امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خبرخوش برای بیماران « ام اس »
#11
[quote='Saina' pid='331647' dateline='1374994826']
پرداخت یارانه دارو از هفته آينده

تاریخ انتشار : يکشنبه ۶ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۰۶

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی تفاهم نامه پرداخت یارانه داروهای بیماران خاص ،صعب العلاج و سرطانی و همچنین مابه التفاوت ناشی از تغییر نرخ ارز سایر داروها را امضا کرد.

اسداله عباسی در مصاحبه با مرکزی خبر با بیان اینکه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی خریدار خدمات است ،گفت :

این تفاهم نامه به این دلیل امضا شد که اعتبار مربوط به پرداخت یارانه ها در ردیف بودجه وزارت بهداشت ، درمان و اموزش پزشکی است.

وی افزود : بر اساس این تفاهم نامه وزارت بهداشت موظف شده است اعتبار ۲۴۰۰ میلیارد تومانی یارانه داروهای مربوط به بیماران خاص صعب العلاج و سرطانی و مابه التفاوت ناشی از تغییر نرخ ارز سایر داروها را در اختیار سازمانهای بیمه گر بر مبنای افراد تحت پوشش انها قرار دهد.

وی با بیان اینکه این تفاهم نامه پس از امضای وزیر بهداشت درمان و اموزش پزشکی از هفته اینده اجرایی خواهد شد ، افزود :

اعبتار پیش بینی شده پرداخت یارانه داروهای خاص ۴۰۰ میلیارد تومان برای بیماران صعب العلاج و برای سرطانی ها ۴۰۰ میلیارد تومان و برای مابه التفاوت نرخ ارز سایر داروها ۱۸۰۰ میلیارد تومان است.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی به مشکلات بیمه شدگان تامین اجتماعی هم اشاره کرد و گفت :

این سازمان نیز موظف است با توجه به تامین اعتبار لازم ما به التفاوت قیمت داروها را نیز مانند دیگر سازمان های بیمه گر پرداخت کند. وی تاکید کرد : این تفاهم نامه مانع برخی اعمال سلیقه ها در برخی استان ها یا داروخانه ها می شود.
از انجمن درباره یارانه پرسیدم گفتن به بیماران ام اس یارانه تعلق نمیگیره راسته؟
#12
۱۳۹۲/۵/۲۱

مشکلات داروهای تک‌نسخه‌ای بیماران برطرف شد

مدیرعامل شرکت بازرگانی سهاکیش سازمان تدارکات پزشکی از برطرف شدن مشکلات داروهای تک‌نسخه‌ای بیماران خبر داد.

به گزارش قدس آنلاین به نقل ازتسنیم، محمد شریعتی با اشاره به ادامه توزیع داروی "تایسبری" بیماران "ام‌اس" در داروخانه هلال احمر اظهار داشت: این دارو به‌همراه دیگر داروهای بیماران خاص همچنان برای برطرف شدن نیازهای دارویی بیماران در حال توزیع است و به‌زودی محموله جدید دیگری نیز شامل این داروها برای داروخانه هلال احمر تأمین و توزیع مجدد آن صورت می‌پذیرد.

وی با بیان اینکه داروی "تایسبری" بیماران "ام‌اس" تحت پوشش بیمه قرار گرفته است، افزود: بیماران "ام‌اس" که دارای نسخه تجویزشده پزشک باشند و همچنین دارای پرونده دارویی نیز باشند بدون هیچ مشکلی می‌توانند داروهای خود را از جمله داروی "تایسبری" از داروخانه هلال احمر دریافت کنند.

شریعتی در پاسخ به این پرسش که با توجه به روند ترخیص‌های جدید از گمرک شرایط داروی در داروخانه‌های هلال احمر به چه صورت شده است، تصریح کرد: بنده مسئول وضعیت موجودی این داروخانه‌ها نیستم و فقط می‌توانم در زمینه چگونگی تهیه داروهای فوریتی و تک‌نسخه‌ای صحبت کنم که با توجه به اقدامات مؤثر در هفته‌های اخیر روند مشکلات تأمین و توزیع داروهای تک‌نسخه‌ای بیماران برطرف شده است و هر بیماری که دارویی که به‌صورت تک‌نسخه‌ای داشته باشد می‌تواند به داروخانه هلال احمر مراجعه کرده پس از تشکیل پرونده و انجام کارهای اداری در حدود 15 تا یک ماه، داروی آن بیمار تهیه خواهد شد.

وی درباره وضعیت داروهای فوریتی نیز عنوان کند: در این مقوله وزارت بهداشت یک وب‌گاه با عنوان فوریتی دارد که هر زمان شرکت دارویی نتواند داروی مورد نیاز بیماران کشور را تهیه کند شرکت‌های دیگر که داروهای تک‌نسخه‌ای و فوریتی را تأمین می‌کنند در این مقوله ورود کرده که در بیشتر مواقع نیز هلال احمر در این زمینه اقدام می‌کند که می‌توانم به تهیه و تأمین واکسن مننژیت که در یک ماه گذشته دچار کمبود شده بود اشاره کنم.

شریعتی خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیماران با مشکل کمتری درباره تهیه داروهای تک‌نسخه‌ای مواجه هستند به‌طوری که حتی داروهای جدیدی را که در دنیا وارد بازار می‌شود نیز می‌توانیم برای آنان تهیه کنیم همان طور که در آخرین اقدامات در این زمینه توانستیم یک نوع داروی فوق العاده جدید را برای بیماران مبتلا به سرطان در کشور تهیه کنیم.

بیماران می‌توانند برای تهیه داروهای تک‌نسخه‌ای خود به داروخانه مرکزی هلال احمر واقع در تهران، خیابان آیت‌الله طالقانی، تقاطع سپهبد قرنی مراجعه کنند.
http://www.qudsonline.ir/NSite/FullStory...8%B4%D8%AF
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : نازلی , ZAKER , afk , zohrevand
#13
سه شنبه ، ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۷:۰۰:۳۱

روحانی دستور ویژه برای ترخیص داروهای باقی مانده در گمرک صادر کرد

به گزارش گروه اجتماعی " ندای انقلاب " به نقل از تسنیم، ظاهر رستمی مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر در پاسخ به پرسشی مبنی بر چگونگی ترخیص داروها در گمرک اظهارداشت: خوشبختانه حجت الاسلام روحانی رئیس جمهور، دستور ویژه ای برای ترخیص داروهای باقی مانده در گمرک را صادر کرده است.

وی افزود: سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر نیز که قول داده بود تا پایان ماه مبارک رمضان ۱۲ محموله از داروهای بیماران صعب العلاج به خصوص بیماران "ام اس" را وارد کشور کند، تاکنون ۱۰ محموله را از گمرک ترخیص کرده است و به زودی محموله‌های جدید دارویی در این زمینه وارد کشور خواهد شد.

رستمی با اشاره به روند تسریع کالاهای اساسی و دارو با ارز ۱۲۲۶ ادامه داد: در این مدت توانسته ایم داروهای بیماران صعب العلاج به خصوص بیماران "ام اس" را وارد کشور کنیم و در این زمینه بسیاری از مشکلات بیماران برطرف شده است و برای برطرف کردن تمام مشکلات دارویی بیماران با توجه به روند تسریع وارد کردن کالاهای اساسی و دارو با ارز ۱۲۲۶ براساس دستورهای جدید دولت یازدهم و پرداخت مابه التفاودت آن برای ورود داروهای بیماران تلاش‌های خود را همچنان ادامه می‌دهیم.

مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر در پیشنهادی به وزارت بهداشت عنوان کرد: ما به وزارت بهداشت پیشنهاد داده‌ا‌یم که به جای تخصیص یارانه دارویی به صورت کنونی، این یارانه دارویی را در اختیار سازمان تدارکات پزشکی قرار دهد تا بتوانیم براساس اهداف بشردوستانه جمعیت و بدون در نظر داشتن سود و منافع ریالی داروهای مورد نیاز بیماران را تهیه کنیم و با کمترین قیمت در اختیار بیمار قرار دهیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از وزارت بهداشت، حسن رادمرد معاون بازرگانی داخلی وزیر صنعت نیز اظهار کرده است: با دستور ویژه رئیس‌جمهور کالاهای اساسی و دارو با ارز ۱۲۲۶ تومان ترخیص می‌شود و مابه‌التفاوت ارز ۱۲۲۶ تومان و ارز مبادله‌ای را دولت به‌صورت یارانه پرداخت می‌کند.

وی در واکنش به این سؤال که این یارانه از چه محلی پرداخت می‌شود، گفت: از هر محلی که پرداخت شده باید بازگردانده شود که در آینده نزدیک سازوکار آن مشخص و اعلام می‌شود.

معاون بازرگانی داخلی وزیر صنعت خاطرنشان کرد: این تصمیم برای حفظ قدرت خرید مردم و همچنین جلوگیری از افزایش قیمت کالاهای اساسی و دارو اتخاذ شده است.

http://hotkhabar.ir/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D...D8%AF.html
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : najva , امین , zohrevand
#14
واکنش وزارت‌بهداشت به افشاگری‌دارویی بهمنی
تاریخ انتشار: ۱۳۹۲/۰۵/۲۲ ۰۹:۵۱:۴۸

سرپرست معاونت داروی سازمان غذا و دارو درباره اظهارات محمود بهمنی، رییس کل بانک مرکزی مبنی بر ورود کالاهای لوکس به داخل کشور در میان محموله‌های دارویی و اجازه ترخیص محموله‌های دارویی از هشت کشتی در بنادر، گفت: حرف و حدیث کالاهای لوکس از قدیم مطرح بوده است، اما باید گفت که دارو هیچ گاه با کشتی وارد نمی‌شود.

دکتر مهدی سلیمانجاهی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، افزود: اینکه عنوان می‌شود دارو در بنادر متوقف شده است،‌ صحت ندارد و نشان می‌دهد که اقلام دیگری به جز دارو ولی "تحت عنوان آن"، وارد شده است. دارو غالبا از طریق هوایی وارد کشور می‌شود.

وی با بیان اینکه بانک مرکزی فیدبکی مبنی بر اینکه بابت چه فاکتورهای ثبت سفارشی، ارز به دارو اختصاص داده است، به ما ارائه نمی‌کند،‌ گفت: اگر این امر محقق می‌شد، متولی قضیه ورود کالاهای لوکس به جای دارو قابل پیگیری بود. بعضا 10 هزار ثبت سفارش انجام می‌شود، و امکان اینکه تک تک ثبت سفارش‌ها کنترل شود، امکان‌پذیر نیست.

سرپرست معاونت داروی سازمان غذا و دارو در پاسخ به اینکه آیا ارائه گزارش از تخصیص ارز برای ثبت سفارش‌های انجام شده دارو، جزو تعهدات بانک مرکزی است، گفت: اگر در شرایط عادی قرار داشتیم و ارز تک نرخی بود هیچ گاه مشکلاتی از این دست رخ نمی‌داد، ولی چون میان نرخ مبادله‌ای و آزاد یک حفره وجود دارد، امکان دارد برخی از آن سوء استفاده کنند و بانک‌های عامل به ازای ثبت سفارش انجام شده دارو، به کالای لوکس ارز تخصیص دهند.

در تامین و ترخیص دارو، سیکل معیوبی شکل گرفته است

وی در پاسخ به اینکه آیا شما بانک‌های عامل را در بروز این وقایع مقصر می‌دانید، عنوان کرد: همه مقصر هستند، نمی‌توان نهاد خاصی را متهم کرد. به هر حال سیکل معیوبی شکل گرفته است و زمانی که ارز چند نرخی باشد چنین مسائلی رخ می‌دهد.

سلیمانجاهی ادامه داد: اکنون ارز آزاد در بازار وجود دارد و داروهایی هستند که به علت کمبود، درخواست می‌کنیم شرکت‌ها با ارز آزاد وارد کنند. علاوه بر آن برخی اقلام جانبی چون مواد جانبی بسته‌بندی دارو و قطعات مورد نیاز دستگاه‌ها هم با ارز آزاد وارد می‌شوند.

سرپرست معاونت داروی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه در این صورت بخشی که با ارز مبادله‌ای وارد شده است به ارز مبادله‌ای و بخشی که با ارز آزاد وارد شده است با ارز آزاد قیمت‌گذاری می‌شود، اظهار کرد: وظایف محوله بر وزارت بهداشت هم در این صورت سنگین می‌شود و ناچار می‌شویم در سال چندین مرتبه قیمت دارو را تغییر دهیم.

وی پیشنهاد کرد برای حل مشکلات دارو، قیمت ارز تک نرخی شود.

سلیمانجاهی با اشاره به اینکه با تک نرخی واقعی شدن ارز، تکلیف روشن می‌شود، عنوان کرد:‌ اگر این اتفاق بیفتد، ممکن است برخی داروها کاهش قیمت پیدا کنند.

http://www.donya-e-eqtesad.com/news/746772/

ببخشید اشتباهی اینجا گذاشتم چون خبر خوشی نیست که !
هرچند بقیشم خوش نیست !angry2confused
چشم ها را بـایـد شست  . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
 تشکر شده توسط : DavidBili , امین
#15
بيمه‌ها از بيماران هموفيلي ،تالاسمی،سرطان وام اس حمایت می کنند


تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۲۵
مدير نظارت بر دارو و موادمخدر معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي اهواز گفت: در حال حاضر مشكل اصلي داروهاي هموفيلي با بيمه تامين اجتماعي است كه زير بار افزايش قيمت‌ها نمي‌رود. حسين برزگر در گفت‌وگو با مهر با بيان اينكه همين امر مشكلات زيادي را براي بيماران ايجاد كرده، عنوان كرد: ادامه اين روند كار را بسيار سخت كرده و لازم است بيمه‌ها در اين خصوص مسئولانه‌تر رفتار كنند و ياريگر مردم و معاونت غذا و دارو در گذر از اين مرحله سخت باشند.
وي افزود: با وجود طلب ۱۰ميليارد ريالي داروخانه امام جعفر صادق (ع) از سازمان‌هاي بيمه‌گر و عدم پرداخت بدهي بيمه‌ها، دانشگاه علوم پزشكي اهواز داروهاي مورد نياز بيماران را تامين كرده است. مدير نظارت بر دارو و موادمخدر دانشگاه علوم پزشكي اهواز خواستار اقدام جدي مديران ارشد استان و سازمان‌ها درباره پرداخت بدهي‌ها شد و تصريح كرد: اين معاونت از آمادگي كامل براي تامين داروهاي مورد نياز و و رفع مشكلات موردي برخوردار است. وي با اشاره به‌ اينكه داروهاي قاچاق بويژه در عرصه پزشكي بر سلامت و روان مردم تاثيرات منفي جدي و زيانباري ايجاد مي‌كند، ادامه داد: داروهاي بيماري‌هاي خاص مثل هموفيلی، تالاسمي، سرطان و ‌ام‌اس از جمله داروهاي گرانقيمتي هستند كه وزارت بهداشت با اختصاص يارانه به اين داروها كه اغلب وارداتي و مشمول بيمه‌اند از فشار وارده به خانواده‌هاي بيماران مي‌كاهد. اين مقام مسئول داروي استان؛ سودجويي، تبليغات ناآگاهانه پزشكان و القاي نادرست موضوع از سوي آنان را از ديگر دلايل قاچاق دارو برشمرد و تصريح كرد: تقلب در توليد و عرصه دارو نيز مساله‌اي است كه به وفور در بازار دارو ديده مي‌شود و اغلب داروها، مكمل‌هاي خوراكي و لوازم آرايشي كه در مقايسه با توليدات داخلي به قيمت ارزان در بازار قاچاق عرضه مي‌شوند تقلبي بوده و داراي تركيبات خطرسازند. برزگر همچنين از رسانه‌ها خواست با توجه به حساسيت‌هاي موجود درباره دارو با درج مطالب غيرمستند و غيركارشناسي موجب تشويش مردم و برهم خوردن تعادل بازار و ايجاد نيازهاي كاذب نشوند.
http://www.biznews.ir/vdcd.s0n2yt0s5a26y.html
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
#16
220 تن دارو با ارز 1226 تومانی ترخیص شد
چهارشنبه ، 23 مرداد 1392 ، 22:07

با دستور ویژه حسن روحانی، رئیس‌جمهور منتخب ۲۲۰ تن دارو از گمرك ترخیص شد. البته به گفته «محمدرضا نادری» معاون امور گمركی گمرك در این ترخیص نمایندگان ویژه بانك مركزی، وزارت صنعت و وزارت بهداشت حضور نیافتند. او تاكید می‌كند كه نمی‌داند چرا آنها حضور پیدا نكرده‌اند.



به گزارش خبرگزاری هفتکل ندا به نقل از روزنامه تهران امروز ؛ علاوه بر آن وزارت بهداشت در هفته جاری برخلاف تمایل مجلس و كارشناسان یارانه دارو را به حساب سرپرست‌های خانوار ریخت تا وزارت صنایع اعلام كند كه یارانه‌های واریز شده به حساب خانوارها حتما باید برگردد. وزارت صنایع هم مانند بهارستانی‌ها اعتقاد دارد كه واریز یارانه دارو به حساب سرپرست خانوارها باعث تضییع حقوق بیمار و افزایش قیمت دارو می‌شود.

شاید آقایان سفر رفته باشند

«محمدرضا نادری» درباره روند ترخیص دارو و كالاهای‌اساسی از گمرك بعد از تصمیم ویژه دولت یازدهم مبنی بر ترخیص كالاهای‌اساسی با ارز مرجع تا پایان سال، می‌گوید: «این تصمیم مربوط به گمرك نیست و باید توسط بانك مركزی و سازمان توسعه تجارت بخشنامه مربوطه ابلاغ شود.» او با بیان اینكه از ابتدای هفته جاری و بعد از اتمام تعطیلات عید فطر نمایندگان ویژه وزارت صنعت، وزارت بهداشت و بانك مركزی به منظور نظارت بر ترخیص دارو از گمرك حضور پیدا نكرده‌اند، می‌گوید: علت عدم حضور این افراد به گمرك را نمی‌دانم. معاون گمرك در پاسخ به این پرسش كه آیا عدم حضور نمایندگان دستگاه‌های مذكور به‌خاطر تصمیم ویژه دولت یازدهم است؟ می‌گوید: نمی‌دانم؛ شاید به‌خاطر تعطیلات، آقایان در سفر باشند؛ به هر حال ما از بانك مركزی هم سوال كردیم ولی جوابی نگرفتیم. نادری همچنین از ترخیص 220 تن دارو خبر می‌دهد و می‌گوید: «ترخیص كالا همچنان ادامه دارد و در آینده نزدیك تمام داروهای باقی‌مانده در گمرك ترخیص می‌شوند.»

10 محموله دارویی بیماران «ام‌اس» ترخیص شد

دستور رئیس‌جمهور منتخب باعث جنب و جوش سازمان هلا ل احمر شده است. به‌طوری كه «ظاهر رستمی»مدیرعامل سازمان تداركات پزشكی جمعیت هلال‌احمر می‌گوید: «در این مدت توانسته‌ایم داروهای بیماران صعب العلاج بخصوص بیماران «ام اس» را وارد كشور كنیم و در این زمینه بسیاری از مشكلات بیماران برطرف شده است و برای برطرف كردن تمام مشكلات دارویی بیماران با توجه به روند تسریع وارد كردن كالاهای‌اساسی و دارو با ارز 1226 تومانی براساس دستورهای جدید دولت یازدهم و پرداخت مابه‌التفاودت آن برای ورود داروهای بیماران تلاش‌های خود را همچنان ادامه می‌دهیم.» این داروها در حالی ماه‌ها در گمرگ باقی‌مانده بودند كه كمبود دارویی به یكی از دغدغه‌های اصلی زندگی بیماران تبدیل شده بود و هیچ‌كس هم پاسخگو نبود.

از سوی دیگر تبدیل ازر مرجع دارو به ارز مبادلاتی آنقدر قیمت داروها را افزایش داده بود كه به گفته خیرین در گفت‌وگو با تهران‌امروز، با كمك چند خیر هم نمی‌شد داروهای برخی از بیماران را تامین كرد. هرچند مسئولان دولتی بارها اعلام كرده بودند كه داروهایی كه در گمرگ باقی‌مانده، داروهایی اساسی نیستند اما صحبت‌های رستمی حرف‌های مسئولان را رد می‌كند. به گفته او، سازمان تداركات پزشكی جمعیت هلال‌احمر كه قول داده بود تا پایان ماه مبارك رمضان 12 محموله از داروهای بیماران صعب العلاج بخصوص بیماران «ام اس» را وارد كشور كند، تاكنون 10 محموله را از گمرك ترخیص كرده و به زودی محموله‌های جدید دارویی در این زمینه وارد كشور خواهد شد.

رستمی با اشاره به روند تسریع كالاهای‌اساسی و دارو با ارز 1226 می‌گوید: «مدیرعامل سازمان تداركات پزشكی جمعیت هلال‌احمر در پیشنهادی به وزارت بهداشت عنوان كرد: ما به وزارت بهداشت پیشنهاد داده‌ا‌یم كه به جای تخصیص یارانه دارویی به صورت كنونی، این یارانه دارویی را در اختیار سازمان تداركات پزشكی قرار دهد تا بتوانیم براساس اهداف بشردوستانه جمعیت و بدون در نظر داشتن سود و منافع ریالی، داروهای مورد نیاز بیماران را تهیه كنیم و با كمترین قیمت در اختیار بیمار قرار دهیم.» برهمین اساس هم حسن رادمرد معاون بازرگانی داخلی وزیر صنعت نیز می‌گوید: «با دستور ویژه رئیس‌جمهور كالاهای‌اساسی و دارو با ارز 1226 تومان ترخیص می‌شود و مابه‌التفاوت ارز 1226 تومان و ارز مبادله‌ای را دولت به‌صورت یارانه پرداخت می‌كند.»

یارانه دارو باید برگردد

همه تلاش‌ها برای راضی كردن محمدحسن طریقت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی و پرداخت یارانه دارو به بیمه‌ها برای جلوگیری از افزایش قیمت دارو بی‌نتیجه ماند و نخستین مرحله یارانه دارویی بیماران تحت پوشش تامین‌اجتماعی به تعداد ۱۷۶۳ نفر و به مبلغ ۲ میلیارد و ۳۷۳ میلیون ریال به حساب سرپرستان خانوار معرفی شده واریز شد. حسن رادمرد در واكنش به این سوال كه این یارانه از چه محلی پرداخت می‌شود، می‌گوید: «از هر محلی كه پرداخت شده باید بازگردانده شود كه در آینده نزدیك سازوكار آن مشخص و اعلام می‌شود.» معاون بازرگانی داخلی وزیر صنعت می‌گوید: «این تصمیم برای حفظ قدرت خرید مردم و همچنین جلوگیری از افزایش قیمت كالاهای‌اساسی و دارو اتخاذ شده است.» حرف‌های رادمرد پیش از این توسط كمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی به طریقت گفته شده بود اما او با این استدلال كه معلوم نیست پول‌هایی كه به بیمه‌ها داده می‌شود، كجا خرج می‌شود، این راهكار را نپذیرفت.

هیچ دارویی با كشتی وارد نمی‌شود

«محمود بهمنی» رئیس كل بانك مركزی برخلاف تمام گفته‌های دولت در دوسال گذشته، ورود كالاهای لوكس به جای دارو را تایید كرد. به گفته بهمنی در میان 8 كشتی دارو كالاهای لوكس به كشور وارد شده بود. اما مهدی سلیمانجاهی سرپرست معاونت داروی سازمان غذا و دارو بحث ورود كالاهای لوكس به جای دارو به كشور را كهنه می‌داند و تاكید می‌كند كه دارو هیچ‌گاه با كشتی وارد نمی‌شود. سلیمانجاهی البته ورود كالاهای لوكس به جای دارو را تكذیب نمی‌كند و می‌گوید: «اینكه عنوان می‌شود دارو در بنادر متوقف شده است،‌ صحت ندارد و نشان می‌دهد كه اقلام دیگری به جز دارو ولی «تحت عنوان آن» وارد شده است.

دارو غالبا از طریق هوایی وارد كشور می‌شود.» هرچند سلیمانجاهی تنها به گفته «اقلام دیگری» بسنده می‌كند و توضیح بیشتری نمی‌دهد اما ورود كالاهای لوكس، غذای سگ، دسته بیل و... به جای دارو با ارز مرجع از جمله مسائلی است كه مدت‌هاست ذهن افكارعمومی را ‌به خود مشغول داشته است. او با بیان اینكه بانك مركزی فیدبكی مبنی بر اینكه بابت چه فاكتورهای ثبت سفارشی، ارز به دارو اختصاص داده است، به ما ارائه نمی‌كند،‌ می‌گوید: اگر این امر محقق می‌شد، متولی قضیه ورود كالاهای لوكس به جای دارو قابل پیگیری بود. بعضا 10 هزار ثبت سفارش انجام می‌شود و امكان اینكه تك تك ثبت سفارش‌ها كنترل شود، امكان‌پذیر نیست.

سلیمانجاهی در پاسخ به اینكه آیا ارائه گزارش از تخصیص ارز برای ثبت سفارش‌های انجام شده دارو، جزو تعهدات بانك مركزی است، می‌گوید: «اگر در شرایط عادی قرار داشتیم و ارز تك نرخی بود هیچ‌گاه مشكلاتی از این دست رخ نمی‌داد، ولی چون میان نرخ مبادله‌ای و آزاد یك حفره وجود دارد، امكان دارد برخی از آن سوءاستفاده كنند و بانك‌های عامل به ازای ثبت سفارش انجام شده دارو، به كالاهای لوكس ارز تخصیص دهند.»

سیكل معیوب تامین و ترخیص دارو

او در پاسخ به اینكه آیا شما بانك‌های عامل را در بروز این وقایع مقصر می‌دانید، می‌گوید: همه مقصر هستند، نمی‌توان نهاد خاصی را متهم كرد. به هر حال سیكل معیوبی شكل گرفته است و زمانی كه ارز چند نرخی باشد چنین مسائلی رخ می‌دهد. به گفته سلیمانجاهی، اكنون ارز آزاد در بازار وجود دارد و داروهایی هستند كه به علت كمبود، درخواست می‌كنیم شركت‌ها با ارز آزاد وارد كنند.

علاوه بر آن برخی اقلام جانبی چون مواد جانبی بسته‌بندی دارو و قطعات مورد نیاز دستگاه‌ها هم با ارز آزاد وارد می‌شوند. سرپرست معاونت داروی سازمان غذا و دارو با بیان اینكه در این صورت بخشی كه با ارز مبادله‌ای وارد شده است به ارز مبادله‌ای و بخشی كه با ارز آزاد وارد شده است با ارز آزاد قیمت‌گذاری می‌شود، می‌گوید: وظایف محوله بر وزارت بهداشت هم در این صورت سنگین می‌شود و ناچار می‌شویم در سال چندین مرتبه قیمت دارو را تغییر دهیم. سلیمانجاهی با اشاره به اینكه با تك نرخی واقعی شدن ارز، تكلیف روشن می‌شود، می‌گوید: «اگر این اتفاق بیفتد، ممكن است برخی داروها كاهش قیمت پیدا كنند.»
http://haftkelneda.ir/news/index.php?opt...&Itemid=74
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : mehdisalimi , mahsa , برگ 7
#17
من امروز به داروخانه زنگ زدم
ربیف که از ماه قبل گران تر شد
از دارو خانه 13 آبان پرسیدم
12 عدد 880.000 تومان
یعنی 500.000 گران تر از ماه قبل
تو لیست امروز بیمه خدمات درمانی
یک ردیف جدید گذاشتن به نام دارو ها بیماران خاص
یک خوبی که داره تو این لیست تمام داروها ما حتی بتافرون که از لیست بیمه خازج شده بود اسمشان با قیمت ها تمام شده و سهم بیمه و در آخر سهمه پرداختی بیمار ذکر کرده حتی داروی بتا ارزان تر می شه
ولی تو این لیست یک اشتباه در مورد ربیف شده
آن همه
اینکه
قیمت تمام شده هر ویال ربیف را به اشتباه 170 هزار تومان ذکر کرده که قیمت واقعیش 90 هزار تومانه سهم پرداختی بیمار برای هر ویال را از 31 هزار تومان ماه قبل این ماه 71 هزار تومان افزایش داده
گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems
 تشکر شده توسط : nahal , arezooo82 , melody , محبوب64 , negar_ka84 , MFhealth
#18
آره اراکم ربیف 450 بود الان شده 610 این چه نوع ارزونیه دیگه ؟
از ديروز بياموز، براي امروز زندگي كن و به فردا اميد داشته باش
#19
بچه ها شنیدین دیروز صحرائیان توی اخبار چی گفت؟
داروی خوراکی ام اس اومد
گاهی سکوت برای بقا لازمه ؛نشکونش
 تشکر شده توسط : arezooo82 , mehdisalimi , برگ 7
#20
تاریخ : 14/آبان/1392 - 03:3


داروی ام اس ارزان شد

داروی ام اس ایرانی، طی یکماه گذشته گران شد و به قیمت ماهانه بیش از ۲۰۰ هزار تومان رسید. اما هفته گذشته با موافقت بیمه‌ها ارزان شد و به قیمت ماهانه ۴۸ هزار تومان برای هر بیمار کاهش یافت.

به گزارش بسیج پرس، یارانه داروی ام اس مدتی است که حذف شده است. با توجه به اینکه شرکتهای بیمه قیمت داروی آرژانتینی را که ارزان تر از داروی سینوکس است،مبنای قیمت گذاری و پوشش بیمه‌ای قرار داده بودند، این دارو برای بیماران از حدود یکماه پیش گران شد و به ماهانه بیش از 200 هزار تومان رسید.
حامدی فرد گفت: بر اساس اطلاعی که ما از بازار داریم، داروی آ‌رژانتینی ام اس هم اکنون در کشور تولید نمی‌شود و فقط میزان کمی از واردات قبلی آن در بازار وجود دارد و شاید تعداد اقلام موجود این دارو در بازار به 200 تا 500 ویال دارویی هم نرسد در حالی که بیماران مبتلا به ام اس در کشور به ماهانه حدود 60 هزار ویال داروی اینترفرون مشابه آونکس خارجی نیاز دارند.

وی ادامه داد: بنابراین اینکه بیمه‌ها قیمت داروی آرژانتینی را به این علت که ارزانتر است مبنای پوشش بیمه‌ای قرار دهند، توجیهی نداشت و فقط باعث افزایش پرداختی بیماران برای خرید داروی ام اس موجود در بازار می‌شد که هزینه پرداختی ‌بیماران را تا ماهی 220 هزار تومان برای 4 ویال دارویی در ماه بالا می‌برد.

حامدی فر افزود:‌ تلاش ما برای پوشش بیمه‌ای داروی سینوکس برای بیماران مبتلا به ام اس طی هفته گذشته در جلسه‌ای که با بیمه ها داشتیم به نتیجه رسید و بیمه‌ها تقریباً پذیرفتند که قیمت این دارو را مبنای پوشش بیمه‌ای قرار دهند به این ترتیب قیمت این دارو برای بیماران به رقم 48 هزار تومان در ماه برای 4 ویال دارویی کاهش یافت.‌

وی گفت: قمیت این دارو 92 هزار تومان است در حالی که بیمه ها قیمت مبنا را قیمت داروی ‌آرژانتیتی 40 هزار تومانی می دانستند بنابراین بیماران باید فاصله این قیمت را که برای هر ویال دارویی حدود 50 هزار تومان است می‌پرداختند که برای 4 ویال در ماه، حدود 200 هزار تومان هزینه اضافه می‌شد.

حامدی فر افزود: البته اگر داروی آرژانتیتی به طور کامل از مبنای بیمه حذف شود، هزینه ماهانه بیماران ام اس برای خرید داروی ایرانی به ماهانه 36 هزار تومان کاهش می‌یابد ولی اکنون با توافقی که با بیمه‌ها داشتیم قیمت ماهانه این دارو برای بیماران 48 هزارتومان است.

وی گفت: قیمت این دارو 92 هزار تومان است که به شرکتهای پخش دارویی فروخته می شود، شرکتهای پخش نیز این دارو را با درصدی سود به داروخانه‌ها می‌دهند و در داروخانه‌هاست که بیمه‌ها 90 درصد قیمت تمام شده را می‌پردازند و 10 درصد هزینه دارو که حدود 48 هزار تومان است به عهده بیمار خواهد بود.

وی افزود: داروی اصلی آمریکایی ام اس یا همان آونکس نیز اکنون به قیمت ماهانه 800 هزار تا یک میلیون تومان است و بیمارانی که می‌خواهند از این دارو استفاده کنند در بازار موجود است.

وی در مورد قیمت 11 میلیون تومانی داروی بیماران ام اس نیز توضیح داد: این قیمت مربوط به یک داروی جدید بیماران ام اس به نام تایسابری است که هنوز هم در فهرست دارویی ایران نیست و به صورت تک نسخه‌ای وارد می‌شود. قیمت این دارو نیز قبل از گران شدن ارز برای مصرف یک ماه بیماران حدود 3 میلیون تومان تمام می‌شد و ‌اکنون با گران شدن قیمت ارز به حدود 11 میلیون تومان رسیده است.

وی گفت: مشکلی که ما در عرصه تولید دارو در کشور داریم نوسانات تصمیم گیری و سیاستگذاری دارویی در کشور است، زمانی به تشویق تولید داخل و حتی صادرات می‌پردازند و زمان دیگر از مقابله با انحصار تولید در داخل کشور سخن می‌گویند و همین بی ثباتی در تصمیم‌گیری به تولید دارو در کشور لطمه می‌زند و البته بیماران را هم با مشکل مواجه می‌کند.


منبع : فارس
http://basijpress.ir/fa/news-details/184...%B4%D8%AF/
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  تحقیق برای درمان ام.اس با سلول‌های بنیادی درایران saffari_mo 167 169,367 2020/01/20, 09:38 PM
آخرین ارسال: زهراخانم
  جزییات بسته حمایتی وزارت بهداشت برای ۱۳۱ هزار بیمار خاص و صعب‌العلاج SMA 2 2,637 2019/08/11, 01:50 PM
آخرین ارسال: SMA
  ارائه خدمات هوشمند به بیماران ام اس محمود 41 36,038 2019/06/02, 08:29 AM
آخرین ارسال: parisaa
  بودجه بیماران خاص کاهش یافت nahid 3 2,479 2019/01/03, 01:38 PM
آخرین ارسال: minas
  راه‌اندازی شبکه مراکز جامع خدمات بیماران خاص nahid 0 1,633 2018/11/12, 06:15 PM
آخرین ارسال: nahid
  درمان بیماران ام-اس در پژوهشگاه رویان محقق خواهد شد hamdam 22 20,890 2018/10/12, 06:38 PM
آخرین ارسال: kohedard
  بیماران خاص نگران دارو نباشند nahid 0 2,063 2018/07/24, 07:35 PM
آخرین ارسال: nahid
  حمایت بیمه ای بیماران ام اس nahid 0 2,160 2018/01/17, 06:34 PM
آخرین ارسال: nahid
  رایزنی مجلس با وزارت بهداشت برای تعیین تکلیف هزینه های درمانی بیماران خاص nahid 0 2,199 2017/12/14, 06:46 PM
آخرین ارسال: nahid
  ورود جلیقه های خنک کننده ویژه بیماران MS به بازار yummy 66 44,459 2017/02/14, 07:58 PM
آخرین ارسال: pesareshoja_ir71



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
15 مهمان