2014/04/15, 03:57 PM
مطمئنا تاثیرگذاره ولی بیشتر از خود ام اس , داروهاشه که به عناوین مختلف گاهی خلقمو تنگ میکنه.
خدایا شکرت....
ام اس چه تغیییر مثبتی در شما ایجاد کرده ؟
|
|||||||||||||||||||||||||||
2014/04/15, 03:57 PM
مطمئنا تاثیرگذاره ولی بیشتر از خود ام اس , داروهاشه که به عناوین مختلف گاهی خلقمو تنگ میکنه.
خدایا شکرت....
2014/05/22, 12:51 PM
من که حسابی حساس شدم کلا اعتمتد به نفسم که ندارم
![]() ![]()
2014/05/22, 12:59 PM
سلام روی من که خیلی خیلی
تاثیر گذاشته کلا اخلاقم تفکراتم خیلی بهتر شده دیگه حرص نمیخورم همه اش هرچی میشه میگم به درک کلا بیخیال و شاد شدم خخخخخخخ اللهم عجل لولیک الفرج
به حق خانم زینب کبری سلام الله
2014/05/22, 02:32 PM
روی شلوغی وشیطنت وسرصدام نه
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ولی دیگه راحت تر با مسائل کنار میام خیلی خودم رو درگیر مشکلات دیگران نمیکنم و................. ![]() ![]() ![]() ![]()
به اندوه خود لبخند بزن...
2014/05/25, 11:40 PM
خیلیییییییییییییی بیخیال شدم
بیخیال همه چی بیخیال اهدافم که تا یه قدمیش اومدمو تمومش نمیکنم بیخیال گذر عمرم بیخیال اینکه دارم آیندمو خراب میکنم بیخیال حماقتم کلا توفضام یجوری مثل معتادا شدم!
2014/06/02, 06:22 PM
آره روی من واقعا تاثیر گذاشته اخلاقم هزاربرابر نازک نارنجی تر شده
![]() ![]() ![]() ![]() خدا بهم کمک کنه که از این حالت زودرنجی خارج بشم... ![]()
خالق تو را شاد آفرید
آزاذ آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ![]()
2014/06/03, 12:56 PM
من کلا قبل از ام اس ادم پر انرژی
![]() ![]() ![]() احساس میکنم خیلی زود رنج شدم ![]() رگه های افسردگی رو احساس میکنم. احساس میکنم دیگه تمایلی برای رسیدن به اهداف بزرگم رو ندارم ![]() ولی از طرف دیگه برای اینکه دچار حمله نشم روی استرس ![]() ![]()
تو که یک گوشه ی چشمت غم عالم ببرد
حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد...
2014/06/03, 01:11 PM
منم قبلا خیییییییییییلی ادم شلوغی بودم هر کی هر چی میگفت جواب میدادم اونم اینجوری
![]() ولی حالا دیگه هیچی برام مهم نیست هر کی هر چی میخاد بگه زود رنج هم شدم تا یکی بهم تو بگه گریم میگیره چه تو خونه چه بیرون
بیا و همیشه کنارم بمان.کنارم که باشی
یعنی<رسما تعطیلی تمام دردها>
2014/06/03, 01:43 PM
من بعد از بیماریم فقط روز به روز اروم تر شدم و همه نگرانی هامو تو خودم ریختم چون نمیخوام کسی بدونه .فک کنم دچار درجاتی از افسردگی شدم...بعضی وقتا ..مث الان خسته میشم از از همه لبخند هایی ک به همه میزنم ک بهشون بگم من خیلی خوبم....بعضی وقتا....مث الان... کم میارم...من خوب نیستم....دلم گریه میخواد.... ولی نمیشه....
هان مشو نومید چون واقف نهی از سر غیب/باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور......
آره بى حوصله شدم وکمى هم بى صبر البته اين اواخر..
![]()
به جهان خرم ازآنم که جهان خرم از اوست/ عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
پس از کرونا مراجعه شما به مراکز درمانی چه تغییری کرده ؟ | nahid | 10 | 5,127 |
2021/01/24, 01:17 PM آخرین ارسال: glassheart |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
2 مهمان |