2019/04/17, 06:54 AM
پریا جان شما باید قبل عقد از ایشون نوشته ی امضا و ثبت شده میگرفتین یا توی عقدنامه قید میکردین که ایشون از بیماری شما اطلاع دارن
به اندوه خود لبخند بزن...
بیماری خود را قبل از ازدواج با همسر آینده مطرح کنید
|
||||||||||||||||||
2019/04/17, 06:54 AM
پریا جان شما باید قبل عقد از ایشون نوشته ی امضا و ثبت شده میگرفتین یا توی عقدنامه قید میکردین که ایشون از بیماری شما اطلاع دارن
به اندوه خود لبخند بزن...
2019/04/20, 07:37 PM
فکرش رو هم نمیکردم
2019/04/20, 10:19 PM
آخه دروغ تا کجا؟؟؟
2019/12/01, 02:02 PM
به نظرم من وقتی به کسی گفتم خیلی بد نگام کرده و خیلی رفتارش بد بوده و کلا سخته گفتنش به طرف مقابل به نظرم هم ادم ازدواج نکنه خیلی بهتره ...........
خواستن،همیشه توانستن نیست
گاهی فقط داغ بزرگی است که تا ابد بردلت می ماند
2019/12/01, 06:12 PM
به نظر من
وجود ام اس که وسیله مناسبی برای شناسایی طرف مقابله که آیا واقعا طرف اهل زندگی هست یا نه زندگی کلی بالا پایین داره اگه نمی تونه یک بیماری که درمانش هم پیدا شده هم دم و شریک زندگیش باشه همو بهتره که آدم با این فرد زندگی نکنه تو این دنیا این همه بیماری هست ( از سرطان گرفته تا دیابت انواع بیماری های روانی ...) که براشون دارو مشخصی هم نیست فرد مقابل خودش فکر نمی کنه که خودش ممکن به این بیماری ها مبتلا بشه یا اصلا ممکنه داشته باشه کلا هر کس بد نگاه کرد یا به فکر رفت جواب منفی بهش بدید چون به نظر من آدم واقعا نفهمیه
گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems
2019/12/01, 08:57 PM
من یکم ترس و استرس دارم به خاطر عنوان کردن ام اس
البته تا الان به هر کی گفتم یا خودش مخالفت کرده یا خانواده اش تا اینجا مشکلی نیست که مخالفت میکنن و میرن اما ترس من از خواستگاری هست که همه چی رو قبول کرده ام اس و محدودیت هاشو و حتی اتفاق های بعدش رو ترسم از اینه که بعدا توی زندگی کم بیاره مخصوصا این که طرف مقابل تمام آشناییش با ام اس از طریق مطالعه بوده و تا حالا یک ساعت هم کنار یه ام اسی ننشسته. من خودم خوب میدونم که زندگی با وجود ام اس سخت تره. حالا موندم چیکار باید کنم؟؟
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
1 مهمان |