•  قبلی
  • 1
  • ...
  • 10
  • 11
  • 12(current)
  • 13
  • 14
  • ...
  • 16
  • بعدی 
امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امیتازات : 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گرانی داروهای ام اس کمر بیماران را شکست
خدایا شکرت کیا نشستن برا ما دارن تصمیم میگیرن ، هنوز متوجه نیستن که ماهانه 15 ویال لازم داریم تازه اونم دکترامون قبول نمیکنن ایرانی بخریم
 تشکر شده توسط : ghaside
نسخه چاپيارسال به دوستان
رئیس سازمان غذا و دارو:
داروهایی که مشابه ایرانی دارند مجوز واردات نمی‌گیرند/ کمبود دارو یک‌رقمی شد

رئیس سازمان غذا و دارو، از یک رقمی شدن داروهایی که کمبود دارند خبر داد و گفت: داروهایی که مشابه ایرانی دارند مجوز واردات نمی‌گیرند.
خبرگزاری فارس: داروهایی که مشابه ایرانی دارند مجوز واردات نمی‌گیرند/ کمبود دارو یک‌رقمی شد

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان فارس، عباس حاجی‌آخوندی امروز در حاشیه مراسم رونمایی از سندهای طب سنتی و داروسازی سنتی در وزارت بهداشت گفت: 115 داروی گیاهی تا روی کار آمدن دولت نهم مصوب شده است که در حد خود خوب بوده اما در 8 سال گذشته در سطح کیفیت آنها تلاش بسیاری شده است.

وی گفت: 900 قلم دارو در طول 8 سال گذشته همزمان بر کیفیت آنها و تولید آنها تلاش شده و برخی از آنها داروهای شاخصی مانند داروی درمان ایدز (آیمود) بوده است که در اثرگذاری و فرمول آن تغییراتی ایجاد شد.
منبع:
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920321000889

وی گفت: جایگاه تسهیلات گیاهان دارویی ایجاد شد. استانداردسازی داروهای گیاهی را توسعه دادیم همچنین 40 داروخانه گیاهان دارویی تأسیس شده است.

وی در پاسخ به سؤالی در مورد گران شدن داروهای بیماران افزود: مشکل تأمین ارز حل شده و کمبود دارویی شیب یک رقمی پیدا کرده است و تا یکی، دو هفته آینده وضع بهتر می‌شود.

حاجی‌آخوندی ادامه داد: به داروخانه‌ها سرکشی لازم را انجام می‌دهیم و طبق گزارشها کمبود داروهای ایرانی یک رقمی شده اما داروهای خارجی با کمبود فراوانی مواجه هستند این به این دلیل است که داروهایی که مشابه ایرانی دارند مجوز واردات نمی‌گیرند.

وی همچنین در مورد افزایش 40 درصدی قیمت دارو گفت: هر ساله قیمت دارو تا 30 درصد افزایش می‌یابد بنابراین افزایش 40 درصدی خیلی پدیده عجیبی نیست اما تأکید می‌کنم که 40 درصد افزایش نداشته است.
ارادت خالصانه و خاشعانه خود را خدمت عمه رییس سازمان غذا و دارو کشورمون ابراز میکنمangry3angry3angry3angry3angry3angry3
ماینده بیماران:
قیمت داروی «بتافرون» بیماران MS به شدت افزایش یافته است

نماینده بیماران مبتلا به ام اس گفت: داروی بتافرون به عنوان یکی از داروهای اصلی بیماران ام اس طی دو ماه اخیر به شدت افزایش یافته است.
خبرگزاری فارس: قیمت داروی «بتافرون» بیماران MS به شدت افزایش یافته است

حسین کاکاوند نماینده بیماران در انجمن ام اس ایران در گفت‌و‌گو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس اظهار داشت: داروی بتافرون یکی از داروهای اصلی بیماران ام اس است که در یک بسته مصرف یک ماه بیمار را تأمین می‌کند.

