موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :16 بار در 16 پست
سال تشخيص بيماري : 1397
دكتر معالج : ....
داروي مورد استفاده : سینومر
سلام ام ار ای کلمات t2 bright signal وt2 high signal focus تفاوتش چیه؟
Bright lesion یعنی چی?
نوشته زیر یعنی چی
none of these lesion shows restriction on dwi but two of the has show enhancment on post contrast
این یعنی چی؟
لطفا همه رو پاسخ بدین ممنونم
موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 833
تشکر های دریافت شده :2024 بار در 653 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : ***فرشته جون***
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
(2019/06/30, 07:19 PM)sarah_6162 نوشته است: سلام ام ار ای کلمات t2 bright signal وt2 high signal focus تفاوتش چیه؟
Bright lesion یعنی چی?
نوشته زیر یعنی چی
none of these lesion shows restriction on dwi but two of the has show enhancment on post contrast
این یعنی چی؟
لطفا همه رو پاسخ بدین ممنونم
فک کنم دو تا پلاک فعال
تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز !؟
میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم
وقتی پلاک فعال بعد ۹ پاه مصرف داروی سینومر بتشه دکتر چکار میکنه دارو عوض میشه یا فرصت میده یا کلا این اتفاق خوب نیست؟
تشکر های دریافت شده :16 بار در 12 پست
سال تشخيص بيماري : هیچ
دكتر معالج : ندارم
داروي مورد استفاده : ام اس ندارم
سلام دوستان سوالی از خدمتتون داشتم. بنده سال قبل علایمی داشتم که رفتم دکتر ام ار ای مغز نخاع و گردن دادم که بدون تزریق بود و همشون سالم بودن.علایمم قبلا گفتم سرگیجه و چشم درد شدید چشم چپ و خیلی چیزای دیگه بود. حال امسال برای چک دوباره رفتم ام ار ای مغز هم با تزریق و هم بدون تزریق شدم که نرمال بود . فقط vep چشم چپم که مشکل در آن بود ۱۱۷ بود و چشم نرمالم که چشم راستم باشه vep ۱۲۳ بود . حال از دوستان خواهش میکنم منو راهنمایی کنند. دکتر گفت عدد vep برات به خاطر ضعف چشماته . عینک میزنم ۱/۵ هست جفت چشام.ممنون میشم راهنماییم کنین
موضوعها: 5
تشکر های اهدا شده: 717
تشکر های دریافت شده :468 بار در 217 پست
سال تشخيص بيماري : 1398
دكتر معالج : دکتر نیما محسن زاده
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
سلام دوستان ...این جواب ام ار ای های متعدد منه
میشه برام توضیح بدین ام اس هست یا نه؟ راستش دکترم انگار شک داره به همه چی ...ی بار میگه ام اس نیست ولی هر کاری انجام میده همش انگار تشخیصش ام اس بوده ..میخوام دکترم رو عوض کنم
MRI without contrast brain
T2 mixed signals intensity focal lesion in left brachium pontis measuring 17 mm is noted
MRI with contrast brain
Lesion in left brachium pontis shows peripheral enhancement in its presumbely inflammation however further evaluation with MRS is recommended
MRI with contrast cervical spine
Discrete plaque was not seen
موضوعها: 19
تشکر های اهدا شده: 4409
تشکر های دریافت شده :7524 بار در 2638 پست
سال تشخيص بيماري : 1382
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : فینگولیمد
(2019/11/14, 09:17 PM)ارزو ش نوشته است: سلام دوستان ...این جواب ام ار ای های متعدد منه
میشه برام توضیح بدین ام اس هست یا نه؟ راستش دکترم انگار شک داره به همه چی ...ی بار میگه ام اس نیست ولی هر کاری انجام میده همش انگار تشخیصش ام اس بوده ..میخوام دکترم رو عوض کنم
MRI without contrast brain
T2 mixed signals intensity focal lesion in left brachium pontis measuring 17 mm is noted
MRI with contrast brain
Lesion in left brachium pontis shows peripheral enhancement in its presumbely inflammation however further evaluation with MRS is recommended
MRI with contrast cervical spine
Discrete plaque was not seen
سلام
ما اینجا پزشک نیستم که تشخیص بدیم و فقط تجربیاتمان را به اشتراک می گذاریم
ولی اکثر ما ها برای تشخیص اولیه پیش حداقل 2-3 تا پزشک دیگر هم رفتیم
شما بهتره با یک پزشک متخصص بیماری های داخلی مغز و اعصاب دیگر صحبت کنید
گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems
موضوعها: 5
تشکر های اهدا شده: 717
تشکر های دریافت شده :468 بار در 217 پست
دكتر معالج : دکتر نیما محسن زاده
سلام ..ممنون میشم اگر توضیح بدین که آیا پلاک ها باعث التهاب در مغز میشن؟ اصلا پلاک فعال که میگین یعنی چی؟
موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 833
تشکر های دریافت شده :2024 بار در 653 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : ***فرشته جون***
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
(2019/11/17, 07:22 PM)ارزو ش نوشته است: سلام ..ممنون میشم اگر توضیح بدین که آیا پلاک ها باعث التهاب در مغز میشن؟ اصلا پلاک فعال که میگین یعنی چی؟
سلام
به نواحی که میلین از بین رفته اصطلاحا میگن پلاک. پلاک فعال یعنی قسمتهایی که میلین در حال از بین رفتنه و در اون قسمتها التهاب مشاهده میشه. پلاک فعال با ام آر آی باتزریق تشخیص داده میشه
خیلی ساده توضیح دادم
تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز !؟
میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم
تشکر های اهدا شده: 3
تشکر های دریافت شده :9 بار در 7 پست
دكتر معالج : سخابخش و عظیمی صائین
(2019/09/18, 08:02 AM)S.b.a نوشته است: سلام دوستان سوالی از خدمتتون داشتم. بنده سال قبل علایمی داشتم که رفتم دکتر ام ار ای مغز نخاع و گردن دادم که بدون تزریق بود و همشون سالم بودن.علایمم قبلا گفتم سرگیجه و چشم درد شدید چشم چپ و خیلی چیزای دیگه بود. حال امسال برای چک دوباره رفتم ام ار ای مغز هم با تزریق و هم بدون تزریق شدم که نرمال بود . فقط vep چشم چپم که مشکل در آن بود ۱۱۷ بود و چشم نرمالم که چشم راستم باشه vep ۱۲۳ بود . حال از دوستان خواهش میکنم منو راهنمایی کنند. دکتر گفت عدد vep برات به خاطر ضعف چشماته . عینک میزنم ۱/۵ هست جفت چشام.ممنون میشم راهنماییم کنین
شما اگه مشکل ضعف یا درد چشمتون با عینک برطرف میشه وام ار ای نرمال هست هیچ نکرانیی نداشته باشین چون مشکل چشم تو ام اس با عینک وایم چیزا برطرف نمیشه بخاطر سیستم عصبیه که خودش باید ترمیم شه تا علایمش ازبین بره