2013/08/27, 05:53 PM
اونوقت شما شرایطتون چه جور بود.منظورم شرایط جسمیتونه(joojoo)
ازدواج و ام اس
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2013/08/27, 05:53 PM
اونوقت شما شرایطتون چه جور بود.منظورم شرایط جسمیتونه(joojoo)
2013/09/07, 08:26 PM
دوست ندارم شعار بدم ,یه مدت پیش قبل بیماری قصد ازدواج داشتم ولی حالا کلا بیخیال شدم چونکه اگه بگم مریزیم چیه دیگه واویلا هم از ازدواج می افتم هم ترحم شروع میشه پس همون بهتر کسی ندونه مریزم .خودمو سپردم به خدا خودش تنهاییمو پر میکنه
![]()
خدا مرا مورد لطفش قرارداده...
2013/09/09, 11:45 AM
(2013/08/27, 05:10 PM)joojoo نوشته است: سلام بچه ها من ام اس دارم الانم 1سال و خورده ایه ازدواج کردم حالا هم باردارمعزیزم منم خیلی دوست دارم ازدواج کنم ولی کو آدمی که بفهمه درک کنه. تا آدم بتونه پیشش به آرامش برسه .
رها کردن کسی که برای شما ساخته نشده یعنی رسیدن به این درک که برخی آدمها بخشی از سرگذشتتان هستند نه بخشی از سرنوشتتان
2013/09/09, 12:33 PM
سلام
در مورد همه ی ادما یه جور قضاوت نکن بعضی ها هستن که میدونن واقعا ام اس چیزی نیست یکی مثل همسر خودم شادی نمادی از زیستن اگاهانه است و نمایشی از سپاسگزاری در برابر یزدان پاک. شاد باشید و شاد زندگی کنید که شاد زیستن انتخاب است نه اتفاق ![]()
2013/09/09, 01:54 PM
(2013/09/09, 11:45 AM)فاطمه جون نوشته است:(2013/08/27, 05:10 PM)joojoo نوشته است: سلام بچه ها من ام اس دارم الانم 1سال و خورده ایه ازدواج کردم حالا هم باردارمعزیزم منم خیلی دوست دارم ازدواج کنم ولی کو آدمی که بفهمه درک کنه. تا آدم بتونه پیشش به آرامش برسه . یعنی میشهههههههههه فک نکنم
2013/09/09, 02:35 PM
سلام
![]() بهتره ام اسو فراموشش كنيد و وقتي خواستگار يا موقعيتي پيش مياد اصلا ببينيد طرف مقابل واقعا شرايطش مناسبه؟معيارهاش با معيارهاي شما ميخونه؟ اصلا كار به اون جاهاي باريك ميكشه كه غم گفتن يا نگفتنشو بخوريد ![]() منكه عرصه روبرا كسي تنگ نميكنم و الكي خانواده رونگرانو غمگينشون نميكنم گفتم در خونه به روهر خواستگاري بازه كسي هم بيرون ازم ادرس بخواد ميدم ![]() ![]() ![]() طرف رفته پشت سرش وهم نگاه نكرده و پيغوم داده متاسفم نميتونم چون از زندگي ارامش ميخوام ![]() يا هم بوده كسي كه جذبه هاي من نگهش داشته و منتظر معجزه است تا خوب بشم اما نميدونه كه خودش ميتونست اين معجزه رو خلق كنه ![]() از همه اين حرفها منظورم اين بود كه استرس برامون مضر هستش نذاريد ام اس تو همه اينده تون سايه بندازه...نقاط مثبت خودتونوببينيد ام اس همه شما نيست قسمتي از شماست ![]() اميدوارم همه دخترهاي خوب سايتمون عروس بشن و پسرهاش دوماد ![]() در این خاک, در این خاک
در این مزرعه ی پاک به جز عشق, به جز مهر دگر بذر, نَکاریم...!
2013/09/10, 11:50 AM
من میگم اگه بیخیال ازدواج بشیم راحت تریم
![]() خودمونو بسپریم به سرنوشت اگه بخوایم همش بهش فک کنیم افسرده میشیم
2013/09/10, 01:31 PM
ميبخشي ها عزيزم اين طرز فكر خوبي نيست
![]() ![]() مهم نيست كه اخر مبارزه چي ميشه مهم حس دروني خود ادمه كه بگه تو تلاش ات وكردي ودست رودست نذاشتي ![]() اگه دقت كنيد ميبينيد ادمي كه سر كار ميره وروزش مشغوله كمتر خسته ميشه و زمان فكر كردن نداره اما ادم بيكار وخونه نشين به خيلي چيزها فكر ميكنه و نهايتا روحيه اش وميبازه ![]() بهتره بدونيم سرنوشت اون چيزي هست كه خودمون برا خودمون رقم ميزنيم فقط يك جسم مرده و بي روح هستش كه اگه تو رودخونه بيوفته بي حركت ميمونه و اب به هر جا كه خواست ميبردش انسان زنده تلاش ميكنه ودست و پا ميزنه يا سعي ميكنه دستش و سمت چيزي دراز كنه چون نميدونه اخر روزخونه به كجا ميرسه يه ابشار يا يه سنگ بزرگ تومسير ![]() در نااميدي بسي اميد است..پايان شب سيه سفيد است ![]() در این خاک, در این خاک
در این مزرعه ی پاک به جز عشق, به جز مهر دگر بذر, نَکاریم...!
2013/09/10, 01:44 PM
ولی پروانه جون تو این یه مورد(ازدواج)ازونجایی که خودت و خودت فقط نیستی و سرنوشتت قراره به همراه سرنوشت یکی دیگه برات رقم بخوره،تلاش و تسلیم نشدن جواب نمیده!!!..........تو تصمیم میگیری قوی باشی، کم نیاری، رو پای خودت بایستی و به خواسته ت برسی....اما اگه یه همراه مثل خودت و همراه با شرایط خودت پیدا نکنی نمیتونی موفق بشی!...همه چیز بستگی به این داره که با شرایط موجود پذیرفته بشی یا نه!!!.........یه چیزی تو مایه های قبول شدن یا نشدن!
شانه ات کو ؟
دنیایم باز به هم ریخته ... ![]()
2013/09/11, 10:18 AM
فکر کنم ازدواج هم مثل داروی درمان قطعی ام اس باشه
![]()
رها کردن کسی که برای شما ساخته نشده یعنی رسیدن به این درک که برخی آدمها بخشی از سرگذشتتان هستند نه بخشی از سرنوشتتان
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
داستان ازدواج یک ام اسی | آذرستون | 36 | 30,207 |
2020/07/18, 08:37 PM آخرین ارسال: یاسمین123 |
|
بیماری خود را قبل از ازدواج با همسر آینده مطرح کنید | آیدا | 35 | 16,041 |
2019/12/01, 08:57 PM آخرین ارسال: آرزو |
|
نحوه برخورد خانواده همسر پس از ازدواج | عمومهربان | 76 | 53,233 |
2017/07/26, 09:57 PM آخرین ارسال: famoon |
|