موضوعها: 5
تشکر های اهدا شده: 220
تشکر های دریافت شده :397 بار در 120 پست
سال تشخيص بيماري : 1392
دكتر معالج : دکتر عباس نوریان
داروي مورد استفاده : بتافرون - Bayer Ag
2016/07/24, 08:50 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2016/07/24, 08:52 AM، توسط Farhaad.)
من حدودا از 16 سالگی ینی حدود 13 سال پیش حالت لرمیت برام پیش میاد. بعضی وقتا 3 بار در روز اتفاق افتاده و بعضی وقتا 6 ماه فاصله داشتن. نوعش هم جوریه که یک دستم رو میگیره معمولا دست راستمو درگیر میکنه. بعد از 2-3 دقیقه خوب میشم ولی تا اخر شب اون دستم کم حسه
موضوعها: 6
تشکر های اهدا شده: 8913
تشکر های دریافت شده :16757 بار در 3397 پست
سال تشخيص بيماري : شروع 90 تشخیص91
دكتر معالج : دکتر صحرائیان
داروي مورد استفاده : زیفرون
(2016/07/23, 11:05 PM)مُنا_منتظر المهدی نوشته است: (2016/07/23, 10:20 PM)یه غریبه نوشته است: عزيزم اگه ميتونى بهتره برى دكتر. بايد قدرت اندام هات رو چك كنن. گزگز به تنهايى شايد حمله حساب نشه. بهتره كه ويزيت بشى. انشاالله كه چيزى نيست ولى برى دكتر خيال خودت هم راحت تره
سلام عزیزم
من 26ام دکتر بودم
گفت همه چی نرماله
نمیدونم حالا برم دوباره یا نه
واقعا حوصله ندارم 4ساعت بشینم تا نوبتم شه
اينكه خداروشكر همه چيز نرمال بوده، مربوط به همون ٢٦ ام هست. هر حالت جديدى كه ٢٤ تا ٤٨ ساعت بمونه ميتونه حمله باشه و فقط دكتره كه ميتونه تشخيص بده. به نظرم برى دكتر بهتره. اما هرجور خودت ميدونى بهتره همونكار رو بكن
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 4695
تشکر های دریافت شده :2399 بار در 438 پست
سال تشخيص بيماري : اردیبهشت 93
دكتر معالج : ♡♡دکتر نوریان♡♡
داروي مورد استفاده : سینووکس
(2016/07/24, 11:38 AM)یه غریبه نوشته است: (2016/07/23, 11:05 PM)مُنا_منتظر المهدی نوشته است: (2016/07/23, 10:20 PM)یه غریبه نوشته است: عزيزم اگه ميتونى بهتره برى دكتر. بايد قدرت اندام هات رو چك كنن. گزگز به تنهايى شايد حمله حساب نشه. بهتره كه ويزيت بشى. انشاالله كه چيزى نيست ولى برى دكتر خيال خودت هم راحت تره
سلام عزیزم
من 26ام دکتر بودم
گفت همه چی نرماله
نمیدونم حالا برم دوباره یا نه
واقعا حوصله ندارم 4ساعت بشینم تا نوبتم شه
اينكه خداروشكر همه چيز نرمال بوده، مربوط به همون ٢٦ ام هست. هر حالت جديدى كه ٢٤ تا ٤٨ ساعت بمونه ميتونه حمله باشه و فقط دكتره كه ميتونه تشخيص بده. به نظرم برى دكتر بهتره. اما هرجور خودت ميدونى بهتره همونكار رو بكن
ممنون عزیزم
تا فردا خوب نشدم یه فکری میکنم
ولی سعی میکنم گزگزارو جدی نگیرم
حَـسْـبُــنَــا الــلّــهُ وَ نِــعْــمَ الْــوَکِـيــلُ
تشکر های اهدا شده: 4695
تشکر های دریافت شده :2399 بار در 438 پست
سال تشخيص بيماري : اردیبهشت 93
دكتر معالج : ♡♡دکتر نوریان♡♡
داروي مورد استفاده : سینووکس
رفتم دکتر
گف برو ام ار ای گفتم میشه نرم؟آخه چیزیم نیس ک
گف احتمالا التهاب جزیی تو نخاعته
گفت سه روز پالس مینویسم گفتم نه توروخدا دکتر قرص بدین سرم نه.
گف پس بهت قرص میدم یه ماه دیگه بیا خوب نشدی باید پالس بنویسم و ام ار آی بری
بهم پردنیزولون 50 داد با یه آمپول ک داروخونه گف برای التهابه
با قرص ایمی پرامین و کلسیم د و ویتامین د.
حَـسْـبُــنَــا الــلّــهُ وَ نِــعْــمَ الْــوَکِـيــلُ
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :0 بار در 0 پست
سال تشخيص بيماري : 95
دكتر معالج : .
داروي مورد استفاده : سینومر
منم الآن سه هفتست که وقتی بیشتر از یه ربع راه میرم ..به محض اینکه میشینم یا بی حرکت می ایستم، تا نیم ساعت تو پاهام تا زانو جریان برق حس میکنم!!! ولی نه پاهام سنگینه نه راه رفتن برام سخته... تو حالت عادی گردنمم میارم پایین حس برق گرفتگی ندارم اصلا" ..!! کسی تا حالا مثل من شده؟؟ به نظرتون چی میتونه باشه؟
تشکر های دریافت شده :1 بار در 1 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر هومان سلیمی پور
داروي مورد استفاده : زیتاکس - آریوژن فارمد
منم همیجوریم بعضی وقتا خالی میکنه پام
موضوعها: 9
تشکر های اهدا شده: 783
تشکر های دریافت شده :492 بار در 178 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : دانلوین - توسعه داروسازی دانش
2018/02/16, 04:47 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2018/02/16, 04:48 PM، توسط samiramiss.)
من قبلنا مخصوصا تو گرما ی کم راه میرفتم پاهام گزگز میکرد ولی با برق گرفتگی فرق داره...
اوایل بیماریم هم سرو گردنمو خم میکردم دست و پاهام حس برق گرفتگی داشت الان کمتر شده خداروشکر
فکر نکنم چیز مهمی باشه زیاد اهمیت ندید بهش ولی با پزشکتون هم درمیون بذارید
آنچه مرا نکشد، نیرومندترم میسازد.
این را در مدرسه ی جنگِ زندگی آموخته ام...
سال تشخيص بيماري : 1396
دكتر معالج : دکتر بهناز صدیقی
سلام من از سال 96توی سرو گردن یه احساس برق گرفتگی داشتم بلافاصله دستم بیحس شد چندین ساعت بعدش هم دچار تشنج شدم که باعث شد چهار ساعتی بیهوش باشم.بعد اون دیگه قدرت دست ها و پاهام درست برنگشتن و دائما اون برق گرفتگیه هست خیلی اذیتم میکنه تنها دارویی که استفاده میکنم پردنیزولون یا پالس توی بیمارستانه 5بار هم پلاسما فرز شدم ولی جالب اینه همه ام ار ای هام سالمه کوچکترین عیبی ندارن ازمایش nmoهم منفیه دچار اسپاسم شدید و گاهی تاری دید هم هستم عضلاتم به شدت تحلیل رفتن و قدرتشون کم شدن خیلی بی حس میشن.این علائم توی هیچ کدوم از شما هم وجود داره هیچ نظری ندارین برای تشخیص چکار کنم واقعا سخته برام25سالمه؟
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 1823
تشکر های دریافت شده :1195 بار در 337 پست
سال تشخيص بيماري : 1379
دكتر معالج : Jan Lycke
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
(2018/08/19, 11:18 AM)Fatemeh90 نوشته است: سلام من از سال 96توی سرو گردن یه احساس برق گرفتگی داشتم بلافاصله دستم بیحس شد چندین ساعت بعدش هم دچار تشنج شدم که باعث شد چهار ساعتی بیهوش باشم.بعد اون دیگه قدرت دست ها و پاهام درست برنگشتن و دائما اون برق گرفتگیه هست خیلی اذیتم میکنه تنها دارویی که استفاده میکنم پردنیزولون یا پالس توی بیمارستانه 5بار هم پلاسما فرز شدم ولی جالب اینه همه ام ار ای هام سالمه کوچکترین عیبی ندارن ازمایش nmoهم منفیه دچار اسپاسم شدید و گاهی تاری دید هم هستم عضلاتم به شدت تحلیل رفتن و قدرتشون کم شدن خیلی بی حس میشن.این علائم توی هیچ کدوم از شما هم وجود داره هیچ نظری ندارین برای تشخیص چکار کنم واقعا سخته برام25سالمه؟
سلام. من هیچوقت دچار تشنج نشدم. البته این علائم که شما داشتید میتونه شامل خیلی از بیماریهای مغز و اعصاب باشه. ام آر آی تون هم که ام اس نشون نداده.
سال تشخيص بيماري : 1396
دكتر معالج : دکتر بهناز صدیقی
[/quote]
سلام. من هیچوقت دچار تشنج نشدم. البته این علائم که شما داشتید میتونه شامل خیلی از بیماریهای مغز و اعصاب باشه. ام آر آی تون هم که ام اس نشون نداده.
[/quote]
بله توی ام ار ای هیچ پلاکی نیست ممکنه مخفی یاشه ؟گفتید خیلی بیماری های مغز و اعصاب مثلا چی؟