امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
با رنگ ها بیماری تان را درمان کنید
#1
با رنگ ها بیماری تان را درمان کنید

رنگ درمانی از جمله شیوه هایی است که می تواند به تسریع روند درمانی برخی از اختلال ها و بیماری های پوستی کمک کند.

رنگ درمانی از جمله تکنیک های درمانی طب مکمل و جایگزین است که گفته می شود برای درمان بسیاری از بیماری های جسمی و روحی، کاربردهای چشمگیری دارد. این شیوه از جمله قدیمی ترین شیوه های درمان های طبیعی در جهان است که در کنار تکنیک های دیگری چون نوردرمانی و سنگ درمانی در کشورهای مختلف جهان از جمله مصر باستان، یونان، هندوستان و چین برای درمان انواع بیماری های جسم و روح به کار می رفته است.
به اعتقاد متخصصان رنگ درمانی، رنگ ها تاثیرات متفاوتی بر ذهن و جسم انسان ها دارند و استفاده صحیح و نادرست از آنها تاثیرات مثبت یا منفی ای در زندگی ما خواهد داشت. درمانگران و متخصصان رنگ درمانی با کمک رنگ ها درمان های منحصربه فردی را در حوزه سلامت به ویژه سلامت روح و روان و ایجاد تعادل فکری و روحی بیمارانشان ارائه می کنند. طبیعتا ممکن است این روش ها مورد تایید دانشمندان کلاسیک نباشد، اما امتحان کردن آنها هم ضرری ندارد.

فشار خون دارید، آبی بپوشید

رنگ آبی یکی از رنگ هایی است که تاثیر بسیاری بر درمان بی خوابی و اختلالات خواب دارد. به اعتقاد کارشناسان رنگ آبی آرامش بخش ترین رنگ در طبیعت است که استفاده از آن در محیط زندگی بیمار به درمان بی خوابی کمک می کند. به اعتقاد متخصصان رنگ درمانی رنگ آبی برای درمان برخی از اختلالات دستگاه تنفسی مثل بیماری های آسم و تنگی نفس نیز مناسب است. این رنگ انرژی حیاتی بدن را تحریک کرده و موجب افزایش قدرت و ایمنی بدن می شود. درمانگران رنگ درمانی معتقدند که این رنگ برای افرادی که خیلی سریع دچار هیجانات عصبی و استرس می شوند بسیار مفید است و می تواند میزان ضربان قلب و فشار خون آنها را کنترل کند. از طرفی استفاده از رنگ آبی در محیط زندگی می تواند از لحاظ روحی برای ایجاد فضای آرامش بخش بسیار مناسب باشد.
متخصصان یوگا معتقدند که رنگ آبی، رنگ مدیتیشن و انبساط روح است، رنگی که ضمیر ناخودآگاه انسان را فعال کرده و روحیه از خودگذشتگی، آرامش و صمیمیت را در انسان تقویت می کند.

با دکوراسیون زرد باهوش شوید

متخصصان رنگ درمانی معتقدند که رنگ زرد با چاکرای خورشیدی که به طور مستقیم با هوش و قوه ادراک انسان در ارتباط است، وابستگی دارد. به اعتقاد این درمانگران استفاده از رنگ زرد در محیط زندگی یا محل کار کمک می کند تا توانایی ذهنی انسان و میزان تمرکز و توجه او افزایش پیدا کند. از این رو بسیاری از متخصصان رنگ درمانی استفاده از این رنگ را در محیط های آموزشی که محل یادگیری علم و دانش است، توصیه می کنند.
از طرفی رنگ زرد از لحاظ جسمی نیز خاصیت های قابل توجهی دارد. این رنگ با تاثیری که بر سلول های عصبی در اندام های بدن می گذارد، می تواند انرژی عضلانی و حرکتی را در اندام ها تحت تاثیر خود قرار داده و آن را فعال کند. رنگ زرد یکی از مهم ترین رنگ هایی است که توسط روانشناسان برای درمان افسردگی به بیماران توصیه می شود. این رنگ باعث ایجاد روحیه سرزندگی و شادمانی در افراد شده و میل به زندگی را در انسان تقویت می کند.

اگر اضافه وزن دارید، بنفش بپوشید

به اعتقاد درمانگران شیوه رنگ درمانی افرادی که علاقه مند به کاهش وزن هستند یا تصمیم دارند رژیم غذایی خاصی را دنبال کنند، بهتر است در کنار رعایت این اصول، از متدهای رنگ درمانی نیز استفاده کنند. این افراد می توانند با رنگ آمیزی دیوارها یا بخشی از آشپزخانه به رنگ بنفش و یا تماشای این رنگ تا حد زیادی اشتهای خود را کنترل کنند و میزان آن را به حداقل ممکن در وعده های غذایی برسانند. درمانگران این شیوه درمانی بر این باورند که تماشای رنگ بنفش می تواند علاوه بر تقویت سیستم عصبی بدن به بهبود عملکرد قلب و عروق خونی بدن نیز کمک کند.

برای تقویت ریه ها نارنجی پوش شوید

تنظیم جریان گردش خون و چگونگی سوخت و ساز بدن بر عهده چاکرای طحال است و این چاکرا به شدت تحت تاثیر رنگ نارنجی قرار دارد. این رنگ از جمله رنگ هایی است که موجب نشاط و شادمانی در فرد شده و توسط روانشناسان و روانپزشکان برای درمان افسردگی به بیماران توصیه می شود. به اعتقاد درمانگران رنگ درمانی، رنگ نارنجی تنظیم کننده عملکرد و فعالیت ریه ها در بدن است و به درمان بسیاری از بیماری ها و اختلالات تنفسی چون آسم و برونشیت کمک می کند. این رنگ یکی از رنگ هایی است که درمانگران طب سنتی هند و یوگا از آن برای ایجاد اندیشه های متعالی و تصویرهای ذهنی مثبت در شاگردان و مراجعه کنندگان خود بهره می برند. این رنگ سمبل تعادل، موفقیت، شادکامی و اراده است.

در تابستان فیروزه درمانی کنید
رنگ درمانی از جمله شیوه هایی است که می تواند به تسریع روند درمانی برخی از اختلال ها و بیماری های پوستی کمک کند. درمانگران رنگ درمانی بر این باورند که استفاده از رنگ درمانی و نور درمانی با طیف های فیروزه ای می تواند به تسکین عوارض پوستی ناشی از آفتاب سوختگی و التهاب پوست ناشی از تابش نور خورشید کمک کند. از طرفی این درمانگران بر این باورند که رنگ فیروزه ای می تواند عملکرد جذب رطوبت مورد نیاز بدن را توسط سلول های پوستی افزایش دهد و به این ترتیب احتمال آفتاب سوختگی را در فصل تابستان به حداقل برساند.

تقویت اسکلت بندی با رنگ سبز

رنگ سبز یکی از ترمیم کننده های قوی برای بازسازی سلول های عضلانی، استخوان ها و سایر بافت های مشابه است. این رنگ به اعتقاد درمانگران شیوه رنگ درمانی خواص ویژه ای برای ترمیم بافت های آسیب دیده عضلانی دارد. رنگ سبز همچنین به دلیل ارتباطی که با چاکرای قلب دارد موجب تنظیم انرژی حیاتی در قلب شده و حساسیت ها و احساسات انسان را تحت تاثیر قرار می دهد.
به اعتقاد درمانگران رنگ درمانی، رنگ سبز متعادل کننده رشد انسان است و خاصیت تسکین دهنده و آرامش بخشی دارد. این رنگ همچون رنگ آبی به کنترل فشار خون در بدن کمک کرده و اختلالات خواب و خستگی های مزمن را در بدن برطرف می کند. این رنگ از جمله رنگ هایی است که اثر ضدعفونی کننده و ضدباکتری دارد و به همین دلیل است که اغلب لباس های جراحان را در همه دنیا به رنگ سبز انتخاب می کنند.

تاثیر رنگ قرمز در خون سازی بدن

رنگ قرمز یکی از مفیدترین رنگ ها برای درمان بیماری های کم خونی است. به گفته متخصصان رنگ درمانی، رنگ قرمز از جمله رنگ هایی است که باعث افزایش تولید و ساخت هموگلوبین خون شده و انرژی های شفابخش و مفیدی به اندام های داخلی به ویژه کبد می دهد.
این رنگ به دلیل ارتباطی که با چاکرای استخوان خاجی بدن دارد، بسیاری از عوارض ناشی از کم خونی، کاهش انرژی و افت فشار در بدن را کنترل می کند. رنگ قرمز تاثیر ویژه ای بر درمان ناباروری دارد و از سوی متخصصان رنگ درمانی مناسب ترین رنگ برای درمان ناباروری محسوب می شود. این رنگ موجب افزایش جریان گردش خون و مایع مغزی نخاع و اعصاب می شود، از این رو میزان انرژی بدن را تنظیم می کند. درمان سرماخوردگی، کم خونی، کاهش جریان خون، افزایش میل جنسی و بالا بردن اعتمادبه نفس و شجاعت از جمله ویژگی های رنگ قرمز است که در برخی موارد از سوی متخصصان رنگ درمانی به بیماران توصیه می شود.


گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
 تشکر شده توسط : شيدا رها , nazii , ساغر , ثریا , spring , elham 66 , آتریس
#2
نور درمانی
آبنوس مصلحی


آیا دقت کرده اید که معمولا در ساعت مشخصی از روز احساس گرسنگی یا خوابالودگی می کنید؟ حتما شنیده اید که بعضی ها می گویند هر ساعتی هم که بخوابم باز هم صبح همیشه سر ساعت هفت بیدار می شوم. دستگاه گوارش ما هم پیرو همین رویه است و معمولا در ساعات بخصوصی – مثلا ساعات اولیه ی صبح و پس از صرف صبحانه- کار می کند.
احتمالا به کرات با افرادی مواجه شده اید که می گویند من آدم صبح هستم، یا آدم شب هستم و شب ها تا دیروقت کار می کنم.
تمام ارگان های بدن ما از کبد و کلیه تا حافظه ی بلند مدت و خلق ، بر اساس یک ریتم شبانه روزی فعالیت می کنند. عوامل بیرونی روی این ریتم تاثیر می گذارند، اما هرکدام از این ساعت های نهفته در ارگان های بدن ما، تحت تاثیر یک عامل بیرونی مشخص و مجزا قرار می گیرند. ساعتی که لقب ریس کل را گرفته است مسئول تنظیم ریتم خلق و حالات درونی ما در یک 24 ساعت است. نکته ی جالب این که دانشمندان در سالهای اخیر کشف کرده اند عامل کلیدی موثر بر این ساعت، نور روز است. نور به این ساعت کمک می کند تا در جریان یک سفر طولانی مدت، کار خود را از نو شروع کند تا ما به اختلاف ساعت ناگهانی عادت کنیم. درست مثل اینکه نور عقربه های این ابر ساعت را روی ساعت مقصد جدید ما تنظیم می کند. در غیر اینصورت بدن ما نمی توانست خود را با این تغییر وقف دهد. این ابر ساعت به کمک نور روز موفق می شود بدن افرادی را که در شیفت های مختلف کار می کنند با تعییرات مداوم منعطف نگه دارد.
و همین ابر ساعت است که همانطور که گفتیم در بیماری های خلقی نقش عمده ای بازی می کند.

بررسی های متفاوت بر روی بیماران مبتلا به اختلال افسردگی فصلی، اختلالات خواب و اختلال دو قطبی نشان داده است که استفاده از نور مصنوعی در ساعات ابتدایی و میانی روز درست مانند یک داروی ضد افسردگی عمل می کند و در طولانی مدت به بهبود این بیماران کمک شایانی می کند.


نور درمانی چیست؟

نور درمانی روشی ساده است که در آن از یک جعبه ، نوری فاقد طیف آبی به طور مستقیم به پلک چشم شما تابیده می شود. در واقع هدف این تابش، رتینای چشم شماست که در پشت چشم قرار دارد و اخیرا معلوم شده که یک گیرنده ی بسیار قوی نور است و با ساعت بیولوژیک بدن در ارتباط تنگاتنگی است.
در این روش مقدار معینی نور – معمولا حدود 1000 لاکس- به مدتی مشخص – بین 10 تا 15 دقیقه در روز- به چشم شما تابانده می شود.
بررسی ها نشان داده اند که استفاده از نوردرمانی به کاهش دوره های افسردگی کمک می کند. با این حال پزشکان تاکید دارند که از تجویز به ظاهر ساده بدون نظارت یک متخصص استفاده نکنید. بخصوص استفاده از این روش در اختلال دوقطبی و اختلالات خواب باید با احتیاط و زیر نظر پزشک متخصص باشد چرا که مشخص شده اثر نور موجب کاهش ترشح ملاتونین در بدن می شود. ملاتونین هورمونی است که به تنظیم خواب کمک می کند. در عین حال نور درمانی موجب افزایش میزان سروتونین می شود که هورمونی کلیدی در اختلالات خلقی است. بنابراین ، هردوی این تاثیرات می توانند منجر به بروز یک فاز شیدایی در بیمار شوند. تاثیر غیبت نور آبی بر بهبود خواب و خلق، محققان را به این باور رسانده است که حذف این نور در اتاق خواب به یک خواب یکنواخت و عمیق تر کمک می کند. از این رو توصیه می کنند از چراغ خواب هایی که نور آبی دارند در اتاق خود استفاده نکنید و حداقل دو ساعت قبل از خواب جلوی مانیتور و صفحه ی تلویزیون ننشینید.
زندگیم روی مدار بی قراری سپری شد ............
 تشکر شده توسط : آتریس
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  با چپ دستها ازدواج کنید Pooya.N 30 25,221 2014/04/19, 10:14 AM
آخرین ارسال: 111reza
  برای موفقیت برنامه ریزی کنید paeazan 0 2,400 2013/11/13, 01:36 AM
آخرین ارسال: paeazan
Tongue دروغگوها را از روی چشمانشان شناسایی کنید naazanin 0 2,587 2012/12/03, 12:33 PM
آخرین ارسال: naazanin



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان