2015/08/12, 12:28 PM
بیاین دوباره باهم بریم مسافرت

من ام اس دارم اماام اس مراندارد

اراده بچه های ام اس سنتر قراره کوه آرارات را تسخیر کنه...
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2015/08/12, 01:30 PM
سلام به همه دوستاي عزيز
ببخشيد دير اومدم ديروز كه كلا خواب بودم امروزم شركت كارهاي عقب افتاده اين چند روز را بايد انجام ميدادم تمامي پيام هاتون رو خوندم به گفته حميد قبل از خارج شدن از ايران هر 4 نفرمون قول داديم كه بر روي بام ارارات دوباره متحد شيم و دست در روي دست هم به عشق شما وايستيم 3روز در كوه بودن و همه ي سختي هاش گرما و سرماي هوا باران و برف شب بيخوابي شب قبل صعود همه و همه باعث نشد ما از هدفمون دست بكشيم روز صعود از سرما ميلرزيديم ولي بخاطر اينكه روحيه خودمونو نبازيم به هم ميگفتيم هوا گرمه نگاه كن من دستكشمو در آوردم.... با همه سختي هاش تموم شد و فقط يه خاطره شيرين و يك دل گرفته برامون بجا گذاشت دلمون گرفت بخاطر همه شيريني هاش واين صعود رو به شما ها مديون هستيم پادكست زيباتون و محبت هاي به دل نشينتون اميدوارم به عنوان كوچكترين عضو سايت تونسته باشم ذره اي از محبتتون رو جبران كنم و اين صعود تقديم به همه شما ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() دیونگی یعنی همین اهنگ که واسه تو با عشق میخونم این همه لحظه های خوبو من به پاکی این عشق مدیونم ![]()
2015/08/12, 01:37 PM
خوش اومدين
دلمون براتون تنك شده بؤد همه واسه اومدنتون لحظه شماري ميكردن خيلي بهتون افتخار ميكنيم همه
باز هم سیب بچین حوا بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند ....
دیر بازیست شیطان فریاد میزند ادم پیدا کنید سجده خواهم کرد
2015/08/12, 02:42 PM
سلام به همگی
حدود ساعت 16 رادیو ورزش مصاحبه با دو نفر از اعضای گروه کوهنوردی
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
2015/08/12, 02:44 PM
سلام دوستان
![]() براتون در همهابعاد موفقیت آرزو میکنم ![]()
!.........The world is full of nice peaple, if u can't find one, Be One
دنيا پُر از آدم هاى خوبه ولى اگه نتونستى حتى يكى از اونها رو پيدا كنى، لااقل خودت خوب باش!.........
(2015/08/12, 02:42 PM)hamid نوشته است: سلام به همگی وااااااو ![]() حمید من پیامتو دیدم و رادیو رو گرفتم همین الان ساعت 16 مصاحبه ت رو پخش کردن ![]() مرررررررررررررسی ![]() در بخش تازه های رادیو ورزش، اولین خبرش خبر آرارات بود با حمید مصاحبه شد: از صعودشون گفت که سه روز بود و اینکه روز سوم هوا خیلییی سرد بود و به یخچال بر خورده بودن و هوا مه آلود بود اما بچه های گروه با موفقیت تونستن صعود به قله آرارات داشته باشن ![]() هدف هم این بود که جامعه بدونه ام اس برابر با ناتوانی نیس!
عشق اگر با تو بیاید به پرستاری من
قصـــه عشــق شود قصه بیماری من
2015/08/12, 03:11 PM
مصاحبه با من پخش شد و بهمون گفتن بین ساعت 7-8 مصاحبه بعدی پخش میشه.
فکر میکردم خیلی افتضاح صحبت کرده باشم ولی خیلی هم افتضاح نبود . یکم افتضاح بود ![]() ![]() ![]()
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() چرا من فکر می کردم الان ساعت 3 هست ![]() ![]() ![]() ![]() من 7-8 گوش می دم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نتونستم صبر کنم ![]() ![]() رادیو ورزش منکه نتونستم تا 7-8 صبر کنم با اینکه در حال پخشه برنامه ولی میشه گوش داد من صدای حمید رو تونستم بشنوم ![]() ![]()
دنیا گذاشته دیگه
![]() ![]() ![]() ![]() حمید الکی الکی معروف شد ![]() ![]() ![]() ![]()
ایــمـــاטּ دارܢܢ . . .
ڪـــہ قشنـگـتــریــטּ عشــق نگــاـہ مهــربـــاטּ ᓘـــداونـــد بــہ بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــیـ را بــــہ او بســــپار . . . و مطـمئـــטּ بـــاش ڪـہ تــا وقتـــیـ ڪـــہ پشتــت بـــہ ᓘــــدا گــرܢܢ اســت تمـــاܢܢ هــراس هـــایـ دنیـــــا ᓘــنـــدہ دار اســت ...
منم نشنیدم. عیب نداره بعدا میشنویم.مهم اینه که به سلامت برگشتن و موفق شدن.
![]() ![]() همون روزِ برگشت شنیدم لب مرز به یه اتوبوس ایرانی حمله شده ، البته اون داشته میرفته ترکیه ، گفتم خدا رو شکر این حمله تروریستی برای کوهنوردامون پیش نیومد! ![]() ![]() خوشحالم که به این هدفتون هم رسیدین و با پیروزی و سلامت برگشتین. ![]() ![]() ![]() ![]() الان مطمئنین همتون اومدین ؟ کسی جا نمونده ؟ ترور نشده کسی ؟ ![]() ![]() ![]()
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
3 مهمان |