موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 833
تشکر های دریافت شده :2026 بار در 653 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : ***فرشته جون***
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
(2013/04/04, 12:03 AM)asal20 نوشته است: سلام دوستان عزیز. من تازه به جمعتون پیوستم. امیدوارم بتونید منو راهنمایی کنید.
من خودم ام اس ندارم . ولی یکی که خیلی خیلی دوستش دارم و برام خیلی عزیزه متاسفانه ام اس داره البته نمیدونم چه نوعی هست زیاد اطلاعی ندارم یعنی خودش دوست نداشته که من بدونم. ماجرا طولانیه ولی حقیقت اینه که حدود 3 سال شایدم بیشتر هست که با یه اقا پسری اشنا هستم که نقاط مشترک فراونی باهم داشتیم به هم علاقهمند شدیم ولی از همون اول اون گفت که من نمی تونم و نمی خوام ازدواج کنم تا اینکه بعد از 1 سال ماجرا بیماریشو گفت البته نه به این راحتی. و من از اون جای که اطلاع زیادی از بیماریش نداشتم و خودمو اینقدر قوی نمی دونستم که بتونم درد و رنج عزیزم تحمل کنم پیگیر نشدم و این دوستی ادامه پیدا کرد ولی من در ضمن خیلی سعی کردم که کس دیگی بیاد توی زندگیم ولی شاید علاقیه من به اون نذاشت و نتونستم هیچ کس دیگریو قبول کنم. دوستان الان دیگه واقعا کم اوردم دیگه تحمل دوری و اینک نتونم باهاش ازدواج کنم رو ندارم نمیدونم چکار کنم نمیدونم بهش بگم که تصمیم دارم باهت ازدواج کنم یا نه . ولی قبلش می خوام بدونم که بیماریش چقدر جدی هست ایا تحمل شو دارم یا نه . خواهش می کنم اسمه یه دکتر خوبو بهم بدید که باهاش برم پیشش البته اون خیلی دوست نداره در مورد بیماریش صحبت بشه و یا پیگیری بشه از طرف من. می دونید چی از خدا می خوام که برم دکتر و دکتر بگه بیماریش جدی نیست یا اصلا به من دروغ گفته باشه برام خیلی سخته واقعا نمی دونم چکار کنم. لطفا منو کمک کنید عزیزان.
از خدا می خوام که همه بیمارا رو شفا بده الخوصوص بیمارای این جمعو. آمین
سلام دوست عزیز
به والله قسم این بیماری اون چیزی نیست که عموم مردم فکر می کنند! خود من قبل از ابتلا به این بیماری فکر میکردم کسی که ام اس داره فلج و ناتوانه. در صورتی که در این یکسال و چند ماه به این نتیجه رسیدم که یه موجود کاملا بی آزاره! اصلا از این بیماری نترسید. متاسفانه اینطور که رسانه ها در بین مردم ام اس رو معرفی کردند، همه از اون وحشت دارند
من الان ام اس رو یه دوست مهربون برای خودم میدونم که باعث شد به خیلی چیزهایی که قبلا نداشتم برسم.
درمورد دکتر خوب هم اگه می گفتید در کدوم شهر زندگی می کنید می تونستم راهنماییتون کنم
به امید خوشبختی شما دو دوست عزیز
تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز !؟
میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 2947
تشکر های دریافت شده :3511 بار در 1108 پست
سال تشخيص بيماري : 87
دكتر معالج : خدا و ائمه
داروي مورد استفاده :
سلام خانوم این بیماری هیچی نیست با این همه دارو دیگه جای تردید نیست اصلا نگران نباش اگه دوستش داری هیچ وقت تنهاش نذار امیدتا به خدا بذارو بهش پیشنهاد بده شک نکن نمیدونم از کدوم شهری که دکتر معرفی کنم بهت ولی تو سایت اسم همه دکترا هست همشونم خوبن من چهار ساله این بیماری را دارم الانم ازدواج کردم بخدا بعد ازدواجم حالم هزار درجه بهتر شده دیگه تصمیم با خودت
اسم زیبای اباالفضل
نمک زندگیمونه
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 4
تشکر های دریافت شده :3 بار در 1 پست
سال تشخيص بيماري : ...
دكتر معالج : ...
داروي مورد استفاده :
(2013/04/04, 08:36 AM)الی کوچولو نوشته است: سلام دوست عزیز
به والله قسم این بیماری اون چیزی نیست که عموم مردم فکر می کنند! خود من قبل از ابتلا به این بیماری فکر میکردم کسی که ام اس داره فلج و ناتوانه. در صورتی که در این یکسال و چند ماه به این نتیجه رسیدم که یه موجود کاملا بی آزاره! اصلا از این بیماری نترسید. متاسفانه اینطور که رسانه ها در بین مردم ام اس رو معرفی کردند، همه از اون وحشت دارند
من الان ام اس رو یه دوست مهربون برای خودم میدونم که باعث شد به خیلی چیزهایی که قبلا نداشتم برسم.
درمورد دکتر خوب هم اگه می گفتید در کدوم شهر زندگی می کنید می تونستم راهنماییتون کنم
به امید خوشبختی شما دو دوست عزیز
سلام دوست عزیز . ممنونم . من در تهران ساکن هستم.
موضوعها: 6
تشکر های اهدا شده: 799
تشکر های دریافت شده :771 بار در 281 پست
سال تشخيص بيماري : خرداد ماه ۱۳۸۹
دكتر معالج : دکتر حریرچیان
داروي مورد استفاده :
به حرف دلت گوش کن
واسه اطمینان خاطر خودت و خودش پیش دکتر برین و از وضعیتش آگاه شو
پیش مشاور رفتن هم تاثیر خوبی داره
اگه حس میکنی خونوادت مخالفت میکنن اگه بدونن بهشون نگو...اما اگر کسایی هستن که میتونی آگاهشون کنی بگو تا همیشه و تو هر مرحله پشتت باشن....
با امید سلامتی این دوست خوب و خوشبخت شدنتون
دردم نهفته به از طبیبان مدعی
باشد که از خزانهء غیبش دوا کنند
موضوعها: 218
تشکر های اهدا شده: 19905
تشکر های دریافت شده :25115 بار در 6064 پست
سال تشخيص بيماري : شروع84-تشخیص85
دكتر معالج : نیک سرشت - محمدیانی نژاد
داروي مورد استفاده :
پنجشنبه, ۱۵ فروردین ۱۳۹۲
از اواسط عهد قجر خانواده های ایرانی ترجیح دادند به جای شیربهای نقد، مهر دخترشان را بالا ببرند. این که یکی از اهمیت شیربها کم و مهریه در ایران خیلی مهم شد را باید در تاریخ دوره قاجار پیدا کرد. دورهای که مردم از دو جهت در حال تغییر بودند؛ یکی آشنایی بیشتر با اصل دین به دلیل گسترش سواد و زیاد شدن تعداد روحانیون مطلع و دوم آشنایی ایرانیان با فرهنگهای غیرایرانی و ارتباط با مردمان عثمانی، عراق عرب و حتی غرب.
به گزارش”بوتیا”:این روزها یکی از مهمترین دغدغههای جوانان برای ازدواج مشکلات مالی و میزان مهریهای است که خانواده دختر برای داماد آینده خود مشخص میکنند. بسیاری از جوانان از ترس مهریه سنگین و چندین هزار سکهای دختران چندان تمایلی به ازدواج ندارند و ترجیح میدهند روزگار مجردی خود را با درس خواند و یا کار کردن تمام وقت سپری کنند.
شاید خالی از لطف نباشد که کمی به گذشته بر گردیم و نگاهی به ازدواجهای زمان قاجار و میزان مهریه دختران بیندازیم و ببینم آنان چگونه ازدواج میکردند.
در جامعه عهد قاجار، فاصله چندانی بین کودکی و ازدواج دختران وجود نداشت. دختران اغلب از هفت تا سیزده سالگی ازدواج میکردند. عواملی چون دستیابی به استقلال اقتصادی، رشد سریع دختران در آن روز و پایین بودن میانگین عمر به دلیل شیوع بیماری در افزایش این ازدواجهای زودرس موثر بود. دختران و پسران هیچگونه اختیاری در برگزیدن همسر آینده خود نداشتند. رایجترین شکل ازدواج عقد دائم بود.
از دیگر شیوههای رایج ازدواج، ازدواج موقت یا صیغهکردن دختران و زنان براساس قرارداد و توافق بود. فقر مالی نیز سبب میشد تا خانوادهها به ازدواج موقت دختران خویش رضایت دهند. صیغهکردن زنان در عرف جامعه کاملاً قابل قبول بود و زنهای صیغهای پس از به پایان رسیدن دوره قرارداد به آسانی به عقد دائمی اشخاص دیگر در میآمدند.
شکل دیگر ازدواج شامل دختران یا زنانی میشد که از طریق جنگها و یا دزدیده شدن و یا تجارت برده، اسیر و فروخته میشدند.
نظام چند زنی در شهرها، معمولا مختص به اشراف بوده است؛ ولی در ایالات نیز رواج داشت. در بین ایلات بلوچ حتی مردان کم بضاعت نیز گاه تا ۸ زن میگرفتند و این نیز به این دلیل بود که زن در ایلات نه تنها هزینهای برای شوهر نداشت؛ بلکه نیروی تولیدی کارآمدتری نسبت به شوهر به حساب میآمد.
اما مهریه ای که در دوره قاجر رسم بوده چیست؟
از اواسط عهد قجر خانواده های ایرانی ترجیح دادند به جای شیربهای نقد، مهر دخترشان را بالا ببرند. این که یکی از اهمیت شیربها کم و مهریه در ایران خیلی مهم شد را باید در تاریخ دوره قاجار پیدا کرد. دورهای که مردم از دو جهت در حال تغییر بودند؛ یکی آشنایی بیشتر با اصل دین به دلیل گسترش سواد و زیاد شدن تعداد روحانیون مطلع و دوم آشنایی ایرانیان با فرهنگهای غیرایرانی و ارتباط با مردمان عثمانی، عراق عرب و حتی غرب.
فکر میکنید مهریه یک عروس خانم از طبقه معمولی و متوسط شهری حدود ۱۰۰ سال پیش چه قدر بوده؟ چشمها را ببندید و خودتان را در یک خانه با نردههای چوبی تصور کنید؛ خانهای که دیوارهای حیاطش هم کاهگلی است و داخل خانه پر از مهمان است. امروز بلهبران دارند.
حرفها تمام شده و سر همه چیز به توافق رسیدهاند. حالا وقت نوشتن قرارداد مهریه است. خانواده عروس فرستادهاند تا حاج آقا محمدعلی آقای اصفهانی بیاید که هم عروس و داماد را به هم محرم کند و هم چون تنها سواددار محله است، متن قرارداد را بنویسد؛
آقا محمدعلی مینویسد:
«بسمه تعالی/ با یاد خدا و صلوات بر پیغمبر خاتم (صلیالله) و خاندان گرامی او و با تاییدات ولیعصر (عجلالله تعالی فرجه) این کاغذ قراردادی است که میان طرفین جناب کربلایی رضاقلی گیوهدوز، پدر عروس محترم مکرمه آن موقع رسم نبود اسم عروس را در قرارداد بنویسند از یک طرف و جناب حاج رضا بزازباشی، پدر داماد آقا جعفرعلی بزازباشی منعقد شده. مهریه قبول شده از این قرار است که: « یک جلد کلامالله مجید، آینه یک جام، لاله یک زوج، لباس سه دست، یک عقیق پنج تن، یک شمایل مرتضی علی(علیهالسلام) و ۱۰۰ تومان پول بر ذمه میباشد. خدا مبارک فرماید انشاءالله؛ شوال ۱۳۲۹ قمری»
البته این مهریه یک عروس از طبقه متوسط جامعه در عهد قجر است که هم خانواده خودش و هم خانواده آقاداماد دستشان به دهنشان میرسیده وگرنه مهریه یک عروس خانم که مثلا پدر کارگر یا باربر داشت، خیلی کم تر از این چیزی میشد که در این قراردادها مینوشتند. حالا این که چه طور روزگار چرخیده و فرهنگ و تعاریف چرا اینقدر عوض شده که این روزها گاهی مهریه دختر یک کارمند ساده از مهریه یک دختر کارخانهدار بیشتر میشود، از آن چیزهایی است که جامعهشناسان باید جوابشان را پیدا کنند.
اما مهریه دختران طبقه ثروتمند چه قدر بوده است؟
سه پارچه آبادی در یزد، یک کمربند طلا که با سکههای اشرفی تزئین شده بود، یک نیمتاج مرصع و غرق در جواهر و ده دست لباس فرنگی (این آخری خیلی مورد توجه عروسخانم قرار گرفته بوده). در ضمن آقای داماد قبول کرده بود که ۶هزار تومان هم شیربها بدهد.
طلاق در دوره قاجاریه
در دوره قاجار در صورتی که زن در مورد خاصی چون عدم دریافت نفقه از مرد، انحرافات اخلاقی و یا ناتوانی جنسی مرد، میتوانست درخواست طلاق نماید و در صورت طلاق وظیفه نگهداری کودکان از سوی مردان و مشکل پرداخت مهریه نیز مردان معمولی جامعه را نیز از فکر طلاق زنانشان منصرف میکرد.
منبع:نیک صالحی
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
موضوعها: 15
تشکر های اهدا شده: 7451
تشکر های دریافت شده :7213 بار در 2370 پست
سال تشخيص بيماري : مهر 89
دكتر معالج : دکتر صحراییان
داروي مورد استفاده : سینووکس
نقل قول: «بسمه تعالی/ با یاد خدا و صلوات بر پیغمبر خاتم (صلیالله) و خاندان گرامی او و با تاییدات ولیعصر (عجلالله تعالی فرجه) این کاغذ قراردادی است که میان طرفین جناب کربلایی رضاقلی گیوهدوز، پدر عروس محترم مکرمه آن موقع رسم نبود اسم عروس را در قرارداد بنویسند از یک طرف و جناب حاج رضا بزازباشی، پدر داماد آقا جعفرعلی بزازباشی منعقد شده. مهریه قبول شده از این قرار است که: « یک جلد کلامالله مجید، آینه یک جام، لاله یک زوج، لباس سه دست، یک عقیق پنج تن، یک شمایل مرتضی علی(علیهالسلام) و ۱۰۰ تومان پول بر ذمه میباشد. خدا مبارک فرماید انشاءالله؛ شوال ۱۳۲۹ قمری»
100 سال پیش 100 تومن در حد 100 میلیون الان بوده
شمایل اگه منظورش طلا باشه که اونم بازنجیرش نزدیک 10 میلیون میشه! نتیجه میگیریم عروس های الان خیلی قانع تر از این حرفان.....
دوتا از مهریه های دخترای فامیل که اخیرا ازواج کردن
14 تا سکه
72 تا سکه
سرویس طلا هم سبک و معمولی!!!
به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...
موضوعها: 19
تشکر های اهدا شده: 4409
تشکر های دریافت شده :7524 بار در 2638 پست
سال تشخيص بيماري : 1382
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : فینگولیمد
2013/04/04, 02:50 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/04/04, 02:50 PM، توسط hessam.)
گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems
موضوعها: 15
تشکر های اهدا شده: 8772
تشکر های دریافت شده :11929 بار در 2632 پست
سال تشخيص بيماري : 1381
دكتر معالج : صحراییان
داروي مورد استفاده :
بعضی وقتا میگم آیا با این همه مشکل میتونم ازدواج کنم
بعدش خودم را قانع میکنم باید واقعیت زندگیت را قبول کنی
میگم این جوری باید عادت کنم
بعد میشینم به یک گوشه خیره میشم یاده شعر فروغ می فتم
میرم توخودم
...
موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 833
تشکر های دریافت شده :2026 بار در 653 پست
سال تشخيص بيماري : 1390
دكتر معالج : ***فرشته جون***
(2013/04/04, 10:05 AM)asal20 نوشته است: سلام دوست عزیز . ممنونم . من در تهران ساکن هستم.
اینکه عالیه! بهترین متخصصان در زمینه ام اس دکتر صحراییان و دکتر نبوی هستند؛ فقط یه مقدار سرشون شلوغه. ولی حتما به یکی از این دو تا یا هر پزشک معتبر دیگری مراجعه کنید
تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز !؟
میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم
موضوعها: 157
تشکر های اهدا شده: 5522
تشکر های دریافت شده :6961 بار در 1909 پست
سال تشخيص بيماري : اسفند 1385
دكتر معالج : دكتر عبدالرضا ناصر مقدسي
بابا مهریه چیه توروخدا ول کنید

اصلا یه چیزایی مهمه که با هیچ پول وخرجی قابل قیاس نیست

مهم اینه که ازدواجو سخت نگیرن همه!
مثلا یکی بگه مهریه هم نمیخوام بازکسی نیست جلو بیاد

همیشه سختترین نمایش به بهترین بازیگر تعلق داره شاکی سختیهای دنیا نباش
شاید تو بهترین بازیگر خدایی....!!!!!!!!!