موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 68
تشکر های دریافت شده :55 بار در 18 پست
سال تشخيص بيماري : 1380
دكتر معالج : دکتر مجتبی عظیمیان
داروي مورد استفاده :
2014/02/08, 11:10 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/02/09, 05:17 AM، توسط marjanr.)
(2014/01/11, 12:19 PM)simaz نوشته است: (2014/01/07, 11:30 PM)yas نوشته است: اره راست میگید وقتی میخوام شیشه اب مقطر رو بشکونم به سختی میشکه قبلا اینطور نبوده
بعدشم دوتا نیدل مسخره گذاشتن دوجعبه یکی نیدل زیرپوستیه که باید تا ته بکنی تو ویال تا همه اب رو بکشه بالا یکی هم نیدل معمولی که خودمون تزریق میکنیم باید بدنمون هرابر بخاطر تزریفهای مکرر سفت بشه و...
تازه الکهاشم به زور دوسه بار باید باز کنی تا باز بشه
شیشه ی پوکه آب مقطر از نوع opc (one point cut ) انتخاب شده یعنی درست در همان نقطه ی رنگی مشخص شده شکسته میشه چون گلویی پوکه آمپول در این نقطه که با دایره رنگی دیده میشه نازک تر از بقیه قسمت ها ست واز قسمت های دیگه هم به هیچ وجه شکسته نمیشه
در مورد نیدل ،هر دو نیدل موجود در بسته بندی سینووکس از نوع 4/ 11 G23است و نیدلی که در بسته بندی سرنگ است صرفا" جهت کشیدن آب مقطر ه و نیدلی هم که جداگانه برای تزریق عضلانی گذاشته شده برای شرکت BD تولید کشور اسپانیا است که در حال حاضر بهترین نوع نیدل تولیدی در دنیا جهت تزریق غضلانی محسوب میشه که البته هیچ یک ازاین نیدل ها برای تزریق زیرجلدی نیست و اندازه نیدل زیر جلدی یا به قول شما زیرپوستی ½ اینچ است که در بسته بندی سینووکس اصلا" موجود نیست
و اما پد های الکلی ، نحوه صحیح باز کردن پد های الکلی از قسمت فوقانی با پرفراژمشخص وبه صورت افقی است که به راحتی میتوان آن را باز کرد وبه هیچ عنوان از قسمت های دیگه و یا به صورت عمودی باز نمیشه که این موضوع هم صرفا"برای حفظ میزان الکل پد است که حتما" باید به اینصورت بسته بندی بشه و گرنه پد زود خشک میشه و اگر تمام این موارد رعایت بشه مطمئننا" مشکلی نخواهد بود
وخوبه که بدونید با همه ی مشکلاتی که بر سر راهمون قرارداشته و هنوزم داره باز هم هدفمون رضایت بیماران عزیزه و بهبودی کامل شما عزیزان آرزوی قلبی همه ماست پس ما را از دعای خیرتون بی نصیب نکنید.
دعای خیر! چشم! اگر ما خوب بشیم فکر نکنم زیاد به نفع شما باشه!
و اما از اب مقطر گفتین! بعصی هاش مثل اب خوردن میشه استفاده کرد یکی در میون هم باید اره نجاری برداریم و با بدبختی بازش کنیم!
سر سوزن BD رو درست میگین خیلی خوبه و میتونم بگم بهترین و بی نقص ترین قسمت این پکیج هستد (این دعای خیر داره)
برای الکل: متاسفانه سالهاست که مجبورم انواع آمپولها روبزنم؛ من خارجی اش رو استفاده میکردم و با باز کردنش هرگز مشکلی نداشتم اما الکل سیناژن باز نمیشه . حتما قیچی میخواد اگر باور ندارید بعضی وقتا برای تفریح چند تا پد الکل بردارید و بروش خودتون باز کنید ، اگر شد!!!
اگر قصد ندارین این اشکالات رو برطرف کنید حداقل به بسته بندی یک دونه قیچی و یک اره اضافه کنید.
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 68
تشکر های دریافت شده :55 بار در 18 پست
سال تشخيص بيماري : 1380
دكتر معالج : دکتر مجتبی عظیمیان
داروي مورد استفاده :
(2011/12/03, 03:47 PM)nahid نوشته است: دوستان عزیز ، من غیر از خودم کسی رو ندارم که بتونه برام تزریق کنه.
آموزش یکی از خواسته های بجای ما هست که باید بهش توجه کنن.
خوب از اولش به ما یه کارت دادن که تعداد انگشت شماری مرکز مجاز آموزش و تزریق معرفی شده بود. یه جا که مطب خانم دکتری بود که آموزش نمیداد و میگفت نباید خودت بزنی !
دومین جا هم که خیلی دورتر بود آموزش داد ولی خیلی نکات رو نگفت و من با تجربه فهمیدم.
تا حالا سه چهار بار درمانگاه و تزریقاتی رفتم ولی خیلی سریع محلول رو آماده میکنن و میزنن و میدونم درستش این نیست.
آنا جان من نگفتم وحشتناکه ،عوارض آنچنانی هم ندارم ولی همیشه نگران اینم که نکنه تو رگ بزنم. تاحالا دو سه بار احتمالا تو رگ زدم به جای عضله.چون خودم میزنم و دل و جرات سریع زدن رو ندارم میگم وگرنه اگه کسی دیگه بزنه معلومه که وحشتناک نیست.
تزریق آونکس و سینووکس عضلانی هست مثل اینکه بخواهید ب کمپلکس تزریق کنید، درست کردن دارو مهمه که اونم بلدی من 12 ساله دارم اینترفرون استفاده میکنم هیچوقت توی رگ نزدم اصلا فکر نکنم توی باسن رگ اصلی باشه !
ممکنه بزنی مویرگ رو پاره کنی که یکم خون میاد یا اینکه ممکنه نزدیک عصب باشه که اونم درد داره اینقدر نگران نباشین
موضوعها: 5
تشکر های اهدا شده: 2988
تشکر های دریافت شده :1696 بار در 436 پست
سال تشخيص بيماري : تیر 89
دكتر معالج : -----------
داروي مورد استفاده : سینووکس
سرنگ جديد رو دوست دارم خيلي روان حركت مي كنه اما ديشب كه خيلي ذوق زده داشتم دارو رو تو سرنگ ميكشيدم يهو پيستون از سرنگ جدا شده و تمام دارو حل شده بيرون ريخت
فكر ميكنم اگه يه جوري در طراحي تغييراتي داده بشه كه به اين راحتي پيستون بيرون نياد از اين مشكلات پيش نمياد.
ممنون
با درد بساز چون دواي تو منم، در كس منگر كه آشناي تو منم
موضوعها: 15
تشکر های اهدا شده: 7451
تشکر های دریافت شده :7213 بار در 2370 پست
سال تشخيص بيماري : مهر 89
دكتر معالج : دکتر صحراییان
داروي مورد استفاده : سینووکس
(2014/06/18, 11:52 AM)MFhealth نوشته است: بسته بندي جديد خيلي به نظر من خوب بوده.
سرنگ جديد رو دوست دارم خيلي روان حركت مي كنه اما ديشب كه خيلي ذوق زده داشتم دارو رو تو سرنگ ميكشيدم يهو پيستون از سرنگ جدا شده و تمام دارو حل شده بيرون ريخت
فكر ميكنم اگه يه جوري در طراحي تغييراتي داده بشه كه به اين راحتي پيستون بيرون نياد از اين مشكلات پيش نمياد.
ممنون
دقیقا!
منم با پیستون مشکل دارم.وقتی سوزن رو توی شیشه قرص فرو میکنم خود به خود طی 0.000001 ثانیه آب مقطر خالی میشه. اصلا نمیشه کنترلش کرد انگار فشار هوای داخل شیشه خیلی کمتره
اگه هر کسی روشی داره برای اینکه یه هویی آب مقطر خالی نشه ؛ بگه ممنون میشم
به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...
