2013/04/17, 09:31 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/04/17, 10:15 PM، توسط hamid.)
همون طور که احتمالا مطلع هستید 2 شب پیش سایت به طور کامل از دسترس خارج شد که دلیل این موضوع ، برطرف نموندن مشکل بود.
خوشبختانه بخش عظیمی از مشکل حل شد و حدود 48 ساعت میشه که سایت رو بدون وقفه و بدون مشکل در دسترس داریم
جا داره از دوست گرانقدرم، نوید آقاحسنی که در این چند روز خیلی بهش زحمت دادم و با تلاش بی وقفشون باعث رفع مشکل سروری ام اس سنتر شدند ، تشکر ویژه داشته باشم
پس نتیجه اخلاقی : همیشه غائیب باشیم ؟؟ و سلامت دوستتون دارم زیاد
وا گر از خدا ضرري به تو رسد هيچ كس جز خدا نتواند تو را از آن ضرر برهاند و اگر از او به تو خيري رسد هيچ كس تو را از آن منع نتواند كرد ، كه او بر هر چيز تواناست . (انعام . ۱۷ )
2013/04/23, 07:51 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/04/23, 08:38 PM، توسط hessam.)
سلام
نمی دانم اینجا این مشکل را مطرح کنم یا جای دیگه اگه اشتباه کردم من راببخشید
مشکل من موقعی تو سایت هستم اینه که :
1.سرعت بالا آمدن صفحات سایت نسبت به سایت های دیگه پایینه (البته از سرعت اینترنتم خیالم راحته)
2.همین مشکل سرعت را در ثبت کردن مطالبم هم دارم
گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems
دوستان حتما در جریان هستید که سایت از صبح تا نیم ساعت پیش در دسترس نبوده.
احتمالا چند بار دیگه هم از دسترس خارج شه ولی مطمئنن یا تا شب و یا تا فردا 100% حل میشه
از صبرتون ممنونم
و عذرخواهی بابت این مشکل
2013/06/12, 01:57 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/06/12, 02:04 PM، توسط saeid.)
خواهش حمید دادا همیشه که به همه میگیم طوری نیست
بازم میگیم طوری نیست طوری نیست...............
حمید تنها درسی که تو زندگی خوب یاد گرفتم
اینه که صبر کنم ما صبرمون زیاده........
حمید جان سرعت بالا نخواستیم
همین که بالا بیاد کافیه
مرسی به فکر کم و کیفه سایت هستید
گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems