سلام
میشه یه reference خوب و کامل و به روز معرفی کنید که در مورد M.S ازش استفاده کنم؟
میشه یه reference خوب و کامل و به روز معرفی کنید که در مورد M.S ازش استفاده کنم؟
از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...
معرفی رفرنس ؟
|
|||||||||
سلام
از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...
2014/04/07, 11:16 PM
خاطره جان این سایت کلا منبع خوبیه درمورد ام اس و کلا هرچیزی که به ام اس به یه طریقی ربطی پیدا میکنه .
میتونی تو تاپیک های مختلف بگردی و موضوعی که مد نظرت هست رو بخونی هم بحث های تخصصی مطرح میشه و هم تجربه ی شخصی بچه ها و اصولا اخبار روز رو بسته به موضوعی که داره تو تاپیک مربوط به خودش مطرح میکنن
2014/04/09, 06:33 PM
خاطره جان
در صفحه اصلی، اخبار داخلی و خارجی رو ببینید و همین طور اخبار اختصاصی ام اس سنتر که شامل ترجمه های اعضای سایت میشه ، در مورد داروها هم در بخش معرفی داروها و هم دربخش پرسش و پاسخ می تونید اطلاعات مورد نظرتون رو به دست بیارید.فقط در نظر داشته باشید که به دلیل سابقه فعالیت 5 ساله این سایت ، خبرها هم قدیمی و جدید داره و شما باید با در نظر گرفتن تاریخ درج خبر ،به خبرهای جدیدتر مراجعه کنید. البته این رو بگم که ممکنه این تاپیک به دلیل نامناسب بودن عنوان و جاش ، بعد از مدتی تغییر کنه و یا حذف بشه ، بعدا دنبالش نگردید!
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
معرفی متخصص مغز و اعصاب (MS) | hosein062 | 10 | 16,808 |
2015/01/19, 03:23 PM آخرین ارسال: nahid |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
1 مهمان |