2013/05/18, 11:30 PM
خوش بحالتون
به یاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد..
اطلاعیه : دهمین فراخوان گردشگری ام اس سنتر
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2013/05/18, 11:32 PM
یه نکته که خیلی حال کردم:
امروز بیتا امتحان داشت صبح که بیدار شدم دیدم عسل بابا آماده ، قبراق و سرحال بیدار شده صبحونه خورده و لباس پوشیده آماده رفتن به مدرسه هست بدون اینکه اصلا هیچ درد عضلانی داشته باشه ضمن اینکه حدود 400کیلومتر هم تو ماشین بود از 4 صبح که راه افتادیم تا حدود 9 شب که رسیدیم خونه
!.........The world is full of nice peaple, if u can't find one, Be One
دنيا پُر از آدم هاى خوبه ولى اگه نتونستى حتى يكى از اونها رو پيدا كنى، لااقل خودت خوب باش!.........
2013/05/18, 11:58 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/05/19, 12:01 AM، توسط kheiri.mahdi.)
درود بر همه دوستان عزیز تر از جانم
باعث افتخار من بود همگامی با شما ، شمایی که عزم و اراده و همت والاتون خیلی چیزها رو به همه ما ثابت کرد. امیدوارم بهتون خوش گذشته باشه و هرگونه کم و کاستی برنامه رو به بزرگواری خودتون بر من ببخشید انتقاداتتون و بهم پیام کنید تا تو برنامه های بعدی هر چه بهتر بتونیم جبران کنیم از فربود و حمید، ندا ،شهرزاد و همه اونایی که تلاش کردن تا این برنامه هر چه بهتر و پربار تر برگزار بشه کمال تشکر و دارم خدا رو شکر اون هدفی رو که دنبال میکنیم برای اشاعه فرهنگ مردم دیروز خیلی بهش نزدیک شدیم و این فقط با همکاری،همت و هم گامی شما عزیزان دلم میسر شده . اگه یوقت سخت گرفتم حرفی زدم ،مجبور بودم برنامه رو تو مدت زمان خودش در بهترین حالت انجام بشه چون چند تا مهمون از شهرستان داشتیم که باید میرسیدن.و از همه شما که من و تحمل کردین سپاسگزارم امیدوارم در برنامه های بعد هر چه پرشور تر و بهتر در کنار هم و هم گام هم باشیم. در آخر نکته رو فربود عزیز گله کرد هم امیدوارم همیشه در نظر بگیرید. نکته آخر خواهش میکنم من رو Mahdi یا همسفر صدا کنید نه بیشتر کوچیک همه شمام. موفق و شاد و سلامت باشید.
خاطرم نیست تو از بارانی یا که از نسل نسیم، هرچه هستی گذرا نیست! هوایت ، بویت ... فقط آهسته بگو ...با دلم می مانی...
2013/05/19, 12:49 PM
همسفر ما باید معذرت خواهی کنیم که واسه بالا رفتن معطل میکردیم هی غر میزدیم که چرا نمی رسیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و تشکر کنیم که این همه هوای مارو داشتین کوله ی بچه هارو واسشون بردین بعضی جاهارو چند بار رفتین و برگشتین تا ماها رو ببرین و در آخر هم خیلی لیدر خوش اخلاقی هستین
دردهایت را دورت نچین تا دیوار شود .......
زیر پایت بگذار تا پله شود .....
2013/05/19, 01:47 PM
(2013/05/19, 12:49 PM)hilda نوشته است: همسفر ما باید معذرت خواهی کنیم که واسه بالا رفتن معطل میکردیم هی غر میزدیم که چرا نمی رسیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ینی شما هم غر میزدین ؟ چه خوب! گفته بودن هیچکس تنها نیستا باورم نمیشد! آقا از اولش نمیشد یه بالابر کرایه کنیم هممونو ببره بالا بعد از طبیعت لذت میبردیم ، بعد اون بالابر ، وظیفش برعکس میشد و میشد پایین بر ؟ خوب من طبیعتو اصن ندیدم که لذت ببرم ، من همش سرم پایین بود که نخورم زمین !الان عکسا رو باید بدن تا بفهمم از کجا ها عبور کردیم . این قسمتش اصن واسم قابل هضم نیس : نقل قول: کوله ی بچه هارو واسشون بردینکوله ی کیا رو واسشون بردن ؟ چرا آخه ؟ تبعیض و بی عدالتی حتا تو کوه هم بیداد میکنه !
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
2013/05/19, 02:50 PM
خوب ناهید جونم میگن درستش اینه که آدم نگه غر میزدن خودشم جمع ببنده بگه غر میزدیم اینطوری هم قشنگ تره هم کسی ناراحت نمیشه بهش بربخوره منم کلی غر زدم جات خالی
ولی کاپ قهرمانیه غر زدن ماله این آقای امین نوریه ناهید جونم شما که یه پا ورزشکار بودی خودت ، نیاز نبود کسی کوله ات رو ببره بچه ها دیدن ورزش کاری گفتن افت داره بگن کوله تو بده ببریم
دردهایت را دورت نچین تا دیوار شود .......
زیر پایت بگذار تا پله شود .....
و حالا گزارش تصویری از برنامه کارا سطح 4
قبلش بگم اون عکس هایی که همه هستن اگه یکی بگه من تصویرم مشخصه چرا گذاشتی خودم رو از پنجره پرت می کنم پایین !! انقدر تصاویر ریز هست که من داداشم هم توش باشه نمی شناسم ! اوایل مسیر و نارنجی پوشان
فقط خواهشن نپرسید این کیه اون کیه !!این از همون عکس هاست که خودم رو پرت میکنم از پنجره ! نارنجی پوشان در حرکت و ما ام اس سنتری های همیشه پیشگام کوه در تسخیر نارنجی های ام اس سنتر هر جایی چشم بندازی نارنجی می بینی ما هستیم همیشه و هر روز پر توان بر فراز املت پارتی چرا این دو نفر به دنبال هم هستن ! سبز و نارنجی و این عکس با اجازه دوستان جهت انتشار گرفته شده
gone out
follow the white rabbit [/b]
2013/05/19, 08:26 PM
چهار تا نکته :
1 - در عکس دوم به وضوح مشخصم و منتظر پرت شدنت به پایین هستیم 2 - در عکس ها واقعا به این پی بردم که خدایی پیرهنم نارنجیه 3 - اون دو نفر قطعا به خاطر این افتادن دنبال هم که نفر جلویی ( قرمز ) نامردی کرده و نفر پشتی ( طوسی و نارنجی !! دقت کنید نارنجی ) میخواد اون جلویی رو بگیره و یه خورده به کمک بچه ها ارایشش کنن 4 - دست گلت درد نکنه . دلم واسه اون روز تنگ شد
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
2013/05/19, 08:30 PM
(2013/05/19, 08:13 PM)fireboud نوشته است: و حالا گزارش تصویری از برنامه کارا سطح 4 عکسا خیلی عالی بودن! میسی گذارش! فقط اون ماهی تاپه کوچیکه گوجه اش بیشتر بود و قطعا املتش خوشمزه تر! به این میگن تبعیض! چهار نفرو تو اون عکس ریزه شناختم کاملا!
2013/05/19, 08:33 PM
چرا من توی هیچ عکسی معلوم نیستم خب؟!!!!!
وقتی نیستی،همه نیستن
نه که نیستن،هستن مثل تو نیستن
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
32 مهمان |