موضوعها: 18
تشکر های اهدا شده: 15418
تشکر های دریافت شده :15321 بار در 4229 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : فینگولیمد - داروسازی زهراوی
به نظرم اگه سرنگو بذارین کف دستتون وبا چهار انگشت بگیرینش وبعد با کمک انگشت شصت و انگشت اشاره آروم آروم به انتهای سرنگ فشار وارد کنید تا حدی از این مشکل جلوگیری کنه
امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم
موضوعها: 262
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23484 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : تبازیو
2014/06/18, 05:12 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/06/18, 05:14 PM، توسط nahid.)
من که ندیدم جدیداشو ، ولی حتما مثل سرنگای 4-5 سال پیشه که من اون اولاش نمیتونستم خوب کنترلش کنم یهو همه آب مقطر خالی میشد. من برای اون سرنگها با زور انگشتام جلوی یهو خالی شدنش رو میگرفتم.
بعدش سرنگا عوض شد و سفت شد جوری که با زور باید محلول رو تزریق میکردیم( همین فعلی ) که البته الان راه افتادم. حالا دوهفته دیگه که بخرم حتما جدیدش هست .
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 2
تشکر های دریافت شده :40 بار در 16 پست
سال تشخيص بيماري : -
دكتر معالج : دکتر صحراییان
داروي مورد استفاده :
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 2265
تشکر های دریافت شده :4044 بار در 811 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
دكتر معالج : دکتر حسين اشرفيان
داروي مورد استفاده : سینووکس - سیناژن
2014/07/12, 10:48 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/07/12, 10:51 AM، توسط simin.)
ممنونم سیناژن عزیز...اومدی ابرو رو درست کنی زدی چشمش هم کور کردی
خوب نیازی نبود یه سرنگ شیک ولی فرتکی با آب مقطر پر شده برا راحتی کار برامون بذاری...یه کم رو آب مقطرش کیفیت اضافه میکردید همه چی حل بود ها
یه سرنگ باریک و شیک داریم الان که به اندازه یه اپسیلون جا نداره...مثلا برا آسپیره کردن هم باهاش مشکل داریم چون هرلحظه ممکنه ته پیستون سرنگ دربیاد و همه مواد قاطی باقالیا شه!!..آسپیره کردن به جهنم، وقتی میخوای دارو رو داخلش بکشی هرلحظه امکان داره مواد از ته سرنگ دربیاد!!
بابا درسته لاغری مد شده...ولی نه دیگه برا سرنگ....لااقل یه کم قطر سرنگ رو افزایش میدادید جا باشه برا یه حباب هوا
اصن حالا که خواستید سوپرایزمون کنید میخواستید 5 تا بسته به جا 4 تا داخل کارتونش بذارید...چون با این شرایط احتمال اینکه دارو رو خراب کنیم خیلی زیاده
...یه زاپاس بد نبود ها
من اصلا از بسته بندی جدید راضی نیستم
از دوستان عزیز هرکی بسته بندی قدیمی رو داره حاضرم باهاش تعویض کنم، یه بسته پاستیل هم سر میدم
شانه ات کو ؟
دنیایم باز به هم ریخته ...
موضوعها: 262
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23484 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : تبازیو
اگه این سرنگ فرنگی کاره پس اونا چطور مشکلی ندارن ؟
پس من برم برای خودم جایزه بخرم که برای اولین بار باهاش تزریق کردم و سر سرنگ درنیومد !
راست میگه سیمین، اولش یه سرنگ اضافه بدون پودر سینووکس بذارین روش، وقتای بیکاری باهاش تمرین کنیم !
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 2265
تشکر های دریافت شده :4044 بار در 811 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
دكتر معالج : دکتر حسين اشرفيان
داروي مورد استفاده : سینووکس - سیناژن
فرنگی چیه ناهید جون....فرتـــــــــکی...الکی....به دردنخور...پیزوری.....بازم بگم خواهر
از من میشنفی نرو جدیداشو بگیر چون تو ذوقت میخوره.....فقط خوشگله و جمع و جور...همین!!!
شانه ات کو ؟
دنیایم باز به هم ریخته ...