2013/10/28, 07:46 PM
منم خیلی حساس شدم و زود گریم میگیره سع میکنم کوتاه بیام ولی برعکس اگه عصبی شدم دیگه شددددددددددددده

ام اس چه تغیییر مثبتی در شما ایجاد کرده ؟
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2013/10/28, 07:46 PM
منم خیلی حساس شدم و زود گریم میگیره سع میکنم کوتاه بیام ولی برعکس اگه عصبی شدم دیگه شددددددددددددده
![]()
2013/10/29, 09:05 AM
قبل از ام اس خیلی بد اخلاق بودم طوری بودم وقتی راه میرفتم با شکمم حرف میزدم ولی بعد از ام اس شودم یک فرد متفاوت با مهربان با احساس چون احساس کردم که این بد اخلاقی باعث ام اس شده
2013/10/29, 10:25 AM
اخلاقم خودش سگی بود
بعد از ام اس سگی تر هم شده بعد از مامانم که دیگه هاااااااااااااار هم شدم در حد پاچه گیری اما یاد گرفتم که به تنها کسی که توی زندگیم باید تکیه کنم فقط خودممو و بس ! باقی رو بی خیال
عشق اگر با تو بیاید به پرستاری من
قصـــه عشــق شود قصه بیماری من
2013/11/28, 11:01 PM
سلام بچه ها خیلی وقتا تایپک رو بالا نیوردید
عیبی نداره من جدیدا یه مزیت یافتم در حد بندسلیگا اونم مزیت کلاس پیچوندن و غیبت نخوردن برای این کار نمیرید سر کلاس و به یکی از بچه ها میگید به استاد بگه میاد باهاش میحرفید بعد میرید کارت انجمن رو در میارید یا گواهی دکتر کلا اون کلاس پیچیده میشه میره اسمش میگن سواستفاده خوب خیلی حال میده امتحان کنید جواب میده اللهم عجل لولیک الفرج
به حق خانم زینب کبری سلام الله
2013/11/28, 11:27 PM
شاید مزیتش برا من این بود که با مسائل اطراف راحت تر برخورد کنم
![]() ![]()
به اندوه خود لبخند بزن...
2013/11/28, 11:35 PM
ام اس چهره اصلی افراد دوروبرمو به من شناسوند
ام اس منو از دست شوهر بدجنسم نجات داد چون تا سالم بودم طلاق نمیداد ام اس منو از دست اون آزاد کرد ام اس به من فهموند مردم ایران بسیار مهربونند من وقتی با عصا تو خیابون راه میرفتم همه به من کمک میکردند فهمیدم در کشوری زندگی میکنم که هنوز عشق به انسانیت وجود داره ..... ام اس فرق بین خیلی هارو به من ثابت کرد ام اس کامپیوتر منو بهتر کرد وقتی نیمه فلج بودم از دوستان چتیم ویندوز نصب کردنو یاد گرفتم ام اس منوبه خدا نزدیکتر کرد.............
2013/11/29, 06:00 PM
ام اس باعپ شده حتی اگه به خدا غر هم میزنم لاقل به این بهونه بیشتر باهاش حرف بزنم و درد دل بکنم
![]()
2013/11/30, 02:09 AM
برای من ام اس یک تحول بزرگ در رندگیم بود
به خدا نزدیکترم کردایمان وشجاعتم رابیشتر میزان گناهانم را کمتر دیگر از هیچ چیز هراس ندارم ختی از عواقب بیماریم ما همه مسافریم پس خوشخال باشید که مسافران پاکی خواهیم بود
(2013/10/25, 03:42 PM)برگ 7 نوشته است: دنيا رو ديگه مثل قبلا سخت نمى گيرم صبرم بيشترشده ارومتر حرف مى زنم هيچى رو هم اونقدرا جدى نمى گيرم چون ارزششو هم نداره. تو بحثا هم سعى مى کنم وارد نشم منم يه جورایی مثل خودت شدم ![]() ![]()
باد می وزد، میتوانی در مقابلش دیوار بساری یا آسیاب بادی، تصمیم با توست.
![]()
2013/12/02, 11:26 PM
خیر فقط یه سری پرهیزهایی که قبلا نداشتیم باید رعایت کنیم
![]()
یامن اسمه دوا وذکره شفا
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
پس از کرونا مراجعه شما به مراکز درمانی چه تغییری کرده ؟ | nahid | 10 | 5,128 |
2021/01/24, 01:17 PM آخرین ارسال: glassheart |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
2 مهمان |