موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 17
تشکر های دریافت شده :39 بار در 14 پست
سال تشخيص بيماري : 11/89
دكتر معالج : -------
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
حامدی فر عزیز باسلام
بنده 2سالو چند ماهی سینوکس مصرف میکردم ولی الان حدود 6ماهی میشه دکترم کلا قطع کرده و هیچ دارویی مصرف نمیکنم یعنی به نظر شما باید دوباره ادامش بدم؟ که فرمودین اصلا قطع نکنید !!!!
خدایا تنهایی و بی همتایی [/size]
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 6698
تشکر های دریافت شده :4383 بار در 1017 پست
سال تشخيص بيماري : ۸۶
دكتر معالج : دکتر ترمه چی
داروي مورد استفاده : سینومر
سلام خانم دکتر حامدی فر...من دو سال سینووکس مصرف میکردم.خودسرانه کنار گذاشتم.چون بی نهایت اذیتم میکرد.مشکلی واسم پیش نیومد ..حتی سبلان هم رفتم...اما الان بعد از 4 سال که داروم رو قطع کرده بودم،زیر نظر پزشک دوباره شروع کردم..البته مشکلی ندارم و بیماریم پیشرفت نکرده.شاید به قول شما تو زمینه پزشکی وقتی تخصصی نداریم،نباید اظهار نظر کنیم و تصمیم بگیریم. بهرحال فکر میکنم درست ترین تصمیم رو گرفتم برای ادامه مصرف دارو.شاید قبل از اینکه دیر بشه.حداقل دیگه عذاب وجدان قطع خودسرانه دارو رو ندارم.
به یاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد..
تشکر های اهدا شده: 454
تشکر های دریافت شده :413 بار در 101 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : عبدالرضا ناصر مقدسي
داروي مورد استفاده :
من وقتي سينووكس ميزدم بهتر نشدم ...
حملات مريضيم بيشتر شده بود ..

اين آمپول بهم نساخت ...
اين علت قطع سينووكس بود ....
تشکر های اهدا شده: 68
تشکر های دریافت شده :292 بار در 51 پست
سال تشخيص بيماري :
دكتر معالج : بیمار نیستم
داروي مورد استفاده :
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/10/05, 06:41 AM، توسط حامدی فر.)
(2013/10/03, 10:56 PM)sasan.sasan نوشته است: حامدی فر عزیز باسلام
بنده 2سالو چند ماهی سینوکس مصرف میکردم ولی الان حدود 6ماهی میشه دکترم کلا قطع کرده و هیچ دارویی مصرف نمیکنم یعنی به نظر شما باید دوباره ادامش بدم؟ که فرمودین اصلا قطع نکنید !!!!
ساسان عزیز
من در خصوص کسانی گفتم که سرخود دارو را قطع می کنند وگرنه بارها هم متذکر شده ام که نظر پزشک معالج شرط است و من یک داروساز هستم و ایشان براساس داده های بالینی و سابقه ی شما نظر صحیح را می دهد.
با آرزوی سلامتی
(2013/10/03, 11:07 PM)arezooo82 نوشته است: سلام خانم دکتر حامدی فر...من دو سال سینووکس مصرف میکردم.خودسرانه کنار گذاشتم.چون بی نهایت اذیتم میکرد.مشکلی واسم پیش نیومد ..حتی سبلان هم رفتم...اما الان بعد از 4 سال که داروم رو قطع کرده بودم،زیر نظر پزشک دوباره شروع کردم..البته مشکلی ندارم و بیماریم پیشرفت نکرده.شاید به قول شما تو زمینه پزشکی وقتی تخصصی نداریم،نباید اظهار نظر کنیم و تصمیم بگیریم. بهرحال فکر میکنم درست ترین تصمیم رو گرفتم برای ادامه مصرف دارو.شاید قبل از اینکه دیر بشه.حداقل دیگه عذاب وجدان قطع خودسرانه دارو رو ندارم.
آرروی عزیز
خوشحالم که ئر مدت قطع خودسرانه ی دارو مشکلی برات پیش نبامده البته در نظر داشته باش که همانطور که قبلا گفتم که اینترفرون ها اثر ناکهانی ندارند به همین دلیل هم اثرشان ناگهانی از بدن شما حذف نمی شود و پس از قطع تا مدتی سیستم ایمنی بدن همچنان تنطیم است البته بازهم چون با یک سیستم خیلی شیطون بنام ایمنی سروکار داریم نمی توان حکم قطعی داد و فرد به فرد متفاوت است
با آرزوی سلامتی
(2013/10/04, 08:30 PM)گيتي نوشته است: من وقتي سينووكس ميزدم بهتر نشدم ...
حملات مريضيم بيشتر شده بود ..
اين آمپول بهم نساخت ...
اين علت قطع سينووكس بود ....
گیتی عزیز
من همانجا هم متذکر شدم که مهم نیست چه دارویی اما دارویی که پزشکتان تجویز کرده را به هیچ عنوان قطع نکنید.
اینترفرون ها کلا" به دلیل اینکه داروهای خیلی خوب و ایمن و راحت در مصرفی هستند توسط نورولوژیست ها به عنوان خط اول درمان قرار می گیرند اما اگر روند بیماری در هنگام مصرف تغییر کند پزشک تصمیمات متعددی می گیرد.
شما هم انشاالله که حملاتت کنترل شود
با آرزوی سلامتی
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :5 بار در 2 پست
سال تشخيص بيماري : 1392
دكتر معالج : افشین لطیفی صوفی
داروي مورد استفاده : سینووکس
سلام، تا جاییکه من میدونم این بیماری خیلی موذی هستش و حتی در خیلی از موارد تا ده سال ابتدایی شروع بیماری هیچ آزار و اذیتی برای فرر مبتلا نخواهد داشت، به همین دلیل این ابهام در بیمار ایجاد میشه که مصرف داروها بی مورد هست و نیازی به مصرف دارو نیست. این موضوع در قشر قدیمی که اغلب تحصیلاتی نداشتند یک امر عادیه که از مصرف دارو سر باز بزنند اما در حال حاضر که اکثر مردم به خصوص جوانها تحصیلات بالا دارند و با شرایط شهرنشینی و بالطبع فشارهای عصبی بیشتر، آلودگی هوا و ریدی ایشنهای متفاوت من جمله رادیو و ماهواره و حتی خورشید و ستاره ها که به علت سوراخ لایه اوزون تاثیر مخربتری روی سیستمهای عصبی افراد میذاره... واقعا لزوم استفاده از داروی تجویز شده توسط پزشک متخصص نیاید نادید گرفته بشه... قطعا داروهای شیمیایی و یا حتی گیاهی آثار تخریبیی هم خواهند داشت، مثلا اعتیاد به اون دارو یا ایجاد مشکلات کبدی و کلیوی، اما بهتره عوارض استفاده نکردن از اون دارو و استفاده کردنش رو روی کفه ترازو قرار بدیم و ببینیم کدوم سنگینتره. مثلا دارویی که برای بچه بیش فعال تجویز میشه عوارض ناخوشایندی داره مثل حالت تهوع، اما اگه اون بچه دارو رو مصرف نکنه به دلیل بیش فعالی ممکنه خودش و یا دوستش رو جلوی ماشین هول بده یا از پشت بام به پایین پرت کنه... ببخشید زیاد صحبت کردم. موفق باشید [/size]
موضوعها: 3
تشکر های اهدا شده: 15385
تشکر های دریافت شده :19996 بار در 7819 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر احمدی و دکتر آشتیانی
داروي مورد استفاده : دیفوزل
به اندوه خود لبخند بزن...
تشکر های اهدا شده: 7
تشکر های دریافت شده :17 بار در 3 پست
سال تشخيص بيماري : 1393
دكتر معالج : دکتر حسین کچویی
داروي مورد استفاده : سینووکس - سیناژن
سلام روزتون بخير من ٢ ساله كه سينوكس مصرف ميكنم ولى اين هفته به علت مشغله كارى فرصت خريد نداشتم به نظرتون مشكلى پيش نمياد اگه يه هفته تأخير تو تزريق داشته باشم؟
موضوعها: 262
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23485 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : تبازیو
سلام. چرا یه هفته ؟ خوب یه روز یا دو روز نتونستین بخرین .
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
تشکر های اهدا شده: 5
تشکر های دریافت شده :2 بار در 1 پست
سال تشخيص بيماري : ۹۱
دكتر معالج : دکتر هاشمیلر
داروي مورد استفاده : سینووکس
دوستان من ۴_۵ سالی هست سینووکس استفاده میکنم, تا حالا هم شده که چندباری یک هفته درمیان تزریق کردم یا دو هفته پشت سر هم تزریق نکردم و مشکلی هم برام پیش نیومده
میخواستم بدونم میشه کلا یک هفته درمیان تزریق کرد؟؟؟چون مسیرم خیلی دوره تا اونجایی که تزریق میکنن, به درمانگاه های معمولی هم اعتماد نمی کنم
اگه از دوستان کسی تجربه ای یا مطلبی در این باره داره بگن ممنون میشم
موضوعها: 262
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23485 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : تبازیو
سلام. روال سینووکس هفته ای یک باره ، مگر این که دکتر در مواردی به طور موقت دستور دیگه ای رو بده . وقتی یه هفته نزنیم چیزی نمیشه دلیل نمیشه همیشه این کارو بکنیم هم باز چیزی نشه. بالاخره برای کنترل بیماری گفته شده اگه این مقدار مشخص تزریق شه مثلا 40 درصد جلوی پیشرفت بیماری رو میگیره ولی این در صورتی هست که مرتب بزنیم.
الان دیگه توی شکل جدید سینووکس که سرنگِ آماده تزریق هست ، هر کسی که تزریق بلده مثل آمپولای دیگه میتونه بزنه ، پس به هر درمانگاهی نزدیکتون هست میتونید بدید بزنه چون کار خاصی نداره. دیگه مخلوط کردن که نمیخواد. از خانواده و دوستان هم هر کسی تزریق یاد بگیره میتونه بهتون بزنه.
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد