و اما سلام
فعلا برم بخونم ببینم چه خبر بوده و هست ... و فعلا فقط اینکه یه دنیا دلم براتون تنگ شده
... وقتی تبر به جنگل آمد ، درختان فریاد زدند و گفتند :نگاه کنید دسته اش از جنس ماست !!. ... 1213.2
نظرسنجی: به اولین همایش ام اس سنتر چه نمره ای می دهید ؟ |
|||
10 | 58 | 95.08% | |
9 | 3 | 4.92% | |
8 | 0 | 0% | |
7 | 0 | 0% | |
6 | 0 | 0% | |
5 | 0 | 0% | |
4 | 0 | 0% | |
3 | 0 | 0% | |
2 | 0 | 0% | |
1 | 0 | 0% | |
در کل | 61 رأی | 100% |
*شما به این گزینه رأی داده اید. | [نمایش نتایج] |
همایش ام اس سنتر
|
||||||||||||||||||||||||||||||
و اما سلام فعلا برم بخونم ببینم چه خبر بوده و هست ... و فعلا فقط اینکه یه دنیا دلم براتون تنگ شده ... وقتی تبر به جنگل آمد ، درختان فریاد زدند و گفتند :نگاه کنید دسته اش از جنس ماست !!. ... 1213.2
2013/05/14, 11:09 PM
خوش اومدی سینا جان جات خیلی خالی بود همایش
خدا رو شکر زحمات این مدته همه بچه ها از اولین روز سایت تا به الان به خوبی جواب داده آقا اونور آب خوش میگذره
gone out
follow the white rabbit [/b]
جای دوستان خالیه ... ممنون همتون هستم که اینقدر خوب بودین و هستین
... وقتی تبر به جنگل آمد ، درختان فریاد زدند و گفتند :نگاه کنید دسته اش از جنس ماست !!. ... 1213.2
2013/05/15, 08:42 AM
(2013/05/14, 11:14 PM)Sina نوشته است: جای دوستان خالیه ... ممنون همتون هستم که اینقدر خوب بودین و هستین سینا جات خیلییی خالی بود خیلییییییییییییییی
آنارام باشید
2013/05/15, 08:50 AM
سینا نبودی 2 تا کیش کیش کنم بهت حیییییییییییییییییییییفففففففففف
جات خیلی خالی بود به امید اینکه توی دیدارهای بعدی ببینیمت شایدم اونجا خوش گذشته نمی خوای برگردی
دردهایت را دورت نچین تا دیوار شود .......
زیر پایت بگذار تا پله شود .....
2013/05/15, 03:11 PM
سینا سینا امیدوارم موفق باشیییییییییییییییییییییییییی و هر چه زودتر برگردی .نامرد که نیستی .....همایشهارو بیا ....اینجا هم که منزل خودته زود زود سربزن ..........پشت پرده رو ...ولش کن والا...... چند کف مرتب برا سیناااااااااااااااادوستداریم.خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
و اینم یه گزارش تصویری از بخشی از روی صحنه مراسم ام اس سنتر . بقیه مراسم تو گزارش بعدی
مهناز افشار روی صحنه میاد تا تندیس مهدی مهدوی کیا رو بده مهدی مهدوی کیا از ام اس میگه و بعد نوبت به مهدی رحمتی میرسه خانم افشار هم حرفایی برای ام اس داره . و بعد تندیس مهدی رحمتی رو میده وقتی نوبت به خودش میرسه میگه میخوام تندیس رو یکی از بچه های خودتون بهم بده و ساینا میره رو صحنه هی گفتین عکس نزدیک تندیس . اینم یه عکس نزدیک خب حیفه که نوشته های روی بنر رو نخونید وقتی فریدون آسرایی عزیز میخونه و تندیسش رو از مهدی هاشمی نسب میگیره و حرفهای سومین مهدی فوتبالیه همایش و افشین خطیبی و میلاد کیمرام برای حرف زدن تعارف می کنند حرفای اشکان که عااالیه میلاد که پرشور حرف میزنه و اشکان و میلاد که هر دو تندیسشون رو از دست بچه های ما میگیرن آقای دکتر روانشناس فرشاد نوروزی بعد از کلی حرف پر امید از مهسا تندیس می گیره عکس ها : سحر صائب خب بقیه مراسم تا بعد
Peace begins with a smile
2013/05/16, 12:16 AM
یعنی موقع تندیس گرفتن اشکان خطیبی من روی زمین بودم از شدت خنده
یه مدلی بچه ها رو بوسید و بغلشون کرد ، یه دقیقه احساس کردم اومده مجروحا و جانبازای جنگی رو ببینه خیلی بچه باحالیه بخصوص من عاشق لباسش با اون جیب نارنجیه پشتش شدم که خودش گفت فلسفه اش اینه که توی خیابون که راه میره مردم واسش جایزه بذارن توش
آنارام باشید
2013/05/16, 12:57 PM
. . .
ندا جــــــــــــــون یه عالمــــــــــــــــــــــــــــــــــه مرسی ی ی ی دست سحر خانمم درد نکنه فکر کنم عکسای نحوه ی شستن کلمنا و درست کردن شربتا هم جالب شده باشه
روزگارا ، تو اگر سخت بمن میگیری ! باخبر باش که پژمردن من آسان نیست . . . !
2013/05/16, 05:28 PM
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
223 مهمان |