2015/05/11, 02:58 PM
انجمن های ام اس سنتردسترسی سریع
امتیاز موضوع:
اطلاعیه شماره ۲۴: اولین نمایشگاه گروهی عکس ام اس سنتر
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2015/05/11, 03:58 PM
بعد از روزها فرصتی شد یه سر بیام سایت
افتتاحیه یه روز عالی بود و افسوس که اختتامیه نیستم و نمی دونم جایزه م چی میشه میدونم همتون دنبال پا تو اسمون می گردین و دوست دارید پله ها رو پایین برید!!! سجاد منتظر نظرات کارشناسانه ت هستم فعلا همین اومدم تهران باز سر میزنم ![]()
چقدر شعـــــــر نوشتیم برای باران
غافل از آن دل دیوانه که بارانی بود
2015/05/11, 05:52 PM
عکس من که خاصه....
دیگه لنگش تو گالری نیست..... نگران اعتماد به نفسم نباشید خوبه..... ![]() فعلا سکوت را برگزیدیم ............
2015/05/11, 06:27 PM
بچه ها!!!!
نبينم گالرى سوت و كور باشه ها ![]()
2015/05/11, 07:14 PM
من بازم میخوام بیام! منتظر یه فرصتم!!!
ینی عکسا معرکه بودن.
حمیییییییید،ادمین
![]() خو یکی مثل من اگه عکسش رای آورد و خودش دور بود تکلیف چیه!؟یعنی دلت میاد جایزه اشو برداری؟ ![]() گذشته ازشوخی دل تودلم نیست زودتر عکس ها رو توی سایت بذارین وببینم ![]() ![]() ![]()
میشه باز هم نفس کشید و زندگی کرد
2015/05/11, 10:12 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2015/05/11, 10:15 PM، توسط nazaninamiri70.)
منو حدیثم رفتیم عالی بود بچه ها
فقط به اون نوشته من عمل کنیدا ![]() همممممممه ![]() ببخشید وقت نبود مفصل تر بنویسم ![]() اهان زیرشم نوشتم راضی ![]() راستی یادم رفت بگم عکس بگیرید ازش ![]() ![]() عاشق حدیثم واستون رمان نوشت اونجا ![]()
2015/05/11, 10:22 PM
یوووهووووو
من با خانواده رفتیم نمایشگاه نازی هم اومده بود نمی تونید تصور کنید چه حسی داشتم از اینکه عکس ها رو میدیدم برگه اسامی عکاس ها رو من و نازی برداشتیم و دونه دونه اسم میخوندم و با عکسها پیش میرفتیم عکسا خیلیی قشنگ بودن و قشنگ تر از اون حسی بود که هنگام نگاه کردن بهشون داشتم. حسی که میگفت عکس ها آثار دوستامن ![]() رای ها رو هم یه سری در آوردم نگاه کردم ببینم چند نفر به عکسم رای دادن ![]() ![]() ![]() 4 تا دونه شیرینی هم خوردم ![]() خلاصه کلی خوش گذرندیم من و نازی ![]() مرسی که هستین و همچین لحظات قشنگی رو می سازین ![]()
عشق اگر با تو بیاید به پرستاری من
قصـــه عشــق شود قصه بیماری من
2015/05/11, 10:28 PM
من یه دونه شیرینی خوردما
![]() حدیث اول نشی من تعجب میکنم، همه اسم تو بود ![]() سجاااااااد مررررررررسی واسه همه چی ![]() فقط ببخشید یه عکس بود شماره ۳۰، میشه من هر روز بیام اگه عکاسش بود باهاش عکس بگیرم ![]() چقققققققققدر این هنرمند بوده ![]()
2015/05/11, 10:49 PM
دیدن رای ها ممنوع می باشد
![]() ![]() ![]() شیرینی هم کم می باشد ![]() ![]() ![]() هر نفر یک رای می تواند بدد ![]() ![]() ![]() نمایندگی مجاز ادمین اینا در سراسر سایت ![]() ![]()
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
Created by: Mishar DESIGN Customized by: mscenter.ir