امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
علل سکسکه و راه حل آن
#1
● هفت قلپ آب بنوش!
سکسکه چیزی است که بی گمان همه در طول زندگی خود با آن مواجه شده اند، هق هق های بی امانی که در صورت تداوم، فرد را مستأصل می کند و در مواردی حالت بیماری به خود می گیرد. در زبان لاتین به سکسکه Singultus اطلاق می شود که از لغت Singult به معنی تلاش برای نفس کشیدن در حین هق هق گریه مشتق شده است.سکسکه همچنان به عنوان یکی از اسرار پزشکی باقی مانده است و تا به حال، نقش و عملکرد مفیدی برای آن شناخته نشده است.
در واقع سکسکه عبارت است از انقباضات ناخودآگاه و مکرر عضله دیافراگم و عضلات تنفسی بین دنده ای.
سکسکه یک علامت است و نه یک بیماری، در ایجاد سکسکه دیافراگم (عضله بزرگ و نازکی که قفسه سینه را از شکم جدا می کند) و عصب فرنیک (عصبی که دیافراگم را به مغز وصل می کند) نقش دارند. معمولاً در حین سکسکه، صدایی تند و سریع که در اثر حرکت غیرارادی عضلات دیافراگم و متعاقب آن بسته شدن سریع تارهای صوتی، پدید می آید،شنیده می شود.
تقریباً همه ممکن است دچار سکسکه شوند، حتی جنینی که در رحم مادر است، اما به طور کلی مردان به مراتب بیشتر از زنان دچار سکسکه می شوند. اما عملاً هر فردی از نوزادان گرفته تا افراد بزرگسال، آن را تجربه می کنند.
سکسکه معمولاً یک مشکل گذرا و خوش خیم است. با این حال، همین عارضه ساده، در صورتی که بیش از حد ادامه پیدا کند، می تواند آزار دهنده و ناتوان کننده باشد.
در ضایعات مغزی، ضربه و تومورهای مغزی و یا به دنبال بی هوشی ها نیز، امکان بروز سکسکه وجود دارد. عموماً سکسکه با این علت، خود به خود بهبود یافته و غالباً در افراد مضطرب و دارای استرس بالا و یا متعاقب خبر خوشایند و غم انگیز تظاهر می کند و در برخی مواقع مصرف دارو و سموم نیز علت آن است.
●علل سکسکه
تحریک اعصابی است که عضلات تنفسی، خصوصاً دیافراگم را تحریک می کنند، علت سکسکه کوتاه مدت معمولاً ناشناخته است اما در صورتی که سکسکه طولانی مدت باشد یا به شکل مکرر رخ دهد، امکان دارد به علل زیر ایجاد شده باشد:
خوردن یا آشامیدن غذا یا نوشیدنی داغ یا مواد تحریک کننده، بیماری پرده جنب (پرده ای که روی ریه را می پوشاند)، ذات الریه، اورمی (جمع شدن مواد زاید سمی در اثر نارسایی کلیه)، الکلی بودن، مصرف برخی از داروها، اختلالات معده، مری، روده یا لوزالمعده، حاملگی، تحریک مثانه، هپاتیت، سابقه عمل جراحی (خصوصاً جراحی روی شکم)، علل عاطفی، پربودن معده، خنده شدید یا احساسات قوی، تغییر در دمای محیط. چنانچه گفته شد، معده خیلی پر و انباشته نیز می تواند باعث حمله های سکسکه شود که به شکل غیرارادی بروز می کند و در شرایط زیر پیش می آید: خوردن بیش از حد غذا و با سرعت، به درون کشیدن هوای بیش از اندازه، تغییر ناگهانی در دمای معده؛ مثل نوشیدن مایعات سرد بلافاصله بعد از نوشیدن یک نوشیدنی داغ.
در گزارش جالبی که سالها پیش در ژورنال نیوانگلند به چاپ رسید، بیماری را معرفی کرده بود که برای چند روز دچار سکسکه های مقاوم به درمان شده بود، بررسی های مختلف در او هیچ مشکلی را نشان نمی دادند و تنها یافته غیر طبیعی، وجود مورچه در گوش او بود! و تنها پس از خارج کردن این مورچه، مشکلش برطرف شده بود!
از موارد بالا می توان نتیجه گرفت که در بسیاری از موارد، علت مشخصی برای این حالت شناسایی نمی شود.
اغلب اوقات سکسکه، بیش از ۴۸ ساعت طول نمی کشد ولی در فرم مداوم، فرد بیش از ۲ روز و کمتر از ۱ ماه مبتلاست و در موارد بیشتر یا در صورتی که با بیماری ها ی دیگری مثل مشکلات قلبی- ریوی همراه باشد، فرد نیاز به مراجعه به بیمارستان دارد.
اگر شما دچار سکسکه هایی می شوید که تا چند روز یا بیشتر ادامه پیدا می کنند، پزشک شما می تواند دستور انجام آزمایشاتی را تجویزکند که برای بررسی احتمال وجود یک مشکل جدی تر به کار می روند.
روش های درمان سکسکه متنوع هستند و درمان های غیردارویی معمولاً بر روش های تحریک ناحیه حلق و بینی مبتنی هستند.
در زیر به مواردی اشاره می شود که شما می توانید در حین بروز مشکل، یک یا تعداد بیشتری از آنها را به کار بندید:
۱) نفس خود را نگاه دارید و تا ۱۰ بشمارید.
۲) داخل یک کیسه کاغذی تنفس کنید (کیسه پلاستیکی به دلیل احتمال چسبندگی آن به بینی و خصوصاً در اطفال به هیچ عنوان، توصیه نمی شود.)
۳) انگشت شست خود را بین دندان ها و لب بالا قرار دهید، سپس لب بالا را با انگشت سبابه خود، درست در زیر سوراخ بینی سمت راست، فشار دهید.
۴) یک لیوان آب را به سرعت بنوشید، باوری قدیمی وجود دارد مبنی بر اینکه نوشیدن هفت جرعه آب سکسکه را متوقف می کند.
۵) نان خشک یا یخ خرد شده، قورت دهید.
۶) زبان خود را به ملایمت بکشید.
۷) یک قاشق چای خوری شکر خشک بخورید.
۸) بازی پول من را تو برداشتی؟ را به منظور پرت کردن حواس فرد انجام دهید.
۹) ترساندن ناگهانی فرد مبتلا می تواند مؤثر باشد (به این شرط که فرد دچار مشکلات بعدی نشود!)
۱۰) در برخی متون به گذاشتن یخ و لیمو روی زبان برای متوقف کردن سکسکه، اشاره شده است.
۱۱) گذاشتن ژله انگور در زیر زبان
۱۲) بو کردن موادی که بوی نافذی دارند.
در بیماری که آیروفاژی علت سکسکه است، باید از صحبت حین صرف غذا، پرهیز کند، غذا را به خوبی جویده و با استرس و اضطراب صرف نکند. درمان سکسکه با علت رفلاکس، مصرف حجم کم غذا و پرهیز از خوابیدن پس از غذا خوردن است. غذای پر چرب، نوشابه های گازدار، پیاز خام، مرکبات و حتی سیگار کشیدن، سبب تشدید رفلاکس معده می شود.
داروهایی هم برای درمان سکسکه معرفی شده اند که سردسته داروهای مؤثر در درمان سکسکه کلروپرومازین است که هم به شکل قرص و هم به صورت آمپول وجود دارد؛ البته این دارو از انواع داروهای اعصاب است و ظاهراً به این دلیل تجویز می شود که سکسکه یک رفلکس عصبی است، اما باید به خاطر داشته باشید که درمان های دارویی را هرگز بدون تجویز پزشک، استفاده نکنید، چرا که عارضه جانبی دارد.
به طور کلی سکسکه معمولاً حالت خوش خیم داشته و با درمان های خانگی برطرف می شود، در مواردی هم که به طول بینجامد یا به درمان های معمول جواب ندهد معمولاً با دخالت پزشک برطرف خواهد شد.
 تشکر شده توسط : Morteza , mirali , شهرزاد , نازلی , احمدرضا , A.Kh
#2
سکسکه هنگامی رخ می‌دهد که دیافراگم – پرده عضلانی میان قفسه سینه و شکم - به طور ناگهانی و غیرارادی منقبض می‌شود و این انقباض چندین بار در دقیقه تکرار می‌شود.

