2014/02/06, 11:18 PM
سلام ممنون حمید جان یکی شو درست کردی انشالله دومیش هم خودت درست میکنی
ممنون از توجه ات
موفق باشی
ممنون از توجه ات
موفق باشی
اللهم عجل لولیک الفرج
به حق خانم زینب کبری سلام الله
پيشنهاد
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2014/02/06, 11:18 PM
سلام ممنون حمید جان یکی شو درست کردی انشالله دومیش هم خودت درست میکنی
ممنون از توجه ات موفق باشی اللهم عجل لولیک الفرج
2014/02/15, 07:52 PM
اگر دوستان مراسم و یا جشنی برگزار کردن شومن ایران "حسن ریوندی" رو به برنامه دعوت کنن ممنون
2014/02/16, 12:41 PM
سلام
آفلین آفلین خسته نباشی حمید جان خیلی قشنگ شد ممنون که درستش کردی موفق باشی اللهم عجل لولیک الفرج
2014/02/16, 12:47 PM
آقا حمید سایت داره کاربراش بیشتر میشه..امیدوارم یه روز اندازه فیس بوک معروف شه این سایت البته نه اینکه مریضا بیشتر شن.نه.فقط مردم بیان عضو شن و راجع به ام اس اطلاعاتشون بره بالا
به یاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد..
2014/03/07, 09:28 AM
سلام,
با تشکر از سایت پویای ام اس سنتر و زحمات بی شائبه شما در هر چه پربار تر کردن این ارتباط. نکته ای به نظرم اومد در زمینه شمارشگر تا عید نوروز که در یالای سایت میبینیم. راستش سال ایرانی با همان شاهنشاهی فقط یک نامگذاری حکومتی بود در دوران پهلوی و اساس تاریخی مدونی ندارد. درخقیقت همان (۲۵۰۰ + دوره حکومت پهلوی) میباشد. بر طبق این تقویم آخرین سال زمامداری حکومت پهلوی ۲۵۳۷ بوده و بعد از آن با انقراض این سلسله کاربرد این تقویم هم طبیعتا ملغی میشود. پیشاپیش از همکاری شما سپاسگزارم. علیرضا
2014/03/10, 12:19 AM
الان داشتم از جلو tv رد مى شدم برنامه درباره رفتگران طبيعت بود به نظرم فکر بدى نيومد که ما هم با لباساى نارنجى تو برنامه هاشون که هر چند وقت يک بار به جاهاى مختلف ميرن و آشغالاى تو طبيعت و جمع آورى مى کنن شرکت کنيم که هم باعث ميشه بتونيم درباره ام اس اطلاعات به مردم بديم هم کمکى به طبيعت کشورمون کنيم. البته يه پيشنهاده شايد به يه چيزايى من خوب فکر نکردم
آرزوهاتو يه جا يادداشت کن و يکی يکی به خدا بگو. خدا يادش نميره،ولی تو يادت ميره چيزی که امروز داری، آرزوي دیروزت بود...
2014/03/10, 01:00 AM
(2014/03/10, 12:19 AM)matin نوشته است: الان داشتم از جلو tv رد مى شدم برنامه درباره رفتگران طبيعت بود به نظرم فکر بدى نيومد که ما هم با لباساى نارنجى تو برنامه هاشون که هر چند وقت يک بار به جاهاى مختلف ميرن و آشغالاى تو طبيعت و جمع آورى مى کنن شرکت کنيم که هم باعث ميشه بتونيم درباره ام اس اطلاعات به مردم بديم هم کمکى به طبيعت کشورمون کنيم. البته يه پيشنهاده شايد به يه چيزايى من خوب فکر نکردم من يه بار باهاشون رفتم همين جمعه ولي طبق عادت هميشه دير رسيدن فقط به قسمت درختكاري رسيدم فكر خيلي خوبيه،مخصوصا واسه اطلاعرساني درمورد ام اس،واقعا با درست كردن بروشور عملي ميشه
به هر ﭼﯿﺰﯼ ﮐﻪ ﺁﺳﯿﺒﯽ ﮐﻨﯽ ﺁﻥ ﭼﯿﺰ ﺟﺎﻥ ﮔﯿﺮﺩ ، ﭼﻨﺎﻥ ﮔﺮﺩﺩ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻋﺸﻘﺶ ﺑﺨﯿﺰﺩ ﺻﺪ ﭘﺮﯾﺸﺎﻧﯽ،
ﻣﺮﻭﺡ ﮐﻦ ﺩﻝ ﻭ ﺟﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﻝ ﺗﻨﮓ ﭘﺮﯾﺸﺎﻥ ﺭﺍ ، ﮔﻠﺴﺘﺎﻥ ساز زندان را بر اين ارواح زنداني،
2014/03/19, 11:17 AM
سلام دوستای خوبم
حدود یک روز و نه ساعت دیگه مونده تا سال جدید اومدم هم سال نو رو به همه مردم خوب ایران زمین تبریک بگم و آرزوی تندرستی و آرامش برای همگی داشته باشم هم اینکه چند روزه میام سایت، تاریخی که بالای صفحه خودنمایی میکنه و نشون میده چند روز و چند ساعت به سال 1393 مونده خیلی دوستش دارم بخصوص اینکه تاریخ آریایی و زرتشتی رو هم با غرور تمام به نمایش میگذاره واقعا از دوست خوبی که این پیشنهاد رو داده از ته قلب تشکر میکنم و براش یه دنیا دلخوشی و شادکامی آرزو مندم بچه ها متشکرم بچه ها متشکرم به همه تون افتخار میکنم و از خدای مهربون بهترین ها رو برای خودتون و خانواده تون خواستارم.
بارها پرسیده بودند
بزرگ شدی میخواهی چکاره شوی؟ ما هیچوقت نگفتیم "خوشبخت" بچه بودیم دیگر، عقل مان نمیرسید
2014/03/22, 02:35 PM
سلام
سال نو مبارک نظرتون چیه که یه دسته کلید درست بشه و اسم سایت روش حک شده باشه؟ مثل بعضی دسته کلیدهای چوبی،میشه نارنجی هم باشه به شکل آرم سایت اگه بشه البته
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
2014/03/22, 03:37 PM
(2014/03/22, 02:35 PM)paeazan نوشته است: سلام سلام زهرا جان دسته کلید???میشه بیشتر توضیح بدی? خدایا شکرت....
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
95 مهمان |