2016/02/19, 12:25 AM
ممنون دوستان از اینکه همراهی میکنید
امروز رفتم عکس گرفتم جوابشو انشالله گرفتم خبرشو میدم
مرسی که هستید
امروز رفتم عکس گرفتم جوابشو انشالله گرفتم خبرشو میدم
مرسی که هستید
اثربخشی وعوارض فینگولیمود
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2016/02/19, 12:25 AM
ممنون دوستان از اینکه همراهی میکنید
امروز رفتم عکس گرفتم جوابشو انشالله گرفتم خبرشو میدم مرسی که هستید
2016/02/20, 11:27 AM
به نظرم با مصرف فینگولید انگارآدم از چاله در میاد خودشو میندازه تو چاه..!
!!!Don't take it too seriously
2016/02/20, 12:07 PM
2016/02/20, 03:54 PM
2016/02/22, 08:30 PM
سلام من یک سال و نیمه که دارم از فینگولید استفاده می کنم، خدا رو شکر تا به حال مشکلی نداشتم، اما تازگی ها یه مشکلی پیش اومده و وقتی به پزشکم می گم، میگه مشکلی نیست اما خودم رو خیلی اذیت می کنه و اون هم اینکه دست چپم و گاهی انگشتام بی حس می شن، مثل اینکه برق گرفته باشدشون از اون طرف تازیگی ها هی دوبینی دارم و بعد دو یا سه ساعت بهتر می شه البته بماند که سرگیجه کلا رفیق راهم شده! به نظرتون چی کار باید بکنم؟ ممکنه حمله باشه؟
(2016/02/22, 08:30 PM)مینا افشاری ترک نوشته است: سلام من یک سال و نیمه که دارم از فینگولید استفاده می کنم، خدا رو شکر تا به حال مشکلی نداشتم، اما تازگی ها یه مشکلی پیش اومده و وقتی به پزشکم می گم، میگه مشکلی نیست اما خودم رو خیلی اذیت می کنه و اون هم اینکه دست چپم و گاهی انگشتام بی حس می شن، مثل اینکه برق گرفته باشدشون از اون طرف تازیگی ها هی دوبینی دارم و بعد دو یا سه ساعت بهتر می شه البته بماند که سرگیجه کلا رفیق راهم شده! به نظرتون چی کار باید بکنم؟ ممکنه حمله باشه؟ سلام من نزدیک دو ساله مصرف میکنم تا حالا مشکل خاصی نداشتم، حتا دید چشم راستم خیلی بهتر شده، فینگول ظاهرن اثرش رو چشم و دید بهتره ، شاید این مشکلی که میگبن به خاطر خستگی باشه، البته فک نکنم هیچ دو بیمار ام اسی مراحل سیر بیماری و عوارض و ....مثل هم باشن (2016/02/17, 10:12 PM)طاهره. نوشته است: سلام دوستان سلام با توجه به نظر دوستان من خودم مشکل دو بینی داشتم از اول شروع بیماری ولی با مصرف آمپول خیلی فرقی نکرد. ولی از گارسال که فینگول میخورم خیلی بهتر شده میتونم بگم بر طرف شده، مشکل ماکولا و عوارض چشمی از عوارض بیماریه نه فینگول. چون دکتر من بعد از آخرین معاینه گفت دید چشمت خیلی بهتر شده و مشکلش داره ترمیم میشه چون فینگول اثرش رو چشم خیلی خوبه و اثر ترمیمی داره. من خودم هر 4 ماه با تجویز دکتر چشم پزشکی میرم و با معاینه و عکس ( میدان دید و عصب چشم) بررسی و کنترل میکنه. حالا خودت نترس مشکلی نیست احتمالن با مصرف قرصا جواب بهتری میگیری.
بیخیالش باش ، باهاش کنار میای
2016/02/22, 11:47 PM
سلام دوستان
امروز رفتم چشم پزشکی خوشبختانه عکس را که دید گفت خوبه والتهابی دیده نمیشه خیلی خوشحالم
2016/02/25, 12:54 PM
سلام
بیش از یکساله دارم استفاده میکنم واقعا راضیم اگه شرکت تولید کننده امپول که سالانه بیش از صد میلیارد تومن امپول میفروشه سنگ اندازی نکنه دومین داروی خوراکی ایرانی (دی متیل فومارات )هم بیاد تعداد بیشتری میتونن از شر امپول خلاص بشن
سلام. من دوماه فینگولید مصرف کردم و آزیمهای کبدیم وحشتناک بالا رفت و مصرفش رو قطع کردم چون ضررش بیشتر از نفعش بود
2016/03/02, 12:12 PM
سلام. من شش روز از فینگولید استفاده کردم که دو روزشم تو سی سی یو مانیتورینگ قلب شدم تو بیمارستان مشکلی نبود ولی وقتی اومدم خونه تنگی نفسم شروع شد وبعد چند روز تنگی نفسم خیلی شدید شد رفتم بیمارستان دکترم بستریم کرد وگفت باید فینگولید رو سریع قطع کنی.
البته من سابقه آلرژی هم دارم
زندگی آب تنی کردن در حوضچه اکنون است
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
تهیه داروی فینگولیمود | mohghoco | 24 | 17,243 |
2020/10/02, 02:27 AM آخرین ارسال: glassheart |
|
اثربخشی و عوارض داروی مارلا ( گلنیا ) | آرزو | 19 | 14,548 |
2018/11/17, 02:29 AM آخرین ارسال: گلبرگ |
|
به عقب افتادن مصرف فینگولیمود | شهرزاد | 1 | 3,364 |