این امر باعث می‌شود هوا به سرعت بسیاری وارد ریه‌ها شود. هوای وارد شونده هنگامی که گلوت (شکاف میان تارهای صوتی‌ شما) با حرکت دریچه اپی‌گلوت بسته می‌شود،‌ متوقف می‌شود. این امر صدای شاخص سکسکه را ایجاد می‌کند.

در پزشکی به سکسکه "لرزش هم‌زمان دیافراگمی" (SDF) می‌گویند.

سکسکه یک کنش غیرارادی است و دارای یک قوس بازتاب عصبی است. اغلب دوره‌های سکسکه تنها چند دقیقه طول می‌کشد. سرعت سکسکه ممکن است بین 4 تا 60 بار در دقیقه باشد.

معمولا یک حمله سکسکه بدون مداخله خاصی بهبود پیدا می‌کند. چه درمان‌های خانگی بسیاری وجود دارند که ادعا می‌شود می‌توانند دوره سکسکه را کوتاه کنند، و گاهی در موارد سکسکه مزمن درمان پزشکی ضرورت پیدا می‌‌کند.

در موارد نادری سکسکه ممکن است مدت درازی، بیش از 48 ساعت طول بکشد، و این سکسکه را می‌توان به دو رده تقسیم کرد:

1- سکسکه مداوم یا طول‌کشنده: در این حالت سکسکه بیش از 48 ساعت، اما کمتر از یک ماه طول می‌کشد.

2- سکسکه مقاوم: در این حالت سکسکه بیش از یک ماه به طول می‌انجامد. زنان و مردان به یکسان به سکسکه دچار می‌شوند. سکسکه‌های مداوم و مقاوم در مردان شایع‌تر است. سکسکه مداوم یا مقاوم می‌تواند بسیار خسته‌کننده و آشفتگی‌آور باشد، و ممکن است خوردن و نوشیدن را مختل کند. به یاد داشته باشید که این نوع سکسکه نادر است و معمولا بیانگر وجود مشکل یا مسئله‌ای زمینه‌ای است.

علت سکسکه

سکسکه‌های کوتاه‌مدت: اغلب موارد سکسکه بدون علت مشخص رخ می‌دهد. هر کسی به طور گاه‌گاهی ممکن است دوره کوتاهی از سکسکه را تجربه کند که کاملا طبیعی است.
دوره‌های کوتاه‌مدت سکسکه اغلب پس از مصرف الکل یا نوشابه‌‌های گازدار یا هنگام نفاخ‌شدن معده (که معمولا ناشی از خوردن یا نوشیدن سریع و بلع هوا)‌ است، رخ می‌دهند. خنده طولانی نیز ممکن است سکسکه ایجاد کند.

این نوع سکسکه‌ها معمولا بدون نیاز به درمان خاصی بهبود پیدا می‌کنند.

سکسکه‌های مداوم و مقاوم: اگر سکسکه شما مداوم است و بیش از 48 ساعت طول می‌کشد، ممکن است یک علت زمینه‌ای داشته باشد. شماری از بیماری‌ها و عوارض باعث سکسکه طولانی‌مدت می‌شوند. اما گاهی حتی با آزمایش‌ها و بررسی‌های زیاد هم علت زمینه‌ساز پیدا نمی‌شود.

سکسکه‌ مداوم ممکن است ناشی از اختلالات دستگاه عصبی محیطی یا مرکزی، یا به دنبال هر آسیب یا تحریکی که به عصب فرنیک و عصب واگ (که به دیافراگم عصب‌دهی می‌کنند) وارد شود و نیز اختلالات سمی یا سوخت و ساز که بر این دستگاه اثر می‌گذارند، ممکن است به وجود آید.

سکسکه مداوم گاهی ممکن است ناشی از واکنش به داروها باشد.

در برخی از موارد، سکسکه مداوم با عوامل روانی ارتباط دارد، برای مثال سکسکه ممکن است بخشی از واکنش به احساسات و عواطف قوی مانند استرس، هیجان و سوگواری باشد.

درمان سکسکه

سکسکه عادی به آسانی و بدون مداخله پزشکی برطرف می‌شود، در اغلب موارد،‌ به سادگی با فراموش کردن آن سکسکه متوقف می‌شود. اما شمار زیادی از درمان‌های موردی برای سکسکه گزارش شده است: از ترساندن فرد مبتلا، خوردن سرکه و نوشیدن آب گرفته تا نگهداشتن نفس و یا ریختن شکر رو یا زیر زبان.

