موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 2
تشکر های دریافت شده :40 بار در 16 پست
سال تشخيص بيماري : -
دكتر معالج : دکتر صحراییان
داروي مورد استفاده :
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/05/07, 01:06 PM، توسط hamid.)
(2014/05/01, 11:59 AM)ansari.mry نوشته است: نمی دونستم اینو تو کدوم تاپیک بزارم .. ولی کسی می تونه یه دکتر زنان خوب به من معرفی کنه ، دکتری باشه که بشه باش حرف زد ...
مرسی
معرفی دکتر در سایت ممنوع است
لطفا از طریق پیغام خصوصی این کار را انجام دهید
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 138
تشکر های دریافت شده :47 بار در 17 پست
سال تشخيص بيماري : 85
دكتر معالج : الله هوالشافی-دکتر نظرباغی
داروي مورد استفاده : اکتووکس
سلام
دقیقا منم این مشکلو داشتم چه با آمپول آونکس چه سینووکس،رفتم دکتر هم بهم LDداد خیلی خیلی بد بود چون تمام اعضلاتم باهاش دچار اسپاسم میشد و زانو درد شدید گرفتم،به قول دوستم متنفرم از این قرصا،و همین عوارض آمپولا بود که من ناچارا سر خود دارو هامو الان 5 ساله قطع کردم ، و روز به روز هم مریضیم شدت میگیره،تازه علاوه بر اینکه ماهی دو بار پریود میشدم موهای سرم ریزش شدید داشت
پرودگارا بخاطر همهء الطافی که تا به امروز در حقم داشتی ازت سپاسگذارم.الحمدلله.
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 2
تشکر های دریافت شده :40 بار در 16 پست
سال تشخيص بيماري : -
دكتر معالج : دکتر صحراییان
داروي مورد استفاده :
(2014/06/12, 11:07 PM)دلان نوشته است: سلام
دقیقا منم این مشکلو داشتم چه با آمپول آونکس چه سینووکس،رفتم دکتر هم بهم LDداد خیلی خیلی بد بود چون تمام اعضلاتم باهاش دچار اسپاسم میشد و زانو درد شدید گرفتم،به قول دوستم متنفرم از این قرصا،و همین عوارض آمپولا بود که من ناچارا سر خود دارو هامو الان 5 ساله قطع کردم ، و روز به روز هم مریضیم شدت میگیره،تازه علاوه بر اینکه ماهی دو بار پریود میشدم موهای سرم ریزش شدید داشت 
سلام
بهت توصیه می کنم دوباره به دکتر متخصص مغز و اعصابت مراجعه کنی و هر چی گفت خوب گوش کنی تا شدت مریضیت کم بشه.
موضوعها: 3
تشکر های اهدا شده: 15385
تشکر های دریافت شده :19996 بار در 7819 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر احمدی و دکتر آشتیانی
داروي مورد استفاده : دیفوزل
منم وقتی تازه شروع کردم آمپول زدن به مشکل خوردم تقریبا یک هفته درمیون پریود بودم

دکترم گفت به آمپول که عادت کنی رفع میشه وهمین طور هم شد تقریبا سه ماه طول کشید تا همه چی برگشت سر روال عادی خودش
به اندوه خود لبخند بزن...
موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 833
تشکر های دریافت شده :2026 بار در 653 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : ***فرشته جون***
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
مشکلات عادت ماهانه با مشکلاتی که پیشرفت بیماری ایجاد میکنه قابل مقایسه نیست! به خاطر اون مشکلات تو داروتو قطع کردی!؟ سریعاً به دکتر مراجعه کن و داروتو شروع کن
تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز !؟
میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم
موضوعها: 218
تشکر های اهدا شده: 19905
تشکر های دریافت شده :25115 بار در 6064 پست
سال تشخيص بيماري : شروع84-تشخیص85
دكتر معالج : نیک سرشت - محمدیانی نژاد
داروي مورد استفاده :
خانمهای دیگه ای هستن که بیمار نیستن و دوبار در ماه پریود میشم یا بقول خودشون کلِّ ماه رو پریودن!
دکتر خودت بهت چی گفت برای قطع داروت؟شما نمیترسی که حالت بد بشه بخاطر قطع کردن دارو؟!یعنی چیزی خیلی بدتر از دوبار پریود شدن در ماه
بهتره به دکترت مراجعه کنی تا بهت راهکار بده
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :2 بار در 2 پست
سال تشخيص بيماري : 84
دكتر معالج : دکترعظیمی
داروي مورد استفاده : سینووکس
سلام دوستان کسی بوده با مصرف فینگولیودعادت ماهانش عقب بیوفته؟
موضوعها: 9
تشکر های اهدا شده: 698
تشکر های دریافت شده :1195 بار در 228 پست
سال تشخيص بيماري : 90
دكتر معالج : دکترمقدسی
داروي مورد استفاده : تایسبری
من همین الان یه موضوعی به ذهنم رسیدمصرف LDوHDمیتونه باعث ام اس بشه.؟
من 15،16سالگی زیرنظرپزشک به خاطرکیست های ریز تخمدان چنددوره مصرف کردم متاسفانه بایدبه تجویز7وددکترا گاهی شک کرد چون بعضیاشون واقعااطلاعاتشون کمه بااین حال دوره های عادت ماهیانه من مرتب شد اما الان بهذهنم رسیدشایدمصرف اون داروها باعث ایجاد ام اس شده؟
وقتشه جونم قدم بزاری توخونم
قهوموباعشق بریزی توی فنجونم******
موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 992
تشکر های دریافت شده :2311 بار در 542 پست
سال تشخيص بيماري : 85
دكتر معالج : دکتر مقدسي
داروي مورد استفاده : فینگولیمد
من هم سه ساله فينگوليد مي خورم يادم نيست ولي قبلا مرتب بود الان يه ٦-٧ ماهه همش عقب مي افته مثلا سه هفته عقب مي افته من با آمپول پريود مي شم دوباره دو ماه منظمه بعد دوباره ده روز مي افته عقب منم بي خيالي دارم طي مي كنم
مرگ و زندگی در قدرت زبان است.
موضوعها: 9
تشکر های اهدا شده: 28928
تشکر های دریافت شده :27311 بار در 6119 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
دكتر معالج : دکتر کمال باستانی
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
(2016/10/17, 02:07 PM)(reihane(raz نوشته است: من همین الان یه موضوعی به ذهنم رسیدمصرف LDوHDمیتونه باعث ام اس بشه.؟
من 15،16سالگی زیرنظرپزشک به خاطرکیست های ریز تخمدان چنددوره مصرف کردم متاسفانه بایدبه تجویز7وددکترا گاهی شک کرد چون بعضیاشون واقعااطلاعاتشون کمه بااین حال دوره های عادت ماهیانه من مرتب شد اما الان بهذهنم رسیدشایدمصرف اون داروها باعث ایجاد ام اس شده؟
خب همه که از این قرص استفاده نکردن که مثلا بگیم علت ام اسه در اینه
عشق اگر با تو بیاید به پرستاری من
قصـــه عشــق شود قصه بیماری من