2014/01/31, 09:51 PM
دخترا بیاین باهم یه قرار بزاریم بریم خوش میگذره ها
ازماگفتن بود....
ازماگفتن بود....
وقتشه جونم قدم بزاری توخونم
قهوموباعشق بریزی توی فنجونم******
اطلاعیه شماره ۱۷ : استفاده رایگان از سرسره آبی تهران برای اعضای ام اس سنتر
|
||||||||||||||||||
2014/01/31, 09:51 PM
دخترا بیاین باهم یه قرار بزاریم بریم خوش میگذره ها
ازماگفتن بود....
وقتشه جونم قدم بزاری توخونم
2014/02/01, 10:44 AM
من دلم میخواد برم
مرغ باغ ملکوتم ...نیم از عالم خاک
چند روزی قفسی ساخته اند از بدنم
دوستان محترم هرکس این هفته میاد خبر بده که از حمید کارت بگیرم.
وگرنه مجبور میشین خودتون زحمتشو بکشین! البته منظورم زحمت پرینت گرفتنشه!
فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین
2014/02/04, 08:38 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/02/04, 08:41 PM، توسط glassheart.)
واقعا یعنی شماها دلتون نمیخواد با آدمای مثل خودتون برین خوش گذرونیبه ولله اگه اینجا از این جور امکانات بود خودم یکی از کسایی بودم که با کله میرفتم آخه خیلی دوست دارم تو جمع شدنلون شرکت کنم
واقعا یعنی شماها دلتون نمیخواد با آدمای مثل خودتون برین خوش گذرونیبه ولله اگه اینجا از این جور امکانات بود خودم یکی از کسایی بودم که با کله میرفتم آخه خیلی دوست دارم تو جمع شدنلون شرکت کنم واقعا یعنی شماها دلتون نمیخواد با آدمای مثل خودتون برین خوش گذرونیبه ولله اگه اینجا از این جور امکانات بود خودم یکی از کسایی بودم که با کله میرفتم آخه خیلی دوست دارم تو جمع شدنلون شرکت کنم واقعا یعنی شماها دلتون نمیخواد با آدمای مثل خودتون برین خوش گذرونیبه ولله اگه اینجا از این جور امکانات بود خودم یکی از کسایی بودم که با کله میرفتم آخه خیلی دوست دارم تو جمع شدنلون شرکت کنم
باید کاری کنی، آروم بگیرم
2014/02/04, 09:54 PM
ماهی چون توی آبه قدر آب رو نمیدونهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
دردوعالم جلال ما زهراست/رمزتغییرحال ما زهراست/عیدبافاطمیه می آیدذکرتحویل سال مازهراست
السلام علیک ایتهاالصدیقه الشهیده
2014/02/05, 03:34 PM
[size=medium][b][color=#000080]باسلام وخسته نباشید واقعا کار بسیار پرتلاش ومتنوع را برای انجمن در نظر گرفتن ممنون وسپاس واز همگی تشکررا دارم
به امید روزهای بهاری وشادعزیزان
خوش به حالتون ماهم دل داریما
حمیییییییییییییییییییییییییییییییییییید بیا بالا تو رو خدا برا ما هم یه کاری
بیا و همیشه کنارم بمان.کنارم که باشی
یعنی<رسما تعطیلی تمام دردها>
2014/02/06, 09:38 PM
2014/02/08, 12:25 AM
دوستان دختر
بعد از اینکه کمی هوا گرم تر شد قرار بزاریم دسته جمعی رفته بودیم زیارت اوا نه ببخشید دسته جمعی قرار بزاریم بریم .... سمیرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ملقب به SSA یادت نره ها ...... ما خانم ها باید ثابت کنیم همیشه استارت رو ما میزنیم خصوصا یه شیطونی هم مثل من بیاد فعلا سکوت را برگزیدیم ............
2014/02/08, 12:38 AM
شرمنده اخلاق ورزشکاریت!
من و الهام ج سه شنبه ای که گذشت همون طور که قبلش بهت گفتم رفتیم سرسره آبی. اونم زیر برفی که میومد. همیشه ثابت کردیم که: ما مرد میدانیم!
فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
3 مهمان |