چند نفر بودین ؟ همه 12 نفر ثبت نامی اومدن ؟
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
نظرسنجی: آیا تمایل به شرکت در نوزدهمین برنامه کوهنوردی دارید ؟ |
|||
بله | 12 | 100.00% | |
0 | 0% | ||
در کل | 12 رأی | 100% |
*شما به این گزینه رأی داده اید. | [نمایش نتایج] |
اطلاعیه : نوزدهمین فراخوان کوهنوردی ام اس سنتر
|
||||||||||||||||||||||||||||||
چند نفر بودین ؟ همه 12 نفر ثبت نامی اومدن ؟
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
2013/10/05, 10:11 AM
2013/10/05, 10:32 AM
منم با كمي تأخير اومدم بنويسم. خوب ديشب خسته بودم
ديروز خيلييى خوش گذشت وجاى همه ي دوستاى گلم كه نبودن خالى بود صبحانه و ناهار رو كه دوستان توضيح كامل دادن! فقط از اون قسمتي ميگم كه من و حميد١٤٧ و مهسا جدا شديم و كلي حرف زديم و يه عالمه خوش گذشت و موزيك زنده گوش كرديم اينم بگم كه: هيلدا جون! دستپختت حرف نداره!
2013/10/05, 10:38 AM
مرسییییییییییییییییییی میهن جووونممممممم
به همین زودی دلم واسه همتون تنگ شده
دردهایت را دورت نچین تا دیوار شود .......
زیر پایت بگذار تا پله شود .....
(2013/10/05, 10:38 AM)hilda نوشته است: مرسییییییییییییییییییی میهن جووونمممممممهیلدا دفعه بعد ی دیگ بیار در جریانی که مهدی هیچی نمیخورد.من گشنه موندم سلام ب همه دوستای عزیز منم جا داره از همه تشکر کنم بخصوص حمید کج سبز که تا اخرین لحضه کنارم بود و خیلی زحمت کشید واقعا ازت ممنونم دیونگی یعنی همین اهنگ که واسه تو با عشق میخونم این همه لحظه های خوبو من به پاکی این عشق مدیونم
2013/10/05, 12:36 PM
خیلی خوب بچه ها
ممنون عالی بود برنامه .خیلی دوست دارم برم کوه. زیاد برم کوه سجاد سجاد سجاد این سبزه کج اویزون نمیدونی چه کار کرد با من اول که گفته بود هفت صبح همه درکه باشید. ما هم گفتیم باشه. شش صبح از خواب بیدار شدم میدونی چقدر برای یه شیرازی خطرناکه شش از خواب بیدار بشه ؟ ممکنه یه پلاک تو گردنش بزنه و برای همیشه بمیره ما هفت ده کم اونجا بودیم .زنگ زدم میگم مدیر برنامه کوجایی ؟ هیچی این کجایی این شد که مهندس ۸ اومد هیچی دیگه. رفتیم بالا. هویجوری رفتیم بالا. خیلی رفتیم بالا تا رسیدیم به اخره جهان یه چشمه بود من رفتم اب بخورم خوردم زمین خون فواره کرد تو هوا. در همه جهات. از کف دستم سبزه کجه ضخیم با دکتر مرجانی با مهزاد اومدن بالای سرم.شروع کردن به کارای پزشکی و عمل و تنفس دهان به ... از این چیزا هیچی برگشتیم پایین بعد از احیا شدن موقع ناهار هم با شمشیر افتاد دنبالم گفت غذا بهت نمیدم میخواستی بیاری. هیچی گشنه و زخمی و نابود برگشتم خونمون سجاد عزیزم این اخرش رو نخون روی سخنم با سبزه کجه اویزونه رفیق میدونی چه اخلاقیت رو دوست دارم خعلی زیاد ؟ اینکه پای رفیقات وا میستی. شانس تو هم همش مشکلات کلیدی هست قفله خونه سروش. قفل فرمون ماشینه حمید. ممنون ازت کلا. گلی
2013/10/05, 12:45 PM
ترکیدم
(مجبور شدم این پست اسپم رو ارسال کنم)
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
2013/10/05, 01:50 PM
سروش
جیگرمو خون کردی سروش دقیقاً کی بهت تنفس مصنوعی داد؟ سبزه ضخیم کج که نبود (فوت فوت دور از جونت) هرکاری کردم آخرشو نشد بخونم
2013/10/05, 01:57 PM
حمید 147 به خاطر وجود مهدی خیلیا گشنه موندن
مهزاد و سروش که هیچی نخوردن بنده های خدا الان توام میگی گشنه موندی
دردهایت را دورت نچین تا دیوار شود .......
زیر پایت بگذار تا پله شود .....
2013/10/05, 03:03 PM
(2013/10/05, 01:57 PM)hilda نوشته است: حمید 147 به خاطر وجود مهدی خیلیا گشنه موندن هيلدا جونم من صبحونه اينقدر از املت خووووووشمزه ي دستپخت فربود خوردم كه ديگه واسه ناهار سير سير بودم... و البته از شكلات صبحونه ي دزدي شده... مال هركي بوده راضي باشه
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
6 مهمان |