2014/02/28, 10:42 PM
کاش امروز منم بودم...
عاغا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا دیروز که من بودم چیپس ندادین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فربود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تازه نوشابه هم تنهایی خوردی
خیلی خیلی واقعا که...ایــــــــــــــــــش
چون میگذرد غمی نیست
اطلاعیه شماره 18: غرفه ام اس سنتر در بازارچه خیریه بنیاد امور بیمار�
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2014/02/28, 10:42 PM
کاش امروز منم بودم... عاغا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا دیروز که من بودم چیپس ندادین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فربود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تازه نوشابه هم تنهایی خوردی خیلی خیلی واقعا که...ایــــــــــــــــــش چون میگذرد غمی نیست
2014/02/28, 10:45 PM
مونا یه چیزی نوشتیم و تو خوندی.....
اما چیپسسسسسسسسس بودا چیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــپس
!.........The world is full of nice peaple, if u can't find one, Be One
دنيا پُر از آدم هاى خوبه ولى اگه نتونستى حتى يكى از اونها رو پيدا كنى، لااقل خودت خوب باش!.........
2014/02/28, 10:56 PM
سلام مونا
محصولات واترپروف همون ضدآب بودن که تا 50 متر زیر آب و .... آهنربا داشت و.... چیپــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــس مقوله اش جداست نمیدونم خوشمزه بود یا ما گشنه بدیم بهمون چسبید
دنيا پُر از آدم هاى خوبه ولى اگه نتونستى حتى يكى از اونها رو پيدا كنى، لااقل خودت خوب باش!.........
2014/02/28, 10:59 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/02/28, 11:09 PM، توسط موناامیدوار.)
عمو؟؟؟؟؟؟؟؟؟اون گل نارنجیا رو میگی؟؟؟؟؟؟
چون میگذرد غمی نیست
2014/02/28, 11:07 PM
نه بابا یه دونه که سجاد خریده بود
مگه چندتا مونده بود؟ همه فروش رفته بودن
2014/02/28, 11:08 PM
آهااااااااااااا خو اشکال نداره...
شماوسجاد ندارین که.... اون میخره شما استفادشو ببرین.. فربود گفت که چقدر قابلیت داره دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون میگذرد غمی نیست
2014/02/28, 11:12 PM
مونا
میترسیدم برم جلو اغفال بشم و حرفهای ندای درونم رو نادیده بگیرم و خرید کنم.......به خاطر همین اصلا جلوی میز کار فروشنده نرفتم با آزمون و خطا به کارائیهاش دست پیدا میکنم
2014/02/28, 11:14 PM
اشکال نداره....نه چک زدین نه چونه محصول واترپوروف اومد باپای خودش تو خونه چون میگذرد غمی نیست
2014/02/28, 11:18 PM
بچه ها فقط تو یک کلمه میگم : دمتون گرم
بی نظیر بودید مرسی از همه کسایی که اومدن مرسی از همه کسانی که با هنر و کارهای دستی اشون موجب مزین شدن غرفه امون شدن مرسی از همه کسانی که با محصولاتشون رونق بخشیدن و مرسی از همه دوستانی که حمایت کردن به جرات بهترین غرفه بودیم هم انرژی که دادیم به بقیه عالی بود هم فروش خوبی داشتیم میشه گفت در آخر بازارچه چیزی باقی نموند و همه اجناس فروش رفت مونا دیدی همه گل ها فروش رفت ها یادت باشه دفعه آینده یه درصدی برای من در نظر بگیری
gone out
follow the white rabbit [/b]
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
126 مهمان |