موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 237
تشکر های دریافت شده :336 بار در 65 پست
سال تشخيص بيماري : 89-91
دكتر معالج : دکتر عظیمی
داروي مورد استفاده :
ندا جون سلام , خوش اومدی به جمع ما
عزیزم خودت کم کم یاد میگیری که چه جوری با بیماریت کنار بیای , صبور باش تو یه مادری
الان چشم امید پسرت به شماست , یه پیشنهاد دوستانه برات دارم , الان چون اول راهی برای اینکه یه کمی روحیتو بدست بیاری و شارژ بشی سریع برو تو نظرسنجی دیدار آذر ماه ثبت نام کن تا روز دیدار با دوستای گلمون و جمع صمیمیون بیشتر آشنا بشی .
منتظر دیدن روی ماهت هستیم آخه میدونی که ام اس بیماری زیبارویانه
مگه نه بچه ها
زندگی باوری میخواهد از جنس امید که اگر سختی راه به تو یک سیلی زد , آن امید از ته دل به تو گوید که خدا هست هنوز ......
تشکر های اهدا شده: 4789
تشکر های دریافت شده :11908 بار در 4627 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : -خدا
داروي مورد استفاده : سینوتک
نداجون امیدوارم روحیه از دست داده ات را بدست آورده باشی.
به نعمتهای خدادادت فکرکن وبه کوچولوی معصومی که درانتظار دستان مهربان مادری مهربان است وامیدت را برای حفظ سلامتیت هیچگاه از دست نده.
چون انسان قویترین موجودات است باتوکل بخداوند
دردوعالم جلال ما زهراست/رمزتغییرحال ما زهراست/عیدبافاطمیه می آیدذکرتحویل سال مازهراست
السلام علیک ایتهاالصدیقه الشهیده
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 356
تشکر های دریافت شده :385 بار در 114 پست
سال تشخيص بيماري : .
دكتر معالج : a
داروي مورد استفاده :
دوستان نغمه خانم نیستنداما مشاورجدیدمیخواهید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟درخدمتم
دردوعالم جلال ما زهراست/رمزتغییرحال ما زهراست/عیدبافاطمیه می آیدذکرتحویل سال مازهراست
نداجون دوست دارم بدونم درچه وضعی هستی عزیزجان
امیدوارم حالت خوب باشه.
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 42
تشکر های دریافت شده :58 بار در 10 پست
سال تشخيص بيماري : 91
دكتر معالج : احمد چیت ساز
داروي مورد استفاده :
اول بگم که کاملا بابیماریم کنار اومدم
تازه به همسرم هم روحیه میدم .... و میگم ام اس که بیماری نیست خدا رو شکر سرطان نگرفتم ....میتونست خیلی بدتر از اینا باشه بازم خدا رو شکر میکنم ...من با توجه به روحیه حساسم میدونم خودم این بلاها رو سر خودم اوردم کاش یه کم بیخیالتر بودم ولی بازم مهم نیست ..مهم از حالا به بعده
تا الان 2 بار تزریق انجام دادم البته 25% بتافرون بار سوم امشب هستش بازم 25% و از تزریق چهارم 5/0 میشه ....
هر بار که تزریق کردم کلی تب کردم تا صبح و خیلی اذیت شدم فقط از تب واگرنه خود تزریق اصلا سخت نبود خیلی هم با توجه به سوزن نازکش بدون درد بود.
گز گزم از وقتی تزریق ها رو شروع کردم تقریبا قطع شده دوست دارم باهاتون در ارتباط باشم و از حال هم باخبر باشیم
تشکر های اهدا شده: 206
تشکر های دریافت شده :240 بار در 98 پست
سال تشخيص بيماري : 91
دكتر معالج : دکترمهوری
داروي مورد استفاده :
(2012/12/07, 03:57 PM)neda61 نوشته است: سلام به همه دوستانم
اول بگم که کاملا بابیماریم کنار اومدم تازه به همسرم هم روحیه میدم .... و میگم ام اس که بیماری نیست خدا رو شکر سرطان نگرفتم ....میتونست خیلی بدتر از اینا باشه بازم خدا رو شکر میکنم ...من با توجه به روحیه حساسم میدونم خودم این بلاها رو سر خودم اوردم کاش یه کم بیخیالتر بودم ولی بازم مهم نیست ..مهم از حالا به بعده
تا الان 2 بار تزریق انجام دادم البته 25% بتافرون بار سوم امشب هستش بازم 25% و از تزریق چهارم 5/0 میشه ....
هر بار که تزریق کردم کلی تب کردم تا صبح و خیلی اذیت شدم فقط از تب واگرنه خود تزریق اصلا سخت نبود خیلی هم با توجه به سوزن نازکش بدون درد بود.
گز گزم از وقتی تزریق ها رو شروع کردم تقریبا قطع شده دوست دارم باهاتون در ارتباط باشم و از حال هم باخبر باشیم
سلام نداجان من هم امسال مردادتزریق راشروع کردم تاحالا17تزریق داشتم من بعدازامپول کمی تب ددااشتم امابه توصیه پزشک یدونه کپسول ناپروکسن بعدازتزریق استفاده میکنم که95درصدموثرواقع شد من هم خیلی دوست دارم بابچه های انجمن حضوری یااینترنتی گپ بزنم ناراحتی ازبیماری اصلاندارم یکم احساس دلتنگی میکنم درضمن خانواده کاملابابیماری کناراومدن
سلام به همه دوستانم
اول بگم که کاملا بابیماریم کنار اومدم
تازه به همسرم هم روحیه میدم .... و میگم ام اس که بیماری نیست خدا رو شکر سرطان نگرفتم ....میتونست خیلی
[/quote]
سلام نداجان خوشحالم ازاینکه می بینم بابیماریت کناراومدی.امیدوارم زندگیت سراسر شورونشاط باشه.
عزیزم یه نکته بگم خدارو شکربا پیشرفت علم سرطان نیز بیماری نیست.خدایی که درد راداده؛درمان راهم داده برای تمامی بیماران چه مردچه زن/چه کودک چه بزرگ/درهرجای عالم آرزوی شفا وسلامتی دارم.بخصوص الان که غروب جمعه وموقع استجاب دعاهاست.
موضوعها: 55
تشکر های اهدا شده: 2761
تشکر های دریافت شده :7724 بار در 1749 پست
دكتر معالج : دکتر صحرائیان
داروي مورد استفاده :
همینه .... خودشه ....
وقتی همچین تاپیک هایی رو میخونم واقعا از ته دل خوشحال میشم که ام اس سنتر هست ...........
از همتون ممنون
ندا خانوم شما بعد از مدت خیلی کوتاهی ... خودت میشی جز اون دسته از افرادی که داری برای تازه واردا اطلاعات درست و کافی میدی ...
... وقتی تبر به جنگل آمد ، درختان فریاد زدند و گفتند :نگاه کنید دسته اش از جنس ماست !!. ... 1213.2
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 645
تشکر های دریافت شده :775 بار در 297 پست
سال تشخيص بيماري : 87
دكتر معالج : moghaddasi
داروي مورد استفاده :
بخوای آبرو بریزی................