موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 5428
تشکر های دریافت شده :1667 بار در 541 پست
سال تشخيص بيماري : 1380
دكتر معالج : دکتر نیک سرشت
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ور - اکتوورکو
2012/09/04, 06:22 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/09/04, 06:26 AM، توسط برگ 7.)
(2010/06/12, 01:59 PM)tanha نوشته است: یعنی میخوای بگی درگیر موضوعات عاطفی بودن وسواس داشتن، مدام اعصاب خورد بودن، جنگ و دعوا داشتن، عاملی هستن واسه اینکه ام اس بگیره کسی؟
[خود من هم تا حدود زیادی همین فکر رو می کنم چون همینطوری حساس و نکته بین و زیادی منضبط بودم و مسائل پی در پی هم داشتم
اما حالا دیدگاهم خیلی عوض شده
به جهان خرم ازآنم که جهان خرم از اوست/ عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 1007
تشکر های دریافت شده :1234 بار در 392 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : دکتر منصوره تقا
داروي مورد استفاده : زادیوا - نانوفناوران دارویی الوند
2012/09/04, 08:16 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/09/04, 08:21 AM، توسط hedieh.)
منم با نظر آقای اکرمی بشدت موافقم، بیشتر ما زمانی بیمار میشیم یا بهتر بگم با ام اس رو برو میشیم که در حالت تعارض و ناکامی قرار میگیریم و چون نمیتونم راه حل مناسب رو پیدا کنیم به این بیماری مبتلا میشیم و البته خود این بیماری به ما یاد میده چطور با مسائلمون کنار بیایم و درکشون کنیم و براشون راه حل پیدا کنیم. بنظر من بهتره برای بچه هامونم یکسری تعارض و ناکامی های کوچک درست کنیم تا بتونند از دوران طفولیت طعم تلخ ناکامی را چشیده یا اون رو حل کنند. بطور مثال میتونیم شکل عینی این مسئله رو در سطح کشور و یا جامعه ببینیم، بچه های شمال شهر قوی ترند یا جنوب شهر؟ تک فرزندها قوی ترند یا غیر تک فرزندها؟ بچه های روستا موفقترند یا بچه های شهر؟ و .... به همین نسبت شما میتونید پیشرفت ام اس در شهر رو با روستا و غیره مقایسه کنید. (منظورم موارد خاص نیست! یه آمار گیری کلیه) مثلا اگر به فرد روستایی بطور مثال تو روستای جندق (کویر مرکزی) یا روستای اروست (نوارشمالی ایران) بگید
ام اس فقط نگهتون میکنه یا نهایتاً فکر میکنه دارید راجع به یه تکنولوژی جدید صحبت میکنید در حالی که روی تمام پوست اون رو خاک گرفته و شما تا ضد آفتابتون رو نزنید از اتاقتون بیرون نمیاید.
باران رحمت الهي هميشه مي بارد تقصير ماست كه كاسه هايمان را بر عكس گرفته ايم
موضوعها: 10
تشکر های اهدا شده: 1
تشکر های دریافت شده :255 بار در 60 پست
سال تشخيص بيماري : 1386
دكتر معالج : دکتر فرشته اشتری
داروي مورد استفاده : دانلوین - توسعه داروسازی دانش
(2012/09/04, 08:16 AM)hedieh نوشته است: منم با نظر آقای اکرمی بشدت موافقم، بیشتر ما زمانی بیمار میشیم یا بهتر بگم با ام اس رو برو میشیم که در حالت تعارض و ناکامی قرار میگیریم و چون نمیتونم راه حل مناسب رو پیدا کنیم به این بیماری مبتلا میشیم و البته خود این بیماری به ما یاد میده چطور با مسائلمون کنار بیایم و درکشون کنیم و براشون راه حل پیدا کنیم.
اگه از یه جهت دیگه نگاه کنیم،احتمالا این تمام قضیه نیست.چون داریم میبینیم افرادی هم با این تعارضات و ناکامی ها مواجه بودند اما ام اس ندارند.
أللّهُمَ إجعَلْ نَفْسی مُطمَئِنَةً بِقَدَرِک
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 92
تشکر های دریافت شده :287 بار در 83 پست
سال تشخيص بيماري : 1389
دكتر معالج : دکتر محمد حسن اسلامی
داروي مورد استفاده :
2012/09/10, 06:48 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/09/10, 06:53 PM، توسط reza_akrami_a.)
(2012/09/07, 02:09 PM)مهندس نوشته است: اگه از یه جهت دیگه نگاه کنیم،احتمالا این تمام قضیه نیست.چون داریم میبینیم افرادی هم با این تعارضات و ناکامی ها مواجه بودند اما ام اس ندارند.
سلام
با نظر آقای مهندس که همه در اثر مشکلات و تعارضات روانی به ام اس مبتلا نمیشن کاملا موافقم .البته منظور من هم این نبود که مسائل روانی باعث همه بیماریهاست به هر صورت نمیتونیم نقش ویروسها و میکروبها و ... رو نادیده بگیریم. در حال حاضر عامل اکثر بیماریها رو دانشمندا میشناسن، با این حال تاثیر وضعیت روانی هم روی اکثر غریب به اتفاق اونا شناخته شدس منظور من هم اشاره به نقش روانی قضیه بود. خصوصا در موقع درمان بیماری.
اگه مقاله من در مورد فرضیه ای که در مورد ام اس دارم رو خونده باشین، میدونین که من نقش مشکلات روانی رو در مورد ام اس،اصطلاحا، کلیدی نمیدونم.
شاه کلید خوشبختی و تموم موفقیتا خود رو دوست داشتنه
عاشقونه خودتونو دوست داشته باشین.
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :2 بار در 2 پست
سال تشخيص بيماري : 1388
دكتر معالج : دکترصحراییان
داروي مورد استفاده :
سلام خیلی نگران شدم یعنی من ام اس دارم ممکنه پسر 10ساله ام هم در خطر ابتلا به بیماری باشه خدای نکرده؟میگم خوبه یه ام ار ای بده ببینم تو مغزش چه خبره ؟چه اقدامی واسه اش کنم؟
تشکر های اهدا شده: 92
تشکر های دریافت شده :287 بار در 83 پست
سال تشخيص بيماري : 1389
دكتر معالج : دکتر محمد حسن اسلامی
داروي مورد استفاده :
(2012/09/14, 06:51 AM)roze نوشته است: سلام خیلی نگران شدم یعنی من ام اس دارم ممکنه پسر 10ساله ام هم در خطر ابتلا به بیماری باشه خدای نکرده؟میگم خوبه یه ام ار ای بده ببینم تو مغزش چه خبره ؟چه اقدامی واسه اش کنم؟
سلام
چرا نگران شدین ؟ هرچند احتمال ابتلا به ام اس در مورد کسانی که تو خونوادشون بیمار ام اس دارن یه کم زیادتره ولی اینطور هم نیست که فرزند شما حتما مبتلا به ام اس شده یا خواهد شد.
شاه کلید خوشبختی و تموم موفقیتا خود رو دوست داشتنه
عاشقونه خودتونو دوست داشته باشین.
موضوعها: 218
تشکر های اهدا شده: 19905
تشکر های دریافت شده :25115 بار در 6064 پست
سال تشخيص بيماري : شروع84-تشخیص85
دكتر معالج : نیک سرشت - محمدیانی نژاد
داروي مورد استفاده :
من بعد از یه ماجرایی خیلی خودخوری کردم
طبع سردی داشتم.
دانشگام یه منطقه برف گیر بود( مهاجرت هم میگن یکی از دلایل ام اسه ). از جنوب رفتم یه منطقه ی برفی...
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
تشکر های اهدا شده: 9
تشکر های دریافت شده :22 بار در 7 پست
سال تشخيص بيماري : 89
دكتر معالج : برهاني حقيقي
داروي مورد استفاده :
[به نظر من هم موضوعات عاطفي خيلي تو اين بيماري تاثير دارن حداقل فكر ميكن واسه من كه اينجوري بوده
موضوعها: 13
تشکر های اهدا شده: 11188
تشکر های دریافت شده :8479 بار در 2552 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
دكتر معالج : دکتر لیلا پورسعادت
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
موضوعها: 5
تشکر های اهدا شده: 2988
تشکر های دریافت شده :1696 بار در 436 پست
سال تشخيص بيماري : تیر 89
دكتر معالج : -----------
داروي مورد استفاده : سینووکس