ارسالها: 89
موضوعها: 42
تاریخ عضویت: Aug 2009
تشکر های اهدا شده: 101
تشکر های دریافت شده :437 بار در 74 پست
سال تشخيص بيماري : 2009
دكتر معالج : Grette
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : Norway
2009/11/18, 12:56 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2017/12/10, 04:10 PM، توسط admin.)
یک متخصص مغز و اعصاب سه راه را برای فهمیدن علت تاری چشم و راهکار پیش روی بیماران برشمرد.
دکتر سيد عبدالرضا طبسی اظهار داشت: برخي مواقع به علت اختلال در هماهنگی دو چشم، فرد دو بینی دارد اما فکر می کند که تار میبیند.
در اين حالت، بیمار با بستن یک چشم و دیدن با چشم دیگر ميتواند متوجه این مشکل بشود. اگر با دو چشم تار میبيند و با یک چشم درست میبیند مشخص میشود که دو چشم وی هماهنگی دید ندارد و باید به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کند.
وی افزود: مورد دوم مربوط به عیوب انکساری چشم است. وقتی بیمار چشمش تار میبیند اگر چشمانش را تنگ کرد و نقطهای که تار می دید شفاف شد او مشکل عیوب انکساری دارد و با تجویز عینک يا اعمال جراحی مشکل او حل می شود كه صد البته تشخيص قطعي با چشمپزشك است.
عضو هيئت علمي نوزدهمین كنگره چشمپزشكي گفت: دسته سوم كساني هستند كه در عصب بيناييشان مشكل دارند. این مشکل ممکن است ناشی از ضربه، التهاب، مسائل تغذیهای و یا فشار باشد. مهمترین نکته این است که اين افراد بدانند به صورت ناگهان دچار مشکل تاری چشم شدهاند یا بهتدريج؟
وي اظهار داشت: در اين مواقع فرد بیمار باید به متخصص نوروافتالمولوژیست يا متخصص مغز و اعصاب مراجعه کند تا مشکلش بررسی و حل شود.
او گفت: بر اساس تحقيقي كه به مدت 15 سال روي بيماراني كه التهاب عصب بينايي داشتهاند، انجام گرديده، مشخص شده در 75 درصد موارد، این افراد به بیماریMS دچار شدهاند كه درمان خاص خود را دارد. اما در 25 درصد موارد هم، طول درمان فرد کوتاه است. اما نكته مهم آنكه بايد بدانيم كه هر التهاب عصب بينايي نشانه ام اس نيست.
www.ms-link.org
تشکر شده توسط : | earth , khatoon25 , baran , Atefeh , Sina , nahid , yaro , Majid , shadi , maryamm , yummy , afsaneh , ارزو , نازلی , nead , Ali 324 , shokolat , khatereh. , م.ه , سمیرا67 , sayeh_r , paeazan , elham 66 |
|
ارسالها: 530
موضوعها: 25
تاریخ عضویت: Jan 2010
تشکر های اهدا شده: 2409
تشکر های دریافت شده :2925 بار در 1018 پست
سال تشخيص بيماري : مهر1388بیمار شد
دكتر معالج : دکتر بانکی
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : تهران
ام اس موجب التهاب فيبر عصبي مي شود
عصب بينايي بيش از يك ميليون فيبر عصبي دارد كه در بيماري ام اس تعدادي از اين فيبرها ممكن است ملتهب شده و عملكرد آنها مختل شود.
رضا دانشور كافكي متخصص مغز و اعصاب در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: در بيماري ام اس، عمدتاً عصب بينايي مورد آسيب واقع شده و سبب اختلال در درك تصاوير مي شود.
وي گفت: عصب بينايي بيش از يك ميليون فيبر عصبي دارد كه در بيماري ام اس تعدادي از اين فيبرها ممكن است ملتهب شده و عملكرد آنها مختل شود.
وی ادامه داد: شايعترين اختلال ديدي كه در اثر التهاب عصب بينايي رخ مي دهد از دست رفتن ناگهاني و كامل ديد يك چشم است و معمولا ديد مركزي چشم كه بهترين ديد را فراهم مي كند از دست مي رود و گاهي اوقات از بين رفتن ديد به صورت جزئي است و بيمار احساس مي كند از پشت شيشه مات نگاه مي كند.
دانشور تصريح كرد: اغلب از دست رفتن بينايي با درد بخصوص هنگام حركت چشم همراه است و تقريبا در تمام موارد قدرت تشخيص رنگ نيز كاهش مي يابد.
وي اظهار داشت: علاوه بر اشكال در ديد رنگي حاشيه تصاوير نيز كاملا واضح نيست كه به اصطلاح گفته مي شود كانتراست تصوير كم شده است و اختلال ديد بيمار معمولا در عرض چند ساعت يا يك تا دو روز به حداكثر شدت مي رسد.
اين متخصص ادامه داد: نقص بينايي در ساعات مختلف شبانه روز ممكن است تغييرات جزيي داشته باشد كه عمدتا با بيماران در روز ديد ضعيف تر و شب ها ديد بهترين دارند و اين تغيير در قدرت بينايي با تغيير دماي بدنه و ورزش سنگين نيز ديده مي شود.
دانشور كافكي خاطرنشان كرد: در 90 درصد مبتلايان به ام اس قدرت ديد به طور تدريجي در طي 6 تا 12 هفته به شرايط نرمال بر مي گردد ولي در برخي از بيماران مقداري اخلال ديد باقي مي ماند و در برخي از موارد تا 6 ماه طول مي كشد كه بطور كامل ديدشان بهبود مي يابد.
دانشور كافكي يادآور شد: در برخي از موارد بيماران حتي پس از بهبود كامل احساس مي كنند ديد چشمشان با قبل از شروع بيماري و يا با چشم سالم تفاوت دارد كه عمدتا مربوط به اختلال در درك رنگ و وضوح تصوير است.
Friday، June 11، 2010
شخصيت منو با برخوردم اشتباه نگير!
شخصيت من چيزيه كه "من" هستم اما برخوردِ من بستگي به اين داره كه "تو" كي هستي...!
تشکر شده توسط : | earth , khatoon25 , baran , Atefeh , soha , nahid , yaro , Majid , maryamm , TootFarangi , ساغر , nead , shokolat , سمیرا67 |
|
ارسالها: 34
موضوعها: 2
تاریخ عضویت: Jun 2010
تشکر های اهدا شده: 79
تشکر های دریافت شده :53 بار در 24 پست
سال تشخيص بيماري : 89
دكتر معالج : دکتر صحراییان
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : همدان
همین موضوع منو ناراحت می کنه. می ترسم دیدم کامل برنگرده!
تشکر شده توسط : | |
|
ارسالها: 3,460
موضوعها: 262
تاریخ عضویت: May 2009
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23485 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : تبازیو
محل سکونت : تهران
2010/06/16, 11:31 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2010/06/16, 11:57 PM، توسط nahid.)
بر میگرده عزیز من ، تجربه اونایی که اینطور شدن اینو میگه
اگه بگید نگرانم دیگه کسی مطلب علمی نمیذاره اون وقت مثل من میشین که بعد از حدودیک سال نمیدونستم که تاری چشم ناشی از ام اس با درد همراهه ! چون کسی در مورد این تجربشو نگفته بود ( تا اونجا که یادمه )و بموقع دکتر و درمان رو شروع نکردم
کاش اینا زودتر نوشته می شد بعضی وقتا خیلی زود دیر میشه
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
تشکر شده توسط : | soha |
|
ارسالها: 34
موضوعها: 2
تاریخ عضویت: Jun 2010
تشکر های اهدا شده: 79
تشکر های دریافت شده :53 بار در 24 پست
سال تشخيص بيماري : 89
دكتر معالج : دکتر صحراییان
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : همدان
(2010/06/16, 11:31 PM)behbood نوشته است: بر میگرده عزیز من ، تجربه اونایی که اینطور شدن اینو میگه
اگه بگید نگرانم دیگه کسی مطلب علمی نمیذاره اون وقت مثل من میشین که بعد از حدودیک سال نمیدونستم که تاری چشم ناشی از ام اس با درد همراهه ! چون کسی در مورد این تجربشو نگفته بود ( تا اونجا که یادمه )و بموقع دکتر و درمان رو شروع نکردم
کاش اینا زودتر نوشته می شد بعضی وقتا خیلی زود دیر میشه
ممنونم از دلگرمیتون. ولی این روی کیفیت زندگیم خیلی تاثیر می ذاره. بخصوص که چشم راست من که حالا تاره قبلا بینایی خیلی خوبی داشته! چشم چپم زود خسته می شه.
تشکر شده توسط : | |
|
ارسالها: 789
موضوعها: 33
تاریخ عضویت: Dec 2009
تشکر های اهدا شده: 5858
تشکر های دریافت شده :14982 بار در 3330 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : همون طوفانیان
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : تهران
دوست گلم من معتقدم بعد از يه مدت آدم خودش مي تونه يه دكتر براي خودش باشه. يعني خودش تشخيص بده چطوري بايد با وضعيت جديد كنار بيايد من فكر مي كنم اومدن اينجا و خوندن تجربه هاي ديگران براي بالا بردن سطح اطلاعات خيلي خوبه اما نبايد گذاشت كه گفته هاي دوستان در پايين آمدن ميزان اميد به بهبودي تاثير منفي و بد بگذاره. قطعا" شنيدي كه اين بيماري به شكلهاي مختلفي در هر فردي بروز مي كنه و متعاقبا" بهبودي هم متفاوت مي باشد. به اميد خدا و تلاش خودت انشاالله كه مشكلت صد در صد حل مي شه.
وقتی تنها شدی تنها تر از تمام غریبان روزگار
از قیل و قال حادثه باری دلت گرفت
بر خویش تکیه کن برعرش
تشکر شده توسط : | soha |
|
ارسالها: 1,461
موضوعها: 359
تاریخ عضویت: Jan 2011
تشکر های اهدا شده: 16079
تشکر های دریافت شده :21269 بار در 5356 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : سیگارودی _گلی پور
داروي مورد استفاده : ربیف
محل سکونت : زنجان
2011/02/15, 08:08 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2011/02/15, 08:18 PM، توسط نازلی.)
یك متخصص مغز و اعصاب سه راه را برای فهمیدن علت تاری چشم و راهكار پیش روی بیماران برشمرد.
دكتر سید عبدالرضا طبسی در گفتگو با ستاد خبری نوزدهمین كنگره سراسری چشم پزشكی ایران اظهار كرد: برخی مواقع به علت اختلال در هماهنگی دو چشم، فرد دو بینی دارد اما فكر میكند كه تار میبیند.
در این حالت، بیمار با بستن یك چشم و دیدن با چشم دیگر میتواند متوجه این مشكل بشود. اگر با دو چشم تار میبیند و با یك چشم درست میبیند مشخص میشود كه دو چشم وی هماهنگی دید ندارد و باید به متخصص مغز و اعصاب مراجعه كند.
وی افزود: مورد دوم مربوط به عیوب انكساری چشم است. وقتی بیمار چشمش تار میبیند اگر چشمانش را تنگ كرد و نقطهای كه تار میدید شفاف شد او مشكل عیوب انكساری دارد و با تجویز عینك یا اعمال جراحی مشكل او حل میشود كه صد البته تشخیص قطعی با چشمپزشك است.
عضو هیات علمی كنگره چشم پزشكی گفت: دسته سوم كسانی هستند كه در عصب بیناییشان مشكل دارند. این مشكل ممكن است ناشی از ضربه، التهاب، مسائل تغذیهای و یا فشار باشد. مهمترین نكته این است كه این افراد بدانند به صورت ناگهانی دچار مشكل تاری چشم شدهاند یا بتدریج؟
دكتر طبسی اظهار كرد: در این مواقع فرد بیمار باید به متخصص نوروافتالمولوژیست یا متخصص مغز و اعصاب مراجعه كند تا مشكلش بررسی و حل شود.
وی گفت: بر اساس تحقیقی كه به مدت 15 سال روی بیمارانی كه التهاب عصب بینایی داشتهاند، انجام گردیده، مشخص شده در 75 درصد موارد، این افراد به بیماری MS دچار شدهاند كه درمان خاص خود را دارد. اما در 25 درصد موارد هم، طول درمان فرد كوتاه است. اما نكته مهم آنكه باید بدانیم كه هر التهاب عصب بینایی نشانه MS نیست.
وی همچنین گفت: آمار دقیقی در ایران وجود ندارد كه چند درصد از افرادی كه تاری چشم دارند با عینك مشكلشان حل میشود و چه تعدادی مشكل التهاب بینایی دارند.
اینقدر نزدیك تلویزیون ننشین؛ چشمت ضعیف میشود! آیا این توصیه ها صحیح است ؟
* آیا نزدیک تلویزیون نشستن دید را کاهش می دهد؟
حتما شما هم وقتی كمسن و سال بودهاید،این توصیه را شنیدهاید ولی انجمن چشم پزشكان آمریكا میگوید این توصیه،پایه علمی ندارد. چشم اغلب بچهها قادر است نگاه از فاصله نزدیك را بدون هیچ مشكلی تحمل كند.البته بعضی بچهها هم هستند كه چشمشان نزدیك بین است و به همین دلیل،خیلی نزدیك به تلویزیون مینشینند.این دو را نباید با هم اشتباه كرد.
* كامپیوتر به خستگی چشم ربطی دارد؟
وقتی که زیاد جلوی مونیتور مینشینید،كمتر پلك میزنید.وقتی كمتر پلك میزنید،خشكی چشم به سراغتان میآید و عضلات چشمتان خسته میشود.چارهاش این است كه هر 20 دقیقه یك بار به چشمتان استراحت بدهید و به یك نقطه دور خیره شوید.
* اگر میخواهی چشمت پرنور شود،تا میتوانی هویج بخور؟!
هیچ لزومی به این هویج درمانی نیست.هر چیزی كه ویتامین «آ» داشته باشد،به درد چشم میخورد؛ چه هویج باشد،چه هر میوه و سبزی دیگر.با یك رژیم غذایی متعادل براحتی میتوانید ویتامین «آ» مورد نیاز چشمتان را تامین كنید.
* شبكوری مختص پسر بچههاست؟
البته شبكوری در پسربچهها شایعتر است (8 برابر دختربچهها)؛ ولی در دختربچهها هم دیده میشود.
* آیا ضعف چشم ارثی است!
اگر پدر و مادری چشمشان ضعیف باشد،معمولا فرزندشان هم چشمش ضعیف میشود.حتی عینكی شدن هم در بچه هایی كه پدر یا مادرشان عینكی است،شیوع بیشتری دارد.
* آیا ممكن است پدر و مادری چشم آبی داشته باشند و فرزندی با چشم قهوهای به دنیا بیاورند ؟
اگر چه خیلی نادر است،ولی كاملا ممكن است؛چون ژنهای متعددی در تعیین رنگ چشم دخالت دارند.هر فرد دو الگو از هر ژن دارد كه هر كدامش را از یكی از والدینش به ارث میبرد.در واقع،به جای آن كه دو ژن اصلی در این مورد دخالت داشته باشند،یك ژن وجود دارد كه رنگ قهوهای یا آبی را كنترل میكند و یكی رنگ سبز یا رنگ فندقی را.پس این امكان وجود دارد كه پدر و مادری چشمآبی، كودكی با چشمهای قهوهای داشته باشند (یا برعكس).
* چشم انسان از چشم همه جانوران قوی تر است؟
اصلا این طور نیست.برای مثال گربهها را حتما دیدهاید که چشمشان در تاریكی میدرخشد.پشت شبكیه چشم گربهها لایه آینه مانندی از سلولهای منعكس كننده نور وجود دارد كه نورِ تابیده شده به شبكیه را منعكس میكند و موجب میشود سلولهای چشم گربه،دوبار در معرض نور قرار بگیرند و در نتیجه،در تاریكی خیلی بهتر از ما انسانها ببینند.وجود این لایه به علاوه مردمك بیضی شكل گربهها باعث میشود كه آنها فقط با یك ششم نوری كه ما برای دیدن نیاز داریم، به وضوح همه چیز را ببینند.
ارسالها: 1,461
موضوعها: 359
تاریخ عضویت: Jan 2011
تشکر های اهدا شده: 16079
تشکر های دریافت شده :21269 بار در 5356 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : سیگارودی _گلی پور
داروي مورد استفاده : ربیف
محل سکونت : زنجان
دلایل تاری دید چیست؟
blurred vision
در این مطلب قصد داریم مشکلات و یا بیماری هایی که موجب تاری دید در یک فرد می شود را ذکر نماییم. با ما همراه باشید...
تاری دید ناشی از MS
دکتر مصطفی سلطان سنجری، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران دراین باره می گوید: برخی از بیماری های اعصاب دارای علایم چشمی هستند که با تاری دید و کاهش قدرت بینایی، بروز می کنند.
بیماری ام اس که یک بیماری سیستم عصبی است، بیشترین تاثیر را بر عصب بینایی چشم دارد و منجر به تاری دید می شود.
ام اس بیماری ای است که تمام قسمت های مغز و اعصاب را درگیر می کند. بیشترین تاثیر این بیماری در افراد جوان درگیر کردن عصب بینایی چشم است که کاهش قدرت دید فرد را به دنبال دارد.
قدرت بینایی فرد مبتلا به ام اس در عرض چند هفته ممکن است به شدت کاهش یابد.
تاری دید ناشی از بیماری های اعصاب به این صورت است که فرد نمی تواند به راحتی مطالعه کند، شفافیت دید کاسته می شود و به دنبال از بین رفتن قسمتی از میدان دید، قدرت بینایی فرد کاهش می یابد. در واقع تاری دید ناشی از ام اس، به این صورت است که فرد احساس می کند، اشیا را از پشت شیشه ی مات می بیند و این حالت، برای 24 ساعت طول می کشد.
تاری دید ناشی از تومورهای چشمی
دکتر سنجری در این باره می گوید: بیشتر افرادی که دچار بیماری های اعصاب چشمی می شوند، اغلب افراد جوانی هستند که دچار التهابات شدید بینایی می شوند که این مشکل می تواند ناشی از تومورهای چشم هم باشد.
تاری دید ناشی از آب مروارید
دکتر محمد آقازاده امیدی، عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی و متخصص بینایی سنجی می گوید: کاتاراکت یا آب مروارید یعنی کدورت در لنز طبیعی چشم که پشت عنبیه و مردمک قرار گرفته است. لنز طبیعی چشم حدودا از 65 درصد آب و 35 درصد پروتئین ساخته شده که پروتئین ها نیز طوری قرار گرفته اند که لنز را شفاف نگه دارند و اجازه ی عبور نور از آن ها داده شود اما با بالا رفتن سن، بعضی از این پروتئین ها ممکن است به هم فشرده شده و شروع به ایجاد مناطقی کدر در لنز کنند که این امر به بروز آب مروارید منجر می شود.
تار شدن یا محو شدن بینایی، حساس شدن به نور، کم رنگ شدن یا محو شدن رنگ ها و تغییر مداوم شماره ی عینک یا لنز تماسی از علایم آب مروارید است.
کدورت عدسی در ابتدا کوچک بوده و اثری روی بینایی ندارد و افراد متوجه تاری بینایی شان می شوند مثل نگاه کردن از پشت یک قطعه شیشه ی کدر و یا این که فرد مبتلا به آب مروارید، نوری که از خورشید یا لامپ می آید را به صورت درخشنده تر می بیند و رنگ ها را به روشنایی سابق نمی بیند.
تاری دید ناشی از ضعف چشم
چه اتفاقی می افتد که یک مرتبه احساس می کنید چشم های تان ضعیف شده اند؟ افرادی که عینکی هستند، می دانند که تاری دید یکی از دلایل مهم ضعیفی چشم به شمار می رود، البته این حرف وقتی برای شما بیشتر محسوس خواهد بود که شماره ی چشم های تان ده دهم یا صفر نباشد.
به هر حال وقتی بیمار چشمش تار می بیند اگر چشمانش را تنگ کرد و نقطه ای که تار می دید شفاف شد، او مشکل عیوب انکساری دارد و با تجویز عینک یا اعمال جراحی مشکل او حل می شود که صد البته تشخیص قطعی با چشم پزشک است.
دکتر افسر فراهانی دستجانی، جراح و چشم پزشک در این باره می گوید: مطالعات زیادی در خصوص عوامل موثر در ایجاد عیوب انکساری انجام شده است که البته در برخی از موارد آن اختلافاتی وجود دارد، به عنوان مثال در مورد اثر مطالعه در فاصله ی نزدیک(خواندن و نوشتن) مطالعاتی صورت گرفته است، ولی به طور یقین ارتباطی بین آن و نزدیک بینی ثابت نشده است ولی این گونه استنباط می شود که مطالعه، تاثیر قابل توجهی در ایجاد نزدیک بینی ندارد، اما اصولا افراد اجتماعی و آن هایی که بیشتر مطالعه می کنند، بیشتر دچار عیوب انکساری می شوند.
کار با کامپیوتر یا تلویزیون نتوانسته است ارتباط قطعی به ایجاد نزدیک بینی را اثبات کند به همین جهت استنباط بسیاری از متخصصان این است که استفاده از این وسایل نمی تواند عامل عینکی شدن باشد.
تاری دید از عوارض بیماری شالازیون
محمدمهدی صدوقی، فوق تخصص چشم پزشکی در این باره می گوید: التهاب مزمن یکی از غدد کوچک تولید کننده ی چربی که در پلک های بالا و پایین قرار دارد مهم ترین دلیل بروز بیماری شالازیون است و اشکال در ظاهر چشم و تاری دید از عوارض این بیماری به شمار می رود.
شالازیون یکی از بیماری های چشم است که در آن، تورم کیستی در پلک به وجود می آید. التهاب مزمن یکی از غدد کوچک تولید کننده ی چربی که در پلک های بالا و پایین قرار دارد، مهم ترین دلیل بروز این عارضه چشمی است.
تاری دید، ناشی از ناخنک های بزرگ در چشم
علیرضا حبیباللهی، متخصص قرنیه در این باره می گوید: ناخنک های بزرگ در چشم موجب تاری دید می شود اما با جراحی می توان این ناخنک ها را برداشت.
ناخنک یکی از بیماری های چشم به شمار می رود. اگر ناخنک کوچک باشد و موجب قرمزی و سوزش چشم ها نشود و از طرفی ظاهر ناخوشایندی نداشته باشد، به درمان خاصی نیاز ندارد.
با التهاب ناخنک چشم قرمز شده و دچار سوزش می شود؛ در این وضعیت برای بیمار قطره های اشک مصنوعی تجویز می شود که استفاده ی مکرر از آن موجب تسکین این علائم می شود.
در شرایطی که ناخنک التهاب شدید پیدا کند بیمار با نظر چشم پزشک می تواند برای یک دوره درمانی از قطره های استروئیدی یا سایر قطره های ضد التهاب استفاده کند.
ناخنک های بزرگ تر با ایجاد آستیگماتیسم موجب تاری دید می شوند؛ از این رو با جراحی می توان آن را برداشت.
دیگر دلایل تاری دید:
دکتر سید عبدالرضا طبسی، متخصص مغز و اعصاب در این باره می گوید: این مشکل ممکن است ناشی از ضربه، التهاب، مسائل تغذیه ای و یا فشار باشد.
مهم ترین نکته این است که این افراد بدانند به صورت ناگهانی دچار مشکل تاری چشم شده اند یا به تدریج؟
در این مواقع فرد بیمار باید به متخصص نوروافتالمولوژیست یا متخصص مغز و اعصاب مراجعه کند تا مشکلش بررسی و حل شود.
تاری دید در اثر دیابت
افراد مبتلا به دیابت همواره با خطرات جدی در مورد چشم های شان مواجه هستند(مثل کوری تدریجی و یا آب مروارید). اما بیشترین تهدید، تأثیری است که دیابت روی گردش خون در چشم ها می گذارد و باعث کوری می شود.
تاری چشم یا دوبینی؟
دکتر طبسی در این باره می گوید: برخی مواقع به علت اختلال در هماهنگی دو چشم، فرد دو بینی دارد اما فکر می کند که تار می بیند.
در این حالت، بیمار با بستن یک چشم و دیدن با چشم دیگر می تواند متوجه این مشکل بشود. اگر با دو چشم، تار می بیند و با یک چشم، درست می بیند مشخص می شود که دو چشم وی هماهنگی دید ندارد و باید به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کند.
فرآوری: مریم مرادیان نیری
بخش تغذیه و سلامت
منابع:
ایرنا
ایسنا
روزنامه آفرینش
همشهری
جام جم
ارسالها: 795
موضوعها: 31
تاریخ عضویت: Oct 2011
تشکر های اهدا شده: 14945
تشکر های دریافت شده :22374 بار در 6735 پست
سال تشخيص بيماري : 85-90
دكتر معالج : دكتر عظيمي
داروي مورد استفاده : سینووکس
محل سکونت : تهران
ولی من فقط و فقط التهاب عصب بیناییم شد ام اس با تاری یه چشم
هر دفه یکی بود
ولی برمیگرده به حالت اول
دور نرو...
بیا کنار دلم
من غیر از اینها که می نویسم
نوازش هم بلدم...
تشکر شده توسط : | |
|
ارسالها: 218
موضوعها: 1
تاریخ عضویت: Dec 2010
تشکر های اهدا شده: 3562
تشکر های دریافت شده :3878 بار در 865 پست
سال تشخيص بيماري : 1388
دكتر معالج : سيد مسعود نبوي
داروي مورد استفاده : فینگولیمد
محل سکونت : تهران
من دوبار دوبيني داشتم
يكبارم جلوي جشم راستم يك لكه قهوه اي بزرك اومد وتقريبا ديدش از بين رفت ولي تا سه روز بعد كاملا خوب شد
البته اون موقعها هنوز نميدونستم ام اس دارم بخاطر همين مطمئن بودم خوب ميشه واصلا نكران نشدم شايد همين باعث ميشد كه زودتر خوب شم
تشکر شده توسط : | |
|
|