موضوعها: 10
تشکر های اهدا شده: 4185
تشکر های دریافت شده :4309 بار در 774 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : Leonard Hershkowitz
داروي مورد استفاده :
2013/01/01, 04:42 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/01/01, 04:44 PM، توسط Pooya.N.)
سلام دوستان
من با اینکه زیاد قدیمی نیستم در اینجا، اما روزگاری رو به یاد میارم که ما تاپیکی فعال به نام گفتگوی اعضا داشتیم. تو اون تاپیک بعضی اوقات تعداد افراد حاضر در تاپیک میشد به اندازه ی کل حاضرین در سایت. شاید سه چهار خط اسم بود. خوب یادمه که بعضی از شبها بیش از بیست صفحه گفتگو میشد بین دوستان. هیجان ریفرش کردن صفحه و دیدن جواب دوستان رو که نگو ... چه عالی بود ...
بعد از راه اندازی چت منطقی بود که کمی طرفداران گفتگوی اعضا کمتر بشن.
اما من فکر میکم اتفاق خوبی نیفتاد ...
ما با اومدن چت گفتگوی اعضا رو از دست دادیم و با رفتن چت هم دیگه تاپیک گفتگوی اعضا جون نگرفت. به عنوان یکی از اعضای کوچیک ام اس سنتر و با توجه به صحبتی که با چند تا از دوستان قدیمی داشتم، میخوام ازتون درخواست کنم کمک کنین تاپیک گفتگوی اعضا رو دوباره راه بندازیم. براش یه دلیل خیلی محکم دارم .
ما نیاز داریم حرف بزنیم و همدیگرو بشنویم
لطفا اگر در این خصوص نظر یا پیشنهادی دارین مطرح کنین.
Open Your Heart, I'm Coming Home
تشکر شده توسط : | parastoo joon , nazaninamiri70 , یه غریبه , بابک57 , hamid , sargol , Hasty , paeazan , melody , maede , afsaneh , nafass , neda.n , Ali 324 , فرناز , ماه , yummy , Ghost , parisa2011 , rahaei , niloufar , نازلی , نگار1353 , N00shin , movahedi , anaram , shahrzad , hilda , zmm , دل آرام , ایمان , mahdiye1989 |
|
موضوعها: 6
تشکر های اهدا شده: 8913
تشکر های دریافت شده :16757 بار در 3397 پست
سال تشخيص بيماري : شروع 90 تشخیص91
دكتر معالج : دکتر صحرائیان
داروي مورد استفاده : زیفرون
(2013/01/01, 04:42 PM)Pooya.N نوشته است: سلام دوستان
من با اینکه زیاد قدیمی نیستم در اینجا، اما روزگاری رو به یاد میارم که ما تاپیکی فعال به نام گفتگوی اعضا داشتیم. تو اون تاپیک بعضی اوقات تعداد افراد حاضر در تاپیک میشد به اندازه ی کل حاضرین در سایت. شاید سه چهار خط اسم بود. خوب یادمه که بعضی از شبها بیش از بیست صفحه گفتگو میشد بین دوستان. هیجان ریفرش کردن صفحه و دیدن جواب دوستان رو که نگو ... چه عالی بود ...
بعد از راه اندازی چت منطقی بود که کمی طرفداران گفتگوی اعضا کمتر بشن.
اما من فکر میکم اتفاق خوبی نیفتاد ...
ما با اومدن چت گفتگوی اعضا رو از دست دادیم و با رفتن چت هم دیگه تاپیک گفتگوی اعضا جون نگرفت. به عنوان یکی از اعضای کوچیک ام اس سنتر و با توجه به صحبتی که با چند تا از دوستان قدیمی داشتم، میخوام ازتون درخواست کنم کمک کنین تاپیک گفتگوی اعضا رو دوباره راه بندازیم. براش یه دلیل خیلی محکم دارم .
ما نیاز داریم حرف بزنیم و همدیگرو بشنویم
لطفا اگر در این خصوص نظر یا پیشنهادی دارین مطرح کنین.
بسی به شـــــــــــــــــــــــــدت موافق می باشم... ممنون از این پیشنهاد عالی و قشنگ
موضوعها: 243
تشکر های اهدا شده: 18940
تشکر های دریافت شده :37267 بار در 6969 پست
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
اگه بگم این دو روز وقت ناهارم تو شرکت خیلی دوست داشتم یه گفت و گو اعضایی چون قدیم باشه و توش بنویسم باور میکنید ؟
بعدشم دپرس میشدم که نیست و حتی منم نمیتونم راش بندازم . چون چند بار تا حالا تلاش کردم ولی انقدر سرعت جواب دادن ها پایین بود که تو یک ساعت به زور 3-4 تا پست ثبت میشد و منم خسته میشدم میرفتم .
پویا بی نهایت ممنونم بابت این تاپیک .
دلم واسه گفت و گو اعضا اون موقع ها شدیدا تنگ شده ، امیدوارم دوباره مثل قبل شه
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
تشکر شده توسط : | nazaninamiri70 , Pooya.N , sargol , Hasty , paeazan , parastoo joon , maede , یه غریبه , nafass , neda.n , Ali 324 , rahaei , niloufar , نگار1353 , movahedi , shahrzad |
|
موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 754
تشکر های دریافت شده :4209 بار در 1407 پست
سال تشخيص بيماري : 1389
دكتر معالج : دکتر فرهاد منطقی فسایی
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
2013/01/01, 05:17 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/01/01, 05:17 PM، توسط pesareshoja_ir71.)
سلام
خوبید
پویا جان به نظر من فایده نداره
من خودم تعداد زیادی از بچه ها رو که قبلا پایه ثابت چت و گفتگو بودن میشناسم که از وقتی که برای بار 4 یا 5 چت بستن دیگه اصلا سایت نمیان یا اگرم بیان یه سر میزنن میرن
حمید جان اگه یه اطلاع رسنی بکنه قشنگ متوجه میشیم که متوسط تعداد پست در روز و هم چنین مدت زمان آنلاین بچه های قدیمی سایت و به طور کلی همه خیلی کاهش پیدا کرده
من خودم هر روز 4 5 بار میام اینایی رو که گفتم دیدم
موفق باشید
اللهم عجل لولیک الفرج
به حق خانم زینب کبری سلام الله
موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 26262
تشکر های دریافت شده :30262 بار در 11272 پست
سال تشخيص بيماري : 1373
دكتر معالج : ندارم
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
موضوعها: 10
تشکر های اهدا شده: 4185
تشکر های دریافت شده :4309 بار در 774 پست
دكتر معالج : Leonard Hershkowitz
داروي مورد استفاده :
(2013/01/01, 05:17 PM)pesareshoja_ir71 نوشته است: سلام
خوبید
پویا جان به نظر من فایده نداره
من خودم تعداد زیادی از بچه ها رو که قبلا پایه ثابت چت و گفتگو بودن میشناسم که از وقتی که برای بار 4 یا 5 چت بستن دیگه اصلا سایت نمیان یا اگرم بیان یه سر میزنن میرن
حمید جان اگه یه اطلاع رسنی بکنه قشنگ متوجه میشیم که متوسط تعداد پست در روز و هم چنین مدت زمان آنلاین بچه های قدیمی سایت و به طور کلی همه خیلی کاهش پیدا کرده
من خودم هر روز 4 5 بار میام اینایی رو که گفتم دیدم
موفق باشید
محمد رضا جان
بهتره بحث چت و گفتگو رو از هم جدا کنیم. چون فضای تاپیک گفتگوی اعضا کاملا متفاوته. ما برای تاپیک گفتگوی اعضا و حضور در اونجا با هم قرار میزاشتیم. مثلا بچه ها همه 10 شب اونجا باشن ... من مظمئنم که فایده داره و اگر همه مک کنن دوباره گفتگو راه میوفته
Open Your Heart, I'm Coming Home
تشکر شده توسط : | nazaninamiri70 , sargol , hamid , Hasty , parastoo joon , nafass , yummy , niloufar , نازلی , نگار1353 , movahedi |
|
موضوعها: 142
تشکر های اهدا شده: 3713
تشکر های دریافت شده :9230 بار در 2958 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : dr gharagozli-dr sahrayan
داروي مورد استفاده :
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/01/01, 05:42 PM، توسط sargol.)
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
موضوعها: 21
تشکر های اهدا شده: 11128
تشکر های دریافت شده :4326 بار در 1015 پست
سال تشخيص بيماري : 1370
دكتر معالج : خانم دکتر يعغوبي
داروي مورد استفاده :
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 3029
تشکر های دریافت شده :5682 بار در 1971 پست
سال تشخيص بيماري : 1386
دكتر معالج : دکتر مسعود اعتمادی فر
داروي مورد استفاده : بتافرون - Bayer Ag
پویا دداش من که خودم الان چدوقته که دارم با تمامه قوا تلاش میکنم گفتگو از رونق نیفته البته زهرا و سجاد و نازنین هم بسی بهم کمک میکردن اگه به تاپیک نیگاه کنی میبنی چه تلاش و کوششی مینمودم تا این مهم را بر شانه های نحیفِ خود تاب آورم تازه هنوزم جاش رو شونه هام هست ببین
عتاب یار پری چهره عاشقانه بکش
که یک کرشمه تلافی صد جفا بکند
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 2252
تشکر های دریافت شده :949 بار در 314 پست
سال تشخيص بيماري : 82 شايدم 79 :)
دكتر معالج : دكتر نجل الرحيم (عاشقششششششم)
داروي مورد استفاده : بتافرون
من يادمه كه حميد قرار بود ناهار بده حمخيد دوباره گفتگو باز ميشه كه تو ناهار بدي جا خالي هم نده همه شاهدن مگه نهع بچه هاااااااااا
درست متر کن ! آدم ها هم قد خودشان اند ، نه هم قد تصورات تو
|