2013/04/28, 12:17 PM
یعنی کت شلوار نارنجی ؟
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
نظرسنجی: به اولین همایش ام اس سنتر چه نمره ای می دهید ؟ |
|||
10 | 58 | 95.08% | |
9 | 3 | 4.92% | |
8 | 0 | 0% | |
7 | 0 | 0% | |
6 | 0 | 0% | |
5 | 0 | 0% | |
4 | 0 | 0% | |
3 | 0 | 0% | |
2 | 0 | 0% | |
1 | 0 | 0% | |
در کل | 61 رأی | 100% |
*شما به این گزینه رأی داده اید. | [نمایش نتایج] |
همایش ام اس سنتر
|
||||||||||||||||||||||||||||||
فک کنننننننننننننننننننننننننن
نارنجیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی !!!! با کراوات زرد با خال خال های طلایی !!!
2013/04/28, 12:48 PM
همسايه ها ياري كنين من شال نارنجي بگيرم
2013/04/28, 12:55 PM
من امروز دارم میرم TT شال نارنجی بخرم. بخرم واست عزیزم؟؟
2013/04/28, 03:03 PM
بچه ها اگر کسی با مترو غرب میاد همایش لطفا خواهشا التماسا جونه من به من پ خ بده
تو رو آرزو نکردم
این یعنی نهایت درد خیلی چیزا هست تو دنیا که نمیشه آرزو کرد
اتفاقا هفته پیش رفتم نارنجی بخرم. رنگاش زیاد جالب نبود! یا خیلی روشن بودن یا خیلی تیره! یا مدل مناسب نداشتن!
ربان نارنجی هم حسابه؟؟؟! نمیگین سورپرایزو؟؟؟! امروز هر نیم ساعت یه بار از خودم میپرسیدم یعنی چه خبره اونجا؟؟؟! میخوان چیکار کنن؟؟؟! اصلا پس فردا من افت تحصیلی داشته باشم، دچار یاس فلسفی شم، نا امید شم افسردگی بگیرم بعدش برم معتاد شم تقصیر شماس!
2013/04/28, 04:30 PM
چه خوب میشه واقعا همه دخترا یه شال نارنجی بپوشن
من هیچ ایده ای واسه پسرا ندارم خوووووو
مث حس ی عشق تازه بودی
2013/04/28, 05:45 PM
چهارسالگی این وبسایت را به همه دوستان تبریک میگم.
خوشحالم که دراین جمع صمیمی قراردارم. دست همگی دوستانی که با زحمات شبانه روزی خود به دنبال شادنمودن لحظات برای همنوعان خود هستند درد نکنه. امیدوارم زحماتتان برای همایش هم به خوبی به ثمربنشیندواثری ماندگار در خاطرتمامی شرکت کنندگان وناظرین داشته باشد. امیدوارم بهتون خوش بگذره وبتوانم روزی درجمع همه دوستان گلم باشم. همیشه سالم وپرتوان بمانیددرسایه الطاف الهی
دردوعالم جلال ما زهراست/رمزتغییرحال ما زهراست/عیدبافاطمیه می آیدذکرتحویل سال مازهراست
السلام علیک ایتهاالصدیقه الشهیده
2013/04/28, 05:52 PM
از خدای بزرگم تشکر میکنم که دوباره این فرصتو به من داد تا دوستای خوبم را مجدد ببینم
مدتی بود که که به خاطر حمله های خروس بیمحلم نمیتونستم بیام پشت لب تاب همایونیم بشینم , تا اینکه امروز طلسم شکسته شد . ظبق معمول اگر خدا خواست و عمری باقی بود و از همه مهمتر این (( پا )) یاری کرد حتما میام از همه دوستانی که با تمام گرفتاری های این روزها که هرکسی به نوعی با آن درگیر هست برای برگزاری این همایش زحمت کشیدن ممنونم . بخصوص مدیران محترم سایت
زندگی باوری میخواهد از جنس امید که اگر سختی راه به تو یک سیلی زد , آن امید از ته دل به تو گوید که خدا هست هنوز ......
2013/04/28, 06:13 PM
سلام وخسته نباشید
ایاباویلچرمیشه اومد؟
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
229 مهمان |