2012/07/08, 10:22 PM
عنصر هوا
2.عنصرهوا "نیروهای ذهنی " : قدرت فرکانس مغزی بسیار قوی در گیرنده و فرستنده , دید بسیار قوی , فکر آزاد , هوش و ذهن بسیارقوی .� ( خرداد, مهر, بهمن )
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
عنصر تشكيل دهنده ي شما كدومه ؟
|
|||||||||||||||||||||||||||
2012/07/08, 10:22 PM
عنصر هوا 2.عنصرهوا "نیروهای ذهنی " : قدرت فرکانس مغزی بسیار قوی در گیرنده و فرستنده , دید بسیار قوی , فکر آزاد , هوش و ذهن بسیارقوی .� ( خرداد, مهر, بهمن ) فعلا سکوت را برگزیدیم ............
2012/07/08, 10:43 PM
عنصر من خاكه
خاكى هستيم ديگه,چه كنيم
براى تو
براى چشمهايت.. براى من براى دردهايم.. براى ما اى كاش خدا كارى بكند...
2012/09/04, 04:57 PM
2.عنصرهوا "نیروهای ذهنی " : قدرت فرکانس مغزی بسیار قوی در گیرنده و فرستنده , دید بسیار قوی , فکر آزاد , هوش و ذهن بسیارقوی .� ( خرداد, مهر, بهمن )
همیشه سختترین نمایش به بهترین بازیگر تعلق داره شاکی سختیهای دنیا نباش شاید تو بهترین بازیگر خدایی....!!!!!!!!!
2012/09/04, 05:22 PM
عنصر آتش "الهام پذیر" : پر انرژی , پر تحرک , عاشق زندگی
این افراد ظاهر را بیشتر ازباطن دوست دارند با اين آخری اصلا موافق نيستم!!
قرار نیست من اونجوری زندگی کنم که دنیا دوست داره ...
خب طبعا قرارم نیست دنیا هم اونجوری بچرخه که من دوست دارم...
2012/09/05, 03:01 PM
تابلوئه دیگه!!!
فروردینی ها آتیشیَن!!! 1.عنصر آتش "الهام پذیر" : پر انرژی , پر تحرک , عاشق زندگی . این افراد ظاهر را بیشتر ازباطن دوست دارند
Together we stand
Divided we fall
2012/09/05, 05:05 PM
1.عنصر آتش "الهام پذیر" : پر انرژی , پر تحرک , عاشق زندگی .
این افراد ظاهر را بیشتر ازباطن دوست دارند.� ( فروردین , مرداد , آذر ) هیچم اینجوری نیست من به باطن بیشتر اهمیت میدم
2012/09/05, 05:28 PM
من 4 آبانم
4.عنصر آب "احساسات" : زود رنج و عاطفی , استاد لذت بردن از تمام لحظات , روان و پاک.� � (� تیر , آبان , اسفند )
...
4.عنصر آب "احساسات" : زود رنج و عاطفی , استاد لذت بردن از تمام لحظات , روان و پاک.� � (� تیر , آبان , اسفند ) منم که یه آبانی هستم
زندگی یک اثر هنریست،نه یک مسئله ی ریاضی...
بهش فکر نکن،ازش لذت ببر...
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
4 مهمان |