موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 4938
تشکر های دریافت شده :4511 بار در 835 پست
سال تشخيص بيماري : 1392
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : تکزیفوما - زیست دارو دانش
2013/11/30, 05:36 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/11/30, 05:38 PM، توسط ahya.)
ندا ندا ندا
خیلی قشنگ توصیف کردی.با مامانم نشستیم و ارسالتو خوندیم.واقعا اشک تو چشام جمع شده.
راستی یادم رفت بگم.رو صندلی آخر همونجایی که ما در حال جنگیدن و دفاع از سنگر خانوما بودیم من هر وقت خستم می شد سرمو میزاشتم رو شونه ندا.
تو راه برگشتن به خونه داشتم فیلم هارو نگاه می کردم که خوابم برد.40 دقیقه بعد آرمین که جلو نشسته بود بیدارم کرد.و فکر می کنید در چه حالی بودم؟؟؟ سرم رو شونه دختر بغل دستیم بود. بنده خدا این همه راه تحمل کرد هیچی نگفت. یعنی از خجالت آب شدما. دوست داشتم زمین دهن وا کنه برم توش.
هنوز تو فاز صندلی آخر میدل باس بودم خوب
~دلم اغوای تاکستان به لطف مستی انگور
دلم بوی خوش بابونه می خواهد~
تشکر شده توسط : | neda.n , fireboud , zohaa , nahid , kaveh_plus , mahdiye1989 , یه غریبه , sooorooosh , Maz , ehsan 10054 , hadisss , فرناز , chipchip , hamid , hamid_147 , damoun , hilda , yummy , maryam.N |
|
موضوعها: 48
تشکر های اهدا شده: 9591
تشکر های دریافت شده :14529 بار در 2177 پست
سال تشخيص بيماري : 25/12/1390
دكتر معالج : دکتر صحرائیان-دکتر نیک سرشت
داروي مورد استفاده :
2013/11/30, 06:33 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/11/30, 06:37 PM، توسط sooorooosh.)
سیلام
از اینکه بهتون خوش گذشته بسی بسیار خوشحالم
ندا انصافا از تیم بدرقه هم مینوشتی
ایشالا این سفرها به مناطق مختلف همین جور ادامه داشته باشه.
همه دور هم حالشو ببریم
همین جوری پیش بریم شاید تریپ ما ژالان یاکیریستف قلمب یه قاره ای، جزیرهای ،کشوری، روستایی،دهاتی، چیزی کشف کردیم و به نام خودمون ثبت کردیم
ایشالا
تشکر شده توسط : | kaveh_plus , fireboud , zohaa , ahya , Maz , ehsan 10054 , neda.n , SSA , hadisss , فرناز , chipchip , hamid , barzegar , damoun , hilda , maryam.N , علی دنیانورد |
|
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 7950
تشکر های دریافت شده :1434 بار در 228 پست
سال تشخيص بيماري : 92
دكتر معالج : مژدهی پناه
داروي مورد استفاده : سینووکس
2013/11/30, 06:37 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/11/30, 06:43 PM، توسط zohaa.)
رسیدن به خیر
اول تشکر کنم از مدیر و تیم مدیریتی و کاربران دائمی و جدید و نه چندان جدیدو گزارش دهندگان و دیگه کی جا موند؟
خوب مگه آدم واسه تشکر حتما باید حضور فیزیکی داشته باشه؟؟ ما قلبمون اونجا بود آدم باید برای حضور قلبش هم تشکر کنه
بالن و آرزوهای بزرگ خزری همون لحظه که رو کاغذ آرزوهاتون رو می نوشتین خوده خودتون آرزوی خیلی ها بودین خیلی ها که به هر دلیل نتونستن بیان. که خواستن و نتونستن
من تو این چند روز به قلبم فکر کردم به جایی که قلبم رفته بود به دوستام به دریا به جنگل به... همین می خواستم حسرت بخورم یاد مادر بزرگ شدنم افتادم هی جوجه ها جیب جیب می کردنو منو این شکلی کردن هی یادم انداختن که یه روز آرزوم بودن هی گفتن خوب تو سعی کردی اما نشد .به زودی عکسای دلخوشی هامو میزارم تو سایت
و شرکت تو سفرهای بعد آرزوی منه که امیدوارم به زودی برآورده بشه
تو نمی دانی مردن وقتی انسان مرگ را شکست داده چه زندگیست
تشکر شده توسط : | Maz , sooorooosh , ahya , neda.n , SSA , fireboud , ehsan 10054 , kaveh_plus , hadisss , فرناز , chipchip , hamid , mahdiye1989 , damoun , hilda , maryam.N , samin12 |
|
موضوعها: 21
تشکر های اهدا شده: 13384
تشکر های دریافت شده :13987 بار در 1982 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : ..
داروي مورد استفاده :
2013/11/30, 06:39 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/11/30, 06:45 PM، توسط neda.n.)
سروش معذرت
گفتم ماهی گلی ام به خدا جا موند الان ویرایش می کنم
دیدی زودی ویرایش کردم اضافه کردم به اوله قسمت اول
Peace begins with a smile
تشکر شده توسط : | Maz , fireboud , ehsan 10054 , kaveh_plus , zohaa , hadisss , sooorooosh , فرناز , یه غریبه , chipchip , ahya , hamid , mahdiye1989 , hamid_147 , damoun , hilda , maryam.N |
|
موضوعها: 15
تشکر های اهدا شده: 8772
تشکر های دریافت شده :11929 بار در 2632 پست
سال تشخيص بيماري : 1381
دكتر معالج : صحراییان
داروي مورد استفاده :
تشکر شده توسط : | fireboud , neda.n , mojtaba2iran , zohaa , paeazan , kaveh_plus , Maz , hadisss , sooorooosh , فرناز , یه غریبه , بی تـــا , chipchip , hamid , barzegar , mahdiye1989 , damoun , hilda , maryam.N , علی دنیانورد , ahya |
|
تشکر های اهدا شده: 5809
تشکر های دریافت شده :4878 بار در 650 پست
سال تشخيص بيماري : 1385
دكتر معالج : دکتر فرشته اشتری
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
2013/11/30, 06:47 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/11/30, 06:56 PM، توسط kaveh_plus.)
(2013/11/30, 06:43 PM)ehsan 10054 نوشته است: خیل خوب بود
خیلی خوب بود؟؟؟
بی نظیر بود احسان
من تازه دارم یکم هوشیاری بدست میارم بعد از ساعتها خواب
در ابتدا تشکر تشکر تشکر از همه بچه ها
باز هم تشکر تشکر تشکر از مدریت برنامه که هیچی کم نبود
تا قبل از این سفر میگفتم همدان بهترین سفر زندگیم بود اما حالا میگم انزلی بسی بهتر بود
حیف که چند نفر از همسفرهای همدان نبودن
ولی خوشحالم که کلی دوست جدید بهمون تو این سفر اضافه شدن
کاش هنوز انزلی بودیم زود تموم شد از حالا انتظار برای سفر بعدی
زندگی مثل یه لیوان پر از آب ولی ترک خورده است
آب رو بخوری تموم میشه --- آب رو نخوری حروم میشه
تشکر شده توسط : | neda.n , fireboud , ehsan 10054 , Maz , zohaa , hadisss , sooorooosh , mojtaba2iran , فرناز , یه غریبه , بی تـــا , chipchip , ahya , hamid , barzegar , mahdiye1989 , damoun , hilda , maryam.N , علی دنیانورد |
|
موضوعها: 262
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23484 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : تبازیو
خوشحالم سفر خوبی داشتین و این همه خوش گذشته .از توصیف سفر و بخصوص گزارش سفر ندا هم خیلی لذت بردم . ممنون.
این استقبال که هیلدا نوشته رو نفهممیدم :
(2013/11/30, 09:33 AM)hilda نوشته است: جای همه ی اونایی که نبودن خیلی خالی بود مخصوصاً یکی که صبح واسه استقبال اومده بود مگه شما شب برنگشتین ؟ پس کی صبح واسه استقبال اومده بوده ؟
نکنه چهارشنبه صبح و بدرقه بوده ؟
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
تشکر شده توسط : | hadisss , zohaa , neda.n , mojtaba2iran , fireboud , kaveh_plus , بی تـــا , chipchip , hamid_147 , damoun , maryam.N , علی دنیانورد |
|
تشکر های اهدا شده: 1883
تشکر های دریافت شده :2851 بار در 925 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر غلامرضا ترمه چی
داروي مورد استفاده : بتافرون - Bayer Ag
واقعا سفر خوبی بود خیلی خوش گذشت.راضیم ازتون خدایی
گل زرد و گل زرد و گل زرد/بیا باهم بنالیم از سر درد.عنان تا در کف نا مردمان هست/ستم بر مرد خواهد کرد نامرد
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 5737
تشکر های دریافت شده :5556 بار در 1532 پست
سال تشخيص بيماري : -
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده :
دوستان خیلی خوشحالم که واستون خوش گذشته
خیلی دلم می خواست در جمعتان باشم
ولی ترفیگ کاریم اجازه نداد امیدوارم در سفرهای بعدی حتما با شما باشم
من با اینکه نبودم ولی از تمامی مدیران و کسانی که زحمت می کشن تا بچه ها دور هم باشن و چند روز خوش بگذرونن تشکر می کنم
خدایا بینهایت دوستت دارم
تشکر شده توسط : | neda.n , fireboud , فرناز , kaveh_plus , بی تـــا , hadisss , mehdisalimi , chipchip , hamid , damoun , hilda , maryam.N |
|
موضوعها: 9
تشکر های اهدا شده: 28928
تشکر های دریافت شده :27311 بار در 6119 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
دكتر معالج : دکتر کمال باستانی
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
بعد از یه خواب درست حسابی سرحال اومدم که منم از سفر بنویسم
امروز خیلی گریه کردم مخصوصا بعد از خوندن پست زیبای ندا. عالی بود نوشته هات
با وجودی که سفر زیاد میرم و دوستای مجازیه زیادی رو دارم اما به جرات میگم این سفر بهترین بود
حتی تا شب قبل از سفر با خودم میگفتم حدیث تو سه ماهه داغداری و چطور میخوای این سفر رو بری و بتونی کنترل کنی که اشک نریزی جلو بقیه
اولش گفتم این سفر رو به جبران همدان میرم اما وقتی رفتم دیدم این خودش یه تجربه ی تازه س و نه یه جبران!
دیدن دوستانی که عین هم ام اس داریم برام جذابترین بخش داستان بود. دیدن دوستانی که توی این چند ماه عضویتم درسایت همیشه مطالبشون رو میخوندم و عکساشونو از سایت و فیس بوک دیده بودم برام حس خاص و خوبی داشت.
و دیدن کاوه دوستی که هشت سال پیش با هم آشنا شدیم و قبل از ام اسه کاوه. دوستی یی که فقط خودمون میدونیم چه رنگ و بویی برای هم داریم و نه عشق! و اینکه قبل از سفر طی کرده بودیم که اونجا همو نشناسیم و همو تحویل نگیریم مثلا لج هم رو درآوردن برامون لذت بخش بود اما نگاهمون حرفای دلمون رو منتقل میکرد
برزگر برای هممون جالب بود. اینکه فکر میکردیم یه آغاس و در نهایت تعجب دیدیم یه خانم دوست داشتنیه
دامونی که بهش گفتم من به عشق سیبیلت اومدم پس سیبیلت کو
مه سا و خیس شدن چکمه ش
ندای عزیز که پاهای شنی شدش رو مدام تمیز میکرد
حمید که مرتب حضور و غیابمون میکرد
فربود بهمنی معروف به فوتر که دیگه تا اسمش بیاد من یکی یاد آتیش و فوت کردن زغالای آتیش می یفتم
سمیرا که حس مادر رو نسبت بهش داشتم
محمد کوچولوی عزیز و دوست داشتنی
و همه و همه ی دوستانی که هم از قبل تا حدی میشناختمشون و هم در این سفر باهاشون آشنا شدم
و هوایی که سرد نبود و من یه عالمه لباس گرم با خودم آورده بودم که مبادا یخ بزنم حالا موندم چطوری اون همه اثاث رو برگردونم جنوب
و اون اسبی که بهش پاستیل دادم و خورد. بیچاره چنانی میجویدش که واقعا دیدنی بود
و مبارزه ی بوکسی که برای لحظاتی داشتم تا بنمایم که ما ورزشکار تشریف داریم
نمی دونم از کجا بنویسم. لحظه لحظه ش زیبا بود این سفر
به یاد اون لحظه ای که کله پر شدم افتادم قبلش احساس سستی و درد در پاهام داشتم ولی بی تفاوت بودم تا اینکه اون کله پر و خسارت وارد کردن به موزه اتفاق افتاد به یاد اون لحظه ای که فک کنم سه نفری منو از جام بلند کردن و من در اون وضعیت میگفتم نکنین شما زور ندارین منو بردارین اگر در هر نوع جمع دیگه ای بودم حس خیلی بدی بهم دست میداد. اما سعی کردم عین خیالمم نیاد چی شده
عالی بود عالی بود و عالی بود این سفر
واقعا دستتون درد نکنه
ام اس دیگه برام هضم شده
تصمیم دارم شادی رو باری دیگه به زندگیم برگردونم
عشق اگر با تو بیاید به پرستاری من
قصـــه عشــق شود قصه بیماری من
تشکر شده توسط : | neda.n , kaveh_plus , fireboud , بی تـــا , zohaa , nahid , mehdisalimi , یه غریبه , chipchip , hamid , ahya , Maz , SSA , mojtaba2iran , baharan , رامنا , damoun , hilda , maryam.N , minoshka , پویش , علی دنیانورد , paeazan |
|
|