امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حساسیت به فلزات
#1
ام اس توسط فرسایش میلین ایجاد می شود. ذرات فلزی که به بدن وارد می شوند می توانند به میلین متصل شوند. برای افرادی که به این فلزات حساسیت دارند این عامل می تواند موجب اختلال در سیستم ایمنی بدن شود. در چنین مواردی پیشرفت ام اس با عدم قرار گرفتن در
معرض فلزات متوقف می شود.
هم اکنون یافته ها حاکی از این است که ارتباطی بین حساسیت به فلز و فرسایش میلین وجود دارد.
آلرژی مسبب بیماری های خودایمنی
ذرات فلز پس از اتصال به میلین در ساختار پروتئین کمی تغییرات ایجاد می کنند.در افراد دارای حساسیت ساختار جدید به عنوان عامل بیگانه شناخته می شود و سیستم ایمنی به آن حمله می کند که به عنوان بیماری خودایمنی شناخته می شود.
شواهد علمی
افراد مبتلا به بیماری های خودایمنی که به جیوه حساسیت داشتند و هم چنین آمالگام برای ترمیم پوسیدگی دندان هایشان استفاده شده بود، انتخاب شدند و آزمایش حساسیت به فلزات برای آن ها انجام شد و مشخص شد که به فلزات حساسیت دارند.
آمالگام با کامپوزیت ها و سرامیک جایگزین شد. نیم سال بعد آزمایش دوباره انجام شد و نتایج نشان داد که پس از تعویض آمالگام (ترکیبی از چند پودر فلزی (درصد بیشتر نقره و در صد کمتری مس یا فلزات دیگر) با جیوه )و قرار دادن کامپوزیت و سرامیک از 35 بیمار، 71 درصد پیشرفت در سلامتی نشان دادند.
بیماران باقی مانده یا تغییری در وضعیتشان نشان داده نشد و یا بدتر شدن علایم را نشان دادند.
بیماران مبتلا به ام اس بیشترین میزان بهبودی را نشان دادند در حالیکه کمترین میزان بهبودی در بیماران مبتلا به اگزما مشاهده شد.
نمی گوییم که حساسیت به فلز تنها علت بروز بیماری ام اس است اما هر کس که مبتلا به ام اس است می تواند بررسی کند که آیا به فلزات حساسیت دارد یا نه. لطفا به یاد داشته باشید که استفاده از استروئیدها یا داروهای ضد التهابی روی نتایج آزمون MELISA ® و اندازه گیری پاسخ سیستم ایمنی تاثیر خواهد گذاشت.
در حال حاضرمبتلایان به ام اس را دیده ایم که پس از حذف منبع فلز بهبودی نسبی و در برخی موارد بهبودی کامل به دست آورده اند.
استفاده از محصولات جایگزین آمالگام برای ترمیم پوسیدگی دندان ها در حال پیشرفت است و در برخی کشورها از جمله دانمارک،سوئد و نروژ استفاده از آمالگام را به جز در موارد خاص ممنوع کرده اند.


غذاهایی که اثر سموم فلزات را از بدن حذف می کنند:
اگر شما در مورد تاثیر فلزات سنگین روی سلامتی تان نگران هستید،مصرف غذاهایی که در ادامه ذکر خواهیم کرد به رفع اثر این مواد شیمیایی از بدن کمک می کنند.

فلزات سنگین موجود درماده ترمیمی دندان ها،خانه و یا در هوای اطراف در طولانی مدت ممکن است اثراتی روی سلامتی مان داشته باشد،در بافت کبد، کلیه ها، مو، پوست و استخوان ها می تواند تاثیرگذار باشد.
با این وجود غذاهایی هستند که بدن را در برابر جیوه، کادمیوم و سرب حفاظت می کنند و کمک به دفع این مواد از بدن می کنند.
قبل از ترکیب داروهای طبیعی با داروهای تجویزی با پزشکتان مشورت کنید.

کلرلا Chlorella
کلرلا جلبک سبزسرشار از ویتامین ها، مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها و کلروفیل است. در یک مطالعه محققان خواص سم زدایی کلرلا را در حیواناتی که در معرض مقادیر زیادی از فلزات سنگین قرار گرفته بودند بررسی کردند.
کلرلا باعث کاهش میزان کادمیوم در بافت سلولی حیوانات و افزایش سطح کادمیوم دفع شده از طریق ادرار و مدفوع شده بود.
کلرلا می تواند اثرسمی فلزات سنگین را خنثی کند و به بدن برای دفع این فلزات کمک کند.


گشنیز
برگ های گیاه گشنیزسرشار از روغن های ضروری با خواص ضدالتهابی، ضدمیکروبی و سم زدایی هستند. به گفتن کوین جیانی Kevin Gianni نویسنده کتاب "High Raw" ، مواد موجود دربرگ های گشنیز دارای خاصیتی هستند که در بافت ها به فلزات سنگین متصل شده و به بدن برای دفع آن ها کمک می کنند.گشنیز را می توان به عنوان عصاره گیاهی، چای و یا به طور منظم در مواد غذایی استفاده کرد.

پکتین
پکتین یک نوع فیبر محلول است که در بسیاری از میوه ها از جمله سیب و مرکبات یافت می شود.
در یک کارآزمایی بالینی به کودکان مکمل پکتین داده شد و مشخص شد که این کودکان میزان کمتری از سرب در خون دارند و هم چنین دفع سرب از طریق ادرار در این کودکان تا 132 درصد افزایش یافته بود.
مصرف میوه های غنی از پکتین به هضم و هم چنین سلامت کبد کمک می کند و با اتصال به سموم و فلزات سنگین به دفع آن ها از بدن کمک می کند.

دانه خارشیر
دانه خارشیر در طب گیاهی غرب به عنوان یک گیاه محافظ کبد استفاده می شود. در یک مطالعه دانشمندان اثرات دانه خارشیر و هم چنین سیر را روی حیواناتی که با دوز بالایی از جیوه مسموم شده بودند بررسی کردند.
در حیوانات درمان شده با دانه خارشیر کبد در برابر اثرات مضر جیوه محافظت شده بود. مصرف دانه خارشیر به عنوان مکمل یا چای گیاهی به جلوگیری از مسمومیت با فلزات سنگین و حفظ سلامت قلب کمک می کند.


سیر
سیر به سم زدایی بدن از فلزات سنگین کمک می کند.محققان دانشگاه کره تاثیر سیردرحیوانات مسموم با فلزات سنگین از قبیل جیوه و کادمیوم را بررسی کردند.سیر قابل قیاس با داروهای تجویزی استاندارد می تواند اندام ها را در برابر تاثیر فلزات سنگین محافظت کند و هم چنین به دفع کادمیوم از طریق ادرار و مدفوع کمک کند.سیری که خرد شده باید تازه مصرف شود. برای حفظ فواید سیر بهتر است روی حرارت قرار ندهید و هم چنین می توانید آن را به صورت مکمل استفاده کنید.

منابع:
http://www.melisa.org/ms-multiple-sclero...hwodcSQA6A
http://www.livestrong.com/article/487723...-the-body/

http://www.dental-tribune.com/articles/c...n/americas

تمامی حقوق این خبر متعلق به سایت ام اس سنتر میباشد و انتشار خبر بدون درج نام ام اس سنتر غیر مجاز میباشد
من صبورتر از هر لحظه ای چشم به راه روزهای آینده ی نیامده ام!
 تشکر شده توسط : shahrzad.s , nahid , hamdam , Hasty , najva , blue sky , hamid , sara.i , MFhealth , غزل , liliyam , parisa2011 , نازلی , ashrafi , nead , shahrzad , sargol , yummy , omid_nejad , mahdiye1989 , warrior
#2
پس باید بریم دوندونای پر کرده مون رو تخلیه کنن و مواد دیگه ای بذارن .
میگفتن آمالگام با دوام تره.
چشم ها را بـایـد شست  . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
#3
من چند ماهی هست میخواستم برم دندونپزشکی دندونم رو پر کنم هر چیم میگه با همرنگ خودش میگن نه امالگام بادوامتره ولی خب چون دوست نداشتم بدونن ام اس دارم برا همین چیزی نگفتم و منصرف شدم
به دکترمم اگه بگم میگه نه اشکالی نداره برو پر کن

راز زندگی آرام اینست امروز را در کنار خدا گام بردار و فردا را به او بسپار baybay
 تشکر شده توسط : شيدا رها
#4
من به فلزات بجز طلا حساسیت دارم و روی پوستم قرمز میشه و جای دکمه شلوار هم همچنین ، قرمز میشه . همیشه فکر میکردم که شاید این موضوع به ام اس ربط داشته باشه ، حالا آمالگام دندونامو نمیدونم چیکار کنم کلی دندون پر کرده دارم.
مهم این نیست که در کجای این دنیا ایستاده ایم
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.
 تشکر شده توسط : blue sky , parisa2011
#5
یعنی مواد دیگه ای میتونیم بگیم به جای آمالگام بذارن ؟
چشم ها را بـایـد شست  . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
#6
من هم به همه فلزات جز طلا حساسیت دارم
مواد پرکردنی دیگه مقاومتشون کمتر است
فرقی نمی كند كه گودال كوچك آبی باشی ، یا دریای بیكران ،
زلال كه باشی ، آسمان در تو پیداست .

باورکن تا ببینی
بهارagreement2
#7
وااااااای چقدر این مطلب برام جالب بود من از بچگی به هر چیزی به جز طلا و استیل حساسیت شدید داشتم و دارم به محض اینکه چیزی دست یا گردنم باشه پوستم قرمز میشه خارش میگیره و بعد حالت جوش های ریز تا چند روز روی پوستم میمونه خیلی هم اذیتم میکنه اما من به روی خودم نمیارم و باز ازشون استفاده میکنم ! دندون پرکرده هم چندتا دارم یعنی این فلزات یکی از دلایل ابتلای ما هست و حالمون رو بدتر میکنه؟؟
بگذار سرنوشت هر راهی می خواهد برود راه من جداست....
بگذار این ابرها تا می توانند ببارند چتر من خداست.....
#8
مطالعه ای از لستر نشان میدهد که بیماران MS بیشتر ازافراد غیر بیمار دچار پوسیدگی دندان هستند و باطبع بخاطر پوسیدگی مجبور به پرکردن دندان هم میشوند.بنابراین ارتباط پوسیدگی دندان با MS ممکن است انعکاسی از دیگر متغیرهای مرتبط باشدوربطی با آمالگام دندان ندارد.(همه اینها در کتابی بطور کامل وبه همراه تحقیقات انجام گرفته آمده است و انشالله بزودی تقدیم خواهد شد)
باور نکن تنهایی ات را تا یک دل و یک درد داریم
 تشکر شده توسط : nahid , شيدا رها , MFhealth , liliyam , danialhami
#9
(2012/07/25, 10:45 AM)najva نوشته است: من به فلزات بجز طلا حساسیت دارم و روی پوستم قرمز میشه و جای دکمه شلوار هم همچنین ، قرمز میشه . همیشه فکر میکردم که شاید این موضوع به ام اس ربط داشته باشه ، حالا آمالگام دندونامو نمیدونم چیکار کنم کلی دندون پر کرده دارم.

منم مثل نجوا جونم
اصلاً نمیتونم کمربند ببندم
یا از نقره استفاده کنم
بابا خدا مارو های کلاس آفریده
فقط طلاagreement2

باور کن:
همیشه خدا جای شکرشو باقی میذاره.
 تشکر شده توسط : najva , parisa2011
#10
دوستان در مورد دندون های پر کرده نگران نباشید. ممکن هست اصلا به آمالگام حساسیت نداشته باشید.
این تحقیق روی افرادی انجام شده که به آمالگام حساسیت داشتند.
بهتر است در این مورد بادندانپزشکتان مشورت کنید.
غذاهایی که براتون نوشتم هم اثر فلزات را رفع می کنند. مثلا سیر یا گشنیز و میوه های غنی از پکتین مانند سیب
من صبورتر از هر لحظه ای چشم به راه روزهای آینده ی نیامده ام!
  




کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
3 مهمان