وی ادامه داد: تا 20 ماه گذشته این داروی وارداتی به قیمت 98 هزار تومان در اختیار بیماران قرار می‌گرفت ولی به مرور با افزایش قیمت ارز به 198 هزار تومان رسید.

به گفته این بیمار مبتلا به ام اس از 2 ماه پیش با شدت گرفتن تحریم‌ها بیماران ام اس مجبور بودند دارو را به قیمت 450 هزار تومان تهیه کنند ولی یک مرتبه شرکت وارد کننده از واردات آن امتناع کرد.

کاکاوند قیمت کنونی دارو را 10 برابر قیمت یک سال اخیر عنوان کرد و گفت: اکنون یک شرکت دیگر از طریق ترکیه این دارو را وارد کرده و به قیمت یک میلیون و 600 هزار تومان به فروش می‌رساند.

وی از مسئولان سازمان غذا و دارو و وزرات بهداشت خواست تا فکری به حال وضعیت تأمین این داروی گرانقیمت بیماران ام اس کند زیرا این بیماران امکان تأمین چنین مبلغی را ندارند.
[تصویر:  43679430772591471299.gif]



 تشکر شده توسط : nazaninamiri70 , elham 66 , علی دنیانورد , سها


قیمت داروی "بتافرون" کاهش یافت
» سرویس: اجتماعي - سلامت
کد خبر: 92032514936
شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۶

مدیر خدمات اجتماعی انجمن ام اس از کاهش قیمت داروی «بتافرون» خبر داد و اظهار کرد: قیمت این دارو که به یک میلیون و 600 هزار تومان افزایش یافته بود، به 400 هزار تومان کاهش یافت.

فاطمه هاشمی در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس «سلامت» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اعلام این خبر اظهار کرد: در حال حاضر بیماران می‌توانند با مراجعه به داروخانه 29 فروردین، داروی بتافرون را تهیه کنند.

وی درباره وضعیت واردات این دارو گفت: در حال حاضر محموله‌ای از بتافرون وارد کشور و توزیع شده است و امیدواریم که روند ورود این دارو با توجه به نیاز بیماران به آن تداوم یابد.

به گزارش ایسنا، در چند هفته اخیر مبتلایان به ام اس با مشکل کمبود داروی بتافرون مواجه شده بودند، همین امر موجب شده بود که این بیماران مجبور به مراجعه به داروخانه‌های مختلف برای تهیه این دارو شوند. این در حالی است که گرما یکی از عوامل تشدید حملات ام اس است.

کد خبرنگار: 71078
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : hessam , nazaninamiri70 , nahid , نازلی , برگ 7
بتا فرون تا 3 ماه آینده با 500 تومن توزیع میشه. تا بعدش ببینیم کابینه جدید چکار میکنه. شاید فرجی بشه. خدایا هممون رو بدست خودت سپردم
[تصویر:  43679430772591471299.gif]



 تشکر شده توسط : nazaninamiri70 , earth , برگ 7
(2013/06/15, 07:52 PM)sooorooosh نوشته است: بتا فرون تا 3 ماه آینده با 500 تومن توزیع میشه. تا بعدش ببینیم کابینه جدید چکار میکنه. شاید فرجی بشه. خدایا هممون رو بدست خودت سپردم
آقاسروش توی مقاله نوشته 400هزارتومن اونوقت شمامیگین 500هزارتومان.من مطمنم حرف شمادرسته نه مقاله
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۹:۵۰
صفحه نخست » اجتماعی
افزایش قیمت دارو؛ زنگ خطری که به صدا درآمده است!
افزایش سرسام آور قیمت دارو در آستانه اجرای بودجه این نگرانی را به وجود آورده است که قیمت‎های اعمال شده در صورتی که بر اساس یک ضابطه صورت نگرفته باشد، بار دیگر به قیمت‎های اصلی خود باز نگردد.

افزایش سه تا چهار برابری قیمت دارو به خصوص در بیماری‎های خاص پیش از پایان یافتن سه ماهه اول سال بسیاری را نگران کرده است. یک نماینده مجلس معتقد است که عدم نظارت دولت یکی از دلایلی است که بازار را به پیشواز گرانی دارو برده است.

فرارو در ادامه نوشت: داروی تزریقی «اینتر فرون» در کمتر از دو ماه گذشته نزدیک به سه برابر افزایش قیمت داشته است. افزایش قیمت این دارو که برای کنترل سلول‎های سرطانی تجویز می‎شود باعث نگرانی این دسته از بیماران شده است.

پس از آنکه قرار شد بر اساس بودجه سال 92 به جای ارز مرجع، ارز مبادلاتی به دارو اختصاص یابد، افزایش قیمت دارو و درمان از ابتدای تابستان قابل پیش‎بینی بود. بر این اساس پیش‎بینی می‎شد که قیمت دارو به دلیل قیمت ارز اختصاصی به دارو با یک افزایش دو برابری روبرو شود.

افزایش سرسام آور قیمت دارو در آستانه اجرای بودجه این نگرانی را به وجود آورده است که قیمت‎های اعمال شده در صورتی که بر اساس یک ضابطه صورت نگرفته باشد، بار دیگر به قیمت‎های اصلی خود باز نگردد.

دکتر احمد آریایی نژاد عضو کمیسیون بهداشت مجلس در گفتگو با فرارو گفت: «چندی پیش یکی از داروهای بیماری «ام اس» افزایش چهار برابری داشت که با پیگیری از وزرات بهداشت به قیمت قبلی خود بازگشت. اگر این موارد ادامه داشته باشد و همه گیر شود، زنگ خطری برای همه است.»

دکتر آریایی نژاد: «افزایش قیمت دارو به غیر از ضوابط موجود از قبیل بخشنامه یا بودجه باعث ایجاد یک آشفتگی و هرج و مرج خواهد شد. ثبات در بازار دارو با تمکین به قانون و افزایش نظارت به وجود خواهد آمد. این دو لازم و ملزوم یکدیگر هستند. در صورتی که عدم تمکین به قانون افزایش یابد، نظارت کاری از پیش نخواهد برد.»

وی در پاسخ به این سوال که آیا دولت در دو ماه باقی مانده به پایان تصدی گری بازار دارو را به حال خود رها کرده است گفت: « طرح چنین ادعایی به دلیل فقدان اطلاعات ما ممکن است که به این مسئله دامن بزند. البته فقدان نظارت یکی از عواملی است که به افزایش چند برابری قیمت دارو منجر شده است.»

این عضو کمیسیون بهداشت و درمان در پایان تصریح کرد: «با نزدیک شدن به موعد اجرای بودجه سال 92 بازار به پیشواز افزایش قیمت دارو رفته است. عجله برای افزایش قیمت یک عادت شده است و این در حالی است که برگشت قیمت ها به قبل هموراه با تاخیر صورت می گیرد.»
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : minoshka , maryamgoli , fahiime , عمومهربان

کمپین درخواست از رئیس جمهور منتخب برای یاری بیماران

مشکلات دارویی و افزایش بی رویه قیمت داروهای بیماران به ویژه بیماران صعب العلاج و بیماران خاص چندی است که علاوه بر رنج بیماری، به دلیل هزینه های بالای دارو و درمان عرصه زندگی را بر آنها تنگ کرده است. این مشکلات بویژه طی دو سال اخیر در پی بی ثباتی بازار ارز و عدم اختصاص ارز به دارو از جانب دولت، شدت بیشتری پیدا کرده است تا جایی که بسیاری از این بیماران به دنبال کمبودهای دارویی گرفتار بازار داروهای قاچاق شده اند و سلامت آنها به خطر افتاده است.

در پی تغییر سیاست ارزی بانک مرکزی، دیگر ارز مرجع به داروها تعلق نمی گیرد که در این میان برخی اقلام دارویی در گمرک دپو شده است و شرکت های واردکننده داروها نیز برای جلوگیری از افزایش قیمت ها همچنان چشم به بازگشت ارز مرجع به این اقلام دارند و به دلیل کمبود نقدینگی نمی توانند این داروها را از گمرک ترخیص کنند. این در حالی است که احتمال می رود 20 درصد از این داروها فاسد شود.

در حال حاضر بیماران به خصوص بیماران سرطانی،تالاسمی، هموفیلی، کلیوی، ام اسی و ... چشم یاری به رییس جمهور جدید بسته اند که کلیدی برای حل آن پیدا کند تا رنج این سال های گرانی و کمبودها و بی مهری ها با آمدن وی مرتفع شود.

در همین راستا سلامت نیوز با کمک تمامی کاربران و سایت های حامی سلامت با راه اندازی کمپین درخواست از دکتر حسن روحانی به عنوان رییس جمهور منتخب ملت، خواستار رسیدگی عاجل به این موضوع حیاتی شده و از کاربران خود تقاضا می کند با حمایت از هموطنان بیمارمان به این کمپین بپیوندند تا این موضوع فورا در راس تصمیمات رئیس جمهور منتخب مردم قرار گیرد .

هموطنان عزیز میتوانند برای حمایت و امضای این کمپین از طریق فرم زیر از هم وطنان بیمار نیازمند دارو حمایت کنند.

همچنین علاقه مندان میتوانند پیام خود را از طریق همین فرم برای رئیس جمهور منتخب ارسال نمایند.

وبلاگ نویسان عزیز هم برای حمایت از این کمپین میتوانند کد زیر را در پنل اصلی مدیریت وبلاگهای پرشین بلاگ در قسمت کدهای اختصاصی (جاوا) در وبلاگ خود قرار دهند:
<script type="text/javascript" src="http://www.persianweblog.ir/sympathy/daroo-2.js"></script[/quote]

برای اطلاعات بیشتر به سایت اصلی در لینک زیر مراجعه کنید:
http://www.salamatnews.com/viewNews.aspx...256&cat=10

چشم ها را بـایـد شست  . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
 تشکر شده توسط : hamid , نازلی , hessam , fireboud , chipchip , shahrzad.s , paeazan , آنا
Salam aghaye doctor rohani,to ro khoda be hale bimarane ms residegi konid,az in taraf darde bimari,az in taraf darde kambood va gerani daroo,chetor bayad tahamol konim?man 30 salame,6 mahe be in bimari mobtala shodam .2 bar daroo avaz kardam,ta be daroo va avarezesh adat mikonam migan daroo nist,azatoon Khahesh mikonam zoodtar darooye betaferon ra be halat aval bargardanid,va pakhsh konid,ma baramoon estetess mozer ast,azatoon khahesh mikonaam.confused2
در آشفته بازار دارویی سلامت بیماران به گروگان گرفته می شود/ بی توجهی سازمان بازرسی کل کشور نسبت به اقدام شرکت های پخش دارو


سلامت نیوز: مدیرعامل سابق کانون هموفیلی ایران با بیان اینکه:« هموفیلی ها طی دو ماه گذشته وضعیت دارویی بسیار بدی داشتند چرا که داروهای آنها در گمرک دپو شده بود.» از اقدام شرکت های پخش دارو در انبار کردن داروها و عدم توزیع آن پس از ترخیص از گمرک برای افزایش دو برابری قیمت داروها و بی توجهی سازمان بازرسی کل کشور نسبت به گروگانگیری سلامت بیماران توسط این شرکت ها انتقاد کرد.

احمد قویدل در گفتگو با خبرنگار سلامت نیوز درباره وضعیت دارویی بیماران هموفیلی گفت:« بيماران هموفيلي طي دوماه گذشته وضعيت دارویی بسيار بدي داشتند البته هفته گذشته با اقدامات وزارت بهداشت، دارو در دسترس بيماران هموفیلی قرار گرفت اما بي دقتي وزارت بهداشت موجب شد بيمه تامين اجتماعي به ازاي هرشيشه داروی فاكتور 8 و 9 از بيماران مطالبه پنج هزارتومان پول کند كه موجب نارضايتي شدید بیماران شد. البته وزارت بهداشت قول داده است این مشکل در هفته آتی برطرف شود.»

تعلل وزارت بهداشت در اختصاص ارز عامل گرانی دارو
این عضو مجمع عمومي كانون هموفيلي ايران در پاسخ به این سئوال که منظور شما از بی دقتی وزارت بهداشت که موجب افزایش قیمت دارو شده است دقیقا چیست، گفت:« تعلل وزارت بهداشت در اختصاص ارز كافي موجب شد داروهاي بيماران هموفیلی روزها درگمرك باقي بماند و شركت هاي دارويي به علت اختلافات اساسي با وزارت بهداشت درباره نرخ ارز قادر نبودند داروها را ترخيص نمايند.»
قویدل افزود:« بعد از گفت و گو هاي طولاني كه عملا بيشتر از يك ماه كمبودهاي دارويي را به بيماران تحميل نمود بالاخره با شركت های دارویی توافق كردند و حدود 20 روز پيش داروها وارد شد و در شركت هاي پخش انبار شد و اينبار نوبت شركت هاي پخش بود كه تقاضاي افزايش قيمت دارو كنند.»
وی گفت:« دولت برای يك شيشه فاكتور8، 150 دلار به شركت هاي دارویی خارجي پول داده بود. قيمت یارانه ای این دارو که تامین بخشی از آن بر عهده سازمان هاي بيمه گر بود و تامين سهم بيمار هم از طريق وزارت بهداشت ميسرمي گردد كمتر از پنج هزار تومان بود اما شرکت های پخش که منفعت خود را در افزایش قیمت می دانستند این داروها را در انبار نگه داشته و اعلام کردند که قیمت نداریم و 20 روز بیماران را سر دواندند.»

بیمه تامین اجتماعی زیربار افزایش قیمت داروها نمی رود
قویدل ادامه داد:« در فضاي كمبودهاي شديد دارويي و اعتراضات بيماران یکی از مسئولین سازمان غذا و دارو در واكنش به اين اقدام شركت هاي پخش براي افزايش قيمت يارانه اي دارو دستور افزايش قیمت يارانه اي دارو به دو برابر را صادر کرد بدون توجه به واكنش سازمان هاي بيمه گر و مشخص نبودن محل تامين اين افزايش قيمت داروها و داروها وارد سيستم توزيع گرديد. در این میان بيمه تامين اجتماعي به علت نداشتن محل تقبل اين افزايش، جبران آن را برعهده بيمار قرارداده است. در واقع اکنون که قیمت داروهای فاکتور 8 و 9 به 10 هزار تومان رسیده است باید 5 هزار تومان آن را خود بیمار پرداخت کند.»
وی افزود:« وزارت بهداشت در واکنش به مشکلات بوجود آمده از بیماران خواست در صورتی که نیازی به دارو ندارند تا زمان رفع این مشکل از خریدن دارو خودداری کنند.! اما مگر دارو شکلات است که بیمار به آن نیازی نداشته باشد و بخواهد تا زمان رفع مشکل صبرکند؟»

سازمان بازرسی کل کشور عکس العملی نشان نداد!
این عضو مجمع عمومي كانون هموفيلي ايران تاکید کرد:« واقعا اين تصميم ها غير مسئولانه است. نه واركنندگان دارو، نه وزارت بهداشت و نه شركت های پخش كننده دارو هيچكدام به مسئوليت هاي خود عمل نمي كنند و هر كدام بيمار را گروگان پيشبرد اهداف خود قرار مي دهند. جالب است سازمان بازرسي كل كشور در وزارت بهداشت در حال حاضر و دقيقا در همان اداره كل نظارت بر دارو مستقر است. اما چرا اين سازمان نسبت به گرو گانگيري سلامت بيماران توسط شركت هاي پخش عكس العملی نشان نداد، نمي دانم این در حالی است که كارشناسان آن در دو قدمي موضوع بودند.»

بخش های بستری بیمارستان امام(ره) فاقد دارو
وی ادامه داد:« در ماه گذشته بارها و بارها به شهادت پزشكان و مسئولين بيمارستان امام خمینی (ره)، اين مركز كه اصلي ترين مركز ارايه خدمت به بيماران هموفيلي است دچار كمبودهاي اساسی شده و حتي بخش هاي بستري، فاقد داروی بیماران هموفیلی بودند.»
قویدل در پاسخ به اینکه دپو شدن داروها در گمرک مربوط به سال جدید است یا سال گذشته، گفت:« از اوایل امسال ابتدا داروهای بیماران هموفیلی در گمرک دپو شد و سپس این داروها در انبار شركت هاي پخش برای افزایش قیمت نیز مانده بود که هردو عمل غير انساني بود چرا که بيماران را بي دارو گذاشتند و زمينه معلوليت آنها را فراهم كردند.»

فاکتور 7 بدون قیمت
وی ادامه داد:« نسخه بيماران مثلا در مورد فاكتور 8 شامل 5 شيشه دارو است كه سهم بيمار 25 هزار تومان مي شود این در حالی است که بعضي داروها مثل فاكتور 7 و هيوميت و فايبا قيمت هاي بالاتري دارند و عملا سهم تحميل شده به بيماران بيشتر از فاكتور 8 و 9 است. تاسف آور اینکه فاكتور 7 را كه توليد ايراني است در سال حماسه اقتصادي هنوز قيمت نگذاشته اند و وارد سيستم توزيع نگرديده است.»

کارت یارانه دارو، طرحی غیرکارشناسی
مدير عامل سابق كانون هموفیلی ایران با انتقاد از صدور کارت یارانه دارو برای بیماران گفت:« در این طرح بیماران با استفاده از این کارت بانک ها دارو را به قیمت اصلی خریداری می کنند تا از این طریق از قاچاق دارو جلوگیری کنند که البته باز هم يك طرح غير كارشناسي است كه متاسفانه با بخشي نگري تهيه شده است. در كشور ما بيمه ها خدمات حرفه اي ارايه نمي دهند. صنعت بيمه نيز با سايه سنگين دولت عملا از اقدامات حرفه اي دور گرديده است. من معتقدم سازمان هاي بيمه گر مي بايست در اين حوزه ها تقويت شوند و يارانه دارويي توسط آنها مديريت شود.»

مدیریت دارو وظیفه بهداشت و درمان است
وی ادامه داد:« قرار بر این است با اجراي اصل 44 ، دولت كار تجارت را به مردم واگذار نمايد و خودش به كارهاي حاكميتي مثل بهداشت و درمان و آموزش و پرورش بپردازد از قرار اراده اي هم وجود دارد كه برعكس مي خواهند بقيه كارها و وظايف دولت را به مردم بدهد تا دولت سر حوصله به تجارت برسد. آخر با كدام منطقي بيمار بايد مصرف داروي خود را مديريت كند. مديريت داروي بيمار بر اساس پروتكل هاي درماني و برعهده پزشك معالج است.این وظیفه بخش بهداشت و درمان است.»
قویدل افزود:«این اقدامات دولت فعلي، فارغ از كارشناسي است و در واقع اگر مشکل در سیستم توزیع است به جاي اصلاح سيستم توزيع، طرح هايي مي دهند كه عملا قابليت اجرايي ندارد. دارو برنج و روغن نيست كه با اين روش ها توزيع شود.»
وی گفت:«اصلا چند جاي دنيا اين طرح ها اجرا شده است؟ سقف مالي اين كارت ها با چه معياري و چگونه تعيين مي شود؟ اگر كارت بیماری به دليل بروز حادثه و مصرف خالي شود در صورتی که خونريزي كند و به مركز درماني مراجعه كند تكليف چيست؟ به او خدمات نمي دهند؟ شايد خدمات بدهند ؟ از بيمار خواهش مي كنند نميرد تا تامين اعتبار كنند؟ و شايد هيچكدام ؟؟.»

مسئولين تجربيات كشورهاي پيشرفته را بررسي كنند
قویدل خاطرنشان کرد:« دارو باید به اندازه تخمين نيازعادي در شرايط عادي جهت درمان در منزل در اختيار بيمار قرارگيرد. اين اقدام بايد آنقدر سهل باشد به گونه اي كه دارو براي بيمار ارسال گردد. در صورت وقوع حادثه غير مترقبه بيمار به مراكز درماني مراجعه و داروي مورد نياز را دريافت كند. مسئولين تجربيات كشورهاي پيشرفته را بررسي كنند مديريت داروها را بايد پزشك و سيستم بهداشت و درمان كشور انجام دهد.»

انجمن های حامی بیماران بازوی توانمند برای مدیریت داروها
وي در ادامه گفت:« انجمن هاي حامي بيماران مي توانند بازوي توانمندي در مديريت موجودي گرانبهاي دارو هاي خاص باشند و وزارت بهداشت و درمان متاسفانه بر خلاف روند توسعه كشور كه در اسناد بالا دستي بر آنها تاكيد شده است تمايلي به استفاده از اين سرمايه هاي اجتماعي ندارد.»

گزارش های حسابداری داروهای انعقادی را منتشر کنید
اين عضو مجمع عمومي كانون هموفيلي ايران در پايان گفت:« متاسفانه دولت تاكنون گزارش هاي حسابداري داروهاي انعقادي مورد مصرف بيماران هموفيلي را منتشر ننموده است. در سايه اين گزارشات به سادگي مي توان نقايص سيستم موجود را شناسايي و بر طرف نمود. واقعا چقدر دارو ساليانه به كشور وارد مي شود . سهم مصرف هر استان طي يكسال چقدر بوده است؟ سهم سازمان هاي بيمه گر هر يك به تفكيك در توزيع اين دارو چقدر بوده است ؟‌ به هرحال يكبار ديگر توجه سازمان هاي نظارتي را به اهميت انتشار گزارش حسابداري فرآورده هاي انعقادي جلب مي نمايم. »

باور نکن تنهایی ات را تا یک دل و یک درد داریم
 تشکر شده توسط : nazaninamiri70 , نازلی
داروی بیماران ام‌اس شده ۱.۵میلیون،‌ آقای وزیر! پاسخ بدهید/ اعتراض کاربران خبرآنلاین به گران شدن دارو

جامعه > سلامت - سازمان غذا و دارو روز گذشنه رسما اعلام کرد دارو از ۴۰ تا ۹۰ درصد گران می شود. عدد پایین برای داروهای ایرانی و عدد بالا برای داروهای خارجی. غیر از این اعلام شد که داروی بیماران تالاسمی،‌ دیگر رایگان نیست.


مخاطبان خبرانلاین به این دو خبر واکنش نشان دادند. البته این واکنش درحالی است که همین امروز هم مشاور برنامه ریزی و تامین داروی سازمان غذا و دارو گفته که حذف ارز مرجع از دارو به ثبات بازار منجر می شود و واردکننده ها و داروسازان هم ترغیب می شوند دارو عرضه کنند.

اما درباره گران شدن دارو یکی از مخاطبان نوشته است: با این اوضاع فقط میتونیم دست به دعا شیم که خدا هیچ خانواده ای رو مریض دار نکنه که نتونن زیر بار خرج و مخارج دارو و درمانش برن. آمین

مخاطبی هم به سخنان چندی پیش وزیر بهداشت اشاره کرده و تناقض آن را بیان کرده است: همین دو سه روزپیش بود که وزیربهداشت اعلام کردند دارو با ارز1226 تومانی وارد میشود پس چی شد 90% گرانترش کردند لطفا ازوزیرمحترم پاسخ خواسته شود.

و همچنین: عیبی نداره!! مهم پورشه و ماشین های لوکس هست که با ارز مرجع وارد میشه!! جان مردم که ارزش نداره!! آقای احمدی نژاد دست مریزاد!! الحق که خاطرات خوبی توی ذهن مردم باقی گذاشتی

یکی از کاربران هم به بیمه نبودن داروها اعتراض کرده است: چرا تامین اجتماعی این افزایش نرخ را قبول نمی کند ؟ چرا نمی پردازد؟

تعدادی از مخاطبان هم از گران شدن داروها گله کرده اند: یه پک 16 تایی داروی بتافرون که بیمار ام اس بابد تو یک ماه یک روز در میون استفاده کنه ، از دوماه پیش 270 هزار تومان رسیده به 1میلیون 6 صد هزار تومان.تازه اونم با بیمه !!!!!!!!!!!!!!!!!!! دلار تو بدترین حالتش 4 هزار تومان شد .یعنی 4 برابر ولی قیمت این دارو 6 برابر شده. سوال من ازتون اینه چرا؟چه طور؟ چی کار کنم؟

و همچنین: ۱۲۰ تا قرص برای قلب گرفتم شده ۱۵۰ تومن. ایرانیش هم نیست.

و یا: بیماران نقص ایمنی اولیه که هرماه داروی خودراازداروخانه 29 فروردین تهیه میکردندوقیمتش ماهیانه 126 هزارتومان بودبه یکباره دراواخرخردادماه به یک میلیون وششصدهزارتومن رسیده وازآنروزتقریباهیچکدام ازبیماران قادرنبوده انددارویشان راتهیه کننداین داروبرای بیماران نقص ایمنی حیاتی است مابیماران نقص ایمنی بااعصاب خردسرگردان شده ایم

برای خواندن نظرات بیشتر، رای و پاسخ به نظرات به این خبر و این خبر مراجعه کنید.
http://khabaronline.ir/detail/301384/society/1866
باور نکن تنهایی ات را تا یک دل و یک درد داریم
 تشکر شده توسط : melody , hadisss , successful , sooorooosh , DavidBili , MFhealth , mahsa , minoshka , سها
  
  •  قبلی
  • 1
  • ...
  • 10
  • 11
  • 12(current)
  • 13
  • 14
  • ...
  • 16
  • بعدی 


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ماجرای اختلاف قیمت داروهای ام اس در بازار nahid 2 2,223 2019/09/10, 07:49 PM
آخرین ارسال: nahid
  ارائه خدمات هوشمند به بیماران ام اس محمود 41 36,038 2019/06/02, 08:29 AM
آخرین ارسال: parisaa
  بودجه بیماران خاص کاهش یافت nahid 3 2,479 2019/01/03, 01:38 PM
آخرین ارسال: minas
  راه‌اندازی شبکه مراکز جامع خدمات بیماران خاص nahid 0 1,633 2018/11/12, 06:15 PM
آخرین ارسال: nahid
  درمان بیماران ام-اس در پژوهشگاه رویان محقق خواهد شد hamdam 22 20,890 2018/10/12, 06:38 PM
آخرین ارسال: kohedard
  بیماران خاص نگران دارو نباشند nahid 0 2,063 2018/07/24, 07:35 PM
آخرین ارسال: nahid
  داروهای در حال ورود به کشور nahid 3 3,867 2018/06/30, 08:36 PM
آخرین ارسال: hessam
  حمایت بیمه ای بیماران ام اس nahid 0 2,160 2018/01/17, 06:34 PM
آخرین ارسال: nahid
  رایزنی مجلس با وزارت بهداشت برای تعیین تکلیف هزینه های درمانی بیماران خاص nahid 0 2,199 2017/12/14, 06:46 PM
آخرین ارسال: nahid
  ورود جلیقه های خنک کننده ویژه بیماران MS به بازار yummy 66 44,459 2017/02/14, 07:58 PM
آخرین ارسال: pesareshoja_ir71



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
52 مهمان