2013/05/27, 09:34 AM
نخییییییییییییییییییییییر اقا حمیدما اینومیخوایم باید همینجا باش جلو چشمون
میشه باز هم نفس کشید و زندگی کرد
پيشنهاد
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2013/05/27, 09:34 AM
نخییییییییییییییییییییییر اقا حمیدما اینومیخوایم باید همینجا باش جلو چشمون
میشه باز هم نفس کشید و زندگی کرد
من الان اصن وقت ندارم بایدخوب درس بخونم تا100٪معدلم 20شه من مطمنم به امیدخدا100٪معدلم 20 میشه.الان باوجودوقت پرم اومدم یک پیشنهادبدم.حمید عزیز مثلا من که یک مقاله بعنوان تایپیک توی اخبارداخلی ام اس میگذارم دیگه همین مقاله رو باهمین نام کس دیگه بگذاره ازش قبول نکنه بگه این مطلب تکراری است یاقبلا گذاشته شده.من خودم رو برای این مثال زدم که من توی اخبارداخلی ام اس مطلب گذاشته بودم دوباره یک دوست عزیزدیگه همین مقاله منو توی همین اخبارداخلی ام اس گذاشته.اگه جلوی این بایک راه حل اساسی گرفته بشه دیگه اینطورتکرارهاپیش نمیاد.حمیدعزیزمطمنامتوجه منظورمن میشوید.منظورم اینه که همه جا است یعنی یک مقاله رو دوباردریک جایی قبول نشه.
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
2013/05/27, 11:50 AM
سلام یه پیشنهاد کوچولو
کاش میشد خبر برنامه هایی که از تلویزیون درمورد ام اس پخش میشه رو مثل خبر همایش به کاربرا اس ام اس کنین هزینه داره آیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2013/05/27, 11:53 AM
مگه خبر همایش ها رو اس ام اس میکنن>
من اس ام اسای تبلیغاتیمو نبسته ام بخداااااااااااااااااااااااااا پس چرا واسه من هیچی نمیاد؟ حمـیـــــــــــــــــــــــــــدددددددددددددددددددددددددددد حالا نیست اصن در جریان همایشا و اتفاقات نیستم
آنارام باشید
2013/05/27, 08:56 PM
سجاد 3 تا شکلک کنار شکلک محبوب تو باید به دستان خودت و با یه شکلک نارنجی خوشگل جایگزین شه
وگرنه رای گیری میکنیم و 2 تا ستاره ازت کم میکنیم و شکلکتم میبریم انبار این هم عمرن عوض نمیشه شکلک محبوب منم هست سارگل جان چیزی که میخوای امکانش نیست لیلی جان تیم مدیریت رو گنج قارون که نشستن همه مخارج سایت از طریق اعضای تیم مدیریت تهیه میشه و ام اس سنتر مخارج خودش رو از هیچ جا تهیه نمیکنه آنارام عزیز خبر های مهم سایت ( مثلا چیزهایی که یادمه ، فراخوان جنگل کارا ، برنامه ماه عسل ، همایش ام اس سنتر و چند مورد دیگه که یادم نیست ) برای اعضای سایت اس ام اس شد . اس ام اس هم برای شماره ای که خود شما در سایت ثبت کردید ارسال میشه . میتونید شماره رو از طریق ویرایش پروفایل وارد کنید . یه موردم بگم که شماره شما 100% نزد ام اس سنتر تا الان محفوظ بوده و 100% از این به بعد هم محفوظ خواهد بود .
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
(2013/05/27, 08:56 PM)hamid نوشته است: سجاد 3 تا شکلک کنار شکلک محبوب تو باید به دستان خودت و با یه شکلک نارنجی خوشگل جایگزین شه چرا دس میزارین رو نقطه ضعف آدم مگه خودتون ستاره ندارین که اینقد ستاره های من و نیگا میکنین کسی دس به ستاره های من بزنه پامیشم میام تهران جلو در ام اس سنتر دادوبیداد میکنم آبروتونو میریزم تو خیابون شکلکم اومد این بغل
2013/05/27, 10:26 PM
یااباااااالفضل
عاااقایون محترم برادران گرامی جنتلمنای به تمام معنا مهم انسانیته مهم شرافت و کرامت و عزت نفسه وگرنه شکلک چه ارزشی داره بابا ما قلبمون ضعیفه چرا خون و خونریزی میکنین! لا اله الا الله استغفرلله
گاهی مرا یاد کن...
من همانم که اگر ساعتی از من بی خبر بودی آسمان را به زمین میدوختی
2013/05/31, 11:40 PM
سلام
اگه تو این تاپیک کاربر امکان ویرایش نظر خودش رو داشته باشه خیلی خوب میشه,چون یه تعداد داروهاشون رو عوض میکنن اینطوری آمار تقریبا صحیح تری رو میشه دنبال کرد ممنونم. به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...
2013/06/01, 07:06 AM
امکان دادن دسترسی فقط در یک تاپیک وجود نداره
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
2013/06/01, 07:08 AM
چه باحال
خب من یه پیشنهاد بدم ؟ میشه لطفا داروی منو هم وارد کنی؟ هرچند فک میکنم من قبلا که تایسبری مصرف میکردم ، توی این تاپیک رای دادم ولی در حال حاضر جلنیا دریافت میکنم که اصن توی لیست نیست
آنارام باشید
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
79 مهمان |