درمان پزشکی تنها در موارد شدید و مداوم سکسکه به کار می‌رود،

فعلا سکوت را برگزیدیم ............
 تشکر شده توسط : arezooo82 , نازلی , احمدرضا , A.Kh
#3
من یه روش واسه قطع سکسکه اختراع کردم..رو همه امتحان کردم جواب میده..جلوی آینه واستید خودتون رو نگاه کنید و هی سعی کنید یه سکسکه بزنید ..هر چی تلاش کنید نمیتونید..سکسکه قطع میشهSmile
به یاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد..
 تشکر شده توسط : نازلی , sweetbasil , A.Kh
#4


آبنبات چوبي ضد سكسكه توليد شد!

خبرگزاری دانشجویان ایران - ایسنا

يك دانش آموز 13 ساله با استفاده از يك تركيب ساده موفق شد آبنبات چوبي براي متوقف كردن سكسكه توليد كند.


به گزارش سرويس علمي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، «مالوري كيفمان» اهل آمريكا، در تابستان 2010 براي متوقف كردن سكسكه بي وقفه خود راه هاي مختلفي از جمله خوردن يك ليوان آب نمك را تجربه كرد و پس از اين ماجرا و طي دو سال، بيش از 100 تركيب مختلف را براي ساختن آبنبات ضد سكسكه مورد آزمايش قرار داد.

تركيب نهايي براي توليد آبنبات چوبي ضد سكسكه Hiccupops‌ شامل سركه سيب و شكر است. اين تركيب ساده قادر است اعصاب گلو و دهان را كه مسؤول رفلاكس سكسكه هستند، تحريك كرده و باعث توقف روند سكسكه شود.

اين ايده در مركز اختراعات و نوآوريهاي دانشگاه كانكتيكات برنده جايزه ويژه ابداعات شد.

با تأييد نهايي اين طرح توسط كارشناسان دانشگاه، قرار است تيمي از دانشجويان ام بی ای‌ به سرپرستي «مالوري» 13 ساله با تأسيس يك شركت، توليد و عرضه گسترده آبنبات ضد سكسكه را از تابستان سال جاري آغاز كنند..




 تشکر شده توسط : احمدرضا , sweetbasil , A.Kh
#5
درمان هایی برای سکسکه بلند مدت

۱۳۹۶/۰۴/۱۳ - سلامت نیوز

سلامت نیوز: هر فردی در هر سنی می تواند دچار سکسکه شود. حتی برخی مادران احساس سکسکه نوزاد متولد نشده خود را نیز گزارش کرده اند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از عصر ایران، هنگامی که فردی انقباضات غیر ارادی دیافراگم که به ناگاه رخ می دهند را تجربه می کند، با شرایطی به نام سکسه مواجه است. هنگام انقباض عضله به این شکل، توقف جریان هوا توسط تار آوا به شکل گیری صدای سکسکه منجر می شود.

به گزارش "نیو هلث ادوایزر"، گاهی اوقات این شرایط می تواند با بیماری هایی مانند سینه پهلو، یا تجمع مواد مضر، مانند مشکلات خونی ناشی از نارسایی کلیه مرتبط باشد. سکسکه شرایطی جدی نیست و تنها در موارد نادر می تواند موجب مشکلات سلامت، مانند دشواری در غذا خوردن و خواب و تغییرات گفتاری شود.

چه چیزی موجب سکسکه می شود؟

دلایل مختلفی می توانند موجب شکل گیری سکسکه شوند. متاسفانه، دلیل قطعی برای این که چرا یک نفر دچار سکسکه می شود، وجود ندارد. در حقیقت، به نظر نمی رسد دلیل روشنی برای شکل گیری و رفع سکسکه وجود داشته باشد.

مصرف غذاهای تند، غذا خوردن بیش از اندازه، مصرف الکل، مصرف نوشیدنی های گازدار، تغییر سریع در دما، بلعیدن هوا هنگام جویدن، استرس عاطفی یا هیجان، و هوابلعی از جمله دلایلی هستند که می توانند به شکل گیری سکسکه منجر شوند.

