از سریال چطور رسیدیم به اخبار پزشکها خدا میدونه
ولی دوستان پزشک هم مثل هر ادم دیگه ای ممکنه اشتباه کنه و پزشکی قانونی برای رسیدگی به اون اشتباهات وجود داره و نیازی به دخالت ماها نیست چون مطمئن باشید خیلی از اخباری که به ما میرسه مثل باقی اخبارهایی که میشنویم بزرگتر از چیزیه که در واقعیت اتفاق افتاده
ذهنیت ملت باید هر از گاهی روی یه مسئله سوق داده بشه که اشکالهای واقعی که توی جامعه هست وگاهی مردم میبینن ،دیگه دیده نشه و مخفی شه
متاسفانه ما هم گاهی خودمون رو میسپاریم به این نسیمهایی که به عمد وزیده میشه !!!
مسئله ی زیر ذره بین رفتن پزشکها هم دقیقا تحت تاثیر همین بازی هاست !!!
خیلی بی عدالتیه که ادم همه رو به یه چشم ببینه خیلی از پزشکها هستن که روز و شبشون وقف مردمه و همه طوره دارن خدمت میکنن و هم کسایی رو که مشکل مالی دارن رو حمابت میکنن
حاضرم قسم بخورم که اکثر مردم اصلا حاضر نیستن جوونی شون رو ، زمانهایی که میتونه خیلی خوشی هارو داشته باشن و تجربه کنن ، روشون چشم ببندن و شب کشیک وایسن ، روزها بالا سر مریض باشن و تمام روز جوابگوی اساتیدشون باشن که بتونن به بقیه کمک کنن تا سلامت بمونن وخیلی بی انصافیه با این حرفها اونهایی رو که دارن با دل و جون کار میکنن بی انگیزه کنیم
من نمی گم پزشک ، امام هست و مبرا از اشتباهه ؛ ولی دارم به چشم میبینم که خیلی انگیزه ها داره با این قضاوتها از بین میره
من میگم جامعه هم نباید پزشک رو مثل امام مبرا از اشتباه بدونه و مطمئن باشه این شغل مثل هر شغل دیگه ای باید تاوان اشتباهشو بده و میده !!!
خوبه ما هم از پزشکها به اندازه ی مسئولیتشون توقع داشته باشیم !!!