موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 2536
تشکر های دریافت شده :2235 بار در 360 پست
سال تشخيص بيماري : 92
دكتر معالج : دکتر صحراییان
داروي مورد استفاده :
من اگه بودم حتی اگر خواستگاری سنتی هم بود سعی می کردم( با توجه به این همه هراسی که از ام اس برا ما به وجود آوردن که تو حمله اول من از اینترنت فهمیده بودم ام اس دارم اما از ترسش اصلا به روی خودم نیاوردم!!! ) طرف و ببینم و حرفاش و بشنوم و تحقیق کنم بعد تصمیم بگیرم کاری که دوسال قبل، قبل از مبتلا شدن به ام اس کردم به صورت سنتی خواستگاری داشتم دیابت داشت انسولین تزریق می کرد قبل از اینکه حتی ببینمش اول رفتم یه عالمه خوندم درباره دیابت که نوع اول داره چمیدونم نوع دوم داره و ...با بیماریش مشکلی نداشتم اما افکارمون از هم خیلییییییییییییییییی دور بود
تشکر های اهدا شده: 2351
تشکر های دریافت شده :1453 بار در 509 پست
سال تشخيص بيماري : 84
دكتر معالج : مقدسی
داروي مورد استفاده : در لیست وجود ندارد
من مريضي طرف برام مهم نيست برام مهم ترازاين حرفا شعور و اخلاق طرفه
از كجا معلوم من تا آخرعمر سالم بمونم براهمينم كسي كه ام اس داشته باشه رو رد كنم ...
عشق خيلي مقدسه برا همينم نظري درمورد عشق نميدم ..........
با اينكه تو اين زمونه همه چي شوخي شده براشون ....
میبینی مادر..؟
دیگر سیگار هم غم هایم را تسکین نمیدهد ...
سلطان غم بگو مسکنت چیست ..؟
فرزندت از پای درآمده ...
تشکر های اهدا شده: 8720
تشکر های دریافت شده :8999 بار در 2355 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر مسعود اعتمادی فر
داروي مورد استفاده : بتافرون - Bayer Ag
اگه دوستش داشته باشم یه لحظه هم شک نمی کنم
مهم عشقو دوست داشتنه
بیا و همیشه کنارم بمان.کنارم که باشی
یعنی<رسما تعطیلی تمام دردها>
تشکر های اهدا شده: 271
تشکر های دریافت شده :1585 بار در 454 پست
سال تشخيص بيماري : 82 یا 83
دكتر معالج : دکتر صحراییان
داروي مورد استفاده : سینومر
2014/02/06, 05:59 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/02/06, 06:05 PM، توسط بهرنگ.)
ببین پاسخ این سوال سخت هست.اگه همکار و همدانشگاهی یا همسایه و آشنا بودم.شاید.تازه از اون هم مطمئن نیستم.من خیلی وقت قبل مریض شدم.الان با اون موقع خیلی طرز فکرم تفاوت داره.پس نمیدونم که آیا در گدشته این کار و می کردم یا نه؟.گذشته ها گذشته.به فکر حال و آینده باشیم.
(2014/02/06, 10:17 AM)سالومه نوشته است: من مريضي طرف برام مهم نيست برام مهم ترازاين حرفا شعور و اخلاق طرفه
از كجا معلوم من تا آخرعمر سالم بمونم براهمينم كسي كه ام اس داشته باشه رو رد كنم ...
این طور نگو.اگر سالم بودی به احتمال زیاد این طوری فکر نمی کردی.حتی اگر خودت هم می خواستی خانواده و اطرافیانت اجازه نمی دادن.اون وقت ناچار بودی با هم قطع رابطه کنی یا سطح روابطت رو کم کنی.
این قافله عمر عجب می گذرد
دریاب دمی که با طرب می گذرد
ساقی غم فردای حریفان چه خوری
پیش آر پیاله را که شب می گذرد
تشکر های اهدا شده: 68
تشکر های دریافت شده :55 بار در 18 پست
سال تشخيص بيماري : 1380
دكتر معالج : دکتر مجتبی عظیمیان
داروي مورد استفاده :
(2014/02/06, 05:59 PM)بهرنگ نوشته است: ببین پاسخ این سوال سخت هست.اگه همکار و همدانشگاهی یا همسایه و آشنا بودم.شاید.تازه از اون هم مطمئن نیستم.من خیلی وقت قبل مریض شدم.الان با اون موقع خیلی طرز فکرم تفاوت داره.پس نمیدونم که آیا در گدشته این کار و می کردم یا نه؟.گذشته ها گذشته.به فکر حال و آینده باشیم.
(2014/02/06, 10:17 AM)سالومه نوشته است: من مريضي طرف برام مهم نيست برام مهم ترازاين حرفا شعور و اخلاق طرفه
این طور نگو.اگر سالم بودی به احتمال زیاد این طوری فکر نمی کردی.حتی اگر خودت هم می خواستی خانواده و اطرافیانت اجازه نمی دادن.اون وقت ناچار بودی با هم قطع رابطه کنی یا سطح روابطت رو کم کنی.
من هم اگر ام اس نداشتم، و اگر میخواستم ازدواج کنم با کسی که عاشقش هستم حتما این کار رو میکردم شرایط هرچی باشه مهم نیست حرف اطرافیان هم همینطور مهم اینه که به اون چیزی که میخوام ومطمءم کار درستیه برسم. الاخره همین اخلاق یکی از دلایل بیماری من هست دیگه!
تشکر های اهدا شده: 23
تشکر های دریافت شده :19 بار در 6 پست
سال تشخيص بيماري : شهریور۸۹
دكتر معالج : مقبولی
داروي مورد استفاده :
(2013/10/09, 10:28 AM)دربند نوشته است: اگر بیمار نمی شدی و با همان شعور قبلی که از این بیماری داشتی (عدم شناخت) حاضر بودی با یک ام اسی ازدواج کنی؟ رویکردت در صورت مواجه با کسی که میخوای ازدواج کنی و این بیماری رو داره چیه؟ (صادقانه جواب بده)
دوستان عزیز برای پاسخ به نظرسنجی عشق و عاشقی رو فاکتور بگیرید (با احترام بسیار به عزیزان عاشق)
سپاس فراوان
اره،الان رو میگم چون واقعا ام اس رو مثل یه سرماخوردگی میدونم نه یه بیماری ناشناخته وفضایی
انچه مرا قویتر نمیکند نمیتواند مرا هم از پای دراورد
تشکر های اهدا شده: 68
تشکر های دریافت شده :55 بار در 18 پست
سال تشخيص بيماري : 1380
دكتر معالج : دکتر مجتبی عظیمیان
داروي مورد استفاده :
2014/02/07, 11:58 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/02/08, 12:29 AM، توسط marjanr.)
(2014/02/07, 10:41 PM)masiha نوشته است: (2013/10/09, 10:28 AM)دربند نوشته است: اگر بیمار نمی شدی و با همان شعور قبلی که از این بیماری داشتی (عدم شناخت) حاضر بودی با یک ام اسی ازدواج کنی؟ رویکردت در صورت مواجه با کسی که میخوای ازدواج کنی و این بیماری رو داره چیه؟ (صادقانه جواب بده)
دوستان عزیز برای پاسخ به نظرسنجی عشق و عاشقی رو فاکتور بگیرید (با احترام بسیار به عزیزان عاشق)
سپاس فراوان
اره،الان رو میگم چون واقعا ام اس رو مثل یه سرماخوردگی میدونم نه یه بیماری ناشناخته وفضایی
بمن شخصا با شعور فعلی و قبلی با کسی که نمیشناسم و دوستش ندارم ازدواج نمیکردم چه با ام اس چه بی ام اس!
اول بگو معیار ازدواج چیه؟ مثلا طرف خیلی پولدار یا خوشگله! ام اس هم داره
یا اینکه از خانواده خوبیه خودشن خوبه و ام اس هم داره
تشکر های اهدا شده: 121
تشکر های دریافت شده :95 بار در 23 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
دكتر معالج : دکتر یاسمین جنوبی
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
اگر عاشقش باشم حتما باهاش ازدواج میکنم. عشق معجزه میکنه و به آدم انگیزه مبارزه میده. عاشق که باشی تمام هستی باهاته
وسیع باش و تنها و سر به زیر و سخت ۰۰۰
موضوعها: 9
تشکر های اهدا شده: 698
تشکر های دریافت شده :1195 بار در 228 پست
سال تشخيص بيماري : 90
دكتر معالج : دکترمقدسی
داروي مورد استفاده : تایسبری
اگه دوستش داشتم باهاش ازدواج میکردم
وقتشه جونم قدم بزاری توخونم
قهوموباعشق بریزی توی فنجونم******
موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 3646
تشکر های دریافت شده :4970 بار در 1648 پست
سال تشخيص بيماري : 1388
دكتر معالج : دکترحجتی
داروي مورد استفاده : رسیژن
از همه مهم تر اینکه اگه توی اون موقعیت قرار بگیریم کاری که میکنیم خیلی وقتا با اون چیزی که میگیم در موردش،متفاوته
...