2012/09/28, 08:54 PM
انجمن های ام اس سنتردسترسی سریع
نظرسنجی: آیا مایل به شرکت در برنامه کوهنوردی هستید ؟ |
|||
بله شرکت خواهم کرد | 20 | 95.24% | |
. | 1 | 4.76% | |
در کل | 21 رأی | 100% |
*شما به این گزینه رأی داده اید. | [نمایش نتایج] |
امتیاز موضوع:
اطلاعیه : چهارمین فراخوان کوهنوردی ام اس سنتر
|
||||||||||||||||||||||||||||||
(2012/09/28, 08:54 PM)Yanis نوشته است: شهرزاد نسوختیم که !!! بابا اگر بدونی وضعی شده روی دستام و صورتم .....یه پا حاجی فیروز شدم رفت راستی فرشته هم سوخت دستش و فکر کنم صورت ندا هم بود ![]() فعلا سکوت را برگزیدیم ............
2012/09/28, 09:00 PM
و من ميدانم كه جايم بسي خالي بود....
من هم باید بگم خیلی خوشحالم از اینکه با تک تک بچه ها دوست شدم و روز خوبی داشتیم
امیدوارم این برنامه ها ادامه دار باشه و من هم بتونم همیشه همراهیتون کنم در اخر باید از همه ی بچه ها که زحمات زیادی کشیدند تشکر کنم. راستی ساینا خانوم عکس ها رو هم برای ما بفرستید ثواب داره
2012/09/28, 09:26 PM
بچه ها ممنون خیلی برنامه خوبی بود خیلی خوش گذشت
از همه اتون ممنون جای دوستان که نیومدن خیلی خالی بود منتظر شرکت شما دوستان در دیدار های بعدی ![]()
gone out
follow the white rabbit [/b]
2012/09/28, 10:18 PM
همه چی عالی بود بچه ها ..
از همتون ممنونم .. خصوصا از فربد عزیز که دلسوزانه زحمت کشید .. یه تشکر ویژه هم از آرزو ، سارا ، سینا و حمید ..
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک ، بزرگ شد ؛ در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است !!!
2012/09/28, 10:41 PM
وااااااااااااااااااای که امروز چقد در کنار دوستای عزیزم خوش گذشت
![]() ![]() ![]() جای همتون خالی بود.....ایشالا دیدارای بعدی همه در کنار هم یه صعود عالی داشته باشیم ![]() از فربد وحمید وسینا عزیز که با انرزی مثبت همیشگیشون این دیدارهارو برگزار میکنند ولحظات شادی روبرای ما میسازن تشکر ویژه که میدونم با این جور تشکرات نمیشه جبران کرد ![]() وحضور گرم همه دوستانی که با مهربونیاشون هوای منو که همش عقب میوفتادم بهم روحیه میدادن وتونستم رکورد قبلمو بزنم ![]() ![]() ![]() موفق وپایدار باشید ![]() ![]() ![]() ![]()
من هنوززم دارم فکر می کنم
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
دنیا از من که گذشت ولی بعد من مهربون تر باش
2012/09/29, 12:24 AM
خوش به حالتون بچه تهرونیا!
![]()
چوب کبریت ...
آتش از "سرش" شروع شد و به "جانش" افتاد. مواظب افکارت باش.
2012/09/29, 08:44 AM
جای همتون خالی بود دوستای تهرونی و شهرای دیگه!
روزی بس خوب بود!
آغاز به مردن می کنی
اگرهمیشه از یک راه تکراری بروی...
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
17 مهمان |
Created by: Mishar DESIGN Customized by: mscenter.ir