2013/10/15, 06:36 PM
معلومه دیگه نفر 11م الان باید یه ستاره اضافه کرده باشه

نظرسنجی: به نظر شما مسافرت آذر ماه کجا باشد ؟ |
|||
کویر | 12 | 30.00% | |
شمال | 25 | 62.50% | |
شیراز | 3 | 7.50% | |
در کل | 40 رأی | 100% |
*شما به این گزینه رأی داده اید. | [نمایش نتایج] |
مسافرت آذر ماه (نظر سنجی)
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2013/10/15, 06:36 PM
معلومه دیگه نفر 11م الان باید یه ستاره اضافه کرده باشه
![]()
2013/10/15, 06:37 PM
دوستان کویری جیغ و داد نکنید که رای تون رو دزدیدن ها !!!
رای هیلدا طبق گفته خودش به شمال تغییر یافت
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
یعنی
می خوای بگی اصلا مهندسی شده نیست ![]() ![]()
گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems
رای ما رو دزدیدن
![]() ....
2013/10/15, 06:43 PM
من شاید نتونم بیام
![]() برای همین هم هنوز رای ندادم ![]()
گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems
2013/10/15, 06:55 PM
مدیران عزیز !
آیا خطر ابتلا به انواع روماتیسم در شمال وجود داره ؟ ![]() ![]() آیا برای کویر باید با خودمون شتر هم بیاریم ؟این نمیشه ؟ ![]() آیا فکر کردید من به شیراز رای میدم ؟!! ![]() ![]()
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
2013/10/15, 08:01 PM
دارم به اين فكر ميكنم اون جمعيتي كه توي ديدار ميگفتن شيراز،الان كجان؟؟
2013/10/15, 08:14 PM
آقا!
ما حق رایمون رو به مزایده میذاریم! ![]() قیمت پایه از یه ستاره شروع میشه! ![]() ![]() بزن زنگو! ![]()
زِکی
همتون که شمالو انتخاب کرده اید ![]() بابا یکم تنوع بدین به زندگیتون ![]() جاهای متفاوت و جدیدو تجربه کنید ![]() یه ذره هیجان بیارید تو کارتون ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() کویر به این خوبی ، ماهی ، تازگی .... ![]() ![]() ![]() ![]() حمیددددددددددددددد ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() د ِ آخه چه وضعشه ؟ ![]() کجا دیدی مدیر بیاد دقیقا زیر پست اصلی جو ساززی کنه واسه مقصد مورد نظر خودش؟ ![]() اصن مگه ام اس سنتریا قبلا شمال نرفته ان ؟ ![]() ای بابا من که فقط 80% احتمال داشت بیام کویر ![]() (2013/10/15, 06:19 PM)nahid نوشته است: گزینه ها ی پیش ِ رو : ناهید جون شیراز هم شهر خشکیه و مثه کویر شباش سوز داره البته من خودم عاشق شیرازم ولی دوس دارم برم یه جای جدید ... کوییییییییییییرررررررررررررررررر ![]() ![]() ![]() ![]()
آنارام باشید
2013/10/15, 08:35 PM
(2013/10/15, 08:26 PM)anaram نوشته است: حمیددددددددددددددد راستش یکی دو ساعت بعد از اینکه اون پست رو زدم ، پشیمون شدم که چرا انقدر زود جو رو متشنج کردم ![]() ![]() باید صبر میکردم الان همچین با اقتدار میگفتم که بله دوستان عزیز همان طور که مشاهده میکنید شمال 12 به 4 برنده این رقابت شد ![]() ببین واقعا کویر اون موقع سال ارزش نداره چون هوا شدیدا سرده و شب های کویر قشنگه که اونم به خاطر سردی هوا باید خانه نشین بشیم ![]() ایشالا سال دیگه به وقتش یه برنامه توپ واسه کویر میزاریم ( البته هنوز 100% نیست ، منظورم اینه که اگه امسال انتخاب نشد ) فعلا بشتابید بشتابید شمال فقط 2 نفر از بین کسانی که شمال شرکت کردن به قید قرعه به حمید ( چون حمید زیاد داریم بگم که از نوع رحیمی ![]() ![]() ![]()
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
1 مهمان |