفاده احتمالی در آینده انتخابی است که امروزه تعداد زیادی از پدران و مادران در سراسر جهان به عنوان پشتوانه‌ای برای فرزندان خود در آینده مورد توجه قرار می‌دهند؛ در واقع این عمل سلامت آینده فرزندان را بیمه خواهد کرد.
ذخیره‌سازی خون بندناف سلامت آینده فرزندان را بیمه می‌کند

به گزارش دریچه خبر به نقل از ایسنا، سیدرضا طباطبایی قمی گفت: تحقیقات مختلف در دنیا نشان می‌دهد با تأسیس بانک خون بندناف امید به درمان حدود 70 نوع بیماری که غیرقابل درمان هستند مانند درمان انواع سرطان‌ها، ضایعات مغزی، کبدی، عصبی، دیابت و ... محقق می‌شود.

وی با بیان اینکه درحال حاضر استفاده از سلولهای بنیادی فقط برای درمان بیماریهای خونی است، گفت: متخصصان معتقدند که در آینده‌ای نه چندان دور، این سلولها در علم پزشکی کاربرد بسیار وسیع‌تری به دست خواهد آورد.

طباطبایی درباره ویژگی‌های این نوع از سلول‌ها گفت: خون بندناف حاوی سلولهای بنیادی خونساز است که قابلیت ترمیم بافت‌های صدمه دیده قلب یا حتی مغز را در آینده دارد و از آنجاکه این سلولها به شکل آسان‌تری توسط سیستم ایمنی بیمار قبول می‌شوند مشکل رد پیوند کمتر ایجاد می‌شود.

معاون پژوهشی جهاددانشگاهی قم در پایان خاطرنشان کرد: جمع‌آوری سلولهای بنیادی خون بند ناف طی یک فرآیند غیرتهاجمی و بدون درد و بلافاصله بعد از زایمان در عرض چند دقیقه انجام می‌گیرد و پس از فریز، این سلولها حتی تا 20 سال نیز توانایی بازسازی سیستم خونی را دارند.






اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : mehdernet2 , mehdisalimi , Pooya.N , امير ريما , shahrzad.s , فریبا , SSA , bahareh.beh , siamak.m.h , zenith
#2
من که رفتم سایت ذخیره بند ناف، اصلا بیماران ام اس نمی تونن بند ناف بچشون رو ذخیره کنند.
#3
(2018/08/26, 05:38 PM)reihooon نوشته است: من که رفتم سایت ذخیره بند ناف، اصلا بیماران ام اس نمی تونن بند ناف بچشون رو ذخیره کنند.

چرا؟
حتی تووی رویاتم...؟!smiling
#4
دوستان من یه سوال دارم Unknown
آیا نگهداری خون بند ناف نوزاد برای من که یک مادر دچار بیماری ام اس هستم در آینده سودی خواهد داشت؟ Unknown
یعنی احتمال داره در آینده این سلول های بنیادی برای خود من به کار بیاد؟؟؟؟؟؟؟
روی افکار خود لم ندیم
            wink2
 تشکر شده توسط : پریا حقیقت پور , mj.ny-luise
#5
من الان تاپیک خون بند ناف رو دیدم Dash2

اما این برای سال ۹۱ هست 
میخواستم خبر جدیدتر داشته باشم
روی افکار خود لم ندیم
            wink2
 تشکر شده توسط : پریا حقیقت پور
#6
محبوبه جون منم خیلی بهش فکر میکنم  icon_cry اگه قرار باشه اقدام کنیم فکر کنم هفته 36 باید باشه من الان هفته 30 ام هستم و هنوز نتونستم تصمیم بگیرم  confused2
به اندوه خود لبخند بزن...
 تشکر شده توسط : mahbub , پریا حقیقت پور
#7
هم برای آینده خود بچه خیلی به درد میخوره که اگر خدایی نکرده به مشکلی خورد هم خودمون.چون از ژن و خون خودمونه.اما من که اصلا به خاطر هزینش بهش فکر نکردم angry2.فکر کنم اگه اشتباه نگم تا ۲۰ سال هم میشه نگه داشت
 تشکر شده توسط : الی کوچولو , پریا حقیقت پور
#8
(2020/01/27, 01:51 PM)سمیرا67 نوشته است: محبوبه جون منم خیلی بهش فکر میکنم  icon_cry اگه قرار باشه اقدام کنیم فکر کنم هفته 36 باید باشه من الان هفته 30 ام هستم و هنوز نتونستم تصمیم بگیرم  confused2

فکر منم مشغول کرده منم الان ۳۲ هستم 305320_JC_thinking
آخرین بار پیش دکترم شهر خودم رفتم نپرسیدم ازش ولی خیلی دوست دارم نظر دکتر مقدسی رو بدونم اما بهش دسترسی ندارم .اجازه سفر هم ندارم sad
روی افکار خود لم ندیم
            wink2
 تشکر شده توسط : الی کوچولو , پریا حقیقت پور
#9
(2020/01/27, 08:21 PM)عسل راد نوشته است: هم برای آینده خود بچه خیلی به درد میخوره که اگر خدایی نکرده به مشکلی خورد هم خودمون.چون از ژن و خون خودمونه.اما من که اصلا به خاطر هزینش بهش فکر نکردم angry2.فکر کنم اگه اشتباه نگم تا ۲۰ سال هم میشه نگه داشت

هزینه اش اگه اشتباه نکنم سه میلیون چهارصد برای ۲۵ سال نگهداری هست  icon_cry
ولی بازم دوست دارم نظر دکترم بدونم
روی افکار خود لم ندیم
            wink2
 تشکر شده توسط : الی کوچولو , پریا حقیقت پور
#10
سلام مامانای گل...
من برام ی سوال ایجاد شده ...تفاوت سلولهای بنیادی داخل خون بند ناف نوزاد با سلول های بنیادی بالغ چیه که شما دوست دارین از این روش استفاده کنین؟
 تشکر شده توسط : الی کوچولو , پریا حقیقت پور
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نوع زایمان در بیماران ms النا 26 34,372 2020/03/11, 01:42 PM
آخرین ارسال: Setareh...
  پيامدهاي زايمان در بیماران مبتلا به ام اس hamdam 0 3,090 2012/01/03, 09:06 AM
آخرین ارسال: hamdam



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
2 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست