2013/09/15, 05:36 PM
همه فامیلم مامان وبابا خواهرم وهمسرم ودوستامو .همسایه هااااااااااااااااااوبگم....؟؟؟
[ثبت احوال در شناسنامه ام همه چیز را ثبت کرده است جز احوالم را .. !![
چه کسانی از بیماری شما اطلاع دارند؟
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2013/09/15, 05:36 PM
همه فامیلم مامان وبابا خواهرم وهمسرم ودوستامو .همسایه هااااااااااااااااااوبگم....؟؟؟
[ثبت احوال در شناسنامه ام همه چیز را ثبت کرده است جز احوالم را .. !![
2013/09/15, 05:38 PM
همسرم و خواهرم میدونند. به پدر مادرم نگفتم که غصه نخورند.برادرم هم تا حد کمی میدونه اما به روم نمیاره.خانواده همسرم هم به هیچ وجهههههههههههه
نذر کردم گر از این غم به درآیم روزی
تا در میکده شادان و غزل خوان بروم
بابا که فوت کرده.مامان .همچنين خواهر. برادر با همسراشون وبچه هاى انجمن ام اس شهرمون ودوستان خوبم در اينجا..
به جهان خرم ازآنم که جهان خرم از اوست/ عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست
2013/09/15, 10:40 PM
فقط خواجه حافظ شيرازي نميدونه اونم با فال گرفتن خبر دار شد
بابا خبر ام اس ما از گذشتگان شروع شد به ايندگان رسيد تازه خبرش به دوستان و فاميلهاي اونور اب هم رسيده منفعتش اينكه : يك ملـــــــــــــــــــــــــــت دعامون ميكنن و جوياي حالمون هستن مضراتش اينكه : اينقدر فكرش و ميكنن كه اخه حيف اين دخمل خوشمل نيست؟اخه چرا؟همه اونهايي كه ميدونن از فكر و خيال من خودشون ام اس ميگيرن و تعداد ام اسي ها زياد ميشه در این خاک, در این خاک
در این مزرعه ی پاک به جز عشق, به جز مهر دگر بذر, نَکاریم...!
2013/09/15, 11:09 PM
خدا بیامرزه
بابام نمیدونه که قبل ام اسم به رحمت خدا رفت
!.........The world is full of nice peaple, if u can't find one, Be One
دنيا پُر از آدم هاى خوبه ولى اگه نتونستى حتى يكى از اونها رو پيدا كنى، لااقل خودت خوب باش!.........
2013/09/16, 04:08 PM
فقط 3 تا از همکارای خیلی نزدیک و یه دخترخالم
جايي كه راه نيست خداوند راه ميگشايد
2013/09/24, 04:37 PM
من وقتی بیمارستان بستری شدم واسه خاطر حمله ای که داشتم، هیچ کس به غیر از خودم نمیدونست اما وقتی اومدم خونه و مامانم متوجه شد یعنی به 24 ساعت نکشید که تمام فامیل و دوستان خبردار شدن.وای من از حس ترحم بیزارم.
چه شود به چهره زرد من نظری برای خدا کنی که اگر کنی همه درد من به یکی نظاره دوا کنی
2013/09/24, 06:20 PM
خدا.دکترم.خودم.پدرم.مادرم.برادرم.وسلام...
تنهــآ چیزی ڪـه ایــن روزا دوسـت دارم بـشنـوم...
اینــه ڪـه خـُـدا بهــم بــگـه : ایــن دنـیا یــه شـوخـیـه بـُـزرگــ بــود... نـــاراحــت ڪـه نـشُـدی؟؟؟
2013/09/24, 06:22 PM
فقط برادر بزرگم,که خداعمرش بده اگه اون پیگیری نمی کرد الان شاید خودمم خبر نداشتم
خدا مرا مورد لطفش قرارداده...
2013/09/24, 06:25 PM
اگه شما نگید هیشکی غیر از خونوادم و 4 - 3 تا از همکارام نمیدونن !
مگه شما پاشید برید بگید بهشون !
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
41 مهمان |