اگر سکسکه بیش از 48 ساعت ادامه یابد، نمونه ای جدی محسوب می شود. بیشتر سکسکه های مداوم موجب تحریک یا آسیب دیدن عصب فرنیک یا عصب واگ می شوند. این اعصاب کنترل حرکت دیافراگم را بر عهده دارند و همچنین می توانند تحت تاثیر موارد زیر قرار بگیرند:

درد یا سوزش گلو
مشکلات پرده گوش مانند اشیاء خارجی
غده تیروئید بزرگ یا گواتر
رفلاکس مانند ورود اسید معده به مری
تومور یا کیست مری

سیستم عصبی مرکزی (CNS) که از مغز و نخاع تشکیل شده، نیز ممکن است ریشه آن چیزی باشد که به شکل گیری سکسکه منجر شده است. اگر این ناحیه آسیب ببیند، شما قادر به کنترل سکسکه نخواهید بود.
برخی آسیب ها می توانند به سکسکه مداوم منجر شوند که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:

بیماری ام اس
سکته مغزی
آنسفالیت و مننژیت، که موجب تورم مغز می شوند
تومورها
آسیب سر و مغز
هیدروسفالوس یا آب آوردن مغز
عفونت های مغزی مانند نوروسیفیلیس

از دیگر دلایل سکسکه بلند مدت می توان به موارد زیر اشاره کرد:

استفاده از تنباکو
سوء مصرف الکل
جراحی و ریکاوری بیهوشی
برخی داروها مانند استروئیدها، باربیتورات ها و آرام بخش ها
مشکلات الکترولیت
بیماری دیابت
مشکلات کلیوی
بیماری پارکینسون
شیمی درمانی و دیگر درمان های سرطان
ناهنجاری های شریانی و وریدی

برخی فرآیندهای پزشکی نیز می توانند به شکل گیری سکسکه منجر شوند. این فرآیندهای برای تشخیص یا درمان برخی شرایط مانند موارد زیر مورد استفاده قرار می گیرند:

کاتتر برای دسترسی به عضله قلب
استفاده از یک استنت برای باز کردن مری
تراکئوستومی، یا ایجاد یک برش در گردن برای تنفس
استفاده از ابزارهایی که به مشاهده وضعیت درون ریه کمک می کنند، مانند برونکوسکوپی


عوامل خطرآفرین برای سکسکه

هر فردی در هر سنی می تواند دچار سکسکه شود. حتی برخی مادران احساس سکسکه نوزاد متولد نشده خود را نیز گزارش کرده اند. برخی عوامل خطرآفرین شناخته شده وجود دارند که امکان بروز سکسکه را افزایش می دهند که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:

یک مرد هستید.
واکنش های عاطفی و ذهنی شدید مانند هیجان و اضطراب دارید.
بیهوشی برای انجام عمل جراحی داشته اید.
یک عمل جراحی، به ویژه جراحی شکمی، را پشت سر گذاشته اید.


چگونگی خلاص شدن از سکسکه

به خاطر داشته باشید که سکسکه ها نیازمند مراقبت پزشکی نیستند، اما در صورت تبدیل شدن به یک مشکل بلند مدت، درمان های پزشکی برای سکسکه وجود دارند.

گزینه های کمک به خود
برای خلاص شدن از شر سکسکه می توانید برخی اقدامات که توسط خود فرد قابل انجام هستند را مد نظر قرار دهید، که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:

نگه داشتن نفس برای چند لحظه
جرعه جرعه نوشیدن آب یخ
گاز زدن یک لیمو
مصرف یک قاشق غذاخوری شکر
مصرف یک قاشق غذاخوری سرکه
تنفس در یک کیسه کاغذی
جمع کردن زانوها در سینه
خم شدن به سمت جلو و اعمال فشار روی سینه

این تکنیک ها برای برخی افراد موثر واقع شده اند، اما هیچ دلیل پزشکی مبنی بر موثر بودن آنها وجود ندارد.


درمان هایی برای سکسکه بلند مدت

اگر یک بیماری موجب شکل گیری سکسکه شده، ممکن است به روش های درمانی دیگر برای حل کردن مشکل سکسکه نیاز باشد. افراد مبتلا به بیماری بازگشت اسید معده به مری (GORD) ممکن است دارویی دریافت کنند که به کاهش اسید معده و در نتیجه برطرف شدن سکسکه کمک می کند.

هنگامی که روش های درمانی در برطرف کردن سکسکه ناموفق هستند و دلایل زمینه ای شناسایی نمی شوند، پزشک ممکن است درمان سکسکه با استفاده از دارو را مد نظر قرار دهد. از جمله داروهایی که برای درمان سکسکه تجویز می شوند می توان به موارد زیر اشاره کرد:

هالوپریدول
کلروپرومازین
باکلوفن
گاباپنتین
متوکلوپرامید
چشم ها را بـایـد شست  . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
 تشکر شده توسط : A.Kh
#6
سکسکه طولانی یکی از نشانه های حمله قلبی در افراد

تاریخ: ۲۲ مهر ۱۳۹۶

یک متخصص قلب، انفارکتوس‌های قلبی سطح تحتانی به دلیل تحریک دیافراگم را علت اصلی سکسکه‌های مرتبط با قلب دانست.

شهرام همایون‌فر متخصص قلب در گفت‌وگو با فارس، گفت: سکسکه تنها در برخی بیماری‌های قلبی دیده می‌شود و بیشتر دلایل دیگر یعنی گوارش و مغز در آن دخیل‌ترند.

همایون‌فر، در برخی انفارکتوس‌های قلبی سطح تحتانی به دلیل تحریک دیافراگم را از عوامل رخ دادن سکسکه عنوان کرد.

وی در ادامه، سکسکه طولانی‌مدت که به طور ناگهانی آغاز می‌شود را یکی از نشانه‌های حمله قلبی عنوان کرد، حتی اگر با علائم دیگری مانند عرق کردن، ضعف، درد قفسه سینه و... همراه نباشد.

همایون‌فر در ادامه، خطرناک بودن سکسکه‌ای که با قلب ارتباط دارد را نشان‌دهنده این دانست که انفارکتوس به قدری وسیع بوده که دیافراگم را تحریک کرده و آن را دچار مشکل می‌کند ولی اگر کسی به طور معمولی سکسکه کند را نمی‌گوییم حالش مساعد نیست و در کل، ارزش خیلی زیادی ندارد.


منبع
چشم ها را بـایـد شست  . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
 تشکر شده توسط : A.Kh
#7
.
وقتی سکسکه به یک نشانه هشدار دهنده تبدیل می‌شود


سکسکه شرایطی ناخوشایند و آزاردهنده است، اما می تواند نشانه ای هشدار دهنده از بروز مشکلات جدی دیگر در بدن نیز باشد. سکسکه زمانی رخ می دهد که دیافراگم و اندام های تنفسی با یک اسپاسم ناگهانی و غیرارادی مواجه می شوند که این شرایط هر از گاهی برای هر فردی رخ می دهد.


به گزارش گروه سلامت عصر ایران به نقل از "ریدرز دایجست"، هر چیزی که موجب تورم معده شما شود می تواند موجب بروز سکسکه شود. به طور معمول، سکسکه طی یک بازه زمانی کوتاه ادامه داشته و خودبخود از بین می رود. اما اگر با سکسکه هایی مداوم و بلند مدت مواجه شده اید، این شرایط ممکن است به مشکلات سلامت جدی‌تر اشاره داشته باشد.


سکسکه می تواند نشانه ای از بیماری بازگشت اسید معده به مری باشد

نشانه های شایع بازگشت اسید معده به مری شامل سوزش سر دل، بالا آوردن اسید تلخ مزه و حالت تهوع می شوند. سکسکه هایی که از بین نمی روند نیز می توانند نشانه ای از ابتلا به این بیماری باشند. در صورت تداوم این شرایط برای بررسی دقیق‌تر به پزشک مراجعه کنید، زیرا بیماری بازگشت اسید معده به مری می تواند در زندگی شما اختلال ایجاد کرده و البته تاثیر منفی روی سلامت معده و مری خواهد داشت.


سکسکه می تواند نشانه ای از استرس زیاد باشد

سکسکه ممکن است نشانه ای هشدار دهنده از سطوح بالای استرس در شما و نیاز به کسب آرامش باشد. کلینیک مایو استرس را به عنوان یکی از دلایل بروز سکسکه فهرست کرده است. در صورت مواجهه با سکسکه به همراه سطوح افزایش یافته استرس، انجام اقداماتی در راستای کسب آرامش مانند پیاده روی، مدیتیشن، ورزش یا رفتن به تعطیلات را مد نظر قرار دهید.


سکسکه می تواند نشانه ای از سرطان باشد

سکسکه می تواند نشانه ای از ابتلا به سرطان، از جمله مواردی که در مغز، معده، یا غدد لنفاوی شکل می گیرند، باشد. سکسکه هایی که در طولانی مدت - بیش از 30 روز ادامه دارند - با برخی از سرطان هایی که به آنها اشاره شد، مرتبط بوده اند. تداوم سکسکه در این مدت طولانی نشان دهنده مشکلی جدی در بدن است. خوشبختانه، در موارد بسیار نادر سکسکه نشانه ای از سرطان است.


سکسکه می تواند نشانه ای از سینه پهلو باشد

سکسکه های بلند مدت می توانند نشانه ای از ابتلا به سینه پهلو باشند. در شرایطی که فرد مبتلا به سینه پهلو علائمی مانند سینه درد، لرز، تب، و تنگی نفس را تجربه می کند، سکسکه نیز می تواند یکی از نشانه های ابتلا به این عفونت ریه باشد. پزشک احتمالا برای تشخیص دقیق یک تصویربرداری پرتو اکس از سینه را تجویز خواهد کرد.


سکسکه می تواند نشانه ای از بیماری التهابی سیستم عصبی مرکزی باشد

یکی از علائم اختلال طیف نورومیلیت اپتیک (NMOSD) - گاهی اوقات با بیماری ام اس اشتباه گرفته می شود - سکسکه مداوم است. تجربه استفراغ، نابینایی و حالت تهوع از دیگر نشانه های بیماری التهابی سیستم عصبی مرکزی هستند که مغز، ساقه مغز، اعصاب بینایی، و نخاع را تحت تاثیر قرار می دهد. در صورتی که با سکسکه مداوم مواجه هستید و علائم دیگر این بیماری را نیز تجربه می کنید، مراجعه به پزشک برای بررسی دقیق شرایط بهترین گزینه محسوب می شود.


سکسکه می توانند بخشی از علائم زودهنگام سکته مغزی باشد

سکسکه می تواند نشانگر خوبی برای سکته مغزی باشد. سکسکه همراه با سینه درد غیر معمول می تواند نشانه هشدار دهنده یک سکته مغزی در زنان باشد. در حقیقت، انجمن ملی سکته مغزی آمریکا سکسکه را به همراه حالت تهوع، سردرگمی و ضعف عمومی به عنوان یکی از علائم منحصر به فرد سکته مغزی که زنان ممکن است تجربه کنند، فهرست کرده است.


سکسکه می تواند به معنای تجربه حمله قلبی باشد

اگر سکسکه شما چند روز ادامه داشته و از بین نمی رود، ممکن است یک حمله قلبی را تجربه کرده باشید. این در شرایطی است که امکان دارد علائم دیگر سکته قلبی مانند تعریق، ضعف یا سینه درد را نیز تجربه نکرده باشید. البته این که سکسکه نشانه ای از تجربه حمله قلبی باشد، بسیار نادر است.


سکسکه می تواند به معنای افت عملکرد کلیه باشد

اگر به بیماری مزمن کلیوی مبتلا هستید و با تکرر سکسکه مواجه هستید، این می تواند نشانه ای از وخیم‌تر شدن شرایط کلیه های شما باشد. سکسکه به همراه علائم دیگر مانند استخوان درد، بوی غیر عادی دهان، و انقباض های عضلانی از جمله نشانه های وخیم‌تر شدن شرایط کلیه ها هستند. از آنجایی که کلیه ها مسئولیت دفع مواد زائد و آب اضافه در بدن را بر عهده دارند، عملکرد درست و بهینه آنها اهمیت دارد. سکسکه به همراه علائم دیگر می تواند نشانه ای از مواجهه کلیه ها با مشکلی جدی باشد. در این شرایط ممکن است به انجام دیالیز نیاز داشته باشید.

عصرایران - ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۷
چشم ها را بـایـد شست  . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
 تشکر شده توسط : A.Kh
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  سکسکه های مغزی naz.gigili 0 2,163 2011/12/21, 01:18 PM
آخرین ارسال: naz.gigili



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
2 مهمان