موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 53
تشکر های دریافت شده :464 بار در 62 پست
سال تشخيص بيماري : 85
دكتر معالج : صحراییان
داروي مورد استفاده :
بگذارید قبل از تعارفات روز مره اعتراف کنم فکر نمیکردم همه چیز اینقدر مرتب و برنامه به این خوبی اجراا بشه ولی بدون تعارف یه جورایی شوک زده شدم وقتی بر نامه ها رو دیدم خواننده ها وپذیرایی مناسب و جالب تر از همه حضور متخصص مغز و اعصابی که حضورش بیانگر معتبر بودن همایش از نظر اون بوده
رک و رو راست بگم حتی از برنامه ای که خود انجمن ام اس هر سال به مناسبت سالگرد روز جهانی ام اس میگیره هم بهتر بود
راستی از اینکه مکانی رو انتخاب کردین که برای ویلچیریها مناسب باشه هم باید تقدیر کرد از زحمات همه حتی بچه هاای پشت صحنه هم ممنونم
ممنوننننننننننننننننن
سرت را بالا کن و ببین که پروردگارت به انچه محال میپنداری میخندد
تشکر شده توسط : | fireboud , seyyed reza , neda.n , shaytoon , nafass , chipchip , nanaz , parisa2011 , anaram , amin.noury , مـه ســـا , zohrehasadi641 , نازلی , parastoo joon , رنگین کمان , spring , eglantine , paeazan , Elinaz , matinfard , ابراهیم , hamid , zeinabi |
|
موضوعها: 23
تشکر های اهدا شده: 18876
تشکر های دریافت شده :19068 بار در 4730 پست
سال تشخيص بيماري : }
دكتر معالج : }
داروي مورد استفاده :
تشکر شده توسط : | یه غریبه , nafass , afsaneh , yummy , nazaninamiri70 , hilda , shaytoon , nanaz , parisa2011 , Pooya.N , anaram , amin.noury , zohrehasadi641 , seyyed reza , نازلی , parastoo joon , رنگین کمان , spring , leili , eglantine , paeazan , Elinaz , ابراهیم , مـه ســـا , hamid , zeinabi , SSA |
|
موضوعها: 10
تشکر های اهدا شده: 4185
تشکر های دریافت شده :4309 بار در 774 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : Leonard Hershkowitz
داروي مورد استفاده :
بچه ها یه موضوع مهم که فراموش شد
در مورد تاپیک گزارش همایش
چند تا ارسال اول که از نگارخانه بود رو من زدم
از ابتدای همایش هم یه گزارشگر داشتیم که دستش درد نکنه و خیلی زحمت کشید
ولی وسطای همایش غیبش زد!!!!
و اگر آنارام نبود ما گزارش آنلاین همایش رو حتمن از دست میدادیم
تشکر ویژه از آنارام و زحمتی که بابت گزارش آنلاین همایش کشید
Open Your Heart, I'm Coming Home
تشکر شده توسط : | amin.noury , zohrehasadi641 , seyyed reza , نازلی , parisa2011 , nafass , parastoo joon , spring , chipchip , leili , eglantine , anaram , paeazan , nanaz , Saina , hamid , zeinabi , naarin.p |
|
موضوعها: 21
تشکر های اهدا شده: 13384
تشکر های دریافت شده :13987 بار در 1982 پست
دكتر معالج : ..
داروي مورد استفاده :
2013/05/04, 04:22 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/05/04, 04:23 PM، توسط neda.n.)
(2013/05/04, 04:15 PM)Pooya.N نوشته است: بچه ها یه موضوع مهم که فراموش شد
در مورد تاپیک گزارش همایش
چند تا ارسال اول که از نگارخانه بود رو من زدم
از ابتدای همایش هم یه گزارشگر داشتیم که دستش درد نکنه و خیلی زحمت کشید
ولی وسطای همایش غیبش زد!!!!
و اگر آنارام نبود ما گزارش آنلاین همایش رو حتمن از دست میدادیم
تشکر ویژه از آنارام و زحمتی که بابت گزارش آنلاین همایش کشید
و البته دست رضا منتظری دبیر سایت پرده سینما که قبول کرد برامون گزارش کنه . نیمی از برنامه رو لطف کرد و برامون گزارش داد و متاسفانه برای نیمه دوم مجبور شد برای کار مهمی بره
و آنی عزیز زحمت بقیه اش رو کشید . از هر دوشون سپاس
Peace begins with a smile
تشکر شده توسط : | fireboud , Pooya.N , seyyed reza , parisa2011 , nafass , parastoo joon , spring , chipchip , eglantine , anaram , paeazan , hamid , zeinabi , SSA |
|
موضوعها: 10
تشکر های اهدا شده: 4185
تشکر های دریافت شده :4309 بار در 774 پست
دكتر معالج : Leonard Hershkowitz
داروي مورد استفاده :
و یک نکته ی مهم تر
تمام هماهنگیهای مربوط به هنرمندانی که دعوت شدن، تمام کلیپهایی که آماده شد و پخش شد و خیلی چیزای دیگه با فربود و ندا بود که اگر نبودن همایش جون نمیگرفت.
چون از اولش در جریان زحمتی که این عزیزان کشیدن بودم واقعا ازشون ممنونم. گل کاشتن.
Open Your Heart, I'm Coming Home
تشکر شده توسط : | neda.n , zohrehasadi641 , seyyed reza , نازلی , parisa2011 , nafass , parastoo joon , spring , chipchip , amin.noury , پویش , eglantine , anaram , paeazan , Saina , hamid , hilda , zeinabi , SSA , naarin.p |
|
موضوعها: 21
تشکر های اهدا شده: 13384
تشکر های دریافت شده :13987 بار در 1982 پست
دكتر معالج : ..
داروي مورد استفاده :
پویای عزیز به همون نسبت زحمت یه عالمه کار دیگه با خودت و بچه های دیگه بود . یه عاالمه کار . که اگه هر کدوم نبود یه قسمتی از کارا لنگ می موند و همایشی انجام نمیشد
Peace begins with a smile
تشکر شده توسط : | Pooya.N , shaytoon , نازلی , parisa2011 , nafass , parastoo joon , spring , chipchip , amin.noury , پویش , eglantine , anaram , paeazan , seyyed reza , fireboud , hamid , رنگین کمان , zeinabi |
|
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 3699
تشکر های دریافت شده :2592 بار در 797 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : دکتر محمدعلی آرامی
داروي مورد استفاده : اکتووکس - اکتوورکو
(2013/05/04, 04:28 PM)Pooya.N نوشته است: و یک نکته ی مهم تر
تمام هماهنگیهای مربوط به هنرمندانی که دعوت شدن، تمام کلیپهایی که آماده شد و پخش شد و خیلی چیزای دیگه با فربود و ندا بود که اگر نبودن همایش جون نمیگرفت.
چون از اولش در جریان زحمتی که این عزیزان کشیدن بودم واقعا ازشون ممنونم. گل کاشتن. من اونجا نبودم ولی به نوبه خودم ازشون تشکر میکنم واقعا دستشون درد نکنه
تشکر شده توسط : | parisa2011 , Pooya.N , nafass , spring , پویش , eglantine , neda.n , amin.noury , fireboud , nanaz , hamid , zeinabi |
|
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 4789
تشکر های دریافت شده :11908 بار در 4627 پست
دكتر معالج : -خدا
داروي مورد استفاده : سینوتک
دردوعالم جلال ما زهراست/رمزتغییرحال ما زهراست/عیدبافاطمیه می آیدذکرتحویل سال مازهراست
السلام علیک ایتهاالصدیقه الشهیده
تشکر شده توسط : | رنگین کمان , spring , shaytoon , amin.noury , leili , eglantine , نازلی , neda.n , seyyed reza , fireboud , zohrehasadi641 , hamid , zeinabi |
|
موضوعها: 13
تشکر های اهدا شده: 11188
تشکر های دریافت شده :8479 بار در 2552 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
دكتر معالج : دکتر لیلا پورسعادت
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
2013/05/04, 05:26 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/05/04, 06:26 PM، توسط spring.)
تشکر شده توسط : | shaytoon , leili , eglantine , نازلی , neda.n , seyyed reza , Elinaz , fireboud , zohrehasadi641 , hamid , hilda , zeinabi , nafass |
|
موضوعها: 25
تشکر های اهدا شده: 5014
تشکر های دریافت شده :5559 بار در 2066 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : دکتر نسترن مجدي نسب
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ور - اکتوورکو
تشکر شده توسط : | نازلی , spring , leili , neda.n , eglantine , parastoo joon , paeazan , seyyed reza , fireboud , nanaz , chipchip , zohrehasadi641 , hamid , parisa2011 , zeinabi , nafass |
|
|