موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 7875
تشکر های دریافت شده :13667 بار در 5785 پست
سال تشخيص بيماري : 1381
دكتر معالج : دکتر عبدالرضا ناصر مقدسی
داروي مورد استفاده : اسویمر - داروسازی اسوه
دالفیرا - نانوحیات دارو
رجوع شود به بند سوم نتیجه گیری سفرنامه امروزم
نقل قول: مهمتر از همه به حس خودتون توجه کنین... ضرر نمیکنین
!.........The world is full of nice peaple, if u can't find one, Be One
دنيا پُر از آدم هاى خوبه ولى اگه نتونستى حتى يكى از اونها رو پيدا كنى، لااقل خودت خوب باش!.........
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 3519
تشکر های دریافت شده :6831 بار در 2229 پست
سال تشخيص بيماري : 87
دكتر معالج : اقای خانعلی
داروي مورد استفاده :
تشکر شده توسط : | ابراهیم , سمیرا67 , mahdie , fireboud , ahya , hadisss , آرزو , hamid , mahdiye1989 , Kamyar , paeazan , kaveh_plus , م.ه , hilda , afsaneh , maryam.N , naazanin , یه غریبه , arezoo_azizi , pariya1361 , neda.n |
|
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 3562
تشکر های دریافت شده :3878 بار در 865 پست
سال تشخيص بيماري : 1388
دكتر معالج : سيد مسعود نبوي
داروي مورد استفاده : فینگولیمد
تو رو آرزو نکردم
این یعنی نهایت درد
خیلی چیزا هست تو دنیا که نمیشه آرزو کرد
تشکر شده توسط : | fireboud , آرزو , hessam , hadisss , hamid , mahdiye1989 , ahya , paeazan , Kamyar , kaveh_plus , موناامیدوار , م.ه , hilda , Maz , maryam.N , سمیرا67 , naazanin , یه غریبه , arezoo_azizi , pariya1361 , neda.n |
|
موضوعها: 5
تشکر های اهدا شده: 19003
تشکر های دریافت شده :23964 بار در 8184 پست
سال تشخيص بيماري : 1385
دكتر معالج : دکتر حمیدرضا ترابی
داروي مورد استفاده : فینگولیمد
همـــــــــــــــــــگی خســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــته نباشیــــــــــــــــــــــــــــــــــد....
مثل همیشه عالی و پرشور بودید...
بدون شک غرفه ی ام اس سنتر بهترین بود.
تشکر شده توسط : | ahya , hamid , hadisss , fireboud , mahdiye1989 , paeazan , Kamyar , kaveh_plus , موناامیدوار , م.ه , hilda , afsaneh , maryam.N , سمیرا67 , naazanin , یه غریبه , arezoo_azizi , pariya1361 , neda.n |
|
موضوعها: 243
تشکر های اهدا شده: 18940
تشکر های دریافت شده :37267 بار در 6969 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
از امروز بگم که قرار بود صبح طرفای 10:30 برم بازارچه و از فرط خستگی نتونستم حتی واسه زنگ بیداری چشامو باز کنم و تا ساعت 12:30 خواب بودم .
که از این بابت شدیدا شرمنده نازنین و افسانه و فربود هستم و دستتون درد نکنه .
یه تشکر ویژه از بچه هایی که هنرشون رو وارد بازارچه کردن و یه تشکر دیگه از همه دوستامون که اومدن و تنها نزاشتنمون ، تا یه بار دیگه به داشتن این دوست ها افتخار کنم .
از پدر مادر هایی که اومدن ، از خواهر برادرایی که اومدن، بیشتر بیشتر ممنونم.
همون طور که فربود گفت واقعا غرفه ام اس سنتر بهترین غرفه نمایشگاه از همه لحاظ بود و یه بار دیگه باعث شد به ام اس سنترمون و دوستامون افتخار کنیم .
مرسی که هستید
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
تشکر شده توسط : | Kamyar , hadisss , mahdie , ahya , hessam , fireboud , baharan , آرزو , mahdiye1989 , paeazan , kaveh_plus , موناامیدوار , SSA , م.ه , hilda , matin , afsaneh , رنگین کمان , maryam.N , سمیرا67 , naazanin , یه غریبه , مریییم , arezoo_azizi , پویش , نازلی , pariya1361 , parastoo joon , neda.n |
|
موضوعها: 218
تشکر های اهدا شده: 19905
تشکر های دریافت شده :25115 بار در 6064 پست
سال تشخيص بيماري : شروع84-تشخیص85
دكتر معالج : نیک سرشت - محمدیانی نژاد
داروي مورد استفاده :
از تک تکتون تشکر ویژه میکنم هم از اونایی که زحمت برگزاری غرفه ام اس سنتر رو کشیدن و هم از اونایی که رفتن خرید
کارتون عالی بوده و من از راه دور خیلی برای سایت ذوق کردم
یه سوال اگه کسی بخواد کمک مالی بکنه منظورم به اسم همین بازارچه و به اسم سایت ام اس سنتره و نکته مهم اینکه الان نه (چون فعلا خیلی خرج روی دستشه) بعدا مقدوره؟
آخه یه شماره حساب دیدم نوشته بود
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
تشکر شده توسط : | hadisss , mahdie , Kamyar , fireboud , mahdiye1989 , موناامیدوار , م.ه , hilda , hamid , matin , afsaneh , رنگین کمان , maryam.N , سمیرا67 , naazanin , آرزو , مریییم , arezoo_azizi , pariya1361 , neda.n |
|
موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 714
تشکر های دریافت شده :980 بار در 127 پست
سال تشخيص بيماري : 1392
دكتر معالج : دکتر سید احسان محمدیانی نژاد
داروي مورد استفاده : سینووکس - سیناژن
2014/03/01, 01:11 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/03/01, 01:16 AM، توسط Kamyar.)
.
الان که به پنجشنبه فکر می کنم می بینم بجز بچه های ام اس سنتر هر کس دیگه ای رو که دیدم اغلب عبوس بود، حتی از اکثر خیرینی که واسه خرید اومده بودن فقط انرژی منفی می گرفتم!
وسط اون فضای خشک، محدودۀ بچه های سایت سرشار از شور و نشاط بود و این انرژی رو به دیگران هم منتقل می کردن.
می خواستم از مدیران سایت تشکر کنم که بدون چشمداشت زحمت می کشن دیدم همۀ بچه ها اینجورین و با اینکه مدت زیادی از آشناییم با شما نمی گذره من هم نسبت به ام اس سنتر یه حس خاصی پیدا کردم، یه حس خیلی خوب .
نیت فعالیتهای دیروز کمک بود، مذهبی نیستم که بگم بهشتی بشید و از این حرفها ولی امیدوارم این حرکت به ظاهر کوچیک تو زندگی تک تکتون بازتاب بزرگی داشته باشه.
خیلی حرف واسه گفتن هست که بخوام بگم یه کتاب می شه.
فقط دوست دارم بدونم اون دست بند نارنجی ها که یه غریبه (اگر اشتباه نکنم) زحمتشونو کشیده بود فروش رفتن یا نه. ام اس سنتری ترین محصول همونها بودن. اگر فروش نرفتن فربود باید به عنوان مدیر بازاریابی یا بهتره بگم شکارچی مشتری توبیخ بشه.
.
تشکر شده توسط : | paeazan , mahdie , hadisss , hessam , kaveh_plus , fireboud , mahdiye1989 , موناامیدوار , م.ه , مـه ســـا , hilda , hamid , matin , afsaneh , رنگین کمان , همسر یک قهرمان , maryam.N , سمیرا67 , یه غریبه , naazanin , آرزو , مریییم , arezoo_azizi , pariya1361 , neda.n |
|
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 5157
تشکر های دریافت شده :5198 بار در 942 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر پاکدامن
داروي مورد استفاده :
سلام سلام
من دیر رسیدم شرمنده
اول از همه بگم که غرفه ی ما همیشه شلوغ بود چون اینجوری نبود که بچه ها بیان سر بزنن و برن همه دور هم میموندیم و فکر کنم جزو پرفروشترین غرفه ها بودیم و خودمون رو به بنیاد حسابی نشون دادیم و صمیمیت و اتحاد مون رو به رخ همه ی اونایی که اونجا بودن کشیدیم
مرسی از دوستانی که کارای هنریشون رو فرستاده بودن و مارو حمایت کرده بودن و مرسی از نازنین افسانه میهن مونا مهدیه آرزو (اگه کسی جا موند معذرت می خوام ) و بچه هایی که من دیدم خیلی زحمت کشیدن ازتون ممنونم و به دوستایی مثل شماها افتخار میکنم
از حمید فربود و مهسا ممنونم که این موقعیت رو فراهم کردن که هم از دور هم بودن لذت ببریم و هم یه کمکی کرده باشیم مرسی مرسی
یه خاطره بگم البته خاطره خیلی زیاده : من یادمه کامیار یه ظرف سالاد الویه خرید اومد پیش ما که باهم بخوریم ولی طولی نکشید که دیدم الویه هست و کامیار نیست مدیونین اگه فکر کنین ما خوردیماااااااااااا من که اصلن الویه دوست ندارم
یه بنده خدایی هم بود یه کاغذ چسبوندیم پشتش یه سری القابشو براش نوشتیم این فربود توکلیم از من تقلب کرده بود نوشته بود چیپس چیپس تازشم توکلی به من چیپس ندادی یادت باشه
دردهایت را دورت نچین تا دیوار شود .......
زیر پایت بگذار تا پله شود .....
تشکر شده توسط : | kaveh_plus , موناامیدوار , afsaneh , رنگین کمان , Kamyar , hessam , همسر یک قهرمان , maryam.N , سمیرا67 , hadisss , یه غریبه , hamid , آرزو , fireboud , arezoo_azizi , mahdiye1989 , matin , kheiri.mahdi , pariya1361 , ahya , neda.n |
|
موضوعها: 8
تشکر های اهدا شده: 1466
تشکر های دریافت شده :1168 بار در 326 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر مهران شفیعی
داروي مورد استفاده : سینووکس
2014/03/01, 10:59 AM
یعنی الآن این منم که خودمو کشتم که بیام ولی نشد که بیام
خسته نباشید می گم که به تک تک بچه هایی که زحمت کشیده بودند و خیلی خوشحالم که در این جا هم شما مثل همیشه بهترین بودید
عاشقتون دوستان گلم
تمام چراغ های خانه روشن است
و من صدای خنده ات را
بلندتر از همیشه نقاشی می کنم
لطفی کن، به کسی چیزی نگو
بگذار همسایه ها خیال کنند تو آمده ای....
تشکر شده توسط : | Kamyar , hilda , afsaneh , سمیرا67 , hamid , naazanin , آرزو , موناامیدوار , fireboud , arezoo_azizi , maryam.N , mahdiye1989 , matin , pariya1361 , neda.n |
|
موضوعها: 49
تشکر های اهدا شده: 20554
تشکر های دریافت شده :17699 بار در 3978 پست
سال تشخيص بيماري : 1380
دكتر معالج : دکتر طیبه عباسیون
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
نخیر هیلدا اونو من ننوشته بودم
برای من در ارتباط با جیغ بود !!
gone out
follow the white rabbit
[/b]