سلام دوست عزیز، سایتی که شما منظورتونِ انجمن گفتگوی دنیای ام اس و ارتباطی با انجمن تخصصی ام اس سنتر نداره اگر دیداری داشته باشیم حتماًدر همین جا اعلام میشه در ضمن دیدار 31 شهریور بوده و به این زودی دیداری نداریم
انجمن های ام اس سنتردسترسی سریع
امتیاز موضوع:
پيشنهاد
|
|||||||||||||||||||||
2012/10/03, 09:05 PM
جناب ناظر جان:ببخشید ولی :
به خدا همین آدرس رو برید اصلا سایت انجمن تخصصی نیست... من حتی لگوشم گذاشتم اما ظاهرن شدنی نیست دقیقن شبیه سایت خودمون ولی رنگش آبیه با یه کمی تغییرات....... اسمش هست (انجمن گفتگوی دنیای ام اس) خب برید ببینید. (ام اس .ورد.آی آر) شما بدون تسلط بر خود نمی توانید فاتح دیگران باشید
2012/10/03, 09:15 PM
عزیزم من اون سایت رو دیدم می دونم شما چی می گی ولی خب اونها یه گروه دیگه هستند ما (ام اس سنتریم) اونها (ام اس وُرد ) سایت ما فعلاً دیدار نداره فدات شم
2012/10/03, 09:23 PM
همانطور که نازلی جان گفتن بنده هم اسامی کاربران و مدیران رو مقایسه کردم و متوجه این موضوع شدم
باز هم متشکرم زنده باد مدیران و ناظران سایت ما که اینقدر سریع جواب میدن شما بدون تسلط بر خود نمی توانید فاتح دیگران باشید
2012/10/03, 09:30 PM
سلامت باشی عزیزم
همچنین زنده باد همه ی کاربران باهوش انجمن خودمون ،مرحبا
این روزای آغازین پائیز هوا خیلی عالیه این هدیه ی خدای مهربون برای ما بعد از تحمل تابستونه. هوا خوری برای ما خیلی خوبه
به جهان خرم ازآنم که جهان خرم از اوست/ عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست
2012/10/04, 08:27 PM
اگر دقت کنید بالا این متن رو نوشتم .
(2012/10/03, 01:25 PM)hamid نوشته است: این چه سوالیه دوست عزیز تمام دیدارهای رسمی ام اس سنتر در تابلو اعلانات معرفی میشه . سایر موارد هم شایعه ای بیش نیست
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
2012/11/12, 06:38 PM
من یه سوالی داشتم نمیدونستم کجا بپرسم گفتم ب صورت پیشنهاد بگم
اگه بخوام تو تاپیکی که قبلا نظر دادم نظرمو پیدا کنم و مشترک هم نشده باشم روی پاسخ ها کلیک میکنم و تعداد پاسخ ها میاد.قاعدتا باید روی مثلا دوتا پاسخ خودم که کلیک میکنم اون دوتا رو هم نشون بده ولی چیزی نشون نمیده! اگه روش دیگه ای وجود داره راهنماییم کنید اگه نه به صورت پیشنهاد بپذیرین لطفا. نمیدونم تونستم برسونم منظورمو یا نه به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...
2012/11/13, 10:23 AM
من متوجه نشدم چی میخوای !!
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
2012/11/13, 11:22 AM
اینکه چطوری ارسالهای خودم یا کاربر دیگه ای رو تو تاپیک مد نظر پیدا کنم؟؟
به خود آی,خود تو جان جهانــــــی... |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
88 مهمان |
Created by: Mishar DESIGN Customized by: mscenter.ir