2015/08/11, 01:19 PM
به اندوه خود لبخند بزن...
اراده بچه های ام اس سنتر قراره کوه آرارات را تسخیر کنه...
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2015/08/11, 02:21 PM
خبرى ازشون نيست
![]() هنوز نيومدند ![]()
گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems
2015/08/11, 02:26 PM
یادش بخیر اون سالی که دوچرخه سوارا رفتن مشهد گزارش لحضه به لحضه داشتن کاش حالا هم بود
![]()
چوب کبریت ...
آتش از "سرش" شروع شد و به "جانش" افتاد. مواظب افکارت باش.
2015/08/11, 02:47 PM
توى www.mshiking.ir گزارش لحظه به لحظه كه چه عرض كنم، ثانيه به ثانيه بود!
رسيدن تهران به سلامتى. نوشتن اونجا.
2015/08/11, 02:57 PM
فک کنم از سرمای ترکیه اومدن تو گرمای تهران بخار شدن
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خب ذوقمون خشکید مدیـــــــــــــــــــــــــر!!!!!!!!!!!!
ایــمـــاטּ دارܢܢ . . .
ڪـــہ قشنـگـتــریــטּ عشــق نگــاـہ مهــربـــاטּ ᓘـــداونـــد بــہ بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــیـ را بــــہ او بســــپار . . . و مطـمئـــטּ بـــاش ڪـہ تــا وقتـــیـ ڪـــہ پشتــت بـــہ ᓘــــدا گــرܢܢ اســت تمـــاܢܢ هــراس هـــایـ دنیـــــا ᓘــنـــدہ دار اســت ...
2015/08/11, 03:51 PM
چه خوب من خبر نداشتم آخه از اولش نبودم
![]() ممنون که اطلاع دادین ![]()
چوب کبریت ...
آتش از "سرش" شروع شد و به "جانش" افتاد. مواظب افکارت باش.
سلام به همگی، فکر میکنم دکوهنوردامون در حال استراحت باشن، بهتره بی صبری نکنیم و اجازه بدیم حسابی استراحت کنن و سرحال و شاداب بیان سایت و گزارش صعودشون رو بنویسن برامون
کوهنوردای عزیز در آرامش استراحت کنید ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ظاهرا چند بار برنامه مخصوص ام اس خندوانه تغییر زمان پخش داشته و آخرین بار هم زمان پخشش معین نشده! دوستان هنوز فرصت داریم این صعود افتخارآمیز رو به گوش مسئولین برنامه خندوانه برسونیم
رسول خدا صل الله علیه و آله و سلم فرمودند: هر که مومنی را شاد سازد، مرا شاد ساخته و هر که مرا شاد کند، خدا را شاد کرده است.
2015/08/11, 07:36 PM
سلاممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
سلامممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم سلامممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم سلام به همه دوستای گلم مرسی از این همه انرژی مرسی مرسی مرسی به جرات میگم اگه شما نبودید این صعود هم نبود دست همتون درد نکنه . همتون خسته نباشید . خدا قوت به همگی این صعود کار ۴ نفر نبود . این صعود رو 8529 نفر به سرانجام رسوندن پس به همتون تبریک میگم. یار دوازدهم ما خیلی خیلی خیلی قوی بود . هر موقع خسته میشدم، از سرما میلرزیدم، زمین میخوردم، شب از بی خوابی کلافه میشدم، زیر بارون خیس میشدم، از مشکلاتی که اونجا داشتیم شاکی میشدم و .... فقط و فقط و فقط شما جلو چشمم بودید، پست های شما تو این ۱ ماه و خورده ای جلو چشمم میومد، صدای بچه ها که پادکست ضبط کردن و میدونم چقدر اذیت شدن تو گوشم پخش میشد. واقعا دمتون گرم . واقعا خسته نباشید مرسی که هستید. اینکه تا الان هیچ کدوممون نیومدیم پست نزاشتیم به خاطر خستگی بود . هر کدوممون رسیدیم خونه غش کردیم تا یکی دو ساعت پیش میدونم همه خواب بودیم. ۲ روز پیش تو کمپ ۲ با بچه ها صحبت میکردم که بچه ها : یه هفته زیاده فکر کنم ۲-۳ روز دیگه دلمون واسه این لحظات تنگ بشه . ۱۳ ساعت از اتمام برنامه گذشته و هممون دلتنگ اون لحظات هستیم خیلی دپرس بودم ولی اومدم پست هاتون رو خوندم کلی انرژی گرفتم . بازم مرسی از همتون اولین جایی هم که عکس صعود قرار میگیره ،همین جاست . تقدیم به همتون . تشکر از همتون خسته نباشید
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
2015/08/11, 07:40 PM
یـــــــــــــــــــــــــــــــــــــوهـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــووووووووووووووووووووووووو
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() رسیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدن بخیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
به اندوه خود لبخند بزن...
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
1 مهمان |