2013/12/16, 07:27 PM
از سربازی معاف شدم

.gif)
.gif)

ام اس چه تغیییر مثبتی در شما ایجاد کرده ؟
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2013/12/17, 02:38 AM
ام اس به من کلی دوست ام اس سنتری داد,که خیلی دوسشون دارم
![]() ![]() ![]() ام اس منو قــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوی کرد ![]() ![]() ![]() خدایا شکرت....
2013/12/17, 10:10 AM
(2013/12/16, 02:52 PM)آرزو نوشته است: یه مزیت تازه ی تازه بگم خدا شانس بده من چند جلسه پشت سر هم غیبت کردم استاده داشت اون موقع ها حذفم میکرد رفتم یه گوشه ای باهاش حرف زدم و گفتم این مشکل رو دارم و حتی کارتمم نشونش دادم گفته به من چه کم کاری از خودت بوده ![]() خلاصه این ام اس برام کاری نکرد - آخرش مجبور به شکر خوری شدم تا حذفم نکنه ![]() خدا به آدم شانس بده دیگه هیچی نده
2013/12/17, 11:14 AM
خوب کم کاری از خودت بوده ام اس گرفتی !
![]() خوب انقد سوء استفاده نکنین تا استادا انقد بی اعتماد نباشن بهتون ! ![]() یکی بیماریش عود میکنه و غایب میشه ، یکی هم همینجوری هوس میکنه غایب شه بعد هردوشون بگن ام اس داریم استاده هم قبول کنه ؟ ![]() آبروی ام اس رو نبرین دیگه ! والا ! ![]()
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
2013/12/17, 11:25 AM
ام اس و مهمتر از اون ام اس سنتر باعث شد رویه ی زندگی من عوض بشه از افسردگی در بیام و از زندگیم لذت ببرم این که میگم شعار نیست و عینه واقعیته اگه ام اس نبود من با ام اس سنتر و این همه دوستای دوست داشتنی آشنا نمی شدم که از بودنشون لذت ببرم و مرتب باهاشون برنامه های تفریحی داشته باشم که باعث بشه از زندگیم لذت ببرم و افسرده نباشم وقتی به قبلم نگاه میکنم میبنم خیلی افسرده و نا امید بودم و به خودم خیلی بدهکارم بخاطر اینکه اونجوری زندگی می کردم
خیلیا هستن که حسرت بودن توی جمع مارو می خورن اینو جدی میگم مرسی که هستین امیدوارم تا ابد در کنار هم باشیم ![]() ![]()
دردهایت را دورت نچین تا دیوار شود .......
زیر پایت بگذار تا پله شود .....
ازمزیت های ام اس که شامل حال ریحانه هم شده وباعث حسادت اینجانب است:که میگن توظرف بشورریحانه نشوره,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() منم که مظلوم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
کاش میدانستی که جهانم بی توبی الف میشود...
2013/12/17, 10:58 PM
آخیییییییییی قربونم بری تومظلومی
![]() ![]() همچین کاراشومیشمره که هرکی ندونه فکرمیکنه داره خاطرات کوزتومیخونه ![]() ![]() ![]()
وقتشه جونم قدم بزاری توخونم
قهوموباعشق بریزی توی فنجونم******
2014/01/19, 12:49 AM
من آدم احساساتی بودم و حالا قلبم خیلی رقیقتر شده ولی از لحاظ روحی قویتر شدم دیرتر عثبانی میشم یا اصلا نمیشم اونطور که از اطرافیان میشنوم آدم صبوری به نظر می رسم .یه عادت خیلی بد داشتم که ام اس این لطف رو بهم کرد ترکش کنم اونم غرور بود هیچوقت شکست نخورده بودم اما امروز گم شدم نمیدونم چی برام خوبه،یه آدم شکست خورده ی تنهاهرچند اصرار قوی دارم که طرز فکرم کاملا اشتباس
2014/01/19, 02:50 AM
(2013/10/24, 03:59 PM)moon light نوشته است: من قبلا آدم خیلی با گذشتی بودم.حتی اگه کسی به قصد ونیت میزد توی گوشم ومیدونستم که در اون شرایط حق بامنه بازم چیزی بهش نمیگفتم و سرمو می انداختم پایین و فقط یه لبخند بهش تحویل میدادم.اما الان نه.طرف هنوز هیچی نگفته من با توپ وتشر میرم سراغش و به شدت محکومش میکنم و همیشه هم شرمنده دیگران میشم.میدونمم بخاطر شرایطیه که ام اس واسم بوجود آورده.خیلی کم تحمل شدم ناراحت نباش تو کار درستی می کنی حق رو همیشه باید گرفت ولی سعی کن با آرامش بگیری
مرگ و زندگی در قدرت زبان است.
2014/01/22, 12:17 AM
سلام
یه مزیت جدید امروز کفش کردم که مربوط به آمپول ها هستش قضیه از این قرار هستش که اگه شما هم مثل من وقتی آمپول میزنید باید مسکن بخورید بهتر این کار رو انجام ندید چرااااااااااااا خوب میشه همون مزیتی که میخوام بگم اگه آمپول زدیم مسکن نخوردیم بعدش و گرفتیم خوابیدیم شب تا صبح خوب خوابتون نمیره و صبح زودم از خواب بیدار میشید و سرتون درد میکنه مسکن میخورید خوب نمیشید فقط تنها راهش اینه که برید هوا بخورید خوب حالا که رفتید بیرون میرید یه چند متری پایین تر و 2 تا نون بربری هم میخرید میارید خونه یه صبحونه مفصل میخورید همه همه اعضای خانواده اشک شوق تو چشماشون جمع میشه هم خودتون صبح زود از خواب پاشدید به همه کارهاتون میرسید حال کنید چه مزیت توپی پیدا کردم بعله ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() من که دیگه بعد تزریق مسکن نمیخورم موفق باشید اللهم عجل لولیک الفرج
به حق خانم زینب کبری سلام الله
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
پس از کرونا مراجعه شما به مراکز درمانی چه تغییری کرده ؟ | nahid | 10 | 5,127 |
2021/01/24, 01:17 PM آخرین ارسال: glassheart |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |