امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امیتازات : 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تپش قلب
#1
يك متخصص بيماري‌ هاي قلب و عروق با بيان اين كه عواملي چون استرس، هيجان و كم خوابي در تپش قلب موثر است، گفت: احساس آگاهي از ضربان قلب را تپش قلب مي ‌گويند، زيرا افراد در مواقع عادي از تپش قلب خود ناآگاه هستند و اين تپش قلب به صورت تپيدن و لرزيدن ظاهر مي ‌شود.



دكتر منوچهر قاروني عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران در گفتگو با خبرنگار ايسنا اظهار داشت: هرگاه فرد ضربان قلب خود را احساس مي‌ كند لازم است به پزشك مراجعه كند، زيرا در مواردي كه اين تپش قلب ناشي از بيماري ‌هاي قلبي همچون افتادگي دريچه پرولاپس و يا فشار خون باشد، نگران كننده است. در غير اين صورت در ساير موارد كه ناشي از استرس يا رژيم غذايي خاصي باشد، جاي نگراني وجود ندارد.



عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران با اشاره به پراكندگي اين بيماري افزود: تپش قلب در زنان شايع ‌تر است، اما درمان ‌هاي دارويي آن ربطي به سن و جنس ندارد و در همه افراد بسته به علت و ريشه تپش قلب يكسان است.



دكتر قاروني ادامه داد: مصرف برخي مواد غذايي چون چاي و قهوه، سيگار و نوشابه هاي گازدار باعث تپش قلب مي ‌شوند كه در چنين مواردي رعايت يك رژيم غذايي خاص به افراد توصيه مي‌ شود.



اين متخصص قلب و عروق اضافه كرد: غذاهاي نفاخ، سبزيجات و ميوه ‌هاي خام ممكن است باعث بروز تپش قلب در افراد شود.

عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران با اشاره به روش‌ هاي تشخيصي اين بيماري گفت: كسي كه دچار تپش قلب مي ‌شود بايد به پزشك مراجعه كند.

پس از انجام معاينات لازم نوار قلب از بيمار گرفته مي ‌شود كه تا حد زيادي مي ‌تواند علت تپش قلب را مشخص كند.

گاهي نيز انجام آزمايش هايي براي تشخيص برخي بيماري هاي زمينه ‌اي لازم است.

در نهايت اگر علت تپش قلب مشخص نشود، دستگاهي به نام هولترمونيتور يا نوار قلب متحرك به فرد متصل مي ‌شود تا اگر در طول 24 ساعت فرد دچار تپش قلب شد، نوار قلب در همان حالت از بيمار گرفته شود و نوع آريتمي قلب فرد مشخص شود.

علاوه بر هولتر مونيتور، مي‌ توان از تست ورزش استفاده كرد تا پزشك و بيمار اطمينان حاصل كنند كه فعاليت شديد، عامل به وجود آورنده ي آريتمي خطرناك نيست.

دكتر قاروني در پايان خاطر نشان كرد: اصول درمان تپش قلب بر حذف عامل به وجود آورنده(دارو، تنباكو، قهوه، چاي و الكل) تشخيص و درمان بيماري هاي همراه(پُركاري تيروئيد ، افت قند خون ، علائم يائسگي و اضطراب) استوار است كه در اكثر موارد با رعايت عادات مناسب زندگي و تغذيه، پرهيز از استرس ها و هيجانات و انجام ندادن فعاليت هاي ورزشي نامتناسب، تپش قلب فرد بهبود مي ‌يابد.
 تشکر شده توسط : mojtaba2iran , مـه ســـا , TootFarangi , nazaninn , mehdi.abdn , hadisss , narsis2
#2
مشکل تپش قلب
تپش قلب، همان چيزي است که همه ما را زنده و اميدوار نگاه داشته است، اما همين تپش دوست‌داشتني اگر به طور واضح احساس شود نشانه چندان خوبي نيست. اين احساس واقعي تپش قلب همانند کوبيدن قفسه سينه است و فرد مبتلا را وحشت‌زده مي‌کند.

[تصویر:  989666142170354337135214222115172181171249.jpg]

اگر مي‌خواهيد بدانيد چرا بعضي افراد تپش قلبشان را احساس مي‌کنند، گفتگوي ما را با دکتر ارشميدس صنعتي، فوق‌تخصص قلب و عروق و عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي تهران بخوانيد.

جناب دکتر، چه موقعي ضربان قلب‌مان را به‌طور واقعي احساس مي‌کنيم؟
اين احساس تپش قلب که اشاره مي‌کنيد دلايل متفاوتي دارد، مثلا اختلال هراس مي‌تواند تپش قلب ايجا کند. به‌طور معمول اختلال ترس (فوبيا) شامل احساس وحشت به‌طور ناگهاني است و بي اختيار و اغلب بدون دليل تکرار مي‌شود.

در طول مدتي که مي‌ترسيد قلب شما تند مي‌زند و ممکن است عرق کنيد يا تنفس سريع، احساس ضعيف بودن، بيهوش شدن و سرگيجه داشته باشيد.

علايم بدني اين اختلال ترس چيست؟
علايم بدني آنقدر شديد است که ممکن است فکر کنيد در حال مرگ هستيد و نشانه‌هاي آن مي‌تواند همانند علايم يک حمله قلبي باشد. ممکن است در قفسه سينه احساس درد کنيد، آهسته نفس بکشيد، احساس خفگي کنيد و حتي کنترل تان را از دست بدهيد. حمله مي‌تواند در خانه يا بيرون خانه روي دهد و حتي شما را از خواب عميق بيدارکند. يک حمله تنها چند دقيقه به طول مي‌انجامد، اما براي ده دقيقه يا بيشتر ادامه مي‌يابد و بعد از آنکه متوقف شد، شما احساس کوفتگي و خستگي مي‌کنيد.

از آنجايي که زمان بروز حمله غيرقابل پيش‌بيني است، اغلب باعث ايجاد ترس و هيجان شديد يا نگراني مداوم مي‌شود و احتمال مي‌دهيد حمله در هر زماني به وجود آيد.

وجود مشکل قلبي هم مي‌تواند تپش قلبمان را دچار اختلال کند؟
بله. فيبريلاسيون دهليزي قلب يکي از مواردي است که تپش قلب را تشديد مي‌کند. مشخصه اين بيماري، ضربان قلب نامنظم و اغلب سريع است. اين حالت يک بي‌نظمي شايع قلب است که اغلب افراد مسن را مبتلا مي‌کند. در فيبريلاسيون حفره‌هاي بالايي قلب بسيار سريع و نامنظم مي‌تپند. سرعت ضربان بطن‌ها نيز افزايش مي‌يابد و يک ريتم قلبي سريع و نامنظم ايجاد مي‌کنند.

انقباضات زودرس قلب نيز مي‌توانند احساس تپش و ضربان قلب را ملموس کنند.

انقباضات يا ضربان‌هاي زودرس، اغلب ضربان‌هايي هستند پراکنده که گاهي فرد آنها را اينگونه توصيف مي‌کند:"انگار بند قلبم پاره مي‌شود." اين ضربان‌ها معمولا خطري را متوجه فرد نمي‌سازند.

همچنين برخي اوقات با افزايش فعاليت بدني مثل ورزش، ضربان قلب تند مي‌شود که فرد به خوبي تپش قلب خود را احساس مي‌کند، اما مشکلي براي شخص به وجود نمي‌آيد.

آيا مشکلات تيروئيد هم مي‌تواند موجب احساس تپش قلب ‌شود؟
بله، به نکته خوبي اشاره کرديد. پرکاري تيروئيد مي‌تواند چنين علامتي داشته باشد. در اين بيماري، ضربان سريع و نامنظم قلب يا تپش قلب را احساس مي‌کنيم. البته بايد به ياد داشته باشيم که ضربان قلب در چنين بيماري يک موقعيت اورژانس است و با حالت‌هاي طبيعي متفاوت است، بنابراين اگر دچار پرکاري تيروئيد هستيد بايد حتما درمان شويد و گرنه مي‌تواند عوارض شديدي در پي داشته باشد. اين عوارض شامل مشکلات قلبي نظير ضربان سريع قلب، ضربان نامنظم قلب يا فيبريلاسيون بطني است.

در برخي موارد نيز نارسايي احتقاني قلب روي مي‌دهد. اين بيماري نزد زنان در مقايسه با مردان بيشتر است. اگر چه اين بيماري مي‌تواند در هر سني ايجاد شود، اما در جوانان و ميانسالان بيشتر روي مي‌دهد.

[تصویر:  21129.jpg]


تعداد ايده‌آل ضربان قلب
ضربان قلب حاصل يک دوره انقباض کامل قلب يعني پر و خالي شدن آن از خون است. هر دوره اين انقباضات در يک فرد بزرگسال سالم کمتر از يک ثانيه طول مي‌کشد. به همين دليل تعداد ضربان قلب طبيعي در هر دقيقه براي آقايان حدود 70 و براي خانم‌ها حدود 75 ضربه است. اين تعداد براي نوزادان که گردش خون سريع‌تر و تنفس تندتري دارند تا 130 ضربه در دقيقه هم طبيعي است.



درمان خانگی تپش قلب :

تپش قلب، ضربان نامنظم قلب است که در تمامي سنين در مرد و زن مشاهده مي شود. اگر چه تپش قلب براي چند ثانيه است اما بيشتر مردم آن را با حمله قلبي اشتباه مي گيرند. در اين مطلب از هلث نيوز به علل، علايم و درمان خانگي آن اشاره شده است.


علل:
*اضطراب * يبوست* نفخ* استرس * مصرف بيش از حد سيگار * فعاليت هاي فيزيکي زياد * مصرف بيش از حد کافئين * تب* اختلال تيروئيد * کم خوني * از دست دادن خون * درد بيش از حد * کمبود اکسيژن * تغييرات هورموني مربوط به قاعدگي، حاملگي و يائسگي. * مصرف برخي داروهاي سرماخوردگي و حساسيت .* فشار به قلب.


علايم:
* عرق کردن * غش کردن * سرگيجه * کمبود نفس * ناراحتي و درد در قسمت سينه * عملکرد ضعيف قلب * ضربان تند نبض.


[تصویر:  یسلرس.jpg]


درمان خانگي:
* مصرف روزانه آب انگور در کاهش تپش قلب موثر است.

* قبل از خواب مخلوطي از يک ليوان آب، نصف ليوان آبليمو و يک قاشق عسل ميل کنيد.* مصرف سبزي و ميوه را افزايش دهيد.* به فعاليت هاي جسمي روزانه مانند شنا و دوچرخه سواري بپردازيد.

* از مصرف نوشيدني هاي حاوي کافئين مانند نوشابه، قهوه و چاي بپرهيزيد.

چگونه تپش قلبتان را كاهش دهید؟
با توجه به این که در بیشتر موارد تپش قلب، بیماری خاصی نیست، با کاهش استرس و اضطراب و انجام ورزش‌های سبک می توان تپش قلب را کاهش داد.

دکتر سینا مرادمند، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت‌وگو با ایسنا، درباره تپش قلب اظهار داشت: گاهی فرد احساس می‌کند که دچار تپش قلب شده است که به صورت‌های گوناگونی نظیر کوبیدن، لرزیدن، تپیدن و ... احساس می شود.

تعداد ضربان قلب در حالت طبیعی بین 60 تا 100 ضربه در دقیقه است و در موارد غیرعادی بالاتر از 100 تا 130 تپش در دقیقه اتفاق می‌افتد.

وی افزود: منظور از تپش قلب همان باز و بسته شدن یا انقباض و انبساط آن است. تلمبه قلب در حالت انقباض یا بسته شدن خون را بیرون می فرستد، اما درحالت انبساط یا باز شدن خون را به درون قلب می کشد.

وی همچنین تصریح کرد: ورزش و فعالیت بدنی شدید می تواند باعث تپش قلب به مدت چند دقیقه در فرد شود. همچنین مصرف چای غلیظ، قهوه تلخ و برخی سیگارها ممکن است در افراد تپش قلب ایجاد کند.

وی در ادامه در خصوص علائم همراه با تپش قلب افزود: تپش قلب با علائمی مانند سرگیجه، تنگی نفس، سرفه های ناگهانی، درد قفسه سینه و غش کردن همراه است.

دکتر مرادمند ادامه داد: فردی که به تپش قلب دچار می شود، باید به پزشک مراجعه كند و پس از انجام معاینه های لازم، نوار قلب از بیمار گرفته می شود که تا حدی می تواند علت تپش قلب را مشخص كند.

اگر علت تپش قلب مشخص نشود، نوار قلب متحرک به فرد متصل می شود تا اگر در طول 24 ساعت فرد دچار تپش قلب شد، نوار قلب در همان حالت از بیمار گرفته شود و نوع بیماری مشخص شود. به علاوه می توان از تست ورزش استفاده کرد.

وی در خصوص درمان تپش قلب گفت: عوامل به وجود آورنده تپش قلب را باید تشخیص داد و بیماری های قند خون، اضطراب و هیجانات را بهبود بخشید و با رعایت رژیم غذایی، پرهیز از استرس، هیجان، دوری از فعالیت‌های ورزشی سنگین، انجام پیاده روی، شنا و نیز کاهش وزن می توان ضربان قلب را کاهش داد.
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
 تشکر شده توسط : AVID2000 , nazii , yummy , Hasty , hadisss , narsis2
#3
چرا تپش قلب در خانم‌ها بیشتر است؟!

بارداران و قلب پر تپش

آریتمی‌های قلبی حین بارداری کم نیستند. ضربان بارداران به طور طبیعی 20درصد افزایش پیدا می‌کند. اکثر آریتمی‌های زمان بارداری بی‌خطر هستند اما حتما باید توسط متخصص بررسی شوند و در صورت نیاز درمان شوند تا خطری برای مادر و فرزند پیش نیاید. کودکان نیز ممکن است مبتلا به تپش قلب شوند. از هر 100 کودک 10 نفر دچار آریتمی قلبی هستند که البته بیشتر این آریتمی‌ها بی‌خطر هستند و با گذشت زمان رفع می‌شوند. با این حال یک نفر از هر 100 کودک دچار بیماری مزمن آریتمی قلبی است که دلیل آن می‌تواند بیماری‌های مادرزاد قلبی، ژنتیک و... باشد و باید درمان شود. شروع و قطع ناگهانی تپش قلب در کودکان مدرسه‌ای و جوانان لزوما خطرناک نیست اما باید مورد بررسی قرار گیرد به‌خصوص اگر همراه با سرگیجه، کم‌توانی ناگهانی و حالت تهوع باشد. تمام آریتمی‌های قلبی خطرناک نیستند و باعث جلوگیری از فعالیت‌های ورزشی نمی‌شوند. اما مبتلایان به تپش قلب باید حتما در مورد ورزش، نوع و شدت آن با متخصص خود مشورت کنند.


احساس می‌کنید اسبی به سینه‌تان لگد زده است؟!

فیبریلاسیون دهلیزی شایع‌ترین اختلال ریتم قلبی است. در این بیماری مقدار زیادی موج‌های الکتریکی نامنظم از دهلیز به بطن می‌رسند. قلب با سرعت بالا و نامنظمی انقباض‌های غیر موثر و کمتر موثری خواهد داشت که باعث پمپاژ و تخلیه غیرمفید خون از قلب می‌شود. خطر این بیماری، سرعت بالا و نامنظم دهلیز که احساس بدی در بیمار ایجاد می‌کند، نیست بلکه حرکت ناکافی خون در دهلیز خطر تشکیل لخته خونی و حرکت آن به سمت عروق سر و سکته مغزی را افزایش می‌دهد. این خطر را می‌توان با استفاده از داروهای ضد انعقادی به حداقل رسانید یا کاملا آن را برطرف کرد. همچنین انقباضات نارس و خارج از ریتم قلبی که گاهی بیمار آن را همچون لگد اسب احساس می‌کند و باعث ناراحتی و وحشت او می‌شود معمولا نیاز به درمان خاصی ندارد اما باید تحت نظر پزشک قرار گیرد. اگر منبع ضربان سریع قلب در بطن نباشد، می‌توان با استفاده از دارو یا سوزاندن یک نقطه کوچک در محل تشکیل‌دهنده ضربان سریع، آن را درمان كرد. همچنین ضربان آرام و فواصل قطع ضربان قلب را می‌توان با گذاشتن باطری و ایجاد ضربان کافی و مطمئن برطرف كرد.


همه تپش قلب‌ها خطرناک نیستند

تپش قلب احساسی است که تنها خود بیمار می‌تواند آن را بیان کند. به عبارت دیگر پزشک نمی‌تواند به بیمار خود بگوید که شما تپش قلب داريد، در واقع شکایتی است که بیمار با آن نزد پزشک می‌آید. حال ممکن است فردی که احساس تپش دارد با انجام بررسی‌های پزشکی متوجه شود قلبش در وضعیت طبيعي قرار دارد. ممکن است تپش قلب علت مهم یا غیرمهمی داشته باشد. برای مثال برخی از بیماران دچار کم‌خونی هستند یا اینکه استرس و اضطراب دارند و همین باعث می‌شود ضربان قلب‌شان تندتر بزند اما آنها فکر می کنند به تپش قلب مبتلا هستند. همچنین مشکلات تیروئیدی و مشکلات دریچه‌ای قلب هم ممکن است باعث ایجاد تپش قلب شود، برخی از تپش قلب‌ها ناشی از حالت آریتمی‌هاست. در این حالت، کانونی در داخل قلب شروع به حملات غیرطبیعی می‌کند. به عبارت دیگر ریتم طبیعی سینوسی قلب را به دست می‌گیرد و به صورت خودمختار شروع به حمله تپش قلب می‌کند. برخی از آریتمی‌ها شدید و خطرناک هستند و ممکن است منجر به ایست قلبی شوند. اما برخی دیگر خوش‌خیم هستند و خود به خود بهبود پیدا می‌کنند.

چگونه بفهمیم تپش قلب‌مان جدی است؟

معمولا تپش قلب‌هایی خطرناک هستند که به صورت حمله‌ای اتفاق می‌افتند و نه به‌خاطر اضطراب، دویدن و... در تپش قلب‌های مهم از لحاظ کلینیکی معمولا فرد در حالت نشسته بدون اینکه هیچ مشکل و استرسی داشته باشد یک دفعه دچار حمله تپش قلب می‌شود و همزمان با آن ممکن است افت فشار پیدا کند و چشمانش سیاهی رود. اما نباید به‌صرف اینکه فرد مبتلا به تپش قلب این علائم را نداشته باشد، بگوییم وضعیتش اصلا مهم نیست. برای اینکه مشخص شود تپش قلب از نوع مهم است یا خیر می‌توان دقیقا آن زمانی که حمله تپش شروع می‌شود نوار قلب گرفت. اگر هم بیمار نتوانست در آن لحظه نوار قلب بگیرد می‌تواند از دستگاه Holter Monitoring استفاده کند. به این صورت که پزشک دستگاه را به مریض وصل می‌كند و بعد او به منزل می‌رود و تا 24 ساعت ضربان قلبش در دستگاه ثبت می‌شود. بیمار باید در لحظاتی که احساس می‌کند تپش قلب دارد، دکمه دستگاه را فشار دهد تا آن لحظه علامت‌گذاری شود. سپس پزشک آن را بررسی می‌کند تا ببیند در آن لحظه واقعا آریتمی مهمی اتفاق افتاده یا صرفا علامتی بوده است که خود بیمار بیان کرده و چیز مهمی نیست.

همه خانم‌ها تپش قلب و پرولاپس دریچه میترال دارند؟

پرولاپس دریچه میترال یکی از اختلالات آناتومیکی قلب به شمار می‌آید و یکی از علائم آن می‌تواند تپش قلب باشد. در این اختلال دریچه میترال بر اثر کمبود نوعی پروتئین، هنگام بسته شدن مقداری به داخل دهلیز خم می‌شود. شیوع این اختلال به آن مقداری که هم اکنون گفته می‌شود، نیست.

در گذشته معیارهای تشخیصی در اکو با معیارهای امروزی متفاوت بود. شاید پزشکانی که هنوز براساس معیار قدیم کار می‌کنند بیشتر حالت‌های تپش قلب را پرولاپس دریچه میترال بخوانند. بسیاری از افراد معتقدند 90درصد خانم‌ها پرولاپس دریچه میترال دارند در صورتی که این موضوع واقعیت ندارد. پرولاپس در خانم‌ها شایع‌تر است اما شیوع کلی‌اش در جامعه حدود 2درصد است یعنی از هر 100 نفر ممکن است 2 نفر پرولاپس داشته باشند. اما باز هم همیشه اینطور نیست که هرکس پرولاپس دارد حتما تپش قلب هم خواهد داشت یا هرکس تپش قلب دارد پس پرولاپس دارد. پرولاپس نوعی بیماری قلبی است که می‌تواند احتمال آریتمی و تپش قلب را بالا ببرد.

چای، قهوه و شکلات کمتر بخورید

اگر تشخیص تپش قلب قطعی شده باشد یعنی متخصص قلب و متخصص اعصاب و روان هر دو به این نتیجه رسیده باشند که شخص برای مثال اضطراب دارد و تپش قلب‌هایش به دلیل اضطراب است، می‌تواند با توصیه پزشک از دارو استفاده کند. اما نباید هر زمان که احساس تپش قلب کرد خودسرانه دارو مصرف کند. راه‌حل مناسب در اینجا بیشتر رفتار درمانی است یعنی می‌توان با انجام برخی ورزش‌های آرام بخش، پیروی از یک رژیم غذایی متعادل و انجام تفریحات سالم، اضطراب وارد شده بر بدن را کاهش داد. درمان کم‌خونی و مشکلات تیروئیدی نیز در درمان تپش قلب بسیار کمک‌کننده است. همچنین مصرف زیاد چای، قهوه و شکلات احتمال آریتمی‌های خوش‌خیم را بالا می‌برد. در مواقعی که تپش حالت اضطرابی و استرسی دارد و فعالیت بدنی فرد کم است اگر یک دفعه شروع به فعالیت کند در ابتدا ممکن است تپش قلب پیدا کنداما در كل ورزش می‌تواند بسیار مفید باشد. اما در تپش قلب‌های بیمارگونه توصیه می‌شود تا زمانی که فرد بهبود کامل پیدا نکرده است اصلا ورزش نکند.



اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
 تشکر شده توسط : mari , شفا یافته
#4
az bas aghayon herse khanomaro dar miyaran
من از معبود یکتایم فقط یک چیز میخواهم
نگیرد هرگز از قلبم امید استجابت را...
#5
مواد غذایی تپش آور را بشناسید

افراد سالمند در صورت خوردن نوع خاصی از غذا‌ها و احساس تپش قلب از خوردن آن‌ها تا حد ممکن اجتناب کنند.

پزشکان در جدید‌ترین بررسی‌های خود بر روی افراد سالمند و بیماران قلبی دریافته‌اند که خوردن بعضی از غذا‌ها در این افراد باعث بروز تپش قلب می‌شود.

بررسی‌ها نشان می‌دهند مصرف زیاد نوشابه، مقادیر زیاد پنیر و قهوه از جمله مواد غذایی و نوشیدنی‌هایی به شمار می‌روند که باعث تپش قلب می‌شود.

مواد شیمیایی خاص مانند تیرامین نیز که در برخی موادغذایی وجود دارد می‌توانند باعث تحریک غدد فوق کلیوی و در ‌‌نهایت باعث بالا رفتن فشار خون شوند. این فشار، خود بر قلب تأثیر می‌گذارد و باعث آریتمی قلب می‌شود.

از این رو پزشکان توصیه می‌کنند افراد سالمند در صورت خوردن نوع خاصی از غذا‌ها و احساس تپش قلب از خوردن آن‌ها تا حد ممکن اجتناب کنند.

تپش قلب بیش از حد به دلیل نارسایی قلبی می‌تواند زمینه ساز تولید لختهٔ خون و سکتهٔ مغزی شود.


گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
منبع : باشگاه خبرنگاران جوان
من صبورتر از هر لحظه ای چشم به راه روزهای آینده ی نیامده ام!
 تشکر شده توسط : aarnika , mari
#6
من خودم به خاطره داروی فینگو تپش قلبم زیاد شده اونم خیلی ولی آزمایش قلب و نوار و اکو انجام دادم دکترم گفت مال همین دارو هستش والبته اعصابicon_cryicon_cryicon_cryicon_cry
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
  




کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
3 مهمان