امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امیتازات : 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواص موز
#11
روزانه 3 موز بخورید

ایرنا - محققان دریافته اند كه مصرف سه موز در روز به ترتیب در وعده های صبحانه، نهار و شام احتمال ایجاد یك لخته خونی را در مغز تا حدود 21 درصد كاهش می دهد.

به گزارش دیلی میل، این یافته ها نشان می دهد كه با مصرف سایر غذاهای غنی از پتاسیم مانند اسفناج، خشكبار، شیر، ماهی و عدس می توان از بروز سكته مغزی جلوگیری كرد.

هرچند مطالعات قبلی نشان داده بود كه مصرف موز برای كنترل فشار خون و پیشگیری از بروز سكته مغزی مهم است اما نتایج این مطالعات همواره ثابت نبوده است .

در این تحقیق ، دانشمندان اطلاعات ناشی از 11 مطالعه مختلف را تجزیه و تحلیل كردند.

آنها دریافتند كه مصرف روزانه حدود 1600 میلی گرم پتاسیم كه كمتر از نصف 3500 میلی گرم پتاسیمی است كه در روز برای یك فرد بزرگسال توصیه می شود خطر بروز سكته مغزی را بیش از یك پنجم كاهش می دهد.

بر اساس این گزارش، موز به طور متوسط حاوی حدود 500 میلی گرم پتاسیم است كه به كاهش فشار خون و كنترل توازن مایعات در بدن كمك می كند.
مقدار بسیار كم پتاسیم می تواند به بی نظمی ضربان قلب، زودرنجی، تهوع و اسهال منجر شود.

محققان دانشگاه 'وارویك' و دانشگاه 'ناپل' می گویندكه مصرف پتاسیم در بیشتر كشورها كمتر از مقداری است كه در روز توصیه می شود. اما اگر مصرف كنندگان غذاهایی با میزان بیشتر پتاسیم مصرف كنند و مصرف نمك خود را كاهش دهند ، آمار سالانه مرگ ناشی از سكته مغزی به بیش از یك میلیون نفر در سال كاهش می یابد.

این مطالعه در مجله American College of Cardiology منتشر شده است.

" Ickle me, Pickle me, Tickle me. Too "
 تشکر شده توسط : Hasty , # پریسا # , رزمینا , lili66 , saeed aygani , جلال علایی موسوی
#12
اين پست تكرار پست اول نيست.....
بنا بر تحقیقات دانشمندان ژاپنی، در مقایسه با میوه هایی مانند انگور ، سیب، هندوانه ، آناناس ، گلابی و خرمالو ، موز با افزایش تعداد گلبولهای سفید و بالا بردن سیستم ایمنی و تولید ماده تی ان اف ، بهترین نتیجه را داده

بنا بر همین تحقیقات موز کاملا رسیده با خالهای قهوه ای روی پوست آن 8 برابر بیش از موز سبز سیستم ایمنی در مقابل سرطان و ام اس را بالا میبرد
دانشمندان ژاپنی خوردن 1 یا 2 موز در روز را توصیه میکنند

 تشکر شده توسط : nazii , نازلی , najva , yummy , # پریسا # , saeed aygani
#13

استفاده های جالب و مناسب از پوست موز
موز یکی از مفیدترین میوه هایی است که مصرف آن آسان است. اما آیا می
دانستید که پوست موز نیز مانند خود موز غنی از پتاسیم، کلسیم و ویتامین D
است و ناراحتی های متعدد پوستی را رفع می کند و از طرفی برای گیاهان
باغچه نیز مفید است؟

▪ موز بیماری داءالصدف را درمان می کند، کافی است قسمت داخل پوست موز را
روی پوست بمالید. ابتدا پوست قرمز خواهد شد اما با استفاده دائمی متوجه
تغییرات پوست خواهید شد.

▪ قسمت داخل پوست را روی لکه های آکنه بمالید و طی چند روز نتیجه موثر آن
را ببینید.

▪ اگر قصد چادر زدن یا کوه نوردی دارید، چند موز همراه خود ببرید. در
صورت تماس با گیاه پیچک سمی قسمت داخل پوست موز را روی قسمت های آسیب
دیده بمالید تا خارش و ناراحتی کاهش یابد. با تکرار این کار ناراحتی شما
تسکین پیدا می کند.

▪ پوست موز، زگیل را در مدت کوتاهی از بین می برد. قبل از خواب، پوست موز
را به زگیل بمالید.

▪ نقره، لوازم چرمی مانند کفش، کیف، مبل و ... را ابتدا با مالیدن پوست
موز و سپس کشیدن پارچه خشک برق بیندازید.

▪ اگر پوست شما زخم شده است و به پماد ضدعفونی کننده دسترسی ندارید می
توانید پوست موز را به زخم بمالید.

 تشکر شده توسط : gilane , ثریا , saeed aygani
#14



پوست موز و درمان افسردگي


محققان تايواني كشف كردند عصاره پوست موز مي‌تواند افسردگي را كاهش داده و از شبكيه چشم حفاظت كند. به گزارش سلامت نیوز به نقل از نشريه اپل ديلي ، يك گروه تحقيقاتي از دانشكده پزشكي چونگ شان در تايچونگ پس از دو سال تحقيق دريافتند پوست موز غني از سروتونين است كه براي تعادل روحي حياتي است. اعتقاد بر آن است كه ميزان كم سروتونين در مغز موجب افسردگي مي‌شود اين در حالي است كه هنوز پزشكان بين افسردگي و ميزان كم سروتونين ارتباطي پيدا نكرده‌اند. اين گروه تحقيقاتي همچنين دريافت، عصاره پوست موز مي‌تواند از شبكيه چشم در مقابل آسيب‌هاي ناشي از نور محافظت كند. پوست موز اين كار را با توليد سلولهاي شبكيه انجام مي‌دهد. پژوهشگران در آزمايشهاي باليني، دو گروه از سلولهاي شبكيه را به مدت شش ساعت در روز و به مدت دو روز در معرض نور شديد قرار دادند. يك دسته سلولهاي شبكيه شاهد بودند و دسته ديگر در محلول عصاره پوست موز فرو برده شدند. در پايان اين مطالعه، سلولهاي شبكيه گروه شاهد مردند در حالي كه سلولهاي شبكيه‌اي موجود در عصاره پوست موز توليد مثل كردند و هيچ آسيبي نديدند. اين گروه تحقيقاتي معتقد است كه مصرف پوست موز با جوشاندن آن و نوشيدن آب آن و يا با قرار دادن آن در آب ميوه‌گيري و نوشيدن آب آن مي‌تواند به كاهش افسردگي كمك كند. محققان نوشيدن آب پوست موز را عصرها، يك بار در روز و يا چندين بار در هفته پيشنهاد مي‌كنند. اين دانشمندان قصد دارند براي مشخص شدن فوايد عصاره پوست موز، آزمايش بر روي انسان را به زودي آغاز كنند. پوست موز حاوي "لوتيين" آنتي اكسيداني از خانواده كاروتنوئيد است كه حفاظت طبيعي از چشم را فراهم مي‌آورد. لوتيين همچنين در سبزيجات سبز و برگدار و برخي از ميوه‌ها و ذرت يافت مي‌شود.










اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : نازلی , saeed aygani
#15
در هرنعمت خداوندخواصی شگفت انگیزقرار داده شده است.
دردوعالم جلال ما زهراست/رمزتغییرحال ما زهراست/عیدبافاطمیه می آیدذکرتحویل سال مازهراست
السلام علیک ایتهاالصدیقه الشهیده

 تشکر شده توسط : saeed aygani
#16
اگر از طرفداران همیشگی شیرموز هستید و به علت چاقی و یا رژیم نمی توانید شیرموز بخورید باید بدانید که مصرف موز با شیر کم چرب، چاق نمی‌کند.
یک متخصص متابولیسم انرژی و پروتئین تاکید کرد:«برخی از افراد گمان می‌کنند مصرف موز با شیر موجب بروز چاقی می‌شود اما باید گفت موز میوه‌ای است که چربی بسیارناچیزی داشته و ضمن انرژی زایی خوبی که دارد موجب بروز چاقی در فرد نمی‌شود چون که کالری تولیدی ناشی از مصرف این میوه، در اثر فعالیت بدنی در مدت زمان کوتاهی سوخته و تبدیل به انرژی مصرفی می‌شود.»
مصرف شیر با آب میوه های طبیعی و یا بعضی از انواع میوه ها مثل موز و یا همراه با عسل و خرما تاثیری در کاهش جذب کلسیم شیر ندارد اما افراد باید توجه داشته باشند زمانی که می‌خواهند شیر را به همراه عسل میل کنند، موم عسل را جدا کنند چرا که موم عسل به دلیل اینکه جذب بدن فرد نمی‌شود، می‌تواند جذب کلسیم را کاهش دهد. از طرفی شیرموزهایی که تنها با افزودن شکر و اسانس تهیه شده باشند نه تنها مفید نیستند بلکه برای سلامتی مضر بوده و موجب بروز عوارضی مثل چاقی و دیابت می شوند.
برخی از افراد گمان می‌کنند مصرف موز با شیر موجب بروز چاقی می‌شود اما باید گفت موز میوه‌ای است که چربی بسیار ناچیزی داشته و یک موز با اندازه متوسط، حدود 100 کالری انرژی دارد و کربوهیدارت آن در حدود 22 تا 25 گرم است که از نوع مناسبی است و کالری تولیدی ناشی از مصرف این میوه، در اثر فعالیت بدنی و تحرک معمول، در مدت زمان کوتاهی سوخته و تبدیل به انرژی مصرفی می‌شود و باید گفت موز میوه‌ای است که ضمن انرژی‌زایی خوبی که دارد موجب بروز چاقی در فرد نمی‌شود.
از طرفی یک موز با اندازه متوسط، حدود 2 گرم پروتئین همراه با ترکیب مناسب اسید آمینه و حدود 3 گرم فیبر دارد و تقریباً عاری از چربی و سدیم و بدون کلسترول است. به علاوه موز منبع خوبی از ویتامین های C، A، ویتامین های گروه B، پتاسیم، کلسیم و منیزیم است، پتاسیم موجب تسهیل رشد ماهیچه ای و هم چنین سوخت و مصرف انرژی می شود.
شیر کم چرب و موز هر دو دارای اندکس (شاخص) گلیسمیک )گلوکزی( نسبتاً پائینی هستند و موجب افزایش قند خون نمی شوند و لذا اگر موز با شیر کم چرب مصرف شود با توجه به ترکیب مناسب آنها، از نظر سلامتی برای افراد مفید است.
[تصویر:  setare1.gif]
 تشکر شده توسط : رزمینا , saeed aygani
#17
مطالعات نشان می دهند اسید آمینه تریپتوفان موز در پیشگیری از بروز سرطان بسیار موثر است.
دكتر یعقوب قنواتی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: اسید آمینه تریپتوفان موجود در موز، ضمن كاهش افسردگی و بهبود خلق و خو در كاهش سطح استرس و بروز بیماریهایی مثل سرطان بسیار موثر است.

وی افزود: همچنین این میوه حاوی پتاسیم فراوان است كه در كاهش سطح فشارخون، تصلب شرائین و سكته مغزی نقش شایانی دارد.

این متخصص خاطرنشان كرد: به گفته محققان، مطالعات جدید نشان داد احتمال ابتلا به سرطان كلیه تا حد زیادی با مصرف مكرر سبزیجات و میوه ها به ویژه موز كاهش می یابد.

قنواتی یاد آور شد: زنانی كه 6 - 4 بار در هفته، موز می خورند تا 50 درصد كمتر در معرض ابتلا به بیماری مذكور قرار می گیرند.

وی اظهار داشت: منیزیم و اسید فولیك موز موجب رشد بافتهای بدن، توازن املاح و مایعات و تقویت ماهیچه های قلب می شوند.

این متخصص رژیم درمانی تصریح كرد: همچنین این میوه سرشار از مواد نشاسته و قندی است كه موجب آرامش می شود و توصیه شده زنان باردار و بیماران در دوره نقاهت، هفته ای 6 موز مصرف كنند.


گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
منبع : yjc.ir
من صبورتر از هر لحظه ای چشم به راه روزهای آینده ی نیامده ام!
 تشکر شده توسط : رزمینا , lili66 , saeed aygani , جلال علایی موسوی
#18
رانندگی طولانی در پیش دارید؟ موز بخورید

اگر در تعطیلات پیش رو قصد مسافرت جاده‌ای دارید و می‌خواهید خودتان رانندگی کنید حتماً موز میل کنید؛ موز می‌تواند تمرکز و سرعت عمل افراد را بالا ببرد.



[تصویر:  1022000237322501351481776320177236157237178.jpg]

موز حاوی ترکیب موثری به نام «تیروزین» است که قدرت تمرکز را بالا می‌برد و باعث هشیاری بیشتر مغز می‌شود.



تمرکزتان پایین است؟ موز میل کنید. موز مانند مواد غذایی دیگری مانند اسفناج، پرتقال، سویا و غیره حاوی ترکیبی به نام «تیروزین» است که تمرکز، هشیاری و دقت نظر را بالا می‌برد.



محققان دانشگاه Leyde هلند به شرکت‌کننده‌های این پژوهش مکمل تیروزین داده و به بررسی آن‌ها پرداختند. این پژوهش در دو مرحله انجام شد.


در مرحله‌ی اول این پژوهش، شرکت‌کننده‌ها آب پرتقال حاوی تیروزین دریافت کردند و در مرحله‌ی بعدی آب میوه‌ی آن‌ها با پلاسبو عوض شد.


در طول این دو مرحله محققان از این شرکت‌کننده‌ها خواستند که یک بازی تمرکزی انجام دهند. به این صورت که روی بازی با فلش روی پرده‌ی نمایشگر تمرکز کنند. زمانی که این فلش سبز می‌شود شرکت‌کننده‌ها باید سریع عکس‌العمل نشان داده و دکمه‌ای را فشار می‌دادند. اگر فلش به رنگ قرمز در میامد لازم نبود دکمه‌ای را فشار دهند.
موز حاوی ترکیب موثری به نام «تیروزین» است که قدرت تمرکز را بالا می‌برد و باعث هشیاری بیشتر مغز می‌شود

محققان بعد از بررسی عکس‌العمل شرکت‌کننده‌ها به این نتیجه رسیدند افرادی که تیروزین دریافت کرده بودند نتایج بهتری دریافت کردند.


محققان به این نتیجه رسیدند مواد غذایی سرشار از تیروزین مانند موز می‌تواند تمرکز و سرعت عمل افراد را بالا ببرد. برای همین به افرادی که قرار است مسافت طولانی پشت فرمان باشند و رانندگی کنند توصیه می‌کنند موز و مواد غذایی حاوی این ترکیب موثر را مصرف کنند تا تمرکزشان بیشتر شود. اگر شما هم در تعطیلات پیش رو قصد مسافرت جاده‌ای دارید و می‌خواهید خودتان رانندگی کنید حتماً موز میل کنید.
 تشکر شده توسط : ساناز66 , سالومه , lili66 , saeed aygani , جلال علایی موسوی
#19


12 واقعیت موزی!

ما در این بخش اسم موز را «میوه‌ی همیشه خندان» گذاشته‌ایم. یکی از میوه‌های پرطرفدار و صد البته خوشمزه که خوشبختانه در بازار میوه و تره‌بار به وفور یافت می‌شود؛ اما اطلاعات دقیقتان در مورد این میوه تا چه اندازه است؟

[تصویر:  11%2842%29.jpg]

آیا تا به حال یک درخت موز را از نزدیک دیده‌اید؟ آیا می‌دانید که موز دارای خاصیت رادیواکتیو است؟ آیا در مورد ارزش غذایی آن اطلاعات کافی دارید و یا اینکه می‌دانید یکی از آن میوه‌های آلرژی‌زاست؟ آیا می‌دانید بزرگ‌ترین تولیدکننده‌ی این میوه کدام کشور است؟ در این مطلب قصد داریم وقایعی در مورد این میوه‌ی خندان را با شما در میان بگذاریم. لطفاً همراهمان باشید.



موز حاوی خواص رادیواکتیو است


باید بدانید که موز حاوی میزان زیادی پتاسیم است و همین خاصیت نیز از آن یک میوه‌ی حاوی خواص رادیواکتیو ساخته است. حدود 600 عدد موز به اندازه‌ی عکس رادیوگرافی قفسه‌ی سینه رادیواکتیویته دارد. باید بدانید که پتاسیم موجود در این میوه برای حفظ تعادل سدیم/پتاسیم بدن مفید است و باعث کنترل فشارخون نیز می‌شود. موز یک میوه‌ی انرژی‌زای فوق‌العاده است.


موز رنگ‌بندی دارد

احتمالاً تصور می‌کنید که موز زرد است و نارس آن سبز؛ اما باید بدانید که در بین 500 گونه‌ی متفاوت موز برخی قرمز و برخی بنفش هستند. موزهای قرمز از موزهای زردرنگ کوچک‌تر و گوشتالوتر و از تمشک شیرین‌تر هستند. موزهای بنفش در آسیای جنوب شرقی کشت می‌شوند و معمولاً در آشپزخانه و برای پخت و پز مورد استفاده قرار می‌گیرند.


موز به شکل دست می‌روید

موزها در دسته‌های 10 تا 20 عددی می‌روید که به آن پنجه‌ی دست گفته می‌شود. هر یک عدد موز موجود در این گروه را یک انگشت می‌گویند. در واقع هر عدد موز یکی از انگشت‌های این دست محسوب می‌شود.

خوشبختانه موز می‌تواند توانمندی بدن برای افزایش جذب کلسیم را بیشتر کند.

توجه داشته باشید هر چه میزان جذب کلسیم در بدن بیشتر باشد استحکام استخوان‌ها هم بیشتر می‌شود

کشور هند بزرگ‌ترین تولیدکننده‌ی موز است

کشور هند با تولید سالانه بیش از 16 میلیون تن موز در صدر کشورهای تولیدکننده‌ی این میوه قرار دارد. باید بدانید بیش از 100 کشور در سرتاسر جهان به کشت موز مشغول‌اند که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به تایلند، مکزیک، برزیل و اکوادور اشاره کرد.


موز حاوی ارزش غذایی بالایی است

خوشبختانه این روزها موز همه جا دیده می‌شود و قیمت آن در مقایسه با میوه‌های دیگر بالا نیست. این میوه منبع پتاسیم، کربوهیدرات‌ها، فیبر و ویتامین C است و یکی از میان‌وعده‌های مغذی محسوب می‌شود. این میوه‌ی خوشمزه که به راحتی قابل‌حمل است انرژی خوبی نصیبتان می‌کند. باید بدانید که 100 گرم از این میوه به همین میزان کالری دارد. بهتر است بدانید که بیش‌ترین میزان آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین‌ها در موزها کاملا رسیده قرار دارند. بهتر است اجازه دهید موزها کاملا رسیده و نرم شوند و بعد آن را میل کنید.


[تصویر:  11-1%284%29.jpg]


موز مناسب برای تسکین دندان‌های تازه روییده‌ی کودکان


موز میوه‌ی نرمی است و برای بچه‌هایی که شروع به غذا خوردن کرده‌اند فوق‌العاده است. همچنین برای آن‌هایی که دندان درآورده و دندان‌درد دارند نیز مفید است.

برای تسکین دندان‌های تازه در آمده موز پوست‌کنده و یخ‌زده فوق‌العاده است به خاطر اینکه موز سرد باعث تسکین لثه‌ها می‌شود.


تاریخچه موز طولانی است

ردپای موز در متون قدیمی اسلامی و همچنین در بین یونانی‌ها، رومی‌ها و هندوها دیده شده است. باستان‌شناسان مدارکی یافته‌اند که نشان می‌دهد احتمالاً موز اولین میوه‌ای بود که توسط بشر کشت شده است. پس تا می‌توانید از میوه‌ی آبا و اجدادی مصرف کنید.


پوست موز نیز خوراکی است

با وجود اینکه پوست موز بافتی رشته‌دار و سفت‌تر از خود میوه دارد اما قابل خوردن است. در بعضی از کشورها، پوست موز برای تهیه‌ی سرکه و غیره استفاده می‌شود.


موز نیز می‌تواند آلرژی‌زا باشد

موز نیز مانند آووکادو حاوی یک ترکیبات شیمیایی است که در برخی از افراد آلرژیک به میوه‌های خانواده‌ی لاتکس حساسیت ایجاد می‌کند. توجه داشته باشید افرادی که به لاتکس حساسیت دارند احتمالاً به موز نیز حساسیت خواهند داشت. با این حال پختن موز می‌تواند روشی برای کاهش اثرات این ترکیب آلرژی‌زا باشد.
احتمالاً تصور می‌کنید که موز زرد است و نارس آن سبز؛ اما باید بدانید که در بین 500 گونه‌ی متفاوت موز برخی قرمز و برخی بنفش هستند

موز در خدمت سلامت پوست

گاهی سردردهای عروقی ناشی از کمبود پتاسیم است و موز به دلیل دارا بودن این ماده‌ی معدنی می‌تواند درمان موثری برای آن باشد. علاوه بر این پوست این میوه برای تسکین خارش و تورم ناشی از نیش حشرات فوق‌العاده است. باید بدانید که موز برای تسکین کهیر نیز موثر است. موز همچنین یکی از درمان‌های طبیعی برای دل درد نیز محسوب می‌شود.


موز به مرور زمان شیرین‌تر می‌شود

نشاسته‌ی موجود در میوه‌ها به مرور زمان و با رسیدن میوه به قند تبدیل می‌شود در نتیجه میوه‌ی مورد نظر شیرین‌تر می‌شود. برای اینکه روند رسیدن موز را سرعت بدهید می‌توانید آن را در یک پاکت کاغذی قرار دهید.


موز برای استحکام استخوان‌ها


استحکام استخوان‌ها نیاز به کلسیم کافی دارد. گاهی مصرف کم کلسیم و همچنین عدم جذب کافی آن باعث کمبود آن شده و سلامت استخوان‌ها را به خطر می‌اندازد. خوشبختانه موز می‌تواند توانمندی بدن برای افزایش جذب کلسیم را بیشتر کند. توجه داشته باشید هر چه میزان جذب کلسیم در بدن بیشتر باشد استحکام استخوان‌ها هم بیشتر می‌شود. برای داشتن استخوان‌های محکم از ورزش نیز غافل نشوید.
 تشکر شده توسط : lili66 , جلال علایی موسوی
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خواص گریپ فروت محمود 6 7,483 2019/11/10, 11:40 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص گیاه جینسینگ nahid 29 49,770 2018/07/03, 11:03 PM
آخرین ارسال: Mahpishouni
  خواص انواع سرکه نازلی 17 32,607 2018/01/09, 01:40 PM
آخرین ارسال: Silverlight
  خواص انواع بادام نازلی 11 25,139 2017/05/24, 05:08 PM
آخرین ارسال: nahid
  خواص قارچ کومبوچا شفا یافته 10 149,294 2017/01/10, 10:47 AM
آخرین ارسال: somaye_602000
  خواص دارچین yaro 10 11,583 2016/10/15, 02:38 PM
آخرین ارسال: (reihane(raz
  خواص غذائی و داروئی سیر tanha 17 37,525 2016/10/14, 09:08 PM
آخرین ارسال: Ata1988
  خواص تخم شربتی نازلی 6 12,367 2016/03/16, 02:15 PM
آخرین ارسال: niloofary
  خواص چلغوز naz.gigili 5 42,353 2016/02/27, 12:53 AM
آخرین ارسال: mra.4199uzdld
  خواص آووکادو و مضرات آواکادو نازلی 7 60,935 2015/12/16, 12:08 AM
آخرین ارسال: نازلی



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